27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pěkné ráno...
Jůůů Leni, ty jsi ale noční človíček..... a krásně ti to v noci jde.....
Spirul - nádherná Natali.....
Topi - moc krásné...!
Leni... on tu nápad se srazem proběhl - kdysi.... Ale nějak nás tehdy rozhodila ta nae rozházenost po vech koutech republiky..... a moc malé děti......
Jo...a taky dost holek remcalo na to... e kdy je nás nejvíc z Nejdku - měl by přece být v Nejdku....
Upravil(a) těpánka. (14. 5. 2010 7:27)
Není tady
Bré ránko holky. U nás prí, je zima, chjo co dělat pořád doma..
Silwi klidně se tady svěřuj, vylij si vztek, nebo smutek. Tady ho aspoň trochu rozpustíme a tobě se uleví
A mimochodem, jsem straně zvědavá na ovečku Shaun
těpánko po ránu taková krása
Leni 35 krásná Lilibule
Kindle taky super Lilibule, já ti tak závidím, my se s manou naposled dívali spolu na dvd kdy jsem byla těhu, teď je mu jedno jestli jsem pořád na pc, on má sport v tv a je mu dobře. O kině ani nemluvě, vdycky kdy o tom začnu mluvit, vdycky se vymluví, hlavně: A co malý? Jsem to vzdala
Ani to bych teda chtěla vydět ločka té paní. No třeba to myslela dobře
Spirulko noční LO super
Topi kravičkové má ho moc pěkný
Andrejko to by bylo super, koda e se nemůem srazit na jednom místě vechny co jsme tady
Není tady
Holky, ty srazy budou postupně po celé republice, take určitě i Karlovarsko a dalí větí města, včetně Prahy...todle je narozeninová "akce", take jde hlavně o sraz s Jirkou a Jurou (druhý majitel Babinet.cz), prostě příjemný nezávazný pokec o čemkoliv a při té příleitosti se setkáme mnohé z nás. Já se straně těím, nejraději bych ale viděla vás vechny...e bych si taky udělala turné po republice
Není tady
Dobre rano!
My jsme pilni jako vcelky, ale jak koukam, vy take... Vsechna dilka chval;im hromadne, pac datluju jednou rukou u kojeni Ale mame vyprano, uklizenou kuchyn, korpusy nakrajeny na 6 dilu, uvareny krem a vcera vecer jsem uz udelala "vlnu" na ovecku... Takze odpoledne se do toho pustim, snad kluci usnou oba
Zatim paaaaaaaaaaaa...
Není tady
A máte krásný den plný úsměvů
dnení Lilibule
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
U nás leje jako z konve .
A s tím babinetím setkáním nevím, protoe určitě bude v Ústí nad Labem a to mám krapet z ruky, a řidičák nemám, a vlakem se tam nepoenu. A v meních městech určitě srazy nebudou.
Není tady
Ahoj holky, hezké ráno, ačkoliv tady prí a promrzli jsme u venčení, mám pěkný den. Děti po obědě odvezu ke tchýni a vyzvednu si je a zítra odpoledne. Jééé, u mi to chybělo. Čas od času si kluky takhle odkládám.
Jinak Spirul, Lenko35, těpánko, Svarapajo nádherný ločka.
Ta Lilibule je hyperaktivní, kadou chvíli nový kit. Byla jsem u ní v březnu s Kindle a bylo to stejné.
Sillwi ty jsi moná pilnějí ne včelička.
Není tady
Topi, teď koukám, ty se z Mostu? Já tam jezdím s klukama do Aquadromu!
Není tady
ahojky holčiny,
tak jsem konečně tady. Včera jsme koukali na Bobule2 a na Avatar - mezi náma se mi moc nelíbil.
Dočetla jsem, e bude srazík. Já vám tak závidím, taky bych Vás ráda poznala, ale je to daleko.
Jinak chválím vechny LO a ráčky a vůbec, sjte prostě ikulenky ikovné a Ani nic si z toho nedělej, mě se Tvoje stínmy líbí moc, to kdyby viděla paní moje stíny tak by se asi divila.
a moje Lilibule a pádím do obchodu ...... v deti
Není tady
Krásné pěkné ránko holky,
take já musím pochválit Spirulce LOčko z Natali.. a taky si pamatuju, e se chlubila... krásně to jde i s klukem, jsi dobrá!
Leni35 - z Lilibule to má perfektní, nejvíc se mi líbí asi to první
těpánko - krása to LOčko Roberta se árinkou, jsou to krásný fotky
Silwi - jsi holka ikovná, dort bude super, hlavně je dělaný z lásky... jsi dobrá
Svájo - LOčko z Lilibule se povedlo, líbí se mi kompozice a těch víc obrázků
Kindle - tvoje dílka z Lilibule se mi straně líbí... první víc.. ale i druhý je parádní... take tímto sekám poklonu
u nás dneska mana zůstal doma, nejenom, e má furt ty bolesti, ale asi se nakazil od dětí a bolí ho v krku, no klasika nachlazení... já jedinou radost mám dneska odpoledne kadeřnici, tak to si uiju...
Není tady
Krásný den i kdy u nás hnusně a prí
Dílka od Lilibule - nádhera
těpánko - krásně sis pohrálal s novýma fotkama
Noční dílka - SPirulce - supr
Já si odkládám uplíčkové , kredit na blogu a mau do obchodu, pořád čekám, a přestane lejt a asi nepřestane - dneska.
Není tady
Ahoj,
Vojtovi je líp. U si balí batůek, e pojede za babi. Nevděčník jeden. Tak můu jít na masá. Já u se tak těím. Dneska mě dorazil, přiel ke mě a s vánou tváří prohlásil:"Mami, mam pobém" (problém)
Tak nevím, kde to slyel
Ločka jsou krásný. Hoodně se mi líbilo to Spirulčino od Natali. To fakt není fér, e ti jdou rámečky i ořez.
Andrejko, nech doma děti manelovi a vyra na babinet-turné.
Není tady
U nás taky leje
Dui, to je krásný. Obzvlá to první. To je úplně snový
Není tady
tak u nás neleje, co se divím, tady u nás je vdycky nejhůř z celých čech...
Dui - no zírám na tu krásu... první je úplně luxusní...jsi tak dobrá, já to píu pořád
Věrko - no tohle Ti teda přeju... dny bez dětí... to mně se jetě nestalo za 6 let, co jsem doma... nemáme u toti ani jednu babičku a co plánuje dělat? To mě baví si o tom tak přemýlet a vím přesně, co bych dělala nemít děti doma... kavárnička s kamarádkou, jít si fotit pro radost, nějaké to LOčko vytvořit... no musim to taky zrealizovat, mám vagrovku v ulici, která mi občas pohlídá.. ale začala dělat vysokou kolu a v Brně, tak má času taky míň....
Není tady
Ahoj, přeji pěkný ikdy uprený den,
těpánko, já myslela, vzít ty co jsou nejdál a najít cca střed jako místo srazu, ale to je prostě asi utopie.
Je jasné, e by vdycky někdo byl ve výhodě. Kadopádně kdyby se konalo něco někde blí, ne je Ostrava a Brno, tak bych zkusila dojet.
Jinak pěkné ločko
Andrejko, je hezké, e srazy budou postupně vude, ale kolik lidí tu je třeba z Liberce?
Jako, e bych nerada přila někam jak na rande
Sváji, Leni, pěkné Lilibule
Dui, u mi tu chyběli ty Tvoje parádní ločka
Není tady
Jo a nová Lilibule. Teď má zase chvilku pauzu
Není tady
jeden noční počin a dočtu později,nestíhám
Upravil(a) pacina1 (14. 5. 2010 11:41)
Není tady
tak mám Julinku v posteli, tak si jdu něco udělat pro radost.
Paci - krásné dílko z Eriky, jsem u koukala, ten kit je parádní
Leni 35 - krása, to první se mi hodně líbí, moc fajn fotky... fakt se Ti to povedlo
Není tady
těpánko krásný počin ranní,ty fotky jsou skvělé a moc pěkně si je scrapla.
Holky od Lilibule nádhera ta musí zírat na vae dílka.
Dui no nějak se mi nedostává slov,krása
Silwi jsi teda pilná jako včelka:supr:,já se tak těím na ten tvůj dort:)
a tady jetě uplíková Manue designs
Není tady
Holky, úasný dílka... koukám Lilibule chrlí jeden kit za druhým... děláte jí super reklamu... vechny
Duička, to u ani nemusím komentovat, to je boí...a Paci mi ted vyrazila dech LOčkama od Manue, mírovala jsem u na blogu a to je teda pecka, obojí
Není tady
Teda Paci, to jsou krásný ločka fakt boí, mám se hodně co učit.
...........jsem na sobě zpozorovala, e mám pořád tendence tu plochu ločka zaplnit a e to není dobře, budu to muset změnit
Není tady
teda holčiny, vy jedete. Paci tedy mě si taky vyrazila dech, nádhera a čí je to dítko? To není Tvoje e ne?
Leni35 taky krásný a to první se mi taky líbí víc. Holky jak upravujete LO, kdy třeba někde na fóru se to dá nahrát jen 640x640. Kdy to mám upravený na 600x600 a doostřený tak jak to pak nahraju v tom 640 tak se mi to zase mázne, je to moný? A ty velký 3600x3600 jsou mázlý taky, upravuju to jak psala Silwi na těch 600x600, tak tedy nevím. Vy je tady máte tak krásně ostrý a já ne
Není tady
ahoj kočky
teda, tady se to nádherama zase jenom hemí . jak vy to děláte?
já jen v rychlosti, mám nějakou prácičku.. venku od rána hnusně a to jsem se chtěla vypravit do hornbachu . zařizujeme si toti akvárko, takové maličké aspoň
. na mě to působí přímo blahodárně, čučet na rybičky
. no, ale pro dneek jsou teda mé plány v čudu, páč v takovém počasí fakt nikam nejdu
.
jo a pustila jsem se do muffinků podle sillwi, tak si odpoledne dáme do nosu .
zatím pa pa
Mala reportazna vsuvka Nahata ovecka Shaun
Zrovna se chladi pred oblekanim
Není tady
Teda Sillwi, klobouk dolů, jse dobrá, jsem zvědavá na výsledek
Není tady