|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

jo těch 14 dní stojí za to chodit se sádrou a hýřit barvami... já si z toho dělala srandu, že jsme měli doma neshody...
a když pak mi doktor tu sádru sundal a já šla domů, tedy na parkoviště přes Václavák, tak jsem se na sebe pořád dívala do výloh a smála jsem se, normálně nahlas...

Není tady
Ahoj Pavlin,
nejsme v tom samy. Já když jsem se vrátila z konzultace a měla sem objednaný termín, tak jsem byla neskonale štastná - skákala jsem po bytě, smály se mi oči, prý jsem vypadala strašně štastně.
Bylo to super. Ted už mám jen měsíc a pár dnů do dne operace. Pan primář mi tvrdil po zhlédnutí mého nosu, že komplikace nebudou a řekl mi, jak mi ten nos opraví a ukázal jak a já byla nadšená.
Doufám, že mi to vydrží. ted je můj život v každodenních kolejích tak někdy nemám moc čas se tím zabývat, prostě to přijde, uteče to, a pak se stane.
A budu vypadat jinak...
Není tady
Ahojky lidičky,
máte někdo zkušenost s nějakým doktorem přes nosíky v Praze? Je mi už skoro 3O let.... myslíte, že to má ještě cenu? Všem držím palečky....
Není tady

silence napsal(a):
Ahojky lidičky,
máte někdo zkušenost s nějakým doktorem přes nosíky v Praze? Je mi už skoro 3O let.... myslíte, že to má ještě cenu? Všem držím palečky....
Ahoj, já šla na operaci v 31 letech a MÁ TO CENU. V Praze jich je dobrých plno, mě operoval Dr. Měšťák.

Není tady
Ahoj holky :-)
Silenc...nemysli si, mě je 29 let :-D a jdu do toho až nyní.....ne že bych nechtěla už dávno, ale peníze peníze, stále bylo do čeho je dávat předněji a ne že by nebylo ani nyní, ale prostě teď je přednost-můj nos:-)
Já tedy nejdu do Prahy, ale na kliniku do Ústí nad Labem k p. MUDr. Vraspírové
jo a holky, konzultace je už pár dní za mnou, pani primářka přesně vystihla to, co potřebuji, věřím ji a 3. 03. mě čeká operace, tedy za měsíc :-D hurá hurá :-D
ani se nebojím, ale těším :-D v červnu se vdávám a pani primářka mi slíbila, že na svatbě se budu fotit z profilu a smát úplně maximálně a ne se stydět :-D
nyní mě čeká vyřídit si plno předoperačního vyšetření.
ještě se chci domluvit s paní doktorkou(obvodní) chci ji na rovinu říci, že jdu na plastiku nosu,ale potom bych potřebovala normálně marodit na neschopenku, snad mi to napíše, nemohu si nyní vyplácat dovolenou, když máme před svatbou+ svatební cesta....tak snad mě pochopí
Chtěla jsem vám to napsat, abych se podělila o radost i z toho, že jsem našla odvahu a konečně to dotáhnu do zdárného konce :-D
Není tady

pavlin, mně taky s odstupem času mrzí, že na svatbě jsem ještě tu plastiku neměla...
jinak já když jsem obíhala předoperační vyšetření, tak jsem to říkala rovnou, nikde nebyl problém, spíš to byla sranda, třeba u doktora na EKG... každý se totiž ptal: a co tak najednou? 
jinak pavlin, ty máš problém chodit do práce se sádrou na nose? to by sis zvykla, stejně to nejde být ty dva týdny pořád zalezlá doma 

Není tady
želvi, právě že mám práci, kde nepřipadá v úvahu jít se sádrou...bohužel:-( proto to řeším, také to řeknu u doktorů na rovinu, ale v práci ne
Není tady

pavlin napsal(a):
želvi, právě že mám práci, kde nepřipadá v úvahu jít se sádrou...bohužel:-( proto to řeším, také to řeknu u doktorů na rovinu, ale v práci ne
no ani vlastně nejde o tu sádru, jako o ty měnící se barvičky kolem očí a tak
ale ono to uteče jak voda a pak už budeš spokojená 

Není tady
Želvičko, Pavlinko...děkuju. Jsem ráda, že nejsem sama a že je to vlastně docela normální.
Když si vzpomenu jak mi mamina říká : musíš mít načechranou ofinu kvůli nosu, zjemní tě to...
Tak mi je z toho nanic 
Jsem na mateřské, ale pořád kojím po třech - čtyřech hodinách, tak musím počkat až malej povyroste.
Mějte se krásně.´pa
Není tady
Ještě jsem se chtěla zeptat kolik vás to asi tak stálo?
Děkuju
Není tady

Ahoj silence, já platila 35 tis. Kč za výkon a dva tisíce za dva dny následnýho pobytu. 

Není tady

silence napsal(a):
Želvičko, Pavlinko...děkuju. Jsem ráda, že nejsem sama a že je to vlastně docela normální.
Když si vzpomenu jak mi mamina říká : musíš mít načechranou ofinu kvůli nosu, zjemní tě to...
Tak mi je z toho nanic
Jsem na mateřské, ale pořád kojím po třech - čtyřech hodinách, tak musím počkat až malej povyroste.
Mějte se krásně.´pa
mě teda ofina nějak moc nezjemnila.
jo slýchávala jsem pindy o tom, že mám aristokratický obličej, z toho jsem měla husici já.

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Ahoj silence, já platila 35 tis. Kč za výkon a dva tisíce za dva dny následnýho pobytu.
Tak to ještě musím mooc šéétřit... Nebo si na to snad někde pujčím... Děkuju;)
Není tady
Já platím 28.900 kč, takto to mám v papírech.
No Želvi, jsem ráda, že už to budu mít za měsíc za sebou a ps: ani ofina mi také nepomohla :-D
Není tady

pavlin napsal(a):
Já platím 28.900 kč, takto to mám v papírech.
No Želvi, jsem ráda, že už to budu mít za měsíc za sebou a ps: ani ofina mi také nepomohla :-D
Jsem na Tebe zvědavá, až budeš doma z kliniky... a budeš hezky měnit barvičky 

Není tady
Hele holky, jak budete vědět, že máte dýchat nosem, když vám při operaci ucpou?
Není tady

silence napsal(a):
Co to? Ty nebudeš dýchat nosem, ale pusou, dokud Ti ty tampóny nevyndaj... se moc nevyspíš 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
silence napsal(a):
Co to? Ty nebudeš dýchat nosem, ale pusou, dokud Ti ty tampóny nevyndaj... se moc nevyspíš
To já rozumím, ale při zákroku tě uspí, udělají operaci a ucou nos ....a když zpím tak nevím, že mám dýchat nosem...
Není tady
UCPOU NOS A SPÍM... FUJ...PÍŠU RYCHLE A NEKONTROLUJU...
Není tady

No tak o tomhle jsem vážně nepřemýšlela, řekla bych, že se dá tampón úplně nakonec, až se operace dokončí ne?

Není tady
Želvička17 napsal(a):
No tak o tomhle jsem vážně nepřemýšlela, řekla bych, že se dá tampón úplně nakonec, až se operace dokončí ne?
To jo, ale stejně budeš spát... Si zkus při spaní zacpat nos
....
Probudíme se už s tamponama v nose...
Ale asi řeším kravinu, prostě to je asi reflex, že pak začneš hned dýchat pusou...
Není tady

silence napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
....
Ale asi řeším kravinu, prostě to je asi reflex, že pak začneš hned dýchat pusou...
No a v noci taky budeš chtít se nadechnout nosem a ono to nepůjde, tak se tisíckrát vzbudíš...
Až tam budeš, tak na tohle ani nepomyslíš, prostě usneš, pak se vzbudíš a budeš mít tampóny v nose. A za dva dny budeš myslet jenom na to, aby Ti už vyndali ty zas..ý tampóny...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
silence napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
....
Ale asi řeším kravinu, prostě to je asi reflex, že pak začneš hned dýchat pusou...No a v noci taky budeš chtít se nadechnout nosem a ono to nepůjde, tak se tisíckrát vzbudíš...
Až tam budeš, tak na tohle ani nepomyslíš, prostě usneš, pak se vzbudíš a budeš mít tampóny v nose. A za dva dny budeš myslet jenom na to, aby Ti už vyndali ty zas..ý tampóny...
Tak tomu věřím...
pa pa
Není tady
Ahoj holky,
asi je to trochu divné, ale jsem kluk a chtěl bych jít na operaci nosu. Bohužel mi příroda nenadělila hezký nos a tak jsem si řekl, že bych to zkusil změnit. Objednal jsem se a byl na konzultaci u pana doktora Poláka. Vše bylo v pořádku, než jsem si začal číst různé fóra. Našel jsem pár zpráv, které nezněli příliš lichotivě a dostal jsem strach.
Máte někdo radu?
Není tady
tak se jdu nahlásit, že došlo k posunutí termínu a na operaci jdu již za týden, 16. února :-) držte mi palce :-D
Silenc, já si myslím, stejně jako Želvička, že je to dýchání prostě reflex :-D
Liku, já se také bojím, to bych lhala, kdybych řekla, že ne, ale na druhou stranu se těším a žiji v naději na lepší budoucnost z mého psychického hlediska....nos mě trápí už od té doby, co mám svůj rozum :-D Odkud jsi? Zjisti si více doktorů v tvém okolí, přečti se na ně reference od pacientů....
I když já mám za sebou konzultaci, v klinice, kterou jsem si vybrala, aby byla i v dostupné vzdálenosti-Ústí n. Labem a prostě tam jdu....nikde jsem reference bohužel nenašla, výsledky práce ale ano-plno fotek.
Uf..jsem vás tu zahltila psaním :-)
Není tady