6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer, pokračujeme tady
Není tady
jééé hezký večer.Jak ti to fotilo Andrej a načerpala jsi trochu energie nejen duchovní
Není tady
ahoj ahoj v novém domečku
už se těším na ty krásy
ahoj Andrejko
Není tady
Není tady
jééé nový domeček, to to uteklo, nedávno Andrejka otvírala nový
Jdu do hajan, dneska mě to nějak nebaví, dobrou
Není tady
Není tady
krásný ločka v novým domečku a hlavně zdraví sobě i prciáškům
Hlásím,že mám soutěžní,jupííí a dlabem bramboráky Teda já ne,večer už nejíma pomáhá to
Není tady
Topi moc děkuji,udělalas mi velkou radost,tudle fotku mám moc ráda.Je krásnej
Evi dobrou:sova:
Není tady
Všechny zdravím, koncert byl fakt nádhernej, já se vždy tak zaposlouchala, že jsem zapoměla občas i fotit No nějaké fotky mám, ale prostě jsem tele, fotit fakt asi neumím, ale tak nějak se s tím poperu.
Není tady
Ahoj v novém domečku .
Děvčata jste tu některá. Pooomóóóc
Just put it on 4shared or other thing free like that and send me your link. And than you put it on your blog for freebie. I will put it on my blog with link to yours for publicity for you. ;-)
A preview is nice to. You put your image and than my pv with it and you name etc. But I can do the preview if you prefer.
Začátek chápu, ale ten konec Udělala jsem pro Azur QP (v nějakém pominutí smyslů) a ona mi teď vysvětluje, co dál.
Není tady
Ahoj holky, zdravím po odmlce, nějak nestíhám..nastoupila jsme opět do práce, Adu hlídá tchán, je to mazec...k tomu mě bolí v krku
Tvoříte krásně, já jen vložila nějaké CT povinnosti do galerií a občas nakukla sem..ale nedočítám, tak jen doufám, že se máte aspoň trohcu dobře
Aninko, tohle chceš přeložit?
Just put it on 4shared or other thing free like that and send me your link. And than you put it on your blog for freebie. I will put it on my blog with link to yours for publicity for you. ;-)
A preview is nice to. You put your image and than my pv with it and you name etc. But I can do the preview if you prefer.
píše : Jen to dej na 4shared nebo jinam, kde je to volně ke stažení a pošli mi link. A pak to dej na svůj blog jako freebie. Já si to dám na svůj blog s linkem také, abych Ti udělala reklamu. Náhled je krásný. Dej tam svoji fotku a pak můj náhed a své jméno atd. Ale můžeše udělat náhled, pokud chceš.
Moc anglicky to není - ale asi tím chtělě říct, že buď dáš to QP i s fotku a se svým jménem, nebo jen prázdné...Nebo to nechápu ?
Není tady
Jo a holky, moc díky za ocenění blogu,úplně se stydím, blog jsme krutě zanedbala..pokusíms e to napravit a ocenění si vystavit. Nemám nyní ani pozadí, musím udělat nějaké nové, ale nevím kdy
Není tady
Ali díky, už jsem to snad pochopila. To jsem si zase něco vymyslela
Není tady
Odkládám ločko z CT od CUCCIOLA DESIGNS.
Není tady
ahoooooooooj ženský jedny šikovný
Jen jdu pozdravit a ukázat, co jsme dneska našli na procházce: http://sonrisa.rajce.idnes.cz/Sneci_party_4.5.2010/
a mizím do hajan. DOBROU NOC
Není tady
Jé Topi, to jsou zase krásy. Paci, s diskoškou si nedělej starosti, tam se tančit nepotřebuje umět, stačí se nějak kejklat a šlapat jak koza v písku, a ani to nemusí být do rytmu.Těm puderťákům hudba při tanci naprosto nevadí a neruší je.
Holky ty drápky jsou strašně krásný a zajímavý tanec. Musíme vymyslet nějaké oblečky a aspoň to nafotíme a 30.5. máme naši show ,jak bude hezky, natočíme to. Pak bych Vám to ukázala.Tak dobrou jdu do hajan. Andrejko, krásné sny, vidím, že ještě nespíš a vyspěte se všichi marodi do růžova a do zdrava. I ty Alenko.
Soni, šnečí párty nemá chybu.
Upravil(a) Floranka (4. 5. 2010 23:40)
Není tady
Není tady
Tak jsem uločkovaná, a jdu spát .
Teď nebudu mít moc času na ločkování, tak jsem si to dneska vynahradila. O víkendu má jít do prodeje velký collab, je tam i Erika a u té mám CT, tak se těšte .
Není tady
ahojky v novém domečku
Topi
vložím sem moje hostování u ZuzkyH (snoopy), je to z jejího posledního kitu těším se až ji vyjde nový
kredit u mě na blogu
Není tady
Topi - krásný
Gabko - nádhera, něžný
a utkvělo mi v paměti Evajska s červenou
Není tady
Topi mooooc nádherné všechny
Gabi parádní
a pádím do hajan
Není tady
ještě si odkládám novinku - collab od Bohemian Art a Lary a dobrou noc všem
Není tady
pěkné ráno holky, tedy koukám, že už zase v novém... tak ať se tu všem daří...
Topi - Ty jedeš, jedna krása vedle druhé.... super
Gabko - LO ze ZuzanyH je skvělý... ona má krásný kity, hodně mi připomíná Natali... ty to máš jako vždy prostě perfekntí
Duši - skvělé LO.... a fialková fakt nemá chybu, šikulka jsi
nám zas dneska nepůjde proud, tak snad si tu zas něco doma udělám... i když dopoledne budu u švagrovky... mějte se tu krásně a pěkně tvořte a vkládejte, navečer se mrknu, to už to zas pustí...
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
U nás opět od včereška prší .
Není tady
ahojky, zdravím do upršeného rána, tady taky pořád prší a je pěkná zima.
Musím do obchodu a Matýskovi tečou nudle jako blázen, no musíme pořádně oblíknout.
Topi paráda, no na collab se těšíme co nám sem naservíruješ za krásy
Duši fialkový je parádní. Začínají se mi moc líbit světlé papíry, ale je fakt, že některé elementy vyniknou spíše na tmavejch. Opravdu jsi dost dobrá
Gabko Tvoje LO je taktéž úchvatný, něžňounký, hrozně pozitivní, cítím z něj pohodu a lásku , když ona ta Anička je taaaaak kouzelná holčička a umí se tak krásně podívat
Není tady