27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dui zas jsem se byla kochat u tebe na fotoblogu.Já se na tu hlavičku nemůu vynadívat,uvauji e si u tebe objednám hlavičku na blog.Kolik bere??Nechtělo by se ti náhodou mi něco stvořit.Je moc krásná to já bych nesvedla.
Není tady
pacina1 napsal(a):
Dui zas jsem se byla kochat u tebe na fotoblogu.Já se na tu hlavičku nemůu vynadívat,uvauji e si u tebe objednám hlavičku na blog.Kolik bere??Nechtělo by se ti náhodou mi něco stvořit.Je moc krásná to já bych nesvedla.
Paci - vdyt je to obyčejné template. To zvládne. Najdi si nějaký hezký template a pak tam dosadí jen fotky ,a tak, jak se ti to bude líbit . A zmenila jsem jí v zoneru . Tot ve
A děkuju za pochvalu Jen já jsem straná, za půl roku se mi to přestane líbit a budu zase hledat něco novýho inčího.
Není tady
tak se to tu rozjelo... hokej teď sleduju on-line na internetu.. nemám na to nervy ani společnost... ale jinak mě to baví... ale to tak a kdy jde o medaile...
Annave - stíny vidím... a jestli má nějakou vychytávku na stíny v gimpu budu vděčná... to je můj boj, který ale zatím prohrávám...
Není tady
Spirul,ví e má u Natali kuponek??e se ani nepochlubí??
Není tady
No Dui zkusím ,ale nevím nevím
Není tady
Hezký večer, holky moje , mám tady jednu super novinku - důleité sdělení, aneb Babinet slaví deset let a jetě jedna velká novinka, která bude i právě tam probírána, tak v prvé řadě se to týká Ostravaček a blízkého okolí, v druhé pak Brna a okolí, přičem následující týdny budou v pořadí dalí okresní města...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909#p2475817
Tak doufám, e se sejdeme v hojném počtu, straně moc se na vás těím, bude narozeninový mejdan s Jirkou a Jurajem
Není tady
Holky vypadla mi plombááá,ale nebolí mně to ,mi se k tomu zubaři zítra tááák nehcééé,asi to nechám na pondělí.
Není tady
No abych vás nenapínala Psala mi na FB jedna mě neznámá paní a e teda ločka docela hezký, ale e jí udivuje, e nedělám stíny, e by to se stínama vypadalo daleko líp. Tak jsem poděkovala, napsala e stíny dělám, ale e tedy moná patně
No a paní mi napsala znova, e jsou vidět jen málo a nebo vůbec, abych se nebála přidat. Tak nevím, no.
A jdu mírovat k Duičce ablonu
Není tady
Jůůů to je bombáááá Andrej já jedůůů i přes mrtvoly,kdo chce přijet z těch vzdálených končin,klidně ubytuji.A ty určitě bude v novém týmu co???To bude sůůůper u to vidím.
Není tady
pacina1 napsal(a):
Jůůů to je bombáááá Andrej já jedůůů i přes mrtvoly,kdo chce přijet z těch vzdálených končin,klidně ubytuji.A ty určitě bude v novém týmu co???To bude sůůůper u to vidím.
V novém týmu....noooooo, vak uvidíte
A říká, e jede? Super....píu si, a moc mě to těí, konečně se poznáme
Není tady
Anni.... nechala bych si ukázat její galerii....
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Hezký večer, holky moje
, mám tady jednu super novinku - důleité sdělení, aneb Babinet slaví deset let a jetě jedna velká novinka, která bude i právě tam probírána, tak v prvé řadě se to týká Ostravaček a blízkého okolí, v druhé pak Brna a okolí, přičem následující týdny budou v pořadí dalí okresní města...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909#p2475817
Tak doufám, e se sejdeme v hojném počtu, straně moc se na vás těím, bude narozeninový mejdan s Jirkou a Jurajem
jupííí . tak to bych si nerada nechala ujít.. chci vás poznat osobně, alespoň tedy některé
Andrejko - to je bomba
Take píou postupně - u se těím na srazík v ústeckým kraji
Ani - no neke, koukala jsem ted i na tvojí jednokitovku, má to krásně odstínovaný a naopak kdy jsou tmavý stíny, tak jsou moc tvrdý, dělej to jak dělá.
Paci - jen aby zoubek nezačal bolet přes sobotu neděli,
Není tady
ani, souhlas se těpánkou.. paní je krapet oprsklá, ne?
mě teda zase se stínama radily holky od týmu sii, ale od těch to beru jinak a jsem za kadou radu vděčná..
paci, ajéje.. tak snad to do pondělka vydrí
Upravil(a) dagi (13. 5. 2010 22:18)
a u píu jako tatar, tudí nejvyí čas odebrat se směr postel .
pa pa beruny
Annave - tak to mi nepřijde vůbec, mně se právě tvoje stínování líbí...já furt moc nevim jak na to.
jinak ten sraz, to zní super... já si počkám a se to přiblíí tady k nám a taky vyrazíme, nae trio - já, těpánka a Hanička...
Není tady
Dagi, mě hodně pomohla Iri od Síti. Vím, e to není jetě 100%, ale byla jsem docela spokojená. No a zase patně
No, to se zas vichni budou sráet a já jsem tu sama Si holt udělám výlet do Varů
Není tady
Holky moje zlate,diky moc...Ja vas nemit...Dodelala jsem ovecce vlnu:) a tak jdu do hajan pocitat ovecky:) ANNI,babu neres,mas to super!Andrej,tak to bude nejaka pecka Ct,pochlub se,at mam co zavidet:)A zitra kolem treti dorazi nasi,tak se tesim.
Není tady
Není tady
Sillwan, ne, nejsem v ádném novém CT týmu, naopak spíe uvauju, e pustím ty staré, nestíhám
Není tady
Annave, a co je to za paní, e bysme se také podívaly na její dílka??
Není tady
Paci, ale já se tou Natali chlubila a ted zrovna něco z toho kitu dělám, tak to moná jetě dneska odloím...
Není tady
tak tady ta natali a dobrou... koukám, e tu stejně jsem u sama
Není tady
Topi, já vůbec nevím, kdo to je. Ale podle toho, e pouila výraz "ločko", předpokládám, e o scrapbooku asi ví. Ale třeba je to opravdu scraperské eso, a chtěla mi jen poradit.
Není tady
Ahoj, tak jsem musela dočíst 7 stránek kecky jedny
Také moc vítám Verulinku! Ahoj a a se Ti tu líbí
Andrejko, drím pěsti a se to s tou prací nějak vyřeí
Svájo, dodatečně chválím Lilibuli a úasné krokodýly
Ani, gratuluji k novému CT
Spuntí, pěkný Lumík Koukala jsem také na to CT, ale něco mě tam odradilo.....u nevím co to bylo
Gabko, krásný ráček a parádní dílka od Reny
Spirulko, parádní noční ločko i ty dvě dalí
těpánko, moc krásný ráček
Jiruko, nádherné tmavé ločko .....a pak e Ti tmavé nejde
Paci, krásná dílka
Leni, parádní Lilibule ......tak vidí, e jsem se nespletla, jsi mě teda znejistěla
a moc moc děkuji je krásný .....prosím na mail
Topi, úasná ločka, hlavně to druhé se mi moc líbí ......já jsem poslední dobou nějak na růovou a fialovou nebo co....jé a třetí také krásné
Verulinko, pěkné ločko
Lentil, moc hezká Lilibule ......ta fotka je dobrá
Silwi, je fajn, e takhle krásně připravuje narozeniny. Můj manel je něco podobného. Já nevím jak to u nich fungovalo, jeho mamka zemřela půl roku před naí svatbou, tak u se to nedozvím, ale jednou jsem byla svědkem, jak jí dával dárek k narozeninám - se slovy ".....na, tady něco má....." ji bez potřesení rukou vrazil do ruky tuím dokonce nezabalený dárek
......sem myslela, e omdlím. No, snaím se ho předělat a celkem dělá i pokroky........
A jsem té děsně zvědavá na dort. Dělala jsem loni bráchovi zdobený medovník a byla to taky pěkná pakárna.
Spirulko, nádherné ločko z Natali
Jé Andrejko, to je super, já bych vás také chtěla poznat osobně, ale odtud asi nikdo není
I bych někam přijela, ale Ostrava a Brno, to u je teda dost daleko.
Mě u tuhle napadlo, jestli bysme se v létě třeba někde nesrazili na půli cesty (třeba i s dětma), ale nějak jsem se tu mylenku neodváila sem hodit
A jako posledníček poslední vkládám jetě Lilibuli a mau spát:
Není tady