29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, taky do toho chci jit a vlastne musim podekovat ditulin, ze mi dala dobrou myslenku, ja jsem totiz v Londyne a po tom emailu je to idealni, uz jsem taky kontaktovala perfectclinic a pisou mi, dnes jsem jim poslala fotky, mam taky osklivou hlubokou jizvu po slepaku a to bych s tim mym nosem chtela zkraslit. Ditulin, mohla by jsi mi poslat svoji fotku , ja ti poslu moji, zajimalo by me co jine povazuji za velky nos ( ja ho mam velky jinak good luck vsem co se rozhodnou do toho jit!!!! Iva
Ahoj Mili,
z narkózy mám taky strach, mamka teď chodí na operace s ramenem (teď jí čeká 4.), tak jsem vyzvídala... Na pokoji nám dají oblbovací injekci a na sále pak narkózu - hned spíš a o ničem nevíš, ani že jsi už usnula Říkám si, že když to zvládá ona (a vůbec plno lidí), tak to přežijem taky. Jsou horší věci, musíš si to tak říct. A co se výsledku týče. Říkám si, že hůř to snad už ani dopadnout nemůže, že všechno bude lepší, než co mám teď. Navíc medicína zase pokročila, určitě před 5 lety to nemělo takovou úroveň jako teď. Tu plastiku Moravu jsem taky studovala, ale nikde jsem se nedočetla, jakou má lékař praxi. Tuto kliniku jsem škrtla mezi prvníma.
Ahoj Ivuš, pošlu ti fotku z boku, kterou jsem posílala i .... nepovolená reklama. Zepředu to stejně poznat není. Nevím, jestli jsem to už psala, ale já si zas při jednom nechávám zvětšit chirurgicky horní ret. Vyjde to levněji - v jedné narkóze a hospitalizaci.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:35)
Jo Mili,
a co se týče okolí. Já jsem to zatím řekla jen našim, přítelovi (který to bude sponzorovat - vyberu si to jako dárek na celý rok: Valentýn, svátek, narozky i vánoce) a jedné kamarádce. Ostatním to řeknu, až pojedu z Prahy se sádrou na nose. Mám strach, že by mi to rozmlouvali a já už nechci couvnout.
Taky jsem si říkala, jestli raději namám peníze investovat do bydlení atd., jenže člověk s tím "handicapem" žije a denně ho to užírá, raději se obejdu bez nové sedačky, to by mě určitě nežralo. Navíc si říkám: nepiju, nekouřím, nesázím v automatech, vyberu si to zas jinak - a aspoň to na mně bude vidět (alkohol vyprchá a člověku nic nezůstane - možná zničené játra).
Určitě nebudu tajit ani před cizíma, že jsem na nějakém zákroku byla. A oni ať si myslí, co chtějí, strach nemám ani z přítelovy rodiny. Prostě je to už běžná věc jako mobil, počítač atd, co naši rodiče by si ani neuměli představit.
Heli,
dlouho jsi tu nebyla, prvního se blíží a já jsem nervózní za tebe. Dej o sobě vědět. Ahoj
Ahojky Ditulin,
já vím, už ve středu. Stále přemýšlím jestli jsem se nezblaznila a jestli ty penízky nemám využít jinak,ale ne. Už jsem rozhodnuta.
Snažím si naplánovat,když půjdu na operaci koncem dubna a začátkem března, že budu muset letos asi na sto procent vypustit dovču u moře. Opalovat se s tím nesmím a koupat v slané vodě bych neriskovala. No už aby to bylo za náma. Musíme si pak určitě poslat fotečku před a po, jestli náhodou nám neudělají stejné nosy:)
Heli,
opalovat se nesmíme tak 2-3 měsíce. U konzultace se zeptej, ale myslím, že pozdní dovolená by nemusela vadit. Já tak plánuji před vánocemi Egypt.
Já určitě necouvnu, peníze budou, jen my nebudem...jak se říká a už se moc těším!
Heli,
ještě prosím tě, nemohla by ses své doktorky zeptat, jestli si předoperační vyšetření budeme muset platit? K té operaci nebudeme mít doporučení lékaře, tak si nějak myslím, že asi jo.
Ahoj holky, s Ditulinem jsem uz v kontaktu, tebe Hanko neznam, ale drzim palce, chci to totiz jit na operaci na jare, tam kam jde Ditulin. Tak hlavne at to dobre dopadne a libi se ti novy nos, mohla by jsi mi pak taky poslat pred a po?? diky pa pa
omlouvam se Heleno a ne Hanko
Heli, držím na zítra palečky a hned napiš své dojmy. A nech si ukázat i fotky prací. A ozvi se nám co nejdříve, jsme s Ivou napnuté Ahoj
Ahojky Ditulin, tak už dnes...no moc se netěším... ohledně toho placení toho vyšetření, tak si myslím, že si to budem hradit ze svého. Chtěla bych se poptat toho doktora, jestli je možné to vyšetření provést u nich, abych nemusela stále cestovat z místa na místo.
Dnes se na vše poptám a dám ti hned vědět, ju? zatim pa:)
Heli,
myslím na tebe a jsem napnutá jak špegát. Zajímalo by mě, kolik to předoperační bude stát - minimálně další tisícovka, ale jestli to bude mnohem víc , tak to bude mazec. To předoperační u nich jde taky, četla jsem to na jejich stránkách.
Brzy se ozvi
Ahoj Ditulin, tak jsem byla včera na tom pohovoru. Pan doktor je docela sympatický a docela na mě udělal i dojem. Stále ještě váhám.Nevím jestli se mám k němu objednat. Těžky je na tom to, že ti nikdo neřekne jestli je tenhle doktor dobrý nebo ne, že ti nikdo nedá záruku. A ikdyž má napsáno spoustu stáží v zahraničí, tak to neznamená, že by něco mohl umět. je to hrůza...a musím se rozhodnout co nejdříve...ach jo:(
Ahoj H
Ahoj Heli,
no já mám jasno. Čím víc bude člověk vybírat, tak nakonec přebere. Uvažuješ spíš o....nepovolená reklama....A co ti řekl na nos? Ukázal ti, jak by ti to spravil?
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:37)
AHOj Ditulin, já nemohu moc přebrat, jelikož není z čeho vybírat. Kdy mohl ...nepoovolená reklama....hned tak neváhám,ale pro mě je operace až v září dlouho. A od srpna do začátku října budu nejspíš mimo republiku.
No jinak ,...nepovolená reklama... se mi podíval na nos a řekl, že by s tím šlo něco udělat, víc neřek. Říkal mi, že po té operaci to vypadá hodně ošklivě,ale po těch 14 dnech se prý už člověk může vyskytovat mezi lidma;) Na počítači mi neukázal nějakou rekonstrukci, jak bych mohla vypadat. Mamča se sice na to ptala,ale on jí řekl, že se to podle počítače nedá brát, jelikož operace má svá pravidla a postupy, které se musí dodržovat a že to moc přesně předem nejde určit, jak bude člověk vypadat. Pokud se provádí operace měkkého a tvrdého nosu.Také mi říkal, že předoperační vyšetření nesmí být starší než 14dní pře operací. Už jsem mu psala aby mě objednal na operaci. Tak jen čekám až se mi ozve... Pokusím se s ním domluvit na toho 26.4.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:38)
Heli, 25.4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohl by napsat někdo, kdo už tuto operaci má za sebou? Jak dlouho se to hojí? Kdy můžu normálně mezi lidi?
dík.
Ditulin napsal(a):
Heli, 25.4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky Ditulin, jéééééééééé promin, to jsem to popleta:D bohuzel mi to napsal az na 16.5. a jeste k tomu na me nejak pozapomnel nebo co,jelikoz mi napsal jestli nechci prijit pred operaci na konzultaci, tak ti nevim, zapomnel nebo se mnou chce jeste mluvit. Jeste chtel abych mu presne popsala, co chci za operaci. Chápes to:offtopic:???? no , ted jen pockam az se vrati z Afriky a bude mit cas na tu dalsi konzultaci. Ma muj telefon, takze by mi mel napsat, uvidime....co si o tom myslis???
a jak pak se jinak mas?
Heli,
já si myslím, že má dennodenně několik konzultací, tak v tom má trochu zmatek a u tebe si myslím, že neví, že jsi už u něj byla. Proto mu to napiš, že jsi byla 1.3. u něj na osobní konzultaci ohledně plastiky nosu, podle mě by ti na další konzultaci neřekl nic nového, ale úplně totéž a byla by to podle mě zbytečná cesta. Napiš mu tedy znovu a připomeň se tou konzultací.
Co dělá v Africe??????????????????
Jinak já už jsem trochu nervózní, mám strach z embolie, ale dnes jsem se ptala tchýně a ona říkala, že si nemyslí, že by to bylo narkózou, ale řezem, a nám přece nic řezat nebude (četla jsem, že po plastice prsou zemřela na operačním sále nějaká holka - embolie a někdo psal, že to bylo narkózou, ale to je fakt blbost, jak by jinak vznikla ta sraženina, že jo?). A taky se bojím té dlouhé cesty domů po operaci - 5hodin autem a dýchat pusou - VRAŽDA!!!
Ale jinak se už těším, až to bude za mnou a je škoda, že se nesetkáme osobně. Určitě ti pak napíšu, jak to probíhalo a pošlu fotku PO a PŘED. Splním si svůj sen, hurááá, až tomu nemůžu věřit
Ahoj Maiki,
pročti si diskusi plastika nosu. Pavlínka to má za sebou a hodně o tom píše. Zapojila se myslím na 3.stránce
Ahoj Ditulin,
prečítala som si vaše príspevky a nakoľko ideš na operáciu na moje narodeniny tak aj keď ťa nepoznám, budem na teba myslieť a držať ti všetky palce, lebo ja sa stále neviem rozhodnúť a najviac sa bojím tej tamponády a dýchania ústami...neviem si ani predstaviť nedýchať nosom!!! Takže ťa prosím, keď sa odtial vrátiš tak napíš ako to celé prebehlo...a ako dýchaš...:-) Pa.
Ahoj Sue,
tak snad mi přineseš štěstí a dopadne mi operace dobře. Toho dýchání s tamponádou se taky bojím, ale mamka říká, že se to dá vydržet - ležela v nemocnici na ORL a na pokoji měla paní taky po plastice nosu. Je zas fakt, že to rychle uteče - první den budeme ještě zblblé z narkózy, druhý den domů a další už to půjde ven. Říkám si, že jsou horší věci, které člověk musí vydržet. Určitě se ozvu, jak to zvládám :-)
Slyšela jsem, že je dobrá i plast. chir. v Třinci, nemáte někdo podrobnější informace?