|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky Ditulin,
na rengen plic?
tak to je zvláštní. Mě se zase ptal doktor, jestli chce Kufa testy na HIV a na žloutenku:dumbom:
A jaká pak byla pomlázka?
Páni už za týden, jsem napnutá za tebe:)
Ono se to prý normálně dělává k operacím (rentgen plic), ale často se to obchází. Doktorka je nějaká puntičkářka. Má ale sklerózu, tak doufám, že jak zítra půjdu na odběry a EKG, že na to zapomene, že mě tam chtěla poslat 
Pomlázku jsem si užila - byla jsem sama doma a měla klid na internet, jinak mě nikdo nepřišel vypráskat, díky bohu 
Jinak tvůj doktor je taky pašák, chichichi
Ditulin napsal(a):
Ahoj Mizuki,
tak jaká byla konzultace? Já jsem dnes byla u doktorky pro žádanky na předoperační (krev, EKG, donesu i moč)a dost mě mile překvapila. Napsala mi tam diagnózu vybočená nosní přepážka, takže vše proplatí pojišťovna.
tyjo taky bych chtela takovou doktorku..ja pro jistotu nemam zatim zadnou ptz jsem jeste donedavna chodila ke svy detsky
..asi bych mela zacit hledat 
jinak konzultace super.. a hlavne pan doktor je prudce sexy!!! 
rikal, ze u me nebudou velky zmeny, ze mi jen nosik snizi, stejne tak i spicku a tu jeste o par mm zuzi.. jdu na to 6.5 a porad listuju caspisama a hledam nos, ktery sedi k popisu toho co s tim mym udela
moc se tesim 
ten rentgen plic by se mel delat je pokud lecis nebo jsi lecila plicni onemocneni...tak mi to bylo vysvetleno......
Holky, tak už v úterý. Do té doby se k počítači nedostanu a budu čekat, kdy mi přítel donese notebook, takže pak dám vědět, jak jsem na tom.
Mizuki, držím ti palce, abys taky nemusela platit. Doktorka mi dělala rozbor krve včetně hematologie, moč, rentgen plic - neminul mě a na plicním jsem vedena od roku 2001, takže asi proto. Tos mě moc nepotěšila, že je doktor kořen, budu se s tím frňákem před ním stydět
Holky, myslete na mě!!!!!!!!!!!!!!!!
Ditulin,
držím palce, mňa to čaká v piatok v B. Bystrici. Nech to už máme za sebou......... veľa, veľa šťastia a krásny výsledok
Ahojky holky, tak vám držím palečky ať vám to dobře dopadne.

čaute holky,
tak já mám termín na operaci až 13.12. ale už teď se samozřejmě zajímám o informace, hlavně těch, kteří už mají operaci za sebou.
Byla jsem na konzultaci u...... Bude mi dělat měkkou i tvrdou část. Operuje sice v celkové narkóze, ale já chci jít jen na lokální a říkal, že to je možné zařídit 
Ditulin a Diana - hlavně ať to dobře dopadne, budu držet pěsti pro štěstí 
upraveno - nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 16:06)
hodne stesticka holky..me se to uz taky blizi 
Ahojky Ditulin, tak jak pak jsi dopadla? Nebolí tě to moc????Byli tam na tebe hodní??
A co pak říkal doktor po operaci??? Určitě se ozvy, až budeš moc..
zatim papa
Myslím že Ditulin má notebook v opravě!
Není tady
Ahoj holky, tak jak píše Bety, jsem stále bez notebooku. Na reklamačním řekli, že toho mají hoidně, tak už měsíc pořád jenom čekám. Jsem naskok u přítele v práci, abych vám napsala co a jak.
Takže, v prvé řadě jsem velice ráda, že jsem si vybrala tohoto doktora. Péče byla úžasná a jak jsem se dozvěděla od paní, která docházela na můj pokoj ambulantně na kapák, tak se zde léčil Kája Gott po operaci, dále Jágr s kolenem, dochází zde exprezident Václav Havel na masáže, Těžcí Pokondři do sauny....a další a další hvězdy, takže personál je vycepován k ukázkovému chování ke klientovi. Tak a teď po pořádku:
V úterý jsem se měla dostavit na příjem na 12 hodin, ale to bych nebyla já nedočkavec, abych se už nehlásila v 7 ráno
. Dole na recepci mi sepsali papíry na příjem a s těma jsem šla do prvního patra za sestřičkou. Ubytovali mě na pokoj a vše ukázali. O půl 10 mi přišla sestřička dát tabletky. Začla jsem ji brzdit, že je jako čas, že ve 12 mám konzultaci s doktorem a operaci až ve 4. Měla jsem strach, že se do té doby účinek vytratí a budou mi to dělat naživo
. Sestřička mě uklidnila, že to je v pořádku. Po tabletkách jsem okamžitě usla. V 11 mi dali na pokoj tu paní na kapák a díky bohu, že ve 12 už odcházela, protože jsem si musela oči držet, abych je nezavřela. Řekla jsem si, že za chvíli tu bude doktor a usla jsem zas jak špalek. Probrala jsem se o půl 3, kdy sestra vešla, že mi jde už píchnout injekci a v patách měla doktora. Doktor mi sepisoval doklad o zaplacení, pak přistoupil, jen řekl hrbolek a šel si zase psát, tak jsem volala, že chci celý nos snížit, ale byl zabrán do papírů ...... no a tady tě chci Heli uklidnit, jak sis myslela, že se ti doktor u konzultace moc nevěnoval, tak mě se vůbec na nic nezeptal, ani mi nevysvětlil, co a jak bude dělat, což jsem teda očekávala, ale po operaci jsem si řekla, že pořád lepší doktor, který toho moc nenamluví a když řízne, tak to nemá chybu než takový, který má tisíc řečí kolem všeho a pak to stojí za prd..... Okamžitě jsem zase spala, pak vím, že někdo vešel do pokoje a řekl, že ještě jeden zákrok a jdu já, otočila jsemn se na druhý bok a spala jsem dál. Teda ty tabletky a injekce to je fakt síla! Ani jsem si nestihla nadat, že jsem koza a ať rychle uteču
. Pak se dveře opět otevřely a vjeli pro mě s lůžkem, že ať si přeskočím, mrkla jsem se na hodiny - ukazovaly půl 6 a už mě vezli v polospánku na sál. Tam ke mně přiskočil anesteziolog, řekl, ať se zhluboka nadechnu, vydechnu, zase nadechnu, to už mi strčil před pusu masku, řekla jsem si, pěkný smrad a už jsem nevěděla o světě. Když jsem se probrala, ležela jsem na své posteli na pokoji, kapal mi kapák. Bolest jsem žádnou necítila, připadala jsem si, jako by bylo ráno a já spala celou noc. Sestřičky hned kolem mně skákaly. Jen jsem cítila, že mi je na zvracení (určitě z té narkózy) a když jsem zvracela potřetí, tak mi sestřička píchla od nevolnosti zas nějakou látku a hned jsem cítila, jak se mi ulevuje. Do rána jsem nesměla vstávat, kapal mi jeden kapák za druhým a když jsem chtěla na wc, tak jsem musela volat sestru a dali mi mísu - a já je teda volala každou hodinu. Poslední kapák dokapal do 9 do rána a krom toho mi ještě asi co 4 hodiny připíchli do žíly látku proti bolesti a antibiotika - aby se předešlo komplikacím jako zánět, teploty atd. což považuju za velice solidní, protože jiní doktoři se snaží co nejvíc na pacientovi ušetřit a pochybuju, že bych se toho jinde dočkala. Antibiotika a proti bolesti mi píchali ještě ve středu večer před propuštěním. Jediná nevýhoda je, že doktor normálně operuje jinde, v tu středu měl ještě akutní případ, tak se po telefonu se staniční sestrou domluvil, že mě můžou propustit (já jsem na ně pořád naléhala, protože jsem měla odvoz na středu a ve čtvrtek bych asi musela vlakem, navíc byl už večer a jeli jsme přes celou republiku na Ostravsko), zítra že si můžu vytáhnout tampóny z nosa a ať mu druhý den zavolám, že mi dá instrukce. Tím pádem mi teda neudělal převaz a ani neukázal nos, takže je to pořád pro mě tajemství.
I když doktor říkal, že si je můžu vytáhnout sama, měla jsem domluvené u nás na ORL, že půjdu tam, jenže přítel, který kvůli mně přeložil všechnu práci na čtvrtek, by mě nemohl hodit, tak jsem si řekla, že uvidím, jak to půjde, ale ta hrůza, že budu v nose lovit tampon se mi moc nelíbila.... Cesta uběhla absolutně v pohodě, bolesti jsem neměla žádné a myslela jsem si, že třeba až odezní to, co mi píchali proti bolesti, něco se dostaví...ale vůbec nic, jsem stále OK. Samozřejmě nejhůř vypadaly ty podlitiny, vypoulené oči fialové barvy, k tomu sádra, no hotový netvor. Ve čtvrtek jsem si ráno šla udělat převaz (pod sádrou je náplastí přilepen čtvereček, který zachytává krev). Když jsem po odlepení zjistila, že mi ty tampóny trčí z dírek, tak jsem to zkusila a vytáhla si je sama.
Jinak na ty podlitiny a modřiny výborně zabírá ta kostivalová mast, už teď žádný otok nemám a monokly jsou žluté, tak moc nerazí. Můžu ji tedy jen doporučit. Navíc k tomu jsem si koupila vitamín C rozpustný ve vodě a každý den piju jednu sklínku. Céčko se právě doporučuje po operacích na urychlení hojení.
A co se týče jídla, tak to mi šlo bez problémů, prostě jsem jakoby vycenila zuby, v jednom koutku jsem žvýkala rohlík, druhým jsem dýchala. Potíže jsem měla s pitím, ale to si myslím, že jen proto, že jsem si při jednom nechala chirurgicky zvětšit horní ret a stehy mě táhly, že jsem tu pusu moc neotevřela, ale osvědčilo se mi brčko.
Co se týče mého pocitu. Se rtem jsem maximálně spokojená, ani jsem nečekala, že to bude tak dobře vypadat. Nos pozoruju u zrcadla, kdy zakloním hlavu a sleduju špičku. Je opravdu o polovinu menší a moc se mi líbí. Proto doufám, že k ní bude odpovídat i malinký nosánek. Sádru si sundám 9.5. (to se jen odlepí náplasti, žádný horo) a pojedu na ORL na kontrolu. Nechci jezdit s tou sádrou, sousedi a lidi hodně koukají, nejhorší to bylo na benzince cestou domů a pak jeden soused - jako naschvál, a to jsme přijeli před půlnocí, musel se taky vracet domů....
Snad jsem na nic nezapomněla, když tak se doptejte, ale jak to tak vidím, tak budu pořád bez PC, takže bych zase v neděli skočila sem.
Zatím ahoj a ničeho se nebojte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T
Ahoj Ditulin ty budeš kočka - vlastně už jsi!!! Já si tě představuju jak ceníš zuby a žvýkáš rohlík v jednom koutku!!! Nic si z toho nedělej mně stačila injekce na umrtvení zubu a půl dne jsem slinila jak imbecil a kafe jsem si lila lžičkou na jednu stranu a půlka mi vytekla zpátky... Měj se hezky ahoj!!!
Není tady
Ditulin,můžeš prosím Tě napsat, na kolik Tě ta "úprava" vyšla, myslím dohromady nos i vrchní ret?
Ahojky! Tak jsem si to tady přečetla, ale popravdě jsi mě docela vyděsila tím zvracením a tak! To je jako normalni prubeh? pffffff.... já jdu ke Kufovi pod nůž v sobotu ráno a začínám se dost bát! 
Někdo zvrací a někdo ne, to je stejné jako u každé jiné operace, dopředu se nedá odhadnout kdo bude zvracet, a neboj, sestřičky tam mají připravenou pro ten případ emetku (emetní misku = ta mistička ve tvaru ledviny na zvracení) je to dá se říci běžné.
Není tady
Tak uz pozitri holky!!! 
Mizuki:
Tak hodně moc štěstíčka, ať to všechno dopadne na jedničku!!!
A pak nám všem dej určitě vědět, jak to probíhalo. Já jdu až v prosinci, ale už teď se na to musím psychicky připravovat
a všechno si ráda přečtu!
Není tady
uaaaa jde na me panika!!!
neboj to bude dobré, máš výhodu - jdeš na operaci zdravá, narozdíl od lidí kteří jdou s nějakou nemocí a jsou oslabení, to si pořád říkej. Jistě to dopadne dobře
Není tady
Ahojky!!!!!!!!!
Bety, to jo, to jsewm teda byla kočka, to pití se mi taky z pusy vylívalo zpátky
Mizuki, takže už to máš za sebou, určitě to hrůza nebyla, tak dej vědět.
Ppetro, 28.000 Kč, s tím, že mi dal doktor 2000 slevu, asi jako pro věrného klienta
Jinak, už jsem si sádru sundala, svědili mě děsně ty náplasti, správně jsem ji měla sundat v úterý. Ve čtvrtek jsem poprvé sádru odlepila a nadzvedla, abych zkontrolovala výsledek a musím říct, že jsem velice spokojená. Samozřejmě mám ještě nos opuchlý, takže předpokládám, že výsledek bude ještě lepší, ale už teď jsem moc ráda, že jsem do toho šla.
Ahojky Ditulin, jsem moc ráda, že to všechno dobře dopadlo. Já jdu pod nůž tento čtvrtek, bohužel mi také nefunguje doma internet, tak nebudu moci hned napsat. Chtěla jsem se zeptat, jak se jmenuje prosím ta masticka na hojení?děkuju moc.
Jinak držím palečky při hojení
)))
Helen:
Myslím, že Ditulin psala, že používala kostivalovou mast. Mají ji normálně v lékárně, je to proti otokům a modřinám.
Jinak ve čtvrtek přeju hodně moc štěstí! Určitě to dobře dopadne a po operaci napiš zážitky 
Není tady
Helen, doufám, že se všechno podaří jak má..a jedna rada...do zrcadla se podivej az tak třetí den... ty otoky a modřiny nejsou zrovna hezký..sama sebe jsem se dost lekla 
Jinak já už mám na obličeji jen žlutý fleky a trochu nateklý tváře..dnes večer jdu na vyndání tamponády, takže se snad konečně vyspim bez toho abych se budila s řezavou bolestí v krku z toho jak musím dýchat jen pusou 
z nosu jsem viděla jen špičku, líbí se mi, ale nechci se k výsledku vyjadřovat dřív, než uplně zmizí otoky a sádra 
držte mi palce ať to dnes nebolí.. 
Ahojky Mizuky, držím palečky:) a děkuju za radu. 
Ještě moc nervózní nejsem,ale to příjde. Pan doktor mi povolil jen snídani, s tím, že mám posnídat lehce a nedávat si 2 obědy:/ sice nevím co tím chtěl říci,ale stejně budu mít tak stažený žaludek, že sotva něco sním.
Není tady