6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silwi super barvy,tyhle já můu moc se ti to povedlo a jsi mamince tedy dost podobná Hned jsem se koukla na blog na kredit.
Není tady
Silwi, tak to ločko je teda parádní tuhle kombinaci barev také můu
A já odkládám jednoho ráčka........teda dcera Pacinky asi nevypadá, e by milovala růovou, ale je to holka, to tak....
Není tady
Nádhera Silwi U nás se jetě chrupe,tak jdu hned vyzkusit tu MaryPop,má fakt překrásný ty kity,snad jí to moc nezmrím ,kdy koukám na ty úasný členky CT,třeba Novaczku,jdu se zahrabat
Není tady
ahojky holky,
krásně tvoříte vechny, a Silwi to s maminkou je boí, tyhle barvy taky můu
Normálně jsem dala malýgho spát ve dvanáct hodin a usnula jsem s ním a vzbudili jsme se ve tři, no hrůza. Teda, e spal on to je v pohodě, ale e i já takhle zahnípla.... to zase nebudu moct večer usnout.
Zítra jdu kupovat tu novou postel do lonice a koberec, huráááá u se těím jako blázen, tady ta co máme u vre jako blázen. Nonení divu, kdy na ní leí taková váha jako je můj mana
Holky já jsem to tady u psala a nikdo jste mi neodpověděl vy holky jedny , mám mít hostovačku u Strawberries designs na květen, ale neposlala mi jetě link na fórum tak nevím co mám dělat, jestli jí mám napsat nebo počkat a mi ho sama pole. Abych jí zase nelezla do zadku, e? Koukala jsem, e na blogu dělala naposledy před 4 dny.
Není tady
Leni, to je krasa Nahodou ta modra to tam na te fotce cele tak ozivuje
Evajsku, tak to se nebojim, ze bys u MaruPOP pohorela naopak, myslim, ze zrovna Tebe si bude hyckat
Ja tedy kdybych byla designerka, tak vim, kam bych si sla vybrat
Není tady
Kindle napis jí normálně email,určo zapomněla,maj toho beztak hodně.
Leni35 moc děkujííí za ráčka je krásný a vystihla jsi to přesně nae Luci růovou nemá ráda,prý vymývá holčičkám mozky u od mala.Miluje oranovou,hnědou a modrou v jakémkoli odstínu.
Evajsku ty je hravě strčí do kapsy
Není tady
pacina1 napsal(a):
Kindle napis jí normálně email,určo zapomněla,maj toho beztak hodně.
Leni35 moc děkujííí za ráčka je krásný a vystihla jsi to přesně nae Luci růovou nemá ráda,prý vymývá holčičkám mozky u od mala.Miluje oranovou,hnědou a modrou v jakémkoli odstínu.
Evajsku ty je hravě strčí do kapsy
Paci kdy mě přilo blbý jí tam dávat ve modré jako klukovi, navíc, já svoje ločka taky nemůu dělat s Marou růové a tady je tak málo holčiček. Tak přítě to bude mít v těch co píe
A mám teď nějak málo staených nepouitých kitů, tak přemýlím, e něco zakoupím, ikdy teda teď máme zrovna finanční krizi. Museli jsme doplácet za vodu a topení 10,5 tis. ..........no ale něco se snad najde.
Upravil(a) Lenka_35 (5. 5. 2010 17:19)
Není tady
Tak já právě dodělala dvě Lo pro tu popinu,musím říct,e káča vzorově poslouchá,take to nebylo úplně honem honem...tak jsem zvědavá,fakt tam je scrapovacích "celebrit" a a...e,debinko ?
leni,super ráček..taky bych měla poráčkovat,mám co dohánět...zrovna Florance jsem tak chtěla něco..no to uvidíme Maem si hrát,jetěe káča neprudí s venkem,pač u nás je dost zima a mokro a je to teda hnus,velebnosti
Leni,taky bych se ozvala...minimálně bych se zeptala na kdy mám tu hostovačku mít
Není tady
ahoj holky, zdravím vás... u zapli proud, tak jsem mohla nakouknout....
Lentil - pěkné housenkové LO, mně se to líbí
Paci - tak u má taky Natali, no naprosto parádní kousek
Silwi - bude zas dobře... udělala jsi to dobře, musí to skousknout prostě... já teda fakt mám zlatýho chlapa... e si spí já připadám někdy jak ta mrcha... on se tak věnuje dětem, úklidu se nebojí, okolo baráku ve obstará a vechno mi dopřává... i sám mi řekne, potřebuje vypadnout, kup si něco, udělej si hezkej večer... no fakt pozlatit ho... no neřikám, e mi občas nenatve, ale rámcově je to pohoda... a doufám, e to tak bude pořád... tohle bych přála vám vem, protoe prostě si to jako eny zaslouíme... jene je to o výchově... větina muů mých kamarádek jsou ti páni tvorstva a vůbec se do rodiny nezapojují...
a jinak tvé dílko pro maminku mi vyrazilo dech... perfektní barvy a moc hezká fotka... a jsi mamince hodně podobná
Debi - a Ti ta práce vyjde a zítra ta Tebe myslíme...
Leni35 - no perfektní pro Pacinku, má to skvěle sladěný i poskládaný
Není tady
Pan tvorstva konecne dorazil a podle ocekavani ani neodpovedel na pozdrav
Jiru, je to presne jak pises. Jak byly doma vychovani. Muz je ze tri deti, prvni dve jsou od sebe rok... Tchyne vse delala sam, tchan chodil po volejbalu a kde cem... To muj tedy nechodi, ale prispet rukou k dilu v domacnosti se nenaucil No, nic.
Není tady
Ahoooj, tak jsme při dnení prochajdě parádně zmrzli, brrrr, kde je to krásný počasí???
Evajsku , ty lichotnice jedna
Silwi... páni tvorstva jsou holt páni tvorstva... jene si neuvědomujou, e jsou sice hlava rodiny, ale enská je ten krk co s tou hlavou točí
Není tady
Silwi - ono opravdu není někdy od věci udělat mení scénu a nenechat se... opravdu my nejsme k tomu, abychom se jen staraly o děti a domácnost... tyhle mýty se musí bořit!... rodina je prostě společný podnik... ale fakt plno chlapů to takhle má ze své rodiny, enská je prostě na tu práci a vechno a chlap přece vydělává... ale tohle já neberu a ani bych to nechtěla... a to já opravdu nejsem feministka... take Ti fandim, nedej se a zkus své emoce dávat najevo... u mě se to osvědčilo... ve je o tom to vykomunikovat... aspoň u nás to dobře funguje...
Není tady
Jojo, u nás taky tak...ale nechápu,proč se to prostě nemůe obejít bez toho a proč se furt musíme o něco prosit Já vím,e kdy se hezky poprosí, vechno jde i bez křiku nebo kyselejch obličejů,ale pardon...mě přece taky nikdo neprosí a zejtra uvařím,nebo ejstli ybch nemohla vstát v noci ke Káči kdy bulí Holt u je to tak nespravedlivě zařízený...ale na druhou stranu...oni moc dobře vědí, e maj doma poklady
Silwu, prosím,a bude mít chvilku,mohla bys mi hodit znovu ten odkaz na buchtu z pomaz. másla?děkuju
Není tady
čau
koukám, e mi tady evajskovic chválí mue.. no, ale má pravdu, v tomhle je doopravdy milionový a s fildou si pohraje, pohlídá, ani mu nemusím nic říkat.. u nich v rodině to za moc nestálo, tak asi proto je takový a snaí se s filípkem trávit maximum času.. ale taky má svoje mouchy, jako kadý, e jo .
debí, na zítra drím palčáky! to musí vyjít
jo a ločka samo nádherná.. prostě válíte . a sillwi, to je celá mamka
tak hlásím, e mám u neomezenou schránku na seznamu- moje úasné dítě mi to zařídilo
Není tady
alenak napsal(a):
tak hlásím, e mám u neomezenou schránku na seznamu- moje úasné dítě mi to zařídilo
jupííí
Není tady
Evajsku, zlatíčko, poslala jsem Ti ten avizovaný mejlík
Není tady
tak holčiny, u mám link na fórum a to jsem jí ani nepsala, mám asi nějakou telepatii, tak teď čekám na registrační mail.
Mamrotce jsem taky psala včera večer, ale neozvala se, take asi nic. Corinne u skončila, take mi jedno CT odpadlo, take mám stálé jen dvě a tři hostovačky a čtvrtou v červnu a červenci u Reny.
Debí nějak jsem nezaregistrovala kam se zítra chystá. Na nějaký pohovor kvůli práci? Jestli jo tak drím palečky a to dostane.
Holky já mám taky manela tady v tom zlatýho. Sie jezdí do práce v půl 5 ráno a domů jezdí kolem půl 7 večer, ale kolikrát přijede a jetě jde dělat večeři nebo si hraje s malým ne jde spát a kolikrát vyluxuje a umeje nádobí. Tady to byl naučenej z domova. Táta jezdil kvůli práci po republice a mamka byla na dva kluky sama, tak museli holt pomáhat. Ale kolikrát je u nás taky Itálie
Není tady
holky zdravím vás, u nás zase leje tak ode dneka jsem nastoupila do práce, ale jen na pár hodin týdně (nemyslete si e jsem nějaká krkavčí matka, je to vyprávění nadlouho...a kdo ví jestli bych tu práci za rok a půl dostala ) je to docela v pohodě, ikdy mi chvilku trvá ne spíchnu kytku která by se mi líbila, ale jde to i s pc místo kasy, má mě rád
posílám dvě uplíčkové a jdu vás za celý den konečně dočíst
a jetě dvě spíchnuté na koleně
Upravil(a) svarapaja (5. 5. 2010 20:11)
Není tady
Ahoj holky
koukám e řeíte chlapy já si teda na toho mého stěovat nemůu, asi jako Dagi od malinka večer Any koupe, obleče, udělá mlíčko a uloí ji spinkat hraje si s ní a kdy někam jede, tak si Any bere klidně sebou, jen mě řekne obleč ji a jedou spolu. Nebo ted jak je na nemocenské s tím kolenem, tak si ráno vezme Any a hraji si spolu a mě nechají vyspávat. A v noci k ní vstává normálně
moc mě mrzí, jak to máte doma s chlapama těké
Sillwi, a ty CT vyjdou a lo je parádní
Paci, úasná natali
Leni, krásný ráček
Ali, má neomezenou schránku
Není tady
svaji, krásný uplíčkový
Není tady
hezkej večír...u nás se samo díky tomu vyspávání jetě řádí,ale zatím zvládám
Svaju,uplíky parádní Aproč bys jako byla krkavčí matka?já neodsuzuju ani maminy co začnou chodit do práce v půl roce věku mimča..kdy se na to cítí a nemají peníze, maj zaopatřený adekvátní hlídání,tak proč ne...já si vyčítala,e dáváme kačku v roce a třičtvrtě na tři dny týdně do kolky na 5h denně a pak sjemzjistila,e mám kolem sebe súoustu en,který museli do práce třeba kdy jejich dítěti byly 4 měsíce Take tak..já osobně bych to teda nezvládla,ale na druhou stranu děti potřebují jak kolektiv tak trávit čas s někým jiným ne s mámou...z vlastní zkuenosti vím, e jim to jenom prospívá...nepamatuju se,e by kač v posl. době někde vyváděla,kdy jsem odela,nebo kdy odcházím kamkoli...dá mi pusu,zamává mi, usměje se a to ji můe hlídat táta,kamarád nebo sousedka...prostě mi důvěřuje,e se vrátím,to je myslím,super
jinak trable s muskejma jsou podle mě něco úplně normálního, já za sebe nerada hádky, ale taky nesnáím nudu a stereotyp, take občasná hádka mě rozhodně nerozhodí
Není tady
AD hádky... to u nás bejt musí, tichou domácnost nesneseme ani jeden... "pohádáme se" a za minutku je klid... mamka mi kolikrát říkala, e jsme hrozní, ale my se nehádáme, ale kádlíme... a nekřičíme po sobě, jen taková výměna názorů, ale opravdu to pročistí vzduch a je pak doma dýchatelno... a jak tak koukám, ten můj je taky asi divnej... vaří, pere, uklízí, hraje si s dětma...
Není tady
No já myslím,e to,proboha snad dělaj vichni,ne ? luki sice nevaří,ale podle mě se tu chlap co by nedělal nic snad neřeil nebo nevím..myslím,e ani Silwi o tomhle nepsala
ostatně fakt myslím,e kadej máme něco...akorát do ádnýho vztahu nevidí nikdo jako ti dva, navíc vztah po pěti letech se asi těko můe srovnávat s patnáctiletým manelstvím se třemi dětmi...take já osobně si nestěuju, nesoudím,ani neodsuzuju
Není tady