|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 41
Téma zavřeno
Hele Kiki, jak je to s tím vybráním dovolené po nemocenské a před mateřskou?
Není tady
Romana.P napsal(a):
No nejdřív asi budu muset vyrazit na "výbor" a zjistit, co a jak. Už si to vůbec nepamatuju. No doufám, že se tady v těch končinách moc lidí nebere, aby nám to před tím porodem klaplo
Pak se něčím nadopuju a půjdu s příťou koupit košili, sako, kravatu a boty. Bude to taky běh na dlouhou trať
Škoda, že se v těhotenství nemůže jednorázově užít třeba Lexaurin, při této příležitosti by se určitě hodil. Už to vidím, jak mě bude přesvědčovat, že ty kecky nebudou pod kalhotama vidět a že sako je přežitek,... pak ještě naposled zkusí, že to klidně může koupit sám ( ...měli zavřeno, neměli moji velikost, menší/větší se nevyrábí, zboží letos už nebude, ...apod.)...a pak to vzdá. Jenže já budu zralá na Bohnice. S láskou vzpomínam, jak si nechal v poklidu koupit černý kalhoty a košili. To bylo na začátku chození a on mě chtěl ohromit, tak mě pozval do divadla. Nedošlo mu ovšem, že si bude muset koupit něco na sebe
![]()
![]()
jéééééééééééééé ,,,, mám takový pocit, že jsi práve popisovala toho mýho chlapa 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
No nejdřív asi budu muset vyrazit na "výbor" a zjistit, co a jak. Už si to vůbec nepamatuju. No doufám, že se tady v těch končinách moc lidí nebere, aby nám to před tím porodem klaplo
Pak se něčím nadopuju a půjdu s příťou koupit košili, sako, kravatu a boty. Bude to taky běh na dlouhou trať
Škoda, že se v těhotenství nemůže jednorázově užít třeba Lexaurin, při této příležitosti by se určitě hodil. Už to vidím, jak mě bude přesvědčovat, že ty kecky nebudou pod kalhotama vidět a že sako je přežitek,... pak ještě naposled zkusí, že to klidně může koupit sám ( ...měli zavřeno, neměli moji velikost, menší/větší se nevyrábí, zboží letos už nebude, ...apod.)...a pak to vzdá. Jenže já budu zralá na Bohnice. S láskou vzpomínam, jak si nechal v poklidu koupit černý kalhoty a košili. To bylo na začátku chození a on mě chtěl ohromit, tak mě pozval do divadla. Nedošlo mu ovšem, že si bude muset koupit něco na sebe
![]()
![]()
![]()
Tak to jsem ráda, že to je více rozšířený druh 
Není tady
Babucha napsal(a):
my co budeme rodit na podzim to máme na háku ... mateřská se počítá jako odpracové dny .. takže máme nárok na všechny dny dovolené ... alespon tak mi to vysvetlovala naše učetní ...
Takže jako úča mám nárok na všech 40 dnu ... a budu je tedy vybírat v červenci a srpnu ... a to co nestihnu vybrat (tím že nastoupim na mateřskou), tak si pak vyberu až budu na rodičovské (ale to bude u mě maximálne cca 5 dnu) 

Není tady
Babucha napsal(a):
Normálně, buď si ji před mateřskou vybereš nebo ti ji musí po mateřské proplatit, ne?
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
![]()
![]()
![]()
stejnak si myslim, že chlapi jsou naklonovany 

zadný originál ... alespon v tomto smeru 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Babucha napsal(a):
Normálně, buď si ji před mateřskou vybereš nebo ti ji musí po mateřské proplatit, ne?

nám ve školství to neproplati 

to víš, státní sektor ....
si to pak vyberu po mateřské
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
jéééééééééééééé ,,,, mám takový pocit, že jsi práve popisovala toho mýho chlapa![]()
stejnak si myslim, že chlapi jsou naklonovany
Ale jo, pár "jiných" jsem poznala, ale zase měli jiný vady. Si nevybereš 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Babucha napsal(a):
nám ve školství to neproplati
to víš, státní sektor ....
si to pak vyberu po mateřské
Já to udělala tak, že jsem si vybrala něco než jsem nastoupila na nemocenskou, zbytek si pak necham proplatit.
Upravil(a) Romana.P (13. 5. 2010 13:44)
Není tady
Aha, tak to já si asi něco vyberu, mám omezené vycházky, tak bychom třeba v rámci dovolené mohli někam s přítelem vyjet a nebýt omezeni časem...
Není tady
Babucha napsal(a):
Aha, tak to já si asi něco vyberu, mám omezené vycházky, tak bychom třeba v rámci dovolené mohli někam s přítelem vyjet a nebýt omezeni časem...
Jo, jo, to by šlo 
Není tady
Holky, já často přemýšlim, co budu po mateřský dělat. Já vim, že bych se teď tím neměla stresovat, ale docela mi to straší. Nechci se totiž vrátit do původního zaměstnání. Taky nevim, na jak dlouho mam zůstat doma, myslim, jako s dítětem... 
Není tady
Holky, já pádím do obchodu, zatím papa.
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Tak to jsem ráda, že to je více rozšířený druhstejnak si myslim, že chlapi jsou naklonovany
Ale jo, pár "jiných" jsem poznala, ale zase měli jiný vady. Si nevybereš

Není tady
Babucha napsal(a):
přesně tak to budu řešit i já 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, já často přemýšlim, co budu po mateřský dělat. Já vim, že bych se teď tím neměla stresovat, ale docela mi to straší. Nechci se totiž vrátit do původního zaměstnání. Taky nevim, na jak dlouho mam zůstat doma, myslim, jako s dítětem...
a co pak navazat rovnou druhým
????
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
????
No to by samozřejmě bylo ideální. Byla bych na mateřský dva roky, do toho otěhotněla a s tím druhým tři. Tak jo. A kde se to druhý dítě na počkání objednává? Hoďte mi sem nějakej odkaz 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
????
No to by samozřejmě bylo ideální. Byla bych na mateřský dva roky, do toho otěhotněla a s tím druhým tři. Tak jo. A kde se to druhý dítě na počkání objednává? Hoďte mi sem nějakej odkaz

že bych si taky stoupla rovnou do fronty ??? 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
a co pak navazat rovnou druhým????
Jo, bylo by to fajn. Finančně i jinak. Roky utíkají, chtěla bych druhý, co nejdřív. Nevim, jestli se teď nerouháme. Ještě jsme nepřivedly na svět v pořádku to, co nosíme a už chceme druhý 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo, bylo by to fajn. Finančně i jinak. Roky utíkají, chtěla bych druhý, co nejdřív. Nevim, jestli se teď nerouháme. Ještě jsme nepřivedly na svět v pořádku to, co nosíme a už chceme druhý

musíme v to pevně veřit 

Já bych to planovala úplně stejně jako ty 

Není tady
Já teď zblajzla rajčata s mozzarellou a hooodně octa 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
musíme v to pevně veřit
Já bych to planovala úplně stejně jako ty
Tak jo, budu to tak plánovat

Pak se to nepovede, já po dvou letech nebudu vědět kam s dítětem a vrátim se zpátky do práce 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
musíme v to pevně veřit
Já bych to planovala úplně stejně jako tyTak jo, budu to tak plánovat
![]()
![]()
Pak se to nepovede, já po dvou letech nebudu vědět kam s dítětem a vrátim se zpátky do práce
týjo ... nebud skeptik .... druhy se zadari podle plánů 

a je to ... 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Já teď zblajzla rajčata s mozzarellou a hooodně octa
jeeeeeeeee ... tak toto faaak nemusim ... myslim ty rajcata ... 

fakt je nejim .. se mi dela jen zle, kdyz si je dava příťa 

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 41