6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
spirula napsal(a):
sillwan napsal(a):
Malem mi shorel jahodovy nakyp
nesmíš tolik sedět u pc tak hlavně že jen málem...
Provokaterko
Není tady
Jo a holky, musím vám nahlásit jaká jsem maminka Dneska jsme se vypravili do školky s tím, že Reneček jede na výlet... takže jsme dřív vstali, nachystala jsem baťůžek s pláštěnkou, pitíčkem, svačinkou a jedeme do školky... ve školce koukám, že děti si vklidu hrají a říkám paní učitelce: "vy dneska nejedete na výlet? Ta na mě kouká a směje se, že prý ne, že mají přijít k dětem s nějaké společnosti Vital... já to na nástěnce nějak přehlídla a zapsala jsem si jen 5.5. školka výlet Tak jsem jen řekla paní učitelce, že kdyby si to rozmysleli, Rendovi nechám baťůžek ve skřínce Kdybyste ji viděli, jak se mi chechtala
Není tady
Ahoj holky, tak jsem zjistila, že moje CT šéfová ukončila činnost a tak mám už jen BL Design Sice nestíhám,a le ještě jedno CT bych brala..jen už nemám nějak odvahu někam psát, poslední dobou mi nic nevyšlo - vzhledem k tomu, že jsem asi moc náročná a nechci jen tak někam , tak mám asi smůlu
Jinak co sjme dočetla o zapojení chlapů do výchovy nemám ani sílu komentovat...
dneska jsme bylyi s Adou na kontrole na alergo a zkušebně vysazujeme kortikoidy !!!
jinak všechny zdravím!
a chválím krásná Lo (včera jsme se snažila i na MMB napsat nějaké komenty
Není tady
Debí, dobrý no... ale horší by to bylo obráceně...kdyby se jelo a tys to zazdila
Silvi však víš, že si dělám legraci...
Není tady
malá spí tak tady jedna natali
Není tady
Debí, dobrá historka Nám se to s Ondrou stalo naopak výlet byl a matka, co nečetla nástěnku, ho zasklila..ta horší varianta
Není tady
Jo Silwan, teď mi došlo, ty máš jistě nějakou zkoušku z pediatrie a psychologie, tudíš máš výchovnou kvalifikaci, tak to někdy na něj vytáhni, na rodiče samouka. Já jsem to párkrát v životě použila byl chvilku klid.
Jo a debi, víš téměř každý vztah má nějakého kostlivce ve skříni. Zkys se tím netrápit, nemá to cenu. Jdi dál a vystříhejte se jen chyb. Hlavně nevyčítej, to nemá cenu. PAk by se řeklo, výčitkami jsi mě vyštvala. TAk a jdu do té zimy za vnukem.
Upravil(a) Floranka (5. 5. 2010 14:03)
Není tady
Deb držím palce:pussa:
Není tady
Floranko kostlivce zamknu a zahodím klíč... nevyčítám, ale trápím se tím občas... no co nadělám, stalo se, už to nezměním, jen doufám, že jsme se oba poučili a bude zase dobře... (ne, že by nebylo, mužíček je hodnej, to spíš já...)
Není tady
alenak napsal(a):
Debí, dobrá historka Nám se to s Ondrou stalo naopak výlet byl a matka, co nečetla nástěnku, ho zasklila..ta horší varianta
No já si raději termín výletu poznačila do mobilu i do debilníčku jedou 19.5.
Není tady
pacina1 napsal(a):
malá spí tak tady jedna natali
http://img85.imageshack.us/img85/9766/n … per660.jpg
Paci.. woooow to je úžasný!!!!
Není tady
Floranko, vidis, to me nenapadlo Asi nejsem ten typ, co umi vsechno nejlip a dokonce ma z toho zkousku
Paci, nadherno locko!
Debi, dobra historka
Ali, vitej a drzim palce pri vysazovani!!!!!
Není tady
Debí prosím já občas nakouknu k vám do diskuse na BC,teď tam jedna paní psala o letáčkách pro zrnka,myslíš,že by se dalo zapojit?Ráda bych udělala něco hezkýho pro někoho
Není tady
Ali vrací se mi emaily s ráčkama co ti posílám,prý máš plnou schránku:grater:
Není tady
pacina1 napsal(a):
Debí prosím já občas nakouknu k vám do diskuse na BC,teď tam jedna paní psala o letáčkách pro zrnka,myslíš,že by se dalo zapojit?Ráda bych udělala něco hezkýho pro někoho
Určitě napiš, holky budou jen rády!!! Já už budu letáček dělat, už mám fotky těch drobečků v PC.
Není tady
Ahoj berušky
Tak koukám,jak vám to jde zase krásně od ruky Paci,nádhera
Silwi...věř,že je to skoro všude stejný...píšu skoro,protože opravdu existují světlý vyjímky (osobně potvrzuji pana Dagiho, ale to není normální chlap, ale mimozemšťan spovahou obětavé ženy ),jinak co znám kolem a z doslechu, přecejen ti muži holt myslí především na sebe...myslím,že to ani není otom,jak si to doma uděláš,takový to máš...mě když už to hoodně se...tak vypěním a Luki pak nechápe..takže se snažím to řešit v klidu, což asi moc nejde,když je furt nemocnej nebo unavenej z práce Ale taky ty naše hádky jsou pak hned pryč..prostě víme,že je toho na nás oba moc..a to máme jedno relat. hodný dítě Ale prostě potřebujem klid my oba...nejlíp spolu bez Káči
jo a o výchovných metodách bych taky mohla povídat..."musí se učit hrát si sama",anebo "a nezkusíme ji dát spát?" Hlavně aby byl klid No nic...chodím ted často cvičit a už se neptám,jen oznamuju a hlídá bez problémů
Alenko moc gratuluju k vysazení, doufám,že je zas dlouho nebudete potřebovat Jinak já sice nemám čas,ale když už píšu,to už musí bejt..taky chi radši dvě a pořádný než šest o ničem...ale je fakt,že už moc nestíhám
Soničko,moc držím palce na pohovor, ty to zvládneš S tím vejletem je to vtipný,ale zas měl ve skříňce batůžek první pomoci kdyby něco
Upravil(a) evajs (5. 5. 2010 14:07)
Není tady
pacina1 napsal(a):
PAci, nádherné Ločko, nádherná fotka dcery. A mě se taky vracely ráčky a ani vlaste nevím, jestli se k Alence dostalo to, se synem Kdo si hlaje nezlobí. A nevím, proč Alenka nemá neomezenou schránku, které na seznamu jde nednoduše s jednou SMS
Není tady
Floranka napsal(a):
pacina1 napsal(a):
PAci, nádherné Ločko, nádherná fotka dcery. A mě se taky vracely ráčky a ani vlaste nevím, jestli se k Alence dostalo to, se synem Kdo si hlaje nezlobí. A nevím, proč Alenka nemá neomezenou schránku, které na seznamu jde nednoduše s jednou SMS
třeba ji má už plnou
Není tady
Ahoj holky, jdu vás jen pozdravit a pochválit dílka Nejvíc se mi líbí to Pacinky, to je naprosto úžasný
Jo Silvi, také mám někdy pocit, že mám 2 děti místo jednoho a manžela My máme naštěstí s mužem téměř stejné názory na výchovu, ale někdy vidím, že mu vadí, že na malýho moc ječím a jsem tvrdá. Ale to mu vždycky říkám.....si tu s ním buď celý den a dělej k tomu vše ostatní.............
Ale neboj, zase bude dobře To jsou vždycky takový vypjatý chvilky z přetažení, ono to přejde.............vydržať!
Debí, ty šneci jsou úžasný a některý fotky i k pousmání
A jdu něco dělat.
Není tady
ahojky holky
Silwi to je pech s chlapama,ale přesně jak píšou holky, nech ho s dětma o samotě a zabouchni dveře velice rychle,než budeš doncuena zůstat doma. Jed např. na nákup nebo k dr.,zkus půl hodiny, a protahuj !!!!! Chytráci kdo si to nezažili že?? Držím palce a na ticho si nehraju,já musím mít jasno hned.
DEbi úplně to chápu,obávám se že se mi to taky bude stávat dost často a to mi připomíná že už bych měla zakoupit pláštěnku .
Paci to dílko je krásný,takový čistý, něžný!!
Jo a hlásím že jsem se včera díky Evajskovi a Dagi asi naučila template. Tedy to se uvidí v neděli,,kdy to bude moje první dílko, už jsem na tom začala a hodně mě to baví. Tož nevím...
Není tady
vidíííš,cérko Jsem ti to říkala
Jinak u nás je to naopak, lukan tvrdí,že jsem hroznej měkkoň a že se mi to vymstí..já taky rozeznám,kdy na mě ten pláč hraje,jen prostě nedokážu odolat,no Samozřejmě jeho poslouchá bez problémů a když jsou sami,hraje si klidně hodinu v pokoji,to se mně nemůže stát
Upravil(a) evajs (5. 5. 2010 14:53)
Není tady
Floranka napsal(a):
pacina1 napsal(a):
Floranko, dostalo Moc děkuji
Já nemám tu schránku, protože můj mobil má nějak zabokovanou funkci těch SMS, ketrýma se platí a tudíž ji nemůžu odblokovat Musím odchytit Verču, aby mi to odblokovala..ona je posílat může...tož tak
Já to zase pročistím...slibuju...a zkusím tu neomezenou co nejdříve!
Není tady
pádíme pro prcky do školky, tak zatím papapa a buďte tady hodné!!!!
Evajsku... ses ptala na MaryPop, já jsem u ní v CT jo a večer Ti musím písnou mejlíka... něco bych po Tobě potřebovala doufám, že na to nezapomenu
Není tady
tak už mám pročištěnou schránku a ještě jendou se omlouvám
Není tady
Abych jen nekecala Jedno pro mamku
Kredit na blogu.
Není tady