|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Silvi, tak snad vám to nebude vadit, že jsem tu jediný chlap. Já tedy se cítím mezi vámi moc dobře.
Není tady
Budulínek898 napsal(a):
Silvi, tak snad vám to nebude vadit, že jsem tu jediný chlap. Já tedy se cítím mezi vámi moc dobře.
aby néé taky
mě to neva rozhodně, záleží tedy co tu zamýšlíš ???
Clostylbegyt asi nepolykáš cooo? 
Není tady

No popravdě ani nevím co to je, nebo na co to je?! Ale rád se ponaučím. Jinak jak jsem už uvedl, chci se tady vzdělávat.
Není tady

Hmm, zajímavé, tak jsem zase o něco chytřejší. No musím prozkoumat ještě další diskuse.
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Snaží
právě teď mi volal imunolog.....uf a ještě jednou uff
![]()
Než začal pochválil mi přivítací zvonění na mobilu
Mám tam You beautiful od Jamese Blunta
Je to OK, tedy nic se rapidně nezhoršilo, tudíž můžeme jít do KETu....pokud nebudou vhodná embrya po rozmražení už jsme domluvení i na postupu dál, což jsem ráda a spadl ze mě šutérek nachvilu
miám velkou radoooost

Není tady
verynka napsal(a):
holky, on je tu fakt chlap....
Very cedulku s pindíkem k nicku si může dát kdokoliv
já bych tomu moc nevěřila že je to fakt chlap

Není tady
verynka napsal(a):
jinak, Sadina je přece taky chlap....
To přesně jsem měla na mysli
No pokud by to byl opravdu chlap, tak mi to zavání nějakou úchylkou (Budulínek promine
).

Není tady
Very zvědavej by jen četl a nezapojoval se, ne?
No mě je to celkem jedno, aspoň ňáký rozptýlení 

Není tady
Teda upřímně osobně neznám jediného chlapa, který by se zapojil a komentoval třeba ovulační hlen 
Není tady

Ahojda holky,
Simi tak nejak prezivam.Dorazila mrcha,tak 21.5. si pujdu pro leky a uvidime,co dale.Vcera porodila kamoska holcicku,mela preeklampticky stav a doktori ji nechali doma s praskama na tlak jen tak, no a vcera to dopadlo, ze musela na cisare, boze jak jsem byla vystrasena, protoze vim,jak je to nebezpecne, byla jsem stastna, ze jsou obe moc v poradku,ale pak prisla druha vlna a to pocit s otazkou, zda se nekde dockam miminka a zda se z toho drive nezblaznim, nebo neutrapim, nez k tomu dojde.Az tedka tak nejak prichazim na to, ze jsem se z toho potratu jeste poradne nevzpamatovala, proste lzu sama sobe,ze uz jsem to prekonala,ale ne,jen nevim, jak dlouho jeste budu citit takove prazdno a smutek, asi bych to casem mela resit.Uvidim.No snad se uz tento mesic zacne neco resit a budeme mit aspon s kouskem stesti zacit se stimulaci,abych mela konecne pocit, ze muzem zacit bojovat o sve stesti.Simi az budes mit klidek,tak zajdem na kfe na pokec.
Není tady
Ledi - dobře že to s kámoškou i s mimčem dobře dopadlo
Ledí nechtělo by to zajít k psychologovi? 

Není tady
Silvíku pro Tebe

Není tady

Snažilenka napsal(a):
Silvíku pro Tebe
![]()
![]()
![]()
http://www.bestpage.cz/gif/G450112.gif
Snaži 
holky a jaký je rozdíl mezi psychologem a psichiatrem? A oba píšou nemocenskou? 
Není tady