6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všem
Koukám, že se tady řeší chlapi
Je pravda že po patnáctiletým manželství je soužití uplně jiný
Ze začátku je velká zamilovanost a boje. Postupem času člověk přijde na to, jak na toho druhého, co zabírá. I když to taky někdy dře
A což teprv po 30-40 manželství. Vidím u našich, jak se sklidnili, že už u nich není Itálie jako dřív.
Je Marky se probudila a to mě vyrušilo, chtěla jsem ještě něco napsat.
O mým chlapovi. On v jádru není zlý, když mu řeknu, at malou pohlídá, jde s ní ven. Ale pak někdy ho to chytí a kamarádi jsou přednější a pivo než rodina. Ze začátku vztahu jsem zkoušela brečet, zamykat, prostě nechtěla jsem ho pustit. Ale stejně šel. Tak to dělám ted tak, že se jen nebavím druhý den a on pak dolejzá. Už ho prostě nezměním
Není tady
Kindle snad je už Matýskovi líp to počasí dává fakt zabrat
Lentilko ty si frčíš super ločka
Evajsku gratuluju k MaryPop a moje řeč s dětma
Silwi to je fakt na palici, ti chlapi někdy dávají opravdu zabrat. Ten můj mě taky někdy ježí vlasy, ale zase když je doma, tak mě ráno nechá vyspat a jde si s malým hrát, nakrmí, ikdyž někdy místo normálního oběda mu nastrká rohlíky a sladké, no hlavně že malý není hladný ale snaží se.. dneska jak jsem byla 6h v práci, slíbil že mě donese oběd, pak z toho byla večeře doma a teď sem čučela do ledničky, je tam na talířku syrové maso...no když hlídal malého, tak se s ním nedá nic dělat, natož vařit! jsem spadla prej z jahody... tak tu na večeři baštím rohlík se salámem Většina jich je stejných, nechápu někdy jak uvažují, snad to bude v pohodě a co nákyp dobrý?
Debí jsi super mamča, nabalit dítě jako na túru a gratulace k pohovoru, tfujtfuj (trochu tě symbolicky poplivu na štěstí)
Paci z té tvé Natali asi omdlím
Duši gratulace k rekvalifikaci, to je super
Leni 35 krásný ráček
holky tak teď mě tady manža četl tajně přes rameno a pronesl že by se naši chlapi měli taky někde srazit a drbat o nás, prej chlapinec.cz
Upravil(a) svarapaja (5. 5. 2010 21:00)
Není tady
Svaji - tak to je dobrý - s tím obědem a večeří. Jo a práci schvaluju - odpočneš si od dennodeních starostí a neboj - krkavčí matka nejsi
Debi - taky na zítřek držím pěsti
Není tady
Holky krásný večer přeju, dnes byl rozlítanej den, nemělajsem chvilku klid
V rychlosti jsem vás dočetla a jen malinko ještě k těm chlapům. Musím si taky pochválit toho svého. Je kamionák, takže jsem většinu času sama a o to víc se těším, až přijede. Pravda, já mám taky už rituály, jak co dělat a když přijede a kecá mi do toho tak mě sejří. Ale zas když je doma, tak umeje nádobí, zamete celej barák a sám od sebe a já sedím u počítače s klukama blbne.... ale abych jen nechválila, co mě štve je pivo. Můj tatka dost pil a já jsem na to už alergická. Manža nechodí do hospody, kupuje si domů a celý den popíjí, ne není opilý, jen takový jiný nevím jak to napsat. no nic jsem se nějak rozjela, raděj končím.
Dílka nádherný, dnes se mi ani nechce komentit, prominte, zítra napravím
Není tady
paji, krkavčí matka? no to ani omylem.. holt když není zbytí .
a chlapinec.cz jo? no to mu rázně zatrhni . mě stačí, že ten můj mastí přes počítač taroky.. to s ním vůbec není řeč . ale vlastně, já si zase scrapuju, takže si nemáme co vyčítat .
Dagi - tak to je fajn, to máte doma vzácnou shodu, takže ti nemůže předhazovat, že sedíš u kompu.
To ten můj řekl párkrát - tak jsem ho odpálkovala - at si spočítá kolikhodin sedí v hospodě na rozdíl ode mě (nechodí každý den) ale třeba v sobotu jde do kůlny a přijde až v noci
Lentil - znám můj tatka byl alkoholik - třikrát se léčil a stejně znova začal chlastat. Radila jsem mamce at se s ním rozvede. Nechtěla jsem ho doma. No a ted? Je nemocnej, takže ho to v pití zabrzdilo. Občas si dá pivko na zahrádce (a i to jedno na něm poznám a jde mi to na nervy) ale zase je ochotnej dědeček a tatka a když potřebuju, udělá pro mě snad vše.
Jo a můj pivo doma nepije . Lahváče mu nechutnaj. Ani si se mnou nedá vínko, neposedí, nepokecá, to už fakt musí být jednou za půl roku, a to mi docela chybí.
Dřív jsme chodili spolu ven, ale já čím jsem starší, tím radši sedím doma a nikam se mi nechce.
No a taky mi u vadí, že hodně slibuje. On když slibuje, tak tomu i věří, ale ty skutky jsou horší. A když od něho něco chci (dám příklad vymalovat - musím začít sama - stěhovat nábytek a tak, a on už pak jede. Ale prostě potřebuje popostrčit.
Není tady
Manža mi taky hodně pomáhá, hodně si s Matýskem hraje. A do domácích prací se taky bez odmlouvání zapojí.
A když třeba někam jdeme, tak se tam na něj lepí i nějaké kamarádky nebo i bývalky . A když jsem byla s Matýskem v nemocnici, tak tam byla jedna maminka, která manžu moc dobře zná. A hned mi tam začala vyprávět co zažili v pubertě . Pak se ještě přidala sestra s Jipky, ta s ním naštěstí nic neměla, jen chodily v pubertě na diskotéky, a ta mi hned začala vyprávět story o manžovi .
Není tady
Ahoj holky!
Předně musím uznale pokývnout nad Sillwi, Paci a Lenky dílky! Fakt nádhera
No a koukám, probíráte chlapy...ten můj je tak nějak napůl....musím ho popostrkovat k práci, nechce se mu, odkládá na potom a na zítra...ale zas když o něco jde, má přijet návštěva nebo se prostě rozhodne, tak jede a uklízí všechno tak pečlivě rychle a pořádně, že mu ani nestačím, bohužel to není často
Jinak si naprosto vyhovujem, on si večer čučí na tv, přepíná si co chce a kdy chce, já si zase sedím tady u pc a nikdo mě nevyhazuje, teda kromě Kiky přes den
S Kikou si hraje a stará se o ní hlavně, když jsou spolu sami, jak jsem přítomná já, tak se do toho moc nehrne, Kika pořád chodí za mnou, ale ne že by jí přehlížel to ne, když jde domů na oběd, Kika okupuje jen tátu. Teď co chodím cvičit, tak jsou spolu rádi, mají svoje rituály, procházky nebo Kiku vykoupe, dá najíst, spát.
No prostě jak říkám půl na půl, ale zase není nuda že
Jo a nevaří nemyslím, že by neuměl, ale nemá důvod, když to obstarám já
A myslím si, že to celé má z domova, tam se o všechno starala máma, Petr byl obskakovanej, nemusel nikdy nic...
Není tady
Tuli - jsem se ted zasmála, jak si to krásněnapsala - půl na půl
Topi - vždyt říkám, každej chlap má něco.
A proto si beru od vás ponaučení (starýho psa novým kouskům nenaučím) ale mám doma dva syny. Je pravda, že maminka je obskakuje, dohlíží nad učením a úkoly. Ale myslím, že jsou samostatný. Když jdu s Markétku do postele, udělaj si sami večeři, Pavlik umí krupicovou kaši a David takový speciality - čínu a tak. Takže snad mi jednou snacha nevynadá, jak jsem je vychovala
Není tady
Duši s tím tatínkem to u nás bylo a je stejné, taky je ted nemocný , pivo si dá pořád, ale už málo, dřív to byly strašný sceny, když se napil a proto to tak nesnáším. Taky se někdy napiju, někde to je jasný, ale právě u manži právě proto cojsem zažila doma mám strach, že se to zvrtne a bude hůř. A s tím popovídáním jsme na tom stejně, na nějaký rozpravy není. Ale práci tu udělá, to zas jo. Já vlastně ani nevím, jestli si mám stěžovat nebo chválit. Já bych byla nejštastnější, kdyby nebylo pivo! Nic jiného nepije . Chjo všude je něco a chlapi jsou v podstatě všichni stejný
Není tady
holky ti chlapi co? Ty nám dávají zabrat.
jeden ráček z template
Není tady
Tak kromě dvou do šuplíku už dělám i ze starších, viz tenhle ráček pro Verčulku a Jiříčka
fakt se mi dlouho tak krásně nedělalo s kitem a nepodařily tři ločka za den Ta Popina je neskutečně talentovaná,jde to z ní úplně samo Jupííí
Není tady
Ahoj babule,
tak jsem dočetla PĚT stránek Tak se nezlobte, jestli na něco zapomenu
Nesedět, tak z Natali od Paci, si na zadek sednu
Debí, obdivuju, jak si dokázala manželovi odpusti. Nevím jestli bych toho byla schopná. A moc ti přeju, aby vám to vyšlo. A držím palce na zítřejší pohovor.
A koukám, že Ali má neomezenou schránku. /šikovnou holčičku máš/, hned tam něco nacpu , jestli teda najdu meil.
Mali a pak, že to nejde. Už se těším na neděli.
No a k těm chlapům. Ten můj jezdil s kamionem a já tu byla pořád sama. Na barák, na zahradu, prostě na všechno . Nevěděl o nemocech dětí a asi žil v představě, že se tu o všechno stará rota malejch trpaslíčků , Přijel na víkend. Udělal to nejnutnější, na Andulku tuti muti a zase odjel. A teď je najednou doma, diví se co je tu práce a já po něm chci, aby taky něco dělal. Vždyť dřív to nedělal a taky to bylo. No, ale abych mu nekřivdila, když chce a dostane přesné instrukce, tak zvládne skoro všechno. A po naší poslední rozpravě na téma - Jsi na mateřské, tak se máš o děti starat , já už Vojtu večer myl TŘI dny za sebou - , druhý den přišel sám od sebe a omluvil se, že to přehnal.
No a víc už si opravdu nepamatuju.
Dneska jsme byli s Andulkou na kontrole. DR. byla spokojená. Andulce se zlepšilo i vidění (o dvě řádky). Ale čekat s Vojtou v čekárně plné starších lidí skoro tři hodiny. To bylo teda peklo.
Není tady
Lentilko - prostě jak říkávala moje babička, s chlapama blbě, bez chlapů ještě hůř. Už je asi nezměníme, já zase říkám, kdyby neměl ty kamarády.
U nás to je třeba měsíc dobrý, pak dva dny za sebou jde na pivko, a pak zase seká latinu.
evajsku - nádhera - Já co jsem ted u Cali, ty její kity mi taky sednou a mám lo udělaný za dvacet minut. A u Rakusie jsem měla za hodinu dvě fakt to šlo krásně od ruky.
Aničko - to je fajn, že Andulka je ok s očkem. Vy máte vrozenou šilhavost? David začal šilhat v pěti letech, šel hned na operaci, a dr říkala, že do deseti let se to upraví a pak už ne. Ted je mu 17 a má oči v pořádku.
Jo holky - a taky si říkám, že za deset let prostě od něho odejdu (kluci už budou samostatný) holka větší, koupím si byt a půjdu. Bydlíme ve starým baráku (barák je tchyně, navíc je na půl, dole bydlí bratranec tchyně s rodinou) takže se do oprav nikdo nežene. Za chvilku nám spadne střecha na hlavu.To si radši až budou prachy (si plánuju, tak seženu práci) budu dávat do budoucna na stavebko.
Taky přemýšlím, že pořízení Markétky byla neuváženost. Mohla jsem být někde jinde, ale já jsem tak ráda, že ji mám. Je to moje štěstíčko.
Není tady
dávám vám sem jeden CT Call, kdybyste někdo chtěl. Jukněte kdyžtak ke mě na blog, jsem u ní v CT od začátku svého cétéčkování
Není tady
Není tady
evajs napsal(a):
Tak kromě dvou do šuplíku už dělám i ze starších, viz tenhle ráček pro Verčulku a Jiříčka
fakt se mi dlouho tak krásně nedělalo s kitem a nepodařily tři ločka za den Ta Popina je neskutečně talentovaná,jde to z ní úplně samo Jupííí
http://img29.imageshack.us/img29/7933/frost1b.jpg
Hrozně moc s Jiříkem děkujeme za překrásného ráčka
Není tady
Kindle, Evi, Topi
Duši tak jsem napsala na CT, ale pochybuju
Dobrou padám do peřin
Není tady
Nesu jedno večerní, teda už spíš noční LO pro Mary Pop a mizím do hajan, už teď jsem z toho pohovoru nervní... po tolika letech, snad nezapomenu jak se jmenuju. Holky díky moc za držení palečků a pěstiček!!!
Dobrou noc
Není tady
Odkládám jednoho ráčka pro malinkej je to z vyhranýho kitu od Boudinette už kdoví kdy, ani nevím, že jsem tam psala
Ta MaryPop vypadá krásně... trochu mě mrzí, že jsem to ani nezkusila se k ní hlásit na CT...
A ještě jeden návrh....
Štěpánko nebo někdo jiný...co takhle sepsat emailové adresy, mám tu několik ráčků... a adresy všech nevím...
Není tady
ahojky holky,
zdravím opět do upršeného dne. Tady je taaaaaak hnusně a náš čeká jízda na Kladno a do Unhoště k doktorovi. No vezmusi alespoň golfky ať nemusím malýho pořád tahat v ruce.
Spirulko já to dám klidně dohromady, ale taky nemám na všechny adresy tak mi je kdyžtak písněte do SZ a já to dám dohromady a ještě nemám narozky Sváji s prckem a Lenky35 s prckem tak holky napiště mi to kdyžtak do SZ a já to dám dohromady a pošlu Vám to všem mailem jo?
Jinak ráčci a LO úžasný jako vždy, už ani nevím co psát, protože to jsou krásy nesmírný. Spirulko, Topi, Debí a ostatní
Debí držím palečky už teď od rána, ale dopadne to dobře uvidíš
Tak jsem si zrovna říkala, jak tady psala Dušička, že má u některých designérek hotový LO hned tak na tom něco bude. Někdy mi to jde samo a někdy nad tím sedím a přemýšlím a pak z toho vzejde LO nic moc, ale člověk se stále učí, že?
Holky poraďte mi. Já vím, že už bych to měla vědět, ale jak obarvujete na fotce třeba jen triko, nebo pozadí nebo tak. Já jsem to zkoušela přes laso a pak obarvit, ale nebylo to moc ono tak nevím. Ona se mi taky pěkně klepe ruka, takže když mám dělat něco piplavýho tak to je za trest.
Není tady
ahoj holky,
tak jen v rychlosti, za chvilku nám zase vypnou ten proud...
prolétla jsem zpátky a jsem unešená z dílek Evajska, Debi, Sváji, Spirulky... holky jste šikovné moc moc
Kindle - moc děkuji za ráčka, prosím moc na mail, jsi tak hodná, tahle fotka, i když technicky není nic moc, je moje srdeční, dííííky
tady jedna moje splácanina, synovec má dneska narozky....
Není tady
Krásné ráno všem u nás je po dešti
Jiruško,Debi - nádhera
Kindle - já si duplikuju fotku, a zbytek co nechci obarvit vygumuju (přiblížím si třeba na 200procent lupou) a pak dám tu novou vrstvu obarvit.
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
U nás opět leje a leje .
Není tady
Holky, preji dobre rano!
U nas prsi, tma jak v pytli To bude napor na mozek, porad neco vymyslet...
Docetla jse, co jste vcera vecer popsaly a ze toho je Tak jsem se trosku zastydela, ze ten muj vypada jako nejaky lump, tak to musim zas trosku uvest na pravou miru, ze jeho nejvetsi potiz je, ze si neumi priznat chybu. Sam sice ruku k dilu neprilozi, krome nakupu a vikendoveho vareni, ale zas kdyz mu clovek hezky rekne, tak udela vse... Kluky taky pohlida, kazdy vecer je koupe... na co se vlastne stezuji, ze? Asi na nedistatek uznani z jeho strany, trocha samostatnosti v peci o domacnost, proste jak to vcera psala Evajs... Ale to uz jsme probiraly zde hodnekrat...
Doma nemusela delat nic, doted tchyne dela sluzku, tchan snad teprve posledni 3/4 roky po sobe odnese talir a umyje ho, jinak ho nechal na stole... Ja na tohle z domova nejsem zvykla, muj tatka se nestitil domacich praci a muj bracha muze byt snem vsech zen, sam od sebe umyje sporak, mikrovlnku, udela doma, co je potreba... Proste holka pro vsechno, ale neni pod pantofli, proste mamka nas oba vedla k tomu, abychom ji pomahaly... A to byl bracha od 14ti z domu pryc...
Ja si neumim predstavit, ze bychom se rozesli, kdyz jdu k nasim, tak po par dnech mi hrozne chybi a to ted opravdu na sebe nemame tolik casu... Ale nektere veci me proste privadeji k nepricetnosti, bohuzel muz neumi komunikovat, priznat chybu, omluvit se, to proste neudela, radeji o nas prijde... Kdyz jsem parkrat zkusila komunikovat zoci voci, tak nez aby uznal nebo proste diskutoval, tak zacal vyskakovat a bylo po ptakakch. Kdybych nebyla tak daleko, sbalim saky paky a necham ho, at si klidne premysli sam, jestli je mu lip s nama nebo bez nas... Ale tim, ze jsme tak daleko od rodiny, musela by nekoho poprosit, aby pro nas prijel a ja nechci tahat rodinu do nasich sporu...
No nic, jsem se rozkecala vic nez jsem mela v planu, hlavne jsem chtela pochvalit nadherne vecerni kousky... Kdybych se mela komu sverit tady, tak vam to tu nespamuji... Omlouvam se
Není tady