29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ano, nic osobního nevím, na internetu jsem našla jen jméno primáře ...nepovolená reklama... a když si ho zadáš do vyhledávače, tak ti vyjedou odkazy. Svůj web nemají, je to web nemocnice, ale když klikneš na plastickou chirurgii, tak tam má odkaz. Moje spolužačka dělala několik let na plastické klinice zdravotní sestru a jezdil tam nosy dělat právě doktor z Třince, poprosila jsem jí, ať mi o tom co nejvíc zjistí, že mám zájem a řekl jí, že nosy jsou hodně ošemetná záležitost a že vždycky ten nos vypadal lépe před operací. Tak mě od plastiky pěkně odradil, ale "jen" na několik let, teď jdu do toho!
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:43)
Embolie je opravdu z narkózy např. u břišních operací, pokud jsou u dotyčného nějaká podezření na komplikace, pokud se to dá tak doporučují právě kvůli riziku embolií namísto celkové narkózy raději epidurál.. to se však netýká operace nosu, tady to riziko musíte podstoupit....po probuzení je třeba poslouchat rady sestry která bude s vámi vstávat. Taky vám dají na nohy ještě před operací punčošky - stahující, právě aby omezili riziko embolie, a trombózy, po probuzení je dobré cvičit aspoň prsty u nohou, pohybovat s nimi, kvůli zlepšení krevního oběhu.
Není tady
Ahoj Ditulin,
čo je to za lekára, ktorý povie, že tie nosy vyzerali lepšie pred ako po operácii??? :-))) Však horšie to už ani nemôže byť ako je to teraz...pri najhoršom si hovorím, že v konečnom dôsledku je jedno ku komu by som išla, horšie to snáď nemôže byť....:-)))
Sue, já si to taky říkám, že vše musí být lepší než co tam teď mám. Právě proto jsem se hodně zajímala na názory těch, co jsou po operaci, jestli mají stejný názor jako ten doktor, ale naštěstí jsou všechny spokojené, že do toho šly.
Bety, doufám, že to přežiju...
Já myslím že jo a že budeš kočka a spokojená, protože tvoje spokojenost je to hlavní, a hlavně se neboj a sestry co tě bude připravovat se na všechno zeptej, a jestli se bojíš že na něco zapomeneš tak si to klidně napiš na papírek ať se můžeš zeptat.
Není tady
Bety, určitě si to napíšu, už teď mám nějaké otázky a jak se znám, tak bych na polovinu zapomněla
Ahoj holky, tak já už mám domluvené sundání tamponády na ambulanci ORL. Doktorka říkala, že se sádrou by mě pak poslala k primářovi do nemocnice na ORL, on dělá i plastiky. Duben se pomalu blíží, operace s ní, už aby to bylo za mnou.
Heli,
vrátil se už Kufa z Afriky? Komunikovala jsi s ním už?
Ahoj Ditulin, ještě tam stále je. Má tam být celý březen, myslím. Zatím se my neozval, tak snad až přijede, ještě jsem s ním nedořešila tu operaci. Mám sice už datum, ale nevyřešili jsme , jestli k nemu mám ještě jednou jít, či nikoliv. Tak uvidíme.
Ten duben se už rychle blíží, budu na tebe myslet a držet ti palečky:)Kdy máš naplánované předoperační vyšetření?
Heli,
a co v té Africe dělá? Že by se školil???? To je škoda, tak proto mi dal termín až na duben, kdyby nikam nejel, tak to mám v tom březnu, jak jsem chtěla
Předoperační vyšetření mám 20.4. a 21.4. Doktorka chce po mně "papír" od Kufy - asi nějakou žádanku. Budu jí muset vysvětlit, že to je na vlastní žádost, asi nepochopila, o co jde a vychází z toho, že mi to pojišťovna uhradí.
Děvčata aby vám pak nedal kruhy do nosu... nebo co si ještě v té Africe navlíkají do nosu a do uší...
Není tady
Bety, tak to abysme se pak přihlásili do dalších VyVolených, tam bysme s kruhama měli šanci
Ditulin - nevím jestli by to stačilo... tam jsou jiní exoti..
Není tady
Holky, tak už se mi to blíží. Čím dál více se těším. Už mám koupenou i kostivalovou mastičku s kaštanem na podlitiny a otoky, abych co nejdříve byla fit. Dejte o sobě vědět, ahoj
Ahojky,
zrovinak dnes jsem si říkala, že se ti to už blíží (sice teda až za měsíc,ale i tak:) Já jdu příští týden za mým obvodovým lékařem, abych se s ním dohodla, kdybych asi tak měla přijít na to vyšetření, aby to akorát vyšlo na ten květen.
Ale teď jak mám hodně práce, tak si vůbec neuvědomuju, že mě ta operace také čeká. No už aby bylo po ní.....
No, tu mastičku bych si taky asi mohla pořídit, viď?, abych dlouho nemusela strašit okolí
Tak se hezky opatruj a zatim papa:)
ahoj,
chtela bych jit taky na plastiku nosu, ale na splatky. protoze tolik penez nedam dohromady.
taky bych chtela jit ke kufovi, ale az v zari, abych mohla na dovolenou.
nevim, co si mam vymyslet rict pritelovi, hrozne se mu muj nos libi a myslel by si, ze jsem se zblaznila.
tezko mu muzu rict, ze sem bourala, nebo neco, ja nevim. resite tu nekdo podobny problem?
Ahoj ahoj, tak jsem si to tady všechno pročetla a super Taky uvažuji o plastice, ale zároveň se hodně bojím
Jde o to, že pracuji jako modelka, takže mě obličej živí a nosík mám takový..řekněme výraznější
mám trochu hrbolek a špička nosu se mi lehce stáčí doleva (na fotkách pak vzniká efekt různě velikých nosních dírek - fujky
) ..takže moc moc chci menší nos..ale jak už jsem říkala, bojím se, že mi nos neudělají podle představ..chjo
moje mama si taky nechala udělat plastiku, když byla mladá a říkala, že myslela, ze bude vypadat jinak - ale podle mě ho má doopravdy krásný..
Jinak bych moc ráda do kliniky Esthe, nechavala jsem si tam napichat restylane do rtu a jsem moc spokojena, ale jsou tam moooc dlouhe cekaci lhuty a docela vysoke ceny..
..jinak, me se můj nos nelíbí z poloprofilu a z podhledu - zepředu ujde až za zahnutou špičku (si myslim) a svuj profil mam rada (ale jen levy - právě kvůli té zahnuté špičce)..asi si teď musíte myslet, že jsem magor, ale svoje fotky vidim kazdý den, tak si toho nejde nevšimnout a navíc mě to už trápí cca od 13ti - nyní je mi 20, takže jsem měla dost času na zkoumání
Ahoj holky,
jsem teď momentálně bez internetu, odskakuji si k přítelovi do práce, ale tady zas nemůžu dlouho zdržovat. Za 14 dní už snad budu opět ready. Takže postupně:
Heli, mastičku doporučuji. Já docela trpím na modřiny - jak se bouchnu, hned tam mám modrák jak blázen. Zrovna pár dní tomu rána jak z děla, honem jsem se namazala a představ si, modřina žádná, jen za 3 dny mi to místo zežloutlo, ale to už není tak vidět. Kopla jsem se i do nohy a opět zázrak - modřina nikde. Takže zkusím Kufu ukecat, ať si můžu oční okolí pomazat ještě před zákrokem jako prevenci a jakmile se vzbudím z narkózy, hned si nanesu vrstvu :-) A jinak, fakt se docela těším. Jsem důvěřivá vůči kartářkám, od 16 let jsem pravidelně chodila na výklad z karet, fakt mi to vycházelo, ale lezlo to do peněz. Tak jsem s kartami začla laškovat sama, no a vyložila jsem si na tuto operaci a výsledek - paráda!!! Podle karet budu na výsost spokojená a budu se přímo kochat novým obličejem a mám si to prý užívat. Píšu vám to tady schválně před operací, ať jste svědky, jak se mi moje věštba naplní. Samozřejmě mi to dodalo úplnou odvahu a strach nemám žádný.
Nini, tak takový problém tedy neřeším. Je ale fakt, že můj přítel zas je proti plastikám a různému zásahu proti "přírodě". Já jsem si zas chystala obhajobu, proč do toho jít. Několikrát za dobu, co jsme spolu, jsem zavedla řeč a vždy se vyjadřoval kriticky, i když sám říká, že můj nos je děs. No a jak jsem si tady najela na tyto stránky, tak se něco ve mně zlomilo a když přišel domů, tak jsem rozhodným hlasem řekla, že jdu na plastiku nosu. A on? Řekl že super, aspoň že pro mě bude mít dárek!!! Takže mi to nakonec sám zaplatí, přestože takové věci neuznává!!! Já myslím, že musíš asi odhadnout správný okamžik a pak si zatím jít (rychle se objednat atd.), aby pak nezačal couvat. Nebo mu řekni, že chystáš překvapení a pak si tě vyzvedně po operaci...
Ahoj Mizuki, určitě na zákrok běž. U tebe navíc nebudou problémy s financemi (předpokládám, že jako modelka si vyděláš a určitě máš něco naspořeno) a podle mě ti to pomůže v kariéře a budeš mít více zakázek. Ještě si ověř, jestli esthe je dobrá i na nosy, na jejich webu jsem nic přesvědčivého nenašla a co tak pročítám, tak se jim svěřují zejména se rty. Nejlepší by bylo promluvit si s někým, kdo si u nich nos nechal operovat.
Holky ahoj a snad se tu zas brzy dostanu
Mizuki,
promiň, já jsem si to spletla s jinou klinikou - to je vlastně ...nepovolená reklama... tak to je třída, to je jasný. Hele, kdybych nevěděla co s penězi, tak jdu určitě k němu. Jinak si myslím, že je spousta stejně dobrých odborníků, jen si prostě nenechávají platit za jméno. Tak se ozvi, na kdy máš termín.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:46)
Díky za podporu Je fakt, že u mě víc než s penězi (ale statisíce a miliony vydělává jen malé procento modelek..to jen tak na okraj
) je problém s tím, aby mi to vyšlo hezky časově..kvůli tomu asi zvolím někoho jiného než ... nepovolená reklama...nemůžu čekat až do října..chci to mít hotové rychle nebo vůbec
asi zajdu na konzultaci do ... nepovolená reklama... nechám si dát termín....a pak počkám, jak budeš s operací spokojená ty a podle toho se rozhodnu hihi
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:47)
hele a nevite, jestli to jde na ....nepovolená reklama...na splatky?
jinak ....mi sil malou jizvu na obliceji a je profik uz podle toho.
jasne, ze s operaci nosu se to neda srovnat, ale je prijemnej a vsechno.
chtela bych jit ke .....spis nez k tomu druhemu. co si myslite vy?
a je tu nekdo, kdo by to chtel taky na splatky?
tak drzte se,
pa
ni
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:48)
AHojte.
Som az z Bratislavy a premyslam nad plastikou nosa. Kedze na SLovensku sa mi nepodarilo najst dobreho doktora, tak by som to chcela skusit az v Prahe ....... Je fakt taky dobry? Ja som si o nom precitala vela pozitivnych, ale aj par negativnych prispevkov. Ale to asi kazdy doktor sa raz sekne =P.
Kolko vlastne stoji plastika u ........? a stoji to za to? ;o)
A este by som sa chcela spytat ci po operacii ste museli nosit leukoplat na nose? ja som sa stretla totiz s jednou babou, ktora ho musela mat po operacii asi mesiac na nose. Ale to si ja kvoli praci nemozem dovolit .
Dajte mi prosim vediet.
Dakuje a prajem prijemny vikend!
upraveno - nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 16:01)
Ahoj holky!
Mizuki:
dobře, klidně ti pak pošlu mejlem foto PŘED a PO a rozhodni se. Já to chci taky hned, už jak jsem psala výše, tak to bylo rozhodnutí překotné a kdybych hned nezačla jednat, tak bych taky měla strach, že vycouvám
Nini:
nini, nejlepší by bylo, kdybys ho kontaktovala mejlem. Jdu se na JEJICH STRÁNKY MRKNOUT A HNED TI NAPÍŠU jejich adresu. Ale většina klinik se splátkami již počítá, tak doufám, že i on. .....je skvělý, odpoví okamžitě, což se mi na něm taky líbilo a bylo to jedním důvodem, proč jsem ho zvolila (jiné kliniky se ozvaly až za týden). Takže je to ........
Jess:
..... je hlavně slavný tím, že k němu chodí slavní (zpěváci, modelky atd.) a samozřejmě bude výborný chirurg. On si tuším účtuje o 100% více, zkus se podívat na první stránku diskuse, Helenka to tam zjišťovala a tuším, že to byla částka 40.000 Kč. Tam, kam jdu já, to stojí 20.000Kč. Záleží, co vše do toho.....započítal. Zkus mu taky napsat mejl. Na jeho webových stránkách najdeš kontakt. Jeho web ......
upraveno - nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:58)
tak už mám termín konzultace za dva týdny, tak jsem docela zvědavá
Ditulin moc se těším a doufám, že budeš mít nosánek podle tvých představ