27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
HIhi u te´d mám na ni chu a to je nahatá.Silwi se borka:godlike:
Není tady
pacina1 napsal(a):
HIhi u te´d mám na ni chu a to je nahatá.Silwi se borka:godlike:
Pacinko kde jsi vzala to děátko? To není Tvoje malá, e ne?
Není tady
tvorba ovečky v přímém přenosu
Není tady
Vechna Ločka jsou nádherná. Aspoň nikoho nezapomenu jmenovat. Andrejko, těila jsem se na sraz do Ostravy, jene to máme jedno orientální , u 2x přeloen show naí skalní party , co jsme spolu u skoro 10 let. To by mi holky neodpustily. Navíc, já mám přehled o muzice, mám vechna CD a vím na kterém co je.
Koukám z okna na zahrádku a vidím jedno souvislé bláto. Rajčata na balkoně smutně koukají a nevidím, e by měly brzy měnit stanovitě.
Silvi, ta ovečka bude krásná, obdivuji, e se s do toho pustila a přeju, a se fakt povede a je krásná tak , jak si ji představuje
Není tady
Pacinko - no to je bomba, tvoje růová LOčka!
Silwi - no super, vypadá to skvěle... pěkná reality show... těím se na pokračování...
a já stvořila něco pro EvuR a jejího andílka Eminku
Není tady
Jiru, toje nádherný ráček... takový něný, ta natali ti fakt sedne, viď?
Není tady
spirula napsal(a):
Ivi, fakt sedne, mně se její tvorba straně líbí... já se normálně nechala vyhecovat od Petry (Baja) z MMB, e jsem včera napsala Vendulce, jestli bude dělat nějaký CTcall... ona je vůbec nedělá, to je jasný, můe mít koho chce... ale ta Pea mi furt píe, at to zkusim, e mi to z ní jde... a e prej líná huba, holý netěstí... no je mi to teď trochu trapný, je mi jasný, e nikoho nepotřebuje... asi jsem jí vůbec neměla psát... no ale stalo se... určitě ani neodpoví, tohle jí píe určitě plno holek... ale tak co, prostě jsem to zkusila... já si její kity budu kupovat dál...
Není tady
Jiruska napsal(a):
spirula napsal(a):
Ivi, fakt sedne, mně se její tvorba straně líbí... já se normálně nechala vyhecovat od Petry (Baja) z MMB, e jsem včera napsala Vendulce, jestli bude dělat nějaký CTcall... ona je vůbec nedělá, to je jasný, můe mít koho chce... ale ta Pea mi furt píe, at to zkusim, e mi to z ní jde... a e prej líná huba, holý netěstí... no je mi to teď trochu trapný, je mi jasný, e nikoho nepotřebuje... asi jsem jí vůbec neměla psát... no ale stalo se... určitě ani neodpoví, tohle jí píe určitě plno holek... ale tak co, prostě jsem to zkusila... já si její kity budu kupovat dál...
naprosto souhlasím tebe by měla vzít hned...za reklamu co jí dělá, fakt ti sedne...
Není tady
Holky, dik, ale uz ani nemam chut na nejakou oslavu... A lituji, ze jsem se do toho vubec pustila, tolik casu a co z toho... Tomasek to beztak neoceni... Sla jsem mu udelat mlicko, Danecek zalezl k nemu do postele a Tomi ho proste dokopal... on nechape, kde je mez, ze mu muze ublizit a ja uz nevim, co s tim... On se Dany rehni, kdyz mu T. neco dela, ale ted plakal, nevim, kam dostal ranu, na tele nema ani sram, ale rval, jakoby spadl z postele... Sice chvilku... Tomi spi, ale uz me ruply nervy a dostal regulerni vyprask
A me presla slavnostni nalada
Jirusko, to locko je naprosto paradni a preji, at Vendula odpovi ano
Upravil(a) sillwan (14. 5. 2010 14:19)
Není tady
Hezký den holky, neel mi net, taky jsem byla jetě kupovat dárečky k narozkám, zítra slavíme čtyři
vloím Lilibuli a MelCreu - ráčky pro Dagi a Mali a jdu dočítat
Není tady
Silwi - tak jestli jsou teď takovýhle scény, tak to bude super oslava... u nás to tak je... kdy se semele něco a já bych to nejraději zruila, tak to bývá nejhezčí... jsi skvělá, e ses do toho pustila, vichni Tě tu obdivujem... to jsou věci, které za to stojí... vydr bude dobře... já furt taky řeim jak se spolu rvou, tisíckrát za den se s nima zlobim... taky mi to leze na nervy... ale má skvělý kluky, který jednou vyrostou ve fajn chlapy, protoe měli fajn a citlivou mámu, která je miluje... take se dr a tě se na výsledek dortu... bude to paráda...
a díky za pochvalu...
a já mau do těch Varů ke kadeřnici...
Není tady
Silvi.... nedělej si hlavu...... Za chvíli to zas bude ok..... opravdu...
A e jsi mu dala výprask....?? No a...? On je někdy lepí, ne dlouhé vysvětlování, to mi věř...!!
Zmastila ho bych ho taky.... a pořádně... Určitě si to bude pamatovat.....
Opravdu, opravdu se tím netrap.... Vak a se vyspí, bude to zas o něčem jiném...
Mimochodem... není to tak dlouho.... co přilítla jedna i mému puberákovi... a to u je na pováenou......!!
Buď v pohodě a chystej oslavu......
Není tady
Silvi, vím, e to tvou situaci nezmění... ale fakt to máme taky na denním pořádku... ted snad není dne, aby nedostal na zadek a je to pořád stejné a dokola...
Ničeho nelituj, Tomi z toho bude paf, u je dost velký na to, aby to ocenil... asi ne, kolik to dalo práce, ale bude nadený... a já se těím na dalí fotky dortíku...
Není tady
Jiru.... nádherné dílo....!! Věřím, e po tobě Natali ráda sáhne..... a moc bych ti to přála...
Není tady
Ahoj holky!
Teda já jen zírám!
Jiruko, taky souhlasím Natali je tvoje krevní skupina, její dílka v tvém podání jsou prostě nádherná!!! Já bych se ani nedivila, kdyby se ozvala a vzala tě a jak píe ta kamarádka, líná huba...to je moje krédo, tak drím palce!!!
Paci, to je krásy!
A vechno od Lilibule
Lentilko, ty jede, zas jedna, do řady, mých oblíbenkyň!
A Sillwina ovečka, já se tak těím na ten výsledek! To má někde nějaký návod a recept jak na to? Nebo jede podle své fantazie a zkouí jak na to? Třeba ten tvar bych nevěděla jak ho vymyslet, kdy to vidím takhle naskládané, říkám si, jei, co z toho bude, a jak jsi to pak opatlala, hned to vypadá jinak....a ty vlnky, tys dělala z čeho, e u je má připravené??? No jsem nedočkavá a věřím, e jak píou holky, jak se něco mele a kazí předem, nakonec vechno perfektně dopadne a bude to super oslava!
Není tady
Není tady
Dalsi dil serialu - hanbaty Shaun se zacal predse jen oblekat
V konecnem dusledku to bude asi ta tlusta ovce a ne Shaun, ale nevadi... Vzhledem k tomu, ze je to muj prvni takhle zlozity dort v zivote a druhy potahovany, tak celkem dobry... Ty vlnky jsou z potahovaci hmoty white icing, cerne casti budou z falesneho marcipanu, mlecne hmoty obarvene na cerno. Uz mam udelanou i hlavu, ale danecek se mi do toho pustil, tak jsem musela prerusit... Nechat ho s tim dortem jeste chvili, je z toho fotbalovy mic
Takze dodelam vlnky, udelam usi a naznacim kopytka a slus
Není tady
Tuli, videla jsem ovecku hotovou, pak navod od oani, jak na to a tak to zkousim take. Ale samo, ze na rozdil od ni nemam zadne pomucky, tak jsem vykrajovala casti ruzne velikyma miskama, hlavu podlozila ricecake-kom... proste, co mam doma
No, ale tak brzo zadny jiny delat nebudu
Není tady
Silvi, to je parádní, u se to pěkně rýsuje
Není tady
Ahoj holky
Sillwi, sleduji tvoji ovečku a vypadá to supéééér!!! Jsi ikula a Tomíkovi budou jen svítit očička, jak bude nadený
holky ta Lilibule vám jde parádní kousky pro ni děláte
Jirusko, také souhlasím s holkama, e ta Natali ti sedne má to fakt parádní, něný, fakt pecka
jsem zvědavá jestli se ti ozve a já doufám, e jo!!!
Topi
u nás konečně přestalo pret, ale hrozně se ochladilo a je vude tolik mokro, e se mě ani nechce vylézat ven
Není tady
Silwan ty woe! Sleduju jak pokračuje a je to napínavé Ty si ikovná
já bych nevěděla co z těch rozkrojených korpusů dělat, jak je poskládat. Jů a ta vlna je super!
Paci to je bez komentáře, já u ani nevím co ti psát
Topi teda to poslední ločko je nádherné, moc se ti povedlo
Lentilko ty teda tvoří, nádhera, opravdu, krásně ses rozjela i s ctčkama
Jiruko jůůůů to je taaaak něnééé, krása, ikula veliká doufám e ti napíe, bylo by to super, moc ti to přeju
Není tady
jeden ráček pro ikulku Silwi
Není tady
nestíhám,nestačím...... teda jako doma na ločko si čas najdu a samo i na vás, ale jen rychle. Prolítla jsem dneek a utkvěla mi Jiruka, to je paráda a souhlas, e jsi se jí ozvala, drím palečky
Dílka z Lilibule jsou nádherný jste ikulky
Topi tvoje dílka eru paráááda
Kindle mooooooc krásnej ráček
a omlouvám se vem, který jsem v tý ryclosti zapomněla, jo a děkuji za chválu, to mě nakopává
Není tady
Krásné odpoledne, Floranko tak to mě mrzí, zrovna Tebe bych tak straně, straně ráda poznala osobně A vechny ostatní zrovna tak. Take jestli dobře pročítám, tak si můu zatím poznačit Paci a Dagi? Nebojte, potřebuju jen odhad, kvůli zamluvení míst.
Není tady
ahoooooj, jako tradičně nestíhám... ale zahlídla jsem něco o Ostravě? Plánujete nějaký srazík???
Není tady