6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nepřekáí ti nějak v rozletu, e cpe svou nablblou reklamu na vlákno, kam u skoro 10 let nikdo nepřispívá? Chudinko.
Není tady
Ahoj, já jsem si átek koupila a někdy v pátém měsíci mimi, do té doby jsem nosila v beco nosítku po starí dceři...první dítě jsem sice občas nosila, ale rozhodně ne tak pravidelně a tak mě ani nenapadlo to nějak řeit u druhého...nakonec jsem noení úplně propadla. Není nic krásnějího, ne mít na sobě to malé pidi mimi, které váí sotva pár kilo a tulí se k tobě...dnes, kdybych čekala dítě, tak bych si pořídila určitě elastický átek vhodný pro nejmení miminka, protoe je mnohem měkčí a pohodlnějí ne nosítko i ne nosnějí pevné átky...ten pak lze snadno prodat a uvidí sama, zda bude nosit i později. Já nosila hlavně v prvních čtyřech měsících, pak u méně a od půl roku, kdy sám sedí a má skoro 8kg a více jezdí spíe v kočárku - obou to takhle vyhovuje:-)
Není tady