Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 13. 5. 2010 17:31

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 7

Ahojda baby,
padam na hubu, jsem jeste v praci,ale zitra si dam uraz, manzu jsem poslala za rodicema do phy,tak budu mit kliiiiidek, na snazo je brzo,takze pristi tyden naberu o vikendu sily, dam se jako zenska do kupy z kosmeticke stranky a dodelam neco do rpace, jinak budu OK,.
Jinak Simi pisni na telefen 737 276 899, na nej reaguji,takze v klidu, moc gratuluji ke zkousce, jezis kdyby ja SE MELA JESTE NECO UCIT MOJE HLAVA VBY ASI PRASKLA.Jsi sikulky.Jinak holky do fertasu mirim 21.5. pro prasky,ale ukaqcem ho na utros.Jinak to ujde, pcoasi stoji za starou belu, hjuza.
O vikendu se ozvu, budu mit vice casu, tedka resim milion veci na jednou a holky podrzte se , manza premysli o pejskovi, ez bychom tento rok zrusili dovcu a vystridali bychom se se stenatkem doma, to by bylo neco.Uvidime, drzte pesti.

Není tady

#127 13. 5. 2010 18:40

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: OV
Web

Ja si koupila krecka dzungarskeho uz hodinu ne nej cumim lol Ledi mam to ulozene wink
budu soc ,pracovnice stolt

http://www.ticker.7910.org/as1cMjG0g410000MDAwNjkwM2p8MDAwMTc1NWR8eW91ciB0ZXh0.gif
Valentince je

Není tady

#128 13. 5. 2010 19:05

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jiank ma osm tydnu a jmenuje se ahmed ,to drahy zase vymyslel lol

http://www.ticker.7910.org/as1cMjG0g410000MDAwNjkwM2p8MDAwMTc1NWR8eW91ciB0ZXh0.gif
Valentince je

Není tady

#129 14. 5. 2010 7:36

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Snaži,normálně už spím tři dny vkuse ráno v tramvaji do práce...dumbom ty jooooo,to je počasí neutral spala bych tři dny vkuse v pelechu zakutaná a ani bych nevystrčila nos...stolt

Simi,křečík,paráda...storstark a to jméno big_smile lol úplně ho vidím s tím turbanem na hlavě...skurt tummenupp tak to je pecka... tummenupp

Lediiii a jakou rasu byste chtěli....smile par

Není tady

#130 14. 5. 2010 9:29

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahojda, kokrika bychom chteli,aby neco vydrzel.Tak uvidime.Si vemu mitsto materske dovolenou tri tydny byla bych se stenatkem doma.No uvidime,ale pokud IVF nevyjde, urcite bduem potrebovat do zivota privest kapanek jine starosti nez smutek, ze to zase nevyslo a hlavne je treba soustredit peci ne na sebe ale na nekoho jineho, a me by to aspon donutilo jit mezi lidi,do prirody,at uz je pcoasi jake chce.Takze tak.

Není tady

#131 14. 5. 2010 11:29

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Takze folik 21mm a IUI provedeno podrobnosti pozdeji byli jsme nahore na pokoji pritel to nedal dole a byl tam ten mlady dr ,ale nevim jmeno wink ja chci aby to vyslo ,chtel at prijedem v nedeli do olmiku ,ale jsem v praci a od pondeli ultros trikrat denne zavadet holky ja chci abych testila s mela je tam stolt

Valentince je

Není tady

#132 14. 5. 2010 12:11

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Takze mam minutu tak vam to napisu ,jsme sli do te kabinky a pritel chytl nervy co to jako je a ,ze v zadnem pripade ,ale zkusil jsme a nic ta sem valila za sestrou ,ze to nepujde takhle at mi daji klice od pokoje coz nebyl problem a pritel chytl blokaci takze drina jak blazen ,ale nakonec to vyslo a pro priste to dovezeme a pritel rikal ,ze podepise cokoliv ,ale tam uz ne ,tak nakonec kyvli smile drama jak prase dumbom ,ale i tak sem rada ,ze se premohl stolt

Valentince je

Není tady

#133 14. 5. 2010 14:45

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Ledi to mi přijde jao skvělej nápad s tím pejskem tummenupp

Katí kdybys neměla MS tak řeknu že jsi typická těhule (taky bych bývala jen spala gloria ).

Simi - dobře že to manžel nakonec "dal" wink

Stejně jsou to takový chudáčkové, ty naše drahý polovičky, my musíme do sebe cpát tuny hormonů, dostávat injekce, pak se znova cpát dalšíma hormonama....a po nich se chce aby si "udělali dobře" a dali výsledek a je to pro ně takovej problém.... vissla

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#134 14. 5. 2010 14:47

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo a to ještě nepočítám roztahování noh na gynekologickým lůžku a ty hrůzy co se dějou s tělem při IVF va usch

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#135 15. 5. 2010 9:59

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sanži u mě ta únava je tak celkově ze všeho....v práci končím tak je to masakr a docela záhul na nervy,už fakt melu z posledního...hmm sad

A navíc jsem zkoušela měřit jen tak ze sportu BT a dle všeho OVU proběhla včera a my ji propásli neutral hmm tillfreds já už mám pocit že fakt nemůžu grater je to všechno naprd... kapitulation někdy mám chuť se vším seknout....jsem fakt strašně unavená...teplota včera ráno byla nízká dnes už skočila nahoru,takže dle mého OVU byla večer... roll chjoooooooooooooo já už se z toho zblázním.... sjuk a teď jsem sama takže nemůžem ani posychrovat... tillfreds

Simi super pussa moc držím palec pussa hjarta stejně to je hrozný co všechno musíme podstupovat.....je to jen stres a depres usch ať to vyjde alespoň Tobě....hjarta

Ledi s tím pejskem to je dobrý nápad a víš jak to bylo u Snaži vissla

Není tady

#136 15. 5. 2010 10:05

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaťulka 33 napsal(a):

Sanži u mě ta únava je tak celkově ze všeho....v práci končím tak je to masakr a docela záhul na nervy,už fakt melu z posledního...hmm sad

A navíc jsem zkoušela měřit jen tak ze sportu BT a dle všeho OVU proběhla včera a my ji propásli neutral hmm tillfreds já už mám pocit že fakt nemůžu grater je to všechno naprd... kapitulation někdy mám chuť se vším seknout....jsem fakt strašně unavená...teplota včera ráno byla nízká dnes už skočila nahoru,takže dle mého OVU byla večer... roll chjoooooooooooooo já už se z toho zblázním.... sjuk a teď jsem sama takže nemůžem ani posychrovat... tillfreds

Simi super pussa moc držím palec pussa hjarta stejně to je hrozný co všechno musíme podstupovat.....je to jen stres a depres usch ať to vyjde alespoň Tobě....hjarta

Ledi s tím pejskem to je dobrý nápad a víš jak to bylo u Snaži vissla

Katuli pussa ono je to vzdy vse najednou neboj to se otoci a zase bude dobre hjarta a unavena jsem taky a strasne ,fakt bych spala porad hmm jestli byl sexik i predevcirem vis ,ze zijou sparmie az ctyri dny wink

Valentince je

Není tady

#137 15. 5. 2010 13:48

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Simi,si hodná pussa dík.....no dneska jsem zase ráno po dlouhé době měla záchvat tetanie,teď je to už po třetí v krátké době za sebou...sad prostě to cítím...je to celkové vyčerpání a dnes mi to tělo dalo hezky vědět,že bych měla zvolnit.....styrka jo vím že spermijky žijou dlouho,ale stejně by se jim teď u mě nelíbilo jsem totál stressssssmen skurt mám pocit,že se mi vše sype...tillfreds já to vím,že se zase vše jednou otočí....já už chciiiiiiiiiiiiii ale teď neutral neutral roll dumbom a navíc sex z musu už je na mě taky moc....chci si prostě užívat jen tak a ne protože zrovna musím tillfreds hmm

jsem to tu zas zadepkovala,sorry kočky dumbom

Není tady

#138 15. 5. 2010 15:07

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kačíku, to je mi líto, že jsi takhle na dně pussa pussa pussa hjarta Víš co, já se Ti vzhledem k počasí ani nedivím, krásnej květen je v prd*** kapitulation grater Zima jak v únoru, prší jak na podzim...kdyby ty stromy nekvetly tak ani nevíme že květen je grater
Jak píše Simča, spermijky tam vydrží dlouho, tak jestli byl sexík dřív naděje je (a  víš jak to bývá s těma "odepsanýma" cyklama vissla už vás tu pár v takovým cyklu otěhotnělo vissla cool ). A kdyby ne, příští měsíc to taky platí tummenupp Čapík s miminkem, co sis vybrala pro štěstí, je platnej pořád nejen v květnu (navíc jak píšu, je to spíš nekvěten usch skurt ).
K vyčerpání - tělo si samo řekne kdy už má dost a u Tebe to zavání celkovým kolapsem, tak pozor! Odpočívej co to jde, na všechno ostatní kašli, nic není přednější než zdravý tělo!!!!! stolt

Není tady

#139 15. 5. 2010 19:53

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

holkyyyy a vy se divíte, že jsme všechny unavené a zpruzené ? kurnííík, já chci jaroooo dumbom a potom lééétooo dumbom ne aby se střídal podzim se zimou dumbom
a to jsem slyšela od známe, která má kámošku co se zabývá meteorologií a všema vlivama a signálama, jak a proč se co děje..... a ta jí říkala, že si nemá brát dovču ani na začátku července, že hezké počasí bude až v druhé půlce července grater mě vomejooooooooooou grater

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#140 15. 5. 2010 20:05

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky,
Katuli docela te chapu,ale zvolni, odpocivej,proste se snaz myslet na neco hezkeho.Ja uz jsem otupela docela hodne,jsem v te lepsi fazi,ale depky prijdou s druhou fazi.Jinak si uzivam toho, ze nemam manzu doma, je u rodicu na cely vikend, mam cas delat veci,co potrebuji a hlavne i trochu pracovat.Taky jsem prisla na to,co by bylo potreba, kdybychom se rozhodli pro stenatko, protoze s miminem to je na dlouhe lokte, jestli vubec nekdy,a stenatko bychom meli drive nez mimino.Jinak holky pristi tyden budu muset nabrat sily na domaci snazo,jezis ja nejak sexu nemuzu prijit na chut, vskutku bych se posledni  dobou hodila spise za jebtisku a byla bych vzorna,no nejak se budu muset zdopovat eregmou,abych to dala.Ja taky citim hroznou unavu z prace a pak jeste se snazit doma, jezis maria, to bude neco.Uz ani nevim,jake to je sex chtit.Drive jsem s tim nemela problem,ale tedka ho mam cimdal vetsi, nevim, cos tim delat,jestli zkusit nejakeho jineho chlapa, jestli to jeste funguje,anebo to bude na vsechny chlapy, to jsou prdle napady?Jamam dojem, ze takove voloviny mohou napdat jenom zenske,co nevi co sami se sebou anebo se nemaj o koho starat a vyptlat tak vsechno energii.Jojo.

Simi, drzim ti palce, je treba nejaky zazrak,aby se to tady znova spustilo, jezis vzdyt uz je cas,aby se nekomu zadarilo.

Není tady

#141 15. 5. 2010 20:09

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Jo to pocasi je na palici, si pripadam jako vodnik, bo do prace prsi, z prace prsi aporad prsi a ja vodu nerada. Taky bych uz privitala nejake slunicko aspon jeden vikend,aby takhle bylo.Musime verit, ze se pcoasi umoudri, nemusi byt nejak mco horko,ale slunicko a male mracky az to bych dala kralovstvi.

Není tady

#142 15. 5. 2010 22:48

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

ledovecek napsal(a):

Ahoj holky,
Katuli docela te chapu,ale zvolni, odpocivej,proste se snaz myslet na neco hezkeho.Ja uz jsem otupela docela hodne,jsem v te lepsi fazi,ale depky prijdou s druhou fazi.Jinak si uzivam toho, ze nemam manzu doma, je u rodicu na cely vikend, mam cas delat veci,co potrebuji a hlavne i trochu pracovat.Taky jsem prisla na to,co by bylo potreba, kdybychom se rozhodli pro stenatko, protoze s miminem to je na dlouhe lokte, jestli vubec nekdy,a stenatko bychom meli drive nez mimino.Jinak holky pristi tyden budu muset nabrat sily na domaci snazo,jezis ja nejak sexu nemuzu prijit na chut, vskutku bych se posledni  dobou hodila spise za jebtisku a byla bych vzorna,no nejak se budu muset zdopovat eregmou,abych to dala.Ja taky citim hroznou unavu z prace a pak jeste se snazit doma, jezis maria, to bude neco.Uz ani nevim,jake to je sex chtit.Drive jsem s tim nemela problem,ale tedka ho mam cimdal vetsi, nevim, cos tim delat,jestli zkusit nejakeho jineho chlapa, jestli to jeste funguje,anebo to bude na vsechny chlapy, to jsou prdle napady?Jamam dojem, ze takove voloviny mohou napdat jenom zenske,co nevi co sami se sebou anebo se nemaj o koho starat a vyptlat tak vsechno energii.Jojo.

Ledi musím ti jen přitakat a to jak se sexem a chutí na něj tillfreds klášter to jistí holka....budem spolu ve spolku chceš big_smile tak i o tý únavě z práce a vlastně ve všem Ti jen přikyvuju....si pořád říkám,kdy se ráno konečně probudím a budu odpočatá a vyspinkaná do růžova a ono pořád nic butter dumbom jen ta zatracená únava...

Holky díky.... Snaži pussa hjarta dík kočí,máš ve všem pravdu.... s tím kolapsem taky sjuk musím zvolnit no ještě 8 šichet a koneeeeeeeeec,dám si voraz.....budu opečovávat domácnost na chvilku ......a snad si konečně odpočinu dumbom minulý rok jsem měla tetanii jen takovou lehkou 2x....... teď už je to potřetí za jeden měsíc a docela masakr,musela jsem si dnes 6x opakovaně lehnout a dát si nohy nahoru,jinak bych sebou sekla a mám pocit že už by mě nikdo nevzbudil....tillfreds zrovna jsem byla sama...

Popi s tím počasím mě nestraš..... dumbom

no nic zatím dobrou a krásné sny sova Simi to musí prolomit hjarta a pak pojedem jedna za druhou to už snad nejni možný vissla

Není tady

#143 16. 5. 2010 10:32

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katulko, beru te do klubu jebtisek, u me to je doslova.Nekdy si rikam, ze je dobre ze resime mimino pres IVF, protoze u toho se nemusi sexovat,vyresi to doktori a basta fidli, prdle ze?Ale je to tak.No jinak Katulko vem si magnezium pokud mas tetanie, tak ber pravidelne sumivy horcik anebo pij magnezii,melo by se to zlepsit, jinak to muze byt i stresem, taky pokud mas krece v nohou,nemas nahodou krecove zily na nohach?Tak zkus to magnezko.Uvidis.No a taky odpocinek.Ja si dachla tedka o vikendu, dobre jsem se vyhajala a udelala vse,na co jsem nemela dlouho cas.Takze jeste vyzehlit usch a budu OK.

Jsem zvedava,jak vse dopadne, zda se zase stane nejaky zazrak a rozjede se to tady.Snad jo.

Není tady

#144 16. 5. 2010 10:56

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ledi vůbec to není prdlé,plně to chápu......že máš takové myšlenky.....že si ráda řešení přes IVF...je to hrozně psych.i fyz.náročné....jo,jo magnezko mi dala neuroložka,to užívám pravidelně.....křeče mám v rukou...ale teď to bylo vyústění těch depek z práce,to už byla ta poslední kapka.....jsem to čekala že se tělo sekne....

taky jsem zvědavá....a doufám,že ten ZÁZRAK tady rozjede Simi pussa moc držím palec.....tummenupp

A Ledi,kdy Vy jdete do Ferťasu? A jsou tam nějaké sestry a doktoři noví?Já pamatuju Čepeláka,Holuba....

Není tady

#145 16. 5. 2010 10:59

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ledi,tak jo zakládáme Jeptišky kapitulation lyssna

Simi a píchli Ti pregnyl? A teď nevím,užívala si teď Clostil?

Není tady

#146 16. 5. 2010 11:50

johanka12
♥♥♥♥♥--

Zdravím všechny, počasí je děsný.... a unavuje mě k smrti dumbomdumbom Užívám 3 utroš a eventuálně ve čtvrtek bych měla jít na krev.

Simi, držím tummenupptummenupp

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#147 16. 5. 2010 12:23

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Johanko taky držím a pak dej vědět pussa par tummenupp

Není tady

#148 16. 5. 2010 12:40

Silvi.100
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

mě je zimááááááááááááááááá mad mad mad !!!!! kurňa užž!!! dumbom

1.-3.IVF sad 4.IVF-11.6. //, HCG 490, ale krvácení a KONEC sad KET: 31.10.12-SP 5.týdnu sad
http://www.ticker.7910.org/as1cOEm0g410000Mzc1ZGp8NjMxOTNkfEVsbGlua3UgbWFtZSBkb21hIA.gifhttp://www.ticker.7910.org/as1cMoE0g410010MTEzfDI1NmR8RWxsaW5jZSBqZQ.gif

Není tady

#149 16. 5. 2010 17:38

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky cau ,Johanko drzim hjarta

Ja se vcera zborila jak prase byla jsem na stodolni jeste jsem od vcerejska od sesti rana nespala ,jedu nonstop z prace akce  z akce do prace ,pritel nastvany ,ze pry kdyz jsem po IUI tak zadny alkohol a tanecky ,co myslite to je blbost ne ?

Upravil(a) sima 75 (16. 5. 2010 17:39)

Valentince je

Není tady

#150 16. 5. 2010 17:42

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Simi Ty si pařmenka storstark ,no já se v druhé polovině cyklu držím rodna gloria a jen tak lehce něco občas.....takže souhlas s přítelem stolt ale jinak je to na každém.....a říká se že do 5TT všechno nebo nic....že jo Snaži? wink takže Simi v klidu dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí