3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
DObre rano,
Andri-tak to gratuluji,to je super!!
Marci-toto uteklo,co?a uz do prace ale vsechno zvladnes neboj
Makci-gratulace ke skolce...
nam tata pred chvili odjel na jednu praci a vypadalo to,ze pojedeme s nasima vlakem na vylet do Berouna,ale vcera se jim moc nechtelo (hlavne,ze Kubovi tata vykladal,jak pojedou vlakem
) tak ted cekam az zavolaji,zda jo,nebo ne...ale tutove jeste spi..
Není tady
Andri-minuly vikend jsme byli v chrastanech s tchanama..
na medvedy ne,proste na vylet,jezdili jsme tak jako maly.tak by to byl i pro Kubu zazitek-pekne se projet vlakem,na nadrazi do stanku a jsou tam ted hrncirsky trhy,i tam jezdime do par kramu-maji to tam levnejsi nez tady..jenze to vidim blede
Není tady
tak jim zavolej a popoeň je k tomu ne?
KAČÍ - vy se jezdíte koupat do NDR do Bad Schandau (nevím, jak se to píe ) ?
pojedeme tam v pátek - ten přítí, myslím, e je to 21.5. Pojedu s naima (máma, táta, já a Tobík), tak kdyby se Vám s Baru chtělo, můete dorazit, třeba i s Léňou a Matýskem
Není tady
andri-to bych mohla...ale vidim ty reakce,jak je vzbudim a budou protivny ale asi mi nic nezbyde..no domeju nadobi a zavolam jim
Není tady
nene,nejsou lidi kdyz jsem tam byla nemeli misto..ale byla jsem na nehtech,kdyz jsem jela od dr..kadernici planuju,ale musi byt hlidani
Není tady
a jak se tesis na UZ?mas nejaky pocity,jestli je to holka,nebo kluk?
Není tady
pocity nemám, uvidíme. Těím se a moc, u jsem nebyla přes 3 týdny na KO....
no u nás je kadeř. dost, málokde seene místo bez objednání. A s objednání do 3 dnů....
jdu poklidit, a se návtěva nelekne, páááá
Není tady
Ahojte, andri my jezdíme do altenbergu...ale já u jsem hotová z baru...ve čtvrtek přestala brát antibiotika a od včera zase soplí a dneska pokalává, já u fakt nevím, co s ní, mudra říká e je v krku a poslechově ok, ale tak proč zase je nastydlá, na ven jí oblíkám, nikde nevystydne, tak proč? u mě to fakt točí...
take andri jeli bychom rády, ale kvůli tomuto a pak taky jsme celý týden u Gabči, coby porodní báby, tak nepojedem...
ale děkujem za nabídku
Není tady
tak moc drzim palce... jsem volala nasim,samzrejme lezi...a pry-no a jak chcete vy?? my jeste nevylezli z postele..tak jsem rekla,at se domluvi a zavolaj ..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Není tady
bry rano holky...
kaci,siimte,mas SZ..diky
Není tady
jejda Kačí, to u se táhne dlouho viď? A ty Atb. jsi nakonec nasadila hned nebo jak jste to pořeili doma? Hele a není alergická na nějaký pyly třeba? nebo je to klasická rýma a kael jako nastydnutí? taky to můe být změnou počasí, teploty lítaly nahoru dolů.....tak drím palce, a se z toho konečně vylíete, to děs být furt doma, to tě teda lituju, vydr!!!
A vy jedete ke Gábi a budete se o ní starat a odváet do porodky ? to je hezký, si to uijte kočky
Není tady
Tak co delate kocky?
Ledus, uz mame novej chlivecek Ale super, ze to dobre dopadlo a konecne ti pomohli
Ja se pekne nacpala, dala jsem malyho spat....i kdyz vubec nevypadal, ze bude...... smradik, do ted tam kecal... ale v pet jdeme na narozky, tak potrebuju, aby byl odpocatej.
Mame 21 stupnu, tak konecne uz snad bude teplo
Není tady
ahoj kocenky
andri, velka gratulace k prvni lize, to bude ted teprv poradny nasup:-) hlavne hodne stesti do sezony at o ni hned neprijdete!
my dneska opet prohraly, ale vubec to neva, nemeli jsme brankarku ani utocnice, ale byla jsem prijemne unavena, jen ten dest nebyl nic moc, zmokl mi uces:-)))
kaci, my jsme na tom s tim soplenim podobne, ale je to u nas tou nosni mandli, takze mozna zkuste pozjistovat i tohle...
marci, gratulace k praci, ja jestli to dobre dopadne, tak nastupuju koncem kvetna, nejak se mi tomu nechce verit, ze bych po 4,5 letech mela zacit pracovat.-(
meg, tak jak jste nakonec dopadli? jeli jste na vylet?
my zitra rano planujeme s detma bazen, tak uvidime...
vsem hezky vecer a nedeli
jo a jeste mam dotaz, pred chvili se mala zminila, ze pry ji ucitelka ve skolce dala na zadek... tak jsem se ptala proc, a pry ze nechodila po znackach... tak se mi to zda dost drsne, kdyby treba zlobila nebo nekomu ublizila, ale kvuli tomuhle? co si o tom myslite? mam to nejak resit??? vubec si nevim rady, predstava , ze mi ji tam ty kravy placaji, se mi moc nelibi
Není tady
Makči, učitelka NESMÍ fyzicky trestat...jetě se ti přeptám, ale vím, e mamka říkala, e kolikrát by chtěla (zasloueně a oprávněně), ale nesmí....
pak písnu víc, měla jsem krásný den se super návtěvou
Není tady
makci??vyjimecne reaguju,pac to se mi teda vuubec nezda..bych se jich na to preptala,jak to bylo..hlavne jen aby mely pocit,ze TY to tak nenechas a priste bude hur..
Není tady
Leda napsal(a):
Ahoj děvčata
Díky za palce.
Nakonec jsem nela 6. ale 7. páč chlapeček předemnou s arytmií tam byl přes 7 hodin-chudák
Tak u na mne nebyl čas-tak jsem la a před 11 druhej den a před druhou bylo hotovo. Ve v poho-ale zapotila jsem se dobře
Teď jsem akorát přifrčela z Motola-u jsem zvládla i řídit, ve v poho-tak mě propustili. Prej ukázková operace z mé stranymno prča- Primář z Homolky byl moc faj a i motolskej super. Jen ty sestřičky-hrůza na můj vkus.
Jdu se osprchovat a mastím za malou na chlapu. Jetě jednou díky za palečky a pěknej víkend
jéé tak to jsem moc ráda !!! Jsi ikulka, zvládla jsi to na jedničku snad ti to konečně uleví. Odpočiň si a pak podej hláení, hezkou neděli, pááá
Není tady
Ledus, tak to je super zprava!
hlavne se setri!!
holky mi se to taky nezdalo.. mala mi uz rikala driv, ze nejaky Danek od nich dostal pres zadek, ze zlobil, no tak jsem si rikala ze on je fakt dost ujeceny, tak jim ujely nervy, ale kdyz dostala i moje mala, tak se mi to vubec nelibi...
ach jo, tam je fakt porad neco...
ja tak nerada neco takoveho resim, ale jak pisu, nechci zas ublizit male, a pristi rok tam bude k nim chodit i fanda, tak at si pak na ne nezasednou:-(
Není tady
taky jsem ledo rada,ze vsechno v poradku.. ;-)
makci..ja bych se jich jen zeptala,ze ti mala rikala tuto a tuto a jak to bylo..a nebejt ustrasena,ale zase ne nejaka nastvana..myslim jen,abys pusobila rozhodne..jen aby mely pocit,ze bys s tim priste urcite neco delala..
Není tady
Dobrej vecir matky
Jezisi ja jsem tak utahana. Jsme byli na tech detskych narozeninach a bylo to moc fajn, meli to venku na zahrade...akorat tam meli i bazen, tak jsem porad musela honit Maxe, at jde od nej. Samozrejme ze vsechny deti by tam porad lezli...
Makci a nevymysli si mala? Deti si obcas prikreslujou skutecnost. Bych to udelala, jak pise Luluchen, normalne bych se na to bez emoci zeptala a uvidis reakci ucitelky...kazdopadne fyzicke tresty se fakt pouzivat nesmi.
Není tady
DObre rano!
tak vse nejlepsi vsem maminkam
Makci-ty jo,to je situace asi bych se na to ve skolce poptala,jak pise Luluchen..drzim palce!!
Ledus,super,ze jsi v poradku
Není tady
dobre ranko
cizi, mala si v tomhle nevymysli, ona zas prizna ze zlobila a ze chytla, nebo ze se na ni babicka zlobila atd...
navic uz jsem slysela vickrat, ze nekdo dostal na zadek..
no uvidim co zitra, bud vychladnu a prejdu to, nebo se nejak poptam, ale kdyz ja o tom zacnu, tak hned to ve me zacne bourit a mam obavu, at to nereknu nejakym neprijemnym tonem:-)
my za chvili frcime plavat, jeste musim stihnout nakoupit, nahlasila se mi kamoska po obede na navstevku s rodinou a jsme doma vymeteni... teda kdyby byl vymeteny aspon binec:-)
tak hezkou nedeli vsem, u nas od vcerejska leje:-(
Není tady
Hezkou nedeli vsem nasim maminkam
To moje dite taaaak zlobi hned po ranu.... aaach jo Musim vymyslet plan na dnesni den, manza musi delat na zahrade...takze jsme zase sami a jeste k tomu musim drzet prcka, aby tam neotravoval, protoze delaj cement a nejsou na nej zvedavy....
Není tady
Ledu, tak super...
Kačí, doufám, e Baru bude líp, třeba změna prostředí do "černého" Kladna pomůe...
U nás byli včera na návtěvě nai, předběně jako na moje narozeniny Dostala jsem super mixér, který jsem dost postrádala a od mani konečně nový mobil, jupíííí! A dvě nádherný kytky.
Jo jinak ve nejlepí k Svátku matek!
Není tady