29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Budeme zařizovat byt 2+1, časem plánujem přístavbu. Plánujeme v nejbližší době i miminko. Kdo z vás vlastní byt 2+1, zajímá mě, jak to máte vyřešené, rozvržené, zda máte obývák dohromady s ložnicí a dětský pokoj zvlášť, nebo jinak? Zkušenosti, tipy, doporučení... Díky všem.
Není tady
Já když bydlela v paneláku jako malá v 2+1, tak jsme spali všichni spolu Rodiče + já a později i moje mladší sestra...takže 4
...Když mi bylo 6 přestěhovali jsme se do rodinného domku a přibyl další člen rodiny...v 5ti bychom se v 2+1 asi těžko porovnali
...
Není tady
Doufám, že to taky nějak zmáknem. Místnosti jsou dost velké, tak snad s jedním dítětem nějak jo. Zase si říkám, že aspoň nebudu mít tolik prostoru na uklízení.. Nu uvidíme, nějak to bude. Já teď třeba bydlím s mamkou ve 3+1 a přijde mi, že se sem občas nevejdem, tak nevím Jinak díky za odpovědi, holky, koukám, že obě pocházíte z početných rodin:)
Není tady
právě no, jde hlavně o zvyk, kdo je zvyklý bydlet v domku s 5 místnostmi, by si těžko představil bydlet v garsonce a tak..
Není tady
jj nás je 5 ...teda teďka už i víc já i sestra už si vodíme partnery
Ta nejmenší si ještě snad počká....
Ale uznávám, když má každý svůj pokoj je to paráda.
Upravil(a) hhanca (7. 5. 2010 19:58)
Není tady
To určo, já nikdy neznala mít vlastní pokoj a záviděla těm, co ho měli. No jo, to tak je..
Právě z té jedné místnosti máme ještě vchod do šatny..tak přemýšlím, zda z toho pak neudělat takový mini dětský pokojíček, to by také šlo.. Zase by se pak ale muselo vyřešit, kam s těmi hadry:( No je co vymýšlet a plánovat...
Není tady
Teď přesně nevím,ale vešla by se tam tak postel, nějaý mini stůl a skříňka možná...
Není tady
Jojo, asi to tak bude. Nejdřív začnem řešit kuchyň, přítel je truhlář, tak jí bude dělat.. Tak na to se teď těším nejvíce. Holky, máte myčku na nádobí? Pořád nevím, jestli jo nebo ne?
Není tady
berushka28 napsal(a):
Jojo, asi to tak bude. Nejdřív začnem řešit kuchyň, přítel je truhlář, tak jí bude dělat.. Tak na to se teď těším nejvíce. Holky, máte myčku na nádobí? Pořád nevím, jestli jo nebo ne?
U našich máme, ale já ji asi chtít nebudu ...
Není tady
S místem by nebyl problém, ale pořád nevím no.. Já jsem zase zvyklá mýt nádobí průběžně, takže moc neznám mít hromady nádobí, když tedy nepočítám nějaký velký hromadný oběd.. Mám pocit, že kromě těch velkých akci, ji prostě nenaplním, nebo musím čekat, až se naplní a pak tam to nádobí dlouh leží... Zatím se rozmýšlím,ale spše do ní asi půjdem.
Není tady
berushka28 napsal(a):
Budeme zařizovat byt 2+1, časem plánujem přístavbu. Plánujeme v nejbližší době i miminko. Kdo z vás vlastní byt 2+1, zajímá mě, jak to máte vyřešené, rozvržené, zda máte obývák dohromady s ložnicí a dětský pokoj zvlášť, nebo jinak? Zkušenosti, tipy, doporučení... Díky všem.
Také máme 2+1 a také jsme přemýšleli, jak to vyřešit.... děti zatím nemáme, ale plánujeme.... Já jsem věděla, že chci mít svojí ložnici a soukromí (vyrůstala jsem také v 2+1 a spali jsme s bráchou a rodičema v jedné místnosti) - takže jsem věděla, že chci ložnici a budoucí pokojík dětí zvlášť... tzn. přicházelo v úvahu spaní jen v obýváku.... viděla jsem spoustu fotek, kdo to jak vyřešil - někdo postelí u stropu, někdo postelí v rohu obýváku a přepažené jen závěsem, japonkou.... někdo posteli v obýváku v rohu a od ostatního obýváku to oddělené takovou zídkou, někdo v obýváku podium a postel se do něj zasouvala..... z toho všeho se mi nejvíce líbilo postavit si v obýváku (my máme z heblu, dá se i ze sádroše) takovou pidi ložnici.... v jednom rohu obýváku vlastně postavená místnost z dveřma o velikost manželské postele... tohle se mi líbilo nejvíc, ale jak píšu, existuje spousta možností... musíš jen hledat tu, která se vám bude zamlouvat nejvíce! Držím palce!
PS: nejvíc inspirace o bydlení a konkrétně i jak kdo vyřešil tohle jsem našla na stránkách mimibazaru - je tam sekce Bydlení a tam lidi vkládají fotky svého bydlení..... pro inspiraci opravdu doporučuji!
Není tady
Bydlela jsem ve 2+1 s rodiči a 2 sourozenci, celkem 5 lidí. Jeden pokoj byl "dětský" - já, brácha (palanda) a sestra na válendě. Druhý pokoj obývák + ložnice našich dohromady.
Není tady
Zijeme ve 2+1. 2 dospeli+ dve dospivajici deti+ pes.My spime v obyvaku na rozkladaci sedacce a deti se psem v pokojicku.
Není tady
LENNNA napsal(a):
berushka28 napsal(a):
Také máme 2+1 a také jsme přemýšleli, jak to vyřešit.... děti zatím nemáme, ale plánujeme.... Já jsem věděla, že chci mít svojí ložnici a soukromí (vyrůstala jsem také v 2+1 a spali jsme s bráchou a rodičema v jedné místnosti) - takže jsem věděla, že chci ložnici a budoucí pokojík dětí zvlášť... tzn. přicházelo v úvahu spaní jen v obýváku.... viděla jsem spoustu fotek, kdo to jak vyřešil - někdo postelí u stropu, někdo postelí v rohu obýváku a přepažené jen závěsem, japonkou.... někdo posteli v obýváku v rohu a od ostatního obýváku to oddělené takovou zídkou, někdo v obýváku podium a postel se do něj zasouvala..... z toho všeho se mi nejvíce líbilo postavit si v obýváku (my máme z heblu, dá se i ze sádroše) takovou pidi ložnici.... v jednom rohu obýváku vlastně postavená místnost z dveřma o velikost manželské postele... tohle se mi líbilo nejvíc, ale jak píšu, existuje spousta možností... musíš jen hledat tu, která se vám bude zamlouvat nejvíce! Držím palce!
PS: nejvíc inspirace o bydlení a konkrétně i jak kdo vyřešil tohle jsem našla na stránkách mimibazaru - je tam sekce Bydlení a tam lidi vkládají fotky svého bydlení..... pro inspiraci opravdu doporučuji!
jj díky za tip,určitě na fotky kouknu a inspiruji se:supr:
Není tady
Několik let (asi 7) jsme bydleli v 1+1, bydlení jsme rozšířili, až když bylo dceři skoro 4 roky a čekali jsme přírůstek. Místnosti to ale byly veliký (dohromady ty dvě místnosti 40m čtverečních, takže s jedním dítětem to bylo celkem pohodlný bydlení. V obýváku jsme měli vše, co má být a v rohu za dveři jsme si opalubkovali celou plochu a tam jsme měli postele. V kuchyni jsme měli taky vše včetně velkýho stolu a rohový lavice a dcera měla v jednom rohu udělaný dětský koutek s regálkama, hračkama a kobercem. Určitě by takový bydlení nebylo ideální, když by jsme takhle museli bydlet se dvěma dětma nebo s odrostlejším třeba i jedním dítětem. Ale pozitiva byla ta, že jsem měla v tu ránu uklizeno, vlastně se nám tam krásně bydlelo, byli jsme mladý a spokojený.....
Není tady
-
Upravil(a) Aknella (8. 5. 2010 14:27)
Není tady