|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
AhojDitulin
Dakujem za Tvoju odpoved a Tvoj cas. Som si vedoma, ze ma to bude vela stat aj s ubytovanim a cestovanim az zo SLovenska, ale neviem koho ineho si mam vybrat. Bojim sa toho, ze nekoniec to dopadne zle a nie len ze vyhodim plno penazi, ale budem mat aj zly nos a pridem o pracu!!!
Je to dost velky risk. ja by som strasne chcela vidiet fotky pred a po opercii u Mudr. mestaka, ale tie mi tu asi nikkto neposkytne
. SKusim sa k nemu objednat na konzultacii a potom uvidim...
Dakujem este raz.
Pa
~Jess
Ahoj Jess, já to chápu, každá si přejeme, ať to dobře dopadne. Bohužel kde vidět fotky Před a Po u ..... to nevím.
upraveno- nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:59)
Ditulin napsal(a):
Ahoj Mizuki, ke komu máš ten termín? K........? Napiš, jak jsi pořídila.
ke k.....i 
upraveno - nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:57)
Ahojky holky,
Jess, slyšela jsem, že na Slovensku je výborný ....., je totiž dost pracovně vytížený. Jinak operace nosu stoji u něj kolem 30 000kč. Kdyby to objednání netrvalo tak dlouho,tak jdu radši k ......
Jinak jsem už objednaná k ...... Slyšela jsem, že je také dobrý chirurg, ikdyž konzultace s ním na mě neudělala nějaký velký dojem. Sice na pohled je velmi příjemný,ale vůbec se neptal na důvody, proč chci jít na operaci, neinformoval mě o případných komplikací. Dalo by se říci, že mi toho moc neřekl . Ani mi neřekl, jak dlouho se to hojí a další docela důležitý věci ohledně léčení. Kdybych se neinformovala sama, tak vlastně po konzultaci s ním bych nic moc nevěděla. Možná to bylo tím, že jsem šla pouze na konzultaci s tím, že MOŽNÁ půjdu na operaci, tak se i tak ke mě choval. Což mi přijde trošku neprofesionální. No, ale věřím že je to dobrý doktor aspoň podle jeho profesionálního životopisu. Každá operace je risk, a nikdo ti předem nezaručí, že takhle ten nos bude po operaci vypadat. Ještě k tomu se ten nos může po roce trošku změnit, takže je dost důležitý jakého doktora si vybereš. A samozřejmě je lepší, když jdeš k někomu, kdo se na ty nosy specializuje.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:56)
Ahoj.
Dakujem za Tvoju odpoved. Ja som tiez pocula o .....a asi sa aj tam vyberiem pozriet. Ja s tym zas az tak neponahlam a chcem to pomaly, lebo ked som mohla vydrzat roky s nosom s ktorym nie som az tak spokojna, tak myslim, ze este dalsie mesiace, alebo rok vydrzim.
Mas pravdu, ze nejlepsi je chirurg, ktory robi iba nosy. .....sa nespecializuje na ine operacie ako nosy? A nevies na neho kontakt popripade www stranku?
A kedy Ta caka operacia s ......
Inak drzim palce! 
~Jess
P.S. Nechces si vymenit foto emailom? Aspon uvidime ako na tom sme 
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:55)
tak jsem napsala do .....a nic mi neodepsali, uz dva dny. je to divny ne, kdyz je to seriozni, dobra klinika. docela me to mrzi, uz bych taky chtela mit konzlutaci a tak.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:53)
Ahoj Nini,
Kufa je do konce března v Africe, zřejmě proto ti okamžitě neodepsal, já jsem od něj měla zprávy na druhý den. Jo a vyplnila jsi kontaktní formulář? Já jsem nejdřív na jejich webu vyplnila ten dotazník a pořád jsem čekala a nic, pak jsem si přečetla, že po vyplnění je třeba KLINIKU KONTAKTOVAT, TAK AŽ PO TÝDNU ČEKÁNÍ JSEM NAPSALA MEJL A PAK JSME SI DOPISOVALI DENNĚ.
Dituliiiin... už máš PC?
Není tady
tak mi ..... odepsal, operaci na splatky nedelaji. jenze ja studuju a najednou 20,000 nedam dohromady. odepsali mi ale z kliniky ....., mate s ni nekdo nejake zkusenosti, slyseli jste o ni nekdy?
diky
nina
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:53)
Bety, NEEEEEEEEEEEEEE, ale už je objednaný, takže příští týden už to bude OK, hurááááááááááááá
Nini, bohžel, o nich jsem vůbec neslyšela. Odkud jsou? Mají webové stránky?
Ditulin - tak potom se pochval jaký je!
Není tady
nini napsal(a):
tak mi.....odepsal, operaci na splatky nedelaji. jenze ja studuju a najednou 20,000 nedam dohromady. odepsali mi ale z kliniky ......, mate s ni nekdo nejake zkusenosti, slyseli jste o ni nekdy?
diky
nina
Slyšela jsem o nich, že jsou šikovní, ale nic konkrétního nevím. Tam to lze platit na splátky? nos, který mají na wenu je povedený 
upraveno-nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:52)
o te ........jsi slysela, ze jsou sikovni?
ale zas tam neni zadny podrobny zivotopis chirurgu..
kdy jdes ke ..... mizuki?
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:51)
to neni..no 
jdu na konzultaci myslim že 12.4..termin jeste nemam a asi to bude trochu problem, ptz koncem kvetka jedu mimo cr a to uz bych mela byt uplne fit a bez modřin, tak nevim jak to budu stihat
včera jsem panu doktoru psala jestli bych uz mohla rovnou dostat i termín a ještě neodpověděl 
Ahoj Nini, tak jsem si najela na stránky ... nepovolená reklama....a docela se mi líbí.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:50)
Jo, holky, ještě jsem vám zapomněla říct, že mi moje doktorka přehodila termín předoperačního na 13.4., protože jsem jí řekla, že chceme do Prahy jet dříve a že by výsledky ještě nemusely být. Ve čtvrtek 13. mě prohlídne, 14. půjdu na krev a další týden na EKG. A představte si, že mi řekla, že mi tu krev vezme jako preventivku, abych nemusela za to platit a zaplatím jen EKG. Tak mám radost. Loni jsem měla problém se železem a na podzim jsem měla jít na kontrolu, ale "neměla" jsem čas, tak mi to udělá jako teď - celkový rozbor se vším všudy.
Mizuki, hned napiš, kdy máš termín.
Ditulin:
vypadá to na 6.5 
Mizuki, to je super!!!
Ahojky Ditulin, tak jak se těšíš?
Už za 16 dní
Budu ti mooooooooooooc držet palečky. A kdy pak jdeš na to předoperační vyšetření?
Já se jdu konečně tento týden dohodnout s mým doktorem, ohledě toho vyšetření. Ještě jsem neměla čas. Chodím na brigošku a domů jezdím večer.
Mě už se to také pomaličku blíží. Stále víc o tom přemýšlím, docela se těším, ikdyž si nedokážu představit, jak budu týden dýchat jenom pusou. Nebo jak bud večer spát. Už začínám také přemýšlet nad takovýma banálnostma jako pití ze sklenice.
Určitě se brzy ozvy, papa
Ahoj Heli,
to víš, už to taky odpočítávám. Ve čtvrtek jdu za doktorkou na předoperační prohlídku a vypíše mi už žádanku na EKG. Na krev půjdu možná hned v pátek nebo v úterý po velikonocích a EKG taktéž. Je to neuvěřitelné, že to je už ob týden. Já se ti šíleně těším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ono to možná až tak hrozné nebude - s tím pitím, jezením...jen si musíme najít styl. Už jsem si to i nacvičovala - když nasávám tekutinu, tak se u toho nadechnu. A s jídlem to jde ještě líp.
Fakt je škoda, že to nemáme ve stejný den. Mám ale vážně dobrý pocit, že jsme se rozhodly pro ...nepovolená reklama...
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:49)
Ditulin !!!! Tak ty tady nasáváš! Tekutiny!!!! Už se těším až budeš mít opravený PC měj se hezky a ať ti to dobře dopadne!
Není tady
já jdu zítra na konzultaci
a pak už se to taky bude blížit..jen abych si všechno stihla zařídit 
Ahoj Mizuki,
tak jaká byla konzultace? Já jsem dnes byla u doktorky pro žádanky na předoperační (krev, EKG, donesu i moč)a dost mě mile překvapila. Napsala mi tam diagnózu vybočená nosní přepážka, takže vše proplatí pojišťovna.
Ahojky Ditulin, tak to je naprosto super:)
Já byla včera pro žádost o předoperační vyšetření a napsal mi to ze zdravotních důvodů, takže nebudu nic platit.(teda kromě té operace:(
Včera mi také přišla konečně pozvánka na přijímačky a dost mě vytočili. Jelikož má přijímačky až 20.května. A měla jsem je mít 6.května. Takže budu týden po operaci a budu dělat přijímačky. Přitom jsem musela Kufovi odmitnou dva dřívější termíny (5.5a6.5)děsný. No nic , s tím už nic nenadělám.
Holt budu vypadat na přijímačkách jak po bouračce, tak se třeba nade mnou smilujou:)
Ahoj Heli,
operaci si taky budu muset samozřejmě platit, jen to vyšetření ne (původně jsem měla mít krev jako preventivku a EKG platit, ale tím pádem nic, dokonce musím i na rentgen plic!!!!!!!!!!
)
To je pech s těma přijímačkama, ale máš pravdu, musíš hrát na chromého chudáka