|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 41
Téma zavřeno
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Holky, co se stane ... kdyz ja vitaminy nejim zadny ....
I když jsem se ted naucila hooodne jist zeleninu a ovoce .... Mléčný výrobky jsem banžárovala ve velké míře už dřívNo já myslim, že když máš vyváženou stravu( ovoce, zelenina, mléčný výrobky, maso), tak třeba nemusíš, ale nevim jak je to s tou listovkou, ale když už máš první trimestr zdárně za sebou...
ja si myslim, že listovka neubliži ... takže dobiram to co mi tu jeste zbylo ...
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
tak ja si osobne myslim, že třebas neco spácháme až se to maly narodi ... a uprimne teď by se mi do toho moc nechtelo .. a to jen kvuli skorotchýni ... bych to bud neprezila ja (teda ja a to škvrně
) a nebo ona ...
Ona je mooooc veliky general na to, aby se přijela jen bavitNo my to taky sfouknem jenom ve dvou, teda se svědkama. Žádný obstrukce. Jednak nechci mít břicho jako balon a taky chci bejt vdaná než se to narodí, jináč musíš zajít na matriku předem, když chceš, aby se dítě jmenovalo po otci a podobný formality.
to, že budu muset oblítávat úřady .. to mi celkem nevadi ... si na to zacinam zvykat
jsme totiž tedky v dubnu měnili trvalý bydliště .. a lítanda ještě neskončila
A co jste oblítavali na trvalým bydlišti? My jsme jenom udělali nový občanky.. 
Není tady
Karal napsal(a):
Nazdarek Kikous a Miri :-) dneska je tu vsude ticho :-(
Jůůůůůůů .. ahojky ... ty máš ale kráááásnou třicítku 

Není tady
Karal napsal(a):
Tady je hluk, buď s námi 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Karal napsal(a):
DIky...zrovinka jsem psala u nas, ze jeste 3 jarnatka a jdeme na to
nepredstavitelne
A co tobe? utika to? Jsi doma nebo v pci? Ztracim prehled 

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
No my to taky sfouknem jenom ve dvou, teda se svědkama. Žádný obstrukce. Jednak nechci mít břicho jako balon a taky chci bejt vdaná než se to narodí, jináč musíš zajít na matriku předem, když chceš, aby se dítě jmenovalo po otci a podobný formality.to, že budu muset oblítávat úřady .. to mi celkem nevadi ... si na to zacinam zvykat
jsme totiž tedky v dubnu měnili trvalý bydliště .. a lítanda ještě neskončila
zdravotní pojišťovna, řidičák, banka - protože to nechtěla přes email, hypotéka, pojištění - penzijní, životka, povinné ručení, plyn, elektrika, SIPO, bytové družstvo, .... a zatim si na vic nevzpomenu ..... ale je toho moooooooooc 

Není tady
Karal napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Karal napsal(a):
DIky...zrovinka jsem psala u nas, ze jeste 3 jarnatka a jdeme na to
nepredstavitelne
A co tobe? utika to? Jsi doma nebo v pci? Ztracim prehled
jj, vy už to máte za pár 

do konce června budu doma na PN ... a pak začnu vybírat dovolenou ... a ani ju nestihnu vybrat celou .. a už budu nastupovat na mateřskou 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Karal napsal(a):
Tady je hluk, buď s námi
Ja k vam nakukuju, ale snazim se nikam moc nepsat svoje moudra :-)) Ono je me dost i u nas 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
to, že budu muset oblítávat úřady .. to mi celkem nevadi ... si na to zacinam zvykatjsme totiž tedky v dubnu měnili trvalý bydliště .. a lítanda ještě neskončila
zdravotní pojišťovna, řidičák, banka - protože to nechtěla přes email, hypotéka, pojištění - penzijní, životka, povinné ručení, plyn, elektrika, SIPO, bytové družstvo, .... a zatim si na vic nevzpomenu ..... ale je toho moooooooooc
Ty jo, tak to bychom asi taky měli nahlásit....

Ale možná počkám na změnu příjmení...

Není tady
Karal napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Karal napsal(a):
Tady je hluk, buď s námi
Ja k vam nakukuju, ale snazim se nikam moc nepsat svoje moudra :-)) Ono je me dost i u nas
Jen se nestyď, my to zkousnem. Kdyžtak tě rozcupujem na padrť , už jenom z těch našich nicku jde strach..Kikineček, Babucha,...

Není tady
Karal napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Karal napsal(a):
Tady je hluk, buď s námi
kliiido piš ... budeme chytřejí 

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
A co jste oblítavali na trvalým bydlišti? My jsme jenom udělali nový občanky..zdravotní pojišťovna, řidičák, banka - protože to nechtěla přes email, hypotéka, pojištění - penzijní, životka, povinné ručení, plyn, elektrika, SIPO, bytové družstvo, .... a zatim si na vic nevzpomenu ..... ale je toho moooooooooc
Ty jo, tak to bychom asi taky měli nahlásit....
![]()
![]()
Ale možná počkám na změnu příjmení...![]()
![]()
a uz viš kdy to bude ??? myslim ten velký den ... Protože jestli to bude během chvilky .. tak bych fakt počkala na zmenu toho příjmeni 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Karal napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Tady je hluk, buď s námiJa k vam nakukuju, ale snazim se nikam moc nepsat svoje moudra :-)) Ono je me dost i u nas
Jen se nestyď, my to zkousnem. Kdyžtak tě rozcupujem na padrť , už jenom z těch našich nicku jde strach..Kikineček, Babucha,...
![]()
![]()
jooooooooooo ... jsme to ale dršňačky 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
zdravotní pojišťovna, řidičák, banka - protože to nechtěla přes email, hypotéka, pojištění - penzijní, životka, povinné ručení, plyn, elektrika, SIPO, bytové družstvo, .... a zatim si na vic nevzpomenu ..... ale je toho mooooooooocTy jo, tak to bychom asi taky měli nahlásit....
![]()
![]()
![]()
a uz viš kdy to bude ??? myslim ten velký den ... Protože jestli to bude během chvilky .. tak bych fakt počkala na zmenu toho příjmeni
Jo, tak to bych taky ráda věděla. Jak jsem pochopila, příťa si už odbyl svoje a zbytek je na mě 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ty jo, tak to bychom asi taky měli nahlásit....![]()
![]()
![]()
Jo, tak to bych taky ráda věděla. Jak jsem pochopila, příťa si už odbyl svoje a zbytek je na mě

a vis ze jsem takovou odpoved i čekala 

Ten muj taky neco nakousne ... a ja zbytek musim dodelavat ....
Když si to tak vezmes .. i s tim mimčem je to tak 

Není tady
Karal napsal(a):
S cesnekem? Bych uletela :-)) Ja mam k obedu burtgulas a k veceri jatra :-)
jj, na nem ulitavam, .... dokaváď mužu 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
a uz viš kdy to bude ??? myslim ten velký den ... Protože jestli to bude během chvilky .. tak bych fakt počkala na zmenu toho příjmeniJo, tak to bych taky ráda věděla. Jak jsem pochopila, příťa si už odbyl svoje a zbytek je na mě
Když si to tak vezmes .. i s tim mimčem je to tak![]()
Kiki ty dnes perlíš!!!
Není tady
Babucha napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Když si to tak vezmes .. i s tim mimčem je to tak![]()
![]()
Kiki ty dnes perlíš!!!

ale dyk je to pravda ... chlapi si zaseli a my se starame .... 

Není tady
No pravda to je 
Není tady
No nejdřív asi budu muset vyrazit na "výbor" a zjistit, co a jak. Už si to vůbec nepamatuju. No doufám, že se tady v těch končinách moc lidí nebere, aby nám to před tím porodem klaplo
Pak se něčím nadopuju a půjdu s příťou koupit košili, sako, kravatu a boty. Bude to taky běh na dlouhou trať
Škoda, že se v těhotenství nemůže jednorázově užít třeba Lexaurin, při této příležitosti by se určitě hodil. Už to vidím, jak mě bude přesvědčovat, že ty kecky nebudou pod kalhotama vidět a že sako je přežitek,... pak ještě naposled zkusí, že to klidně může koupit sám ( ...měli zavřeno, neměli moji velikost, menší/větší se nevyrábí, zboží letos už nebude, ...apod.)...a pak to vzdá. Jenže já budu zralá na Bohnice. S láskou vzpomínam, jak si nechal v poklidu koupit černý kalhoty a košili. To bylo na začátku chození a on mě chtěl ohromit, tak mě pozval do divadla. Nedošlo mu ovšem, že si bude muset koupit něco na sebe

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 41