29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Jasná páka - super. Měla jsem a mám ráda tento styl hudby. Ale na koncertě jsem bohužel nikdy nebyla.
Máš na mysli styl hudby skupiny Jasná páka?
Nebo Palečka a Janíka?
Paleček a Janík rádi jezdili na univerzitní půdu k nám do Žiliny, když už jim kvůli komunistům hlavně v Česku koncertní pšenka moc nekvetla. Stejně tak i Pepa Nos a další. U nás to bylo v takovém závětří. A bylo to moc fajn.
Není tady
Máš na mysli styl hudby skupiny Jasná páka?
Nejen styl, ale přímo Jasnou páku to je jasný.
Není tady
Jo ták! Přehlídla jsem lupinino psaní.
Vy Češi jste měli prima undergroundové skupiny, skvělé folkaře atd. I čeština mi přijde pro takové písničky taková přiměřenější.
Na Slovensku snad nebylo vůbec nic takového.
Není tady
Tohle je strašný
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 … hlici.html
A to některým chybí stav u nás před rokem 1989
Není tady
Evo co je na tom strašného. Jen ať se komunisti mezi sebou vraždí. Mrtvý komunista, dobrý komunista.
Není tady
Petře, nesdílím tvůj názor.
Pro mě je každý především člověk.
Buď tak nesmyslně kecáš (abys nedopadl, jako Rusnok, s tím plácáním), anebo jsi zaslepený nenávistí? Nebo ... hloupostí? Jed v člověku škodí především jemu samotnému...
Není tady
Evo těžko se dá zjistit, kolik lidí nechal popravit tento popravený strýc. A o tom to je.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Evo těžko se dá zjistit, kolik lidí nechal popravit tento popravený strýc. A o tom to je.
U mě to o tom není. Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?
Nu, já to mám jinak.
Když nad tím přemýšlím, tak i tady platí - co člověk vysílá, to se mu vrátí.
Ale jsem z toho spíš smutná. Že vysílal...
Upravil(a) Eva. (11. 12. 2013 8:30)
Není tady
Njn, soudruhum uz nestaci vyvrazdovani obyvatelstva, uz se vrazdi aj mezi sebou ... Strasny to tam je uz nekolik desetileti ... No ta desivost se k nam priblizuje milovymi kroky, kdyz si uvedomime, kolika lidem je putna deni na Ukrajine a kolik lidi si dokonce mysli, ze Ukrajina by mela patrit do sfery vlivu Ruska ...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Evo co je na tom strašného. Jen ať se komunisti mezi sebou vraždí. Mrtvý komunista, dobrý komunista.
Petře, kdybys to náááhodou nevěděl, tak tomuhle se říká třídní boj. Jde ti to dobře.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře, kdybys to náááhodou nevěděl, tak tomuhle se říká třídní boj. Jde ti to dobře.
Já to pořád říkám, že Petr je komunista jen s opačným znaménkem. A to ještě ti komuisti většinou tu buržoazii nechtěli livkidovat osobně na životech, takže je ještě horší.
Upravil(a) Ivana (11. 12. 2013 12:56)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pandoro když se zabíjí komunisti mezi sebou tak to není třídní boj.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pandoro když se zabíjí komunisti mezi sebou tak to není třídní boj.
Petře, zapomínáš, že manipulaci mám v malíčku, tak to na mě nezkoušej a radši si po sobě pořádně přečti, co jsi původně napsal. To totiž neokecáš.
Není tady
Ja myslim,Pan,ze te nepochopil.A taky myslim,ze neni tak krutej,jak se tady predvadi.Dokonce myslim,ze mnohe z toho,co zde hlasa,si v realnem zivote ani netroufne priznat...
Není tady
Tak Petr mne nechápe dost často.
A někteří lidé jsou bohužel tak nechápaví, že si ani nevšimnou že -ismus jako -ismus. Ani se nenadějí a už v některém sami lítaj
Není tady
Rikam ano, rsp. pisu ano, ve vsech smyslech...
Není tady
Takhle to vypadalo za komunistů http://vitaminl.tv/video/178?ref=fbs
Není tady