1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Judyna napsal(a):
Jasná páka - super. Měla jsem a mám ráda tento styl hudby. Ale na koncertě jsem bohuel nikdy nebyla.
Má na mysli styl hudby skupiny Jasná páka?
Nebo Palečka a Janíka?
Paleček a Janík rádi jezdili na univerzitní půdu k nám do iliny, kdy u jim kvůli komunistům hlavně v Česku koncertní penka moc nekvetla. Stejně tak i Pepa Nos a dalí. U nás to bylo v takovém závětří. A bylo to moc fajn.
Není tady
Má na mysli styl hudby skupiny Jasná páka?
Nejen styl, ale přímo Jasnou páku to je jasný.
Není tady
Jo ták! Přehlídla jsem lupinino psaní.
Vy Čei jste měli prima undergroundové skupiny, skvělé folkaře atd. I četina mi přijde pro takové písničky taková přiměřenějí.
Na Slovensku snad nebylo vůbec nic takového.
Není tady
Tohle je straný
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 … hlici.html
A to některým chybí stav u nás před rokem 1989
Není tady
Evo co je na tom straného. Jen a se komunisti mezi sebou vradí. Mrtvý komunista, dobrý komunista.
Někde tu je...
Petře, nesdílím tvůj názor.
Pro mě je kadý předevím člověk.
Buď tak nesmyslně kecá (abys nedopadl, jako Rusnok, s tím plácáním), anebo jsi zaslepený nenávistí? Nebo ... hloupostí? Jed v člověku kodí předevím jemu samotnému...
Není tady
Evo těko se dá zjistit, kolik lidí nechal popravit tento popravený strýc. A o tom to je.
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Evo těko se dá zjistit, kolik lidí nechal popravit tento popravený strýc. A o tom to je.
U mě to o tom není. Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?
Nu, já to mám jinak.
Kdy nad tím přemýlím, tak i tady platí - co člověk vysílá, to se mu vrátí.
Ale jsem z toho spí smutná. e vysílal...
Upravil(a) Eva. (11. 12. 2013 8:30)
Není tady
Njn, soudruhum uz nestaci vyvrazdovani obyvatelstva, uz se vrazdi aj mezi sebou ... Strasny to tam je uz nekolik desetileti ... No ta desivost se k nam priblizuje milovymi kroky, kdyz si uvedomime, kolika lidem je putna deni na Ukrajine a kolik lidi si dokonce mysli, ze Ukrajina by mela patrit do sfery vlivu Ruska ...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Evo co je na tom straného. Jen a se komunisti mezi sebou vradí. Mrtvý komunista, dobrý komunista.
Petře, kdybys to náááhodou nevěděl, tak tomuhle se říká třídní boj. Jde ti to dobře.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře, kdybys to náááhodou nevěděl, tak tomuhle se říká třídní boj. Jde ti to dobře.
Já to pořád říkám, e Petr je komunista jen s opačným znaménkem. A to jetě ti komuisti větinou tu buroazii nechtěli livkidovat osobně na ivotech, take je jetě horí.
Upravil(a) Ivana (11. 12. 2013 12:56)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pandoro kdy se zabíjí komunisti mezi sebou tak to není třídní boj.
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pandoro kdy se zabíjí komunisti mezi sebou tak to není třídní boj.
Petře, zapomíná, e manipulaci mám v malíčku, tak to na mě nezkouej a radi si po sobě pořádně přečti, co jsi původně napsal. To toti neokecá.
Není tady
Ja myslim,Pan,ze te nepochopil.A taky myslim,ze neni tak krutej,jak se tady predvadi.Dokonce myslim,ze mnohe z toho,co zde hlasa,si v realnem zivote ani netroufne priznat...
Není tady
Tak Petr mne nechápe dost často.
A někteří lidé jsou bohuel tak nechápaví, e si ani nevimnou e -ismus jako -ismus. Ani se nenadějí a u v některém sami lítaj
Není tady
Rikam ano, rsp. pisu ano, ve vsech smyslech...
Není tady
Takhle to vypadalo za komunistů http://vitaminl.tv/video/178?ref=fbs
Není tady