1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ahoj holky, taky do toho chci jit a vlastne musim podekovat ditulin, ze mi dala dobrou myslenku, ja jsem totiz v Londyne a po tom emailu je to idealni, uz jsem taky kontaktovala perfectclinic a pisou mi, dnes jsem jim poslala fotky, mam taky osklivou hlubokou jizvu po slepaku a to bych s tim mym nosem chtela zkraslit. Ditulin, mohla by jsi mi poslat svoji fotku , ja ti poslu moji, zajimalo by me co jine povazuji za velky nos ( ja ho mam velky jinak good luck vsem co se rozhodnou do toho jit!!!! Iva
Ahoj Mili,
z narkózy mám taky strach, mamka teď chodí na operace s ramenem (teď jí čeká 4.), tak jsem vyzvídala... Na pokoji nám dají oblbovací injekci a na sále pak narkózu - hned spí a o ničem neví, ani e jsi u usnula Říkám si, e kdy to zvládá ona (a vůbec plno lidí), tak to přeijem taky. Jsou horí věci, musí si to tak říct. A co se výsledku týče. Říkám si, e hůř to snad u ani dopadnout nemůe, e vechno bude lepí, ne co mám teď. Navíc medicína zase pokročila, určitě před 5 lety to nemělo takovou úroveň jako teď. Tu plastiku Moravu jsem taky studovala, ale nikde jsem se nedočetla, jakou má lékař praxi. Tuto kliniku jsem krtla mezi prvníma.
Ahoj Ivu, polu ti fotku z boku, kterou jsem posílala i .... nepovolená reklama. Zepředu to stejně poznat není. Nevím, jestli jsem to u psala, ale já si zas při jednom nechávám zvětit chirurgicky horní ret. Vyjde to levněji - v jedné narkóze a hospitalizaci.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:35)
Jo Mili,
a co se týče okolí. Já jsem to zatím řekla jen naim, přítelovi (který to bude sponzorovat - vyberu si to jako dárek na celý rok: Valentýn, svátek, narozky i vánoce) a jedné kamarádce. Ostatním to řeknu, a pojedu z Prahy se sádrou na nose. Mám strach, e by mi to rozmlouvali a já u nechci couvnout.
Taky jsem si říkala, jestli raději namám peníze investovat do bydlení atd., jene člověk s tím "handicapem" ije a denně ho to uírá, raději se obejdu bez nové sedačky, to by mě určitě neralo. Navíc si říkám: nepiju, nekouřím, nesázím v automatech, vyberu si to zas jinak - a aspoň to na mně bude vidět (alkohol vyprchá a člověku nic nezůstane - moná zničené játra).
Určitě nebudu tajit ani před cizíma, e jsem na nějakém zákroku byla. A oni a si myslí, co chtějí, strach nemám ani z přítelovy rodiny. Prostě je to u běná věc jako mobil, počítač atd, co nai rodiče by si ani neuměli představit.
Heli,
dlouho jsi tu nebyla, prvního se blíí a já jsem nervózní za tebe. Dej o sobě vědět. Ahoj
Ahojky Ditulin,
já vím, u ve středu. Stále přemýlím jestli jsem se nezblaznila a jestli ty penízky nemám vyuít jinak,ale ne. U jsem rozhodnuta.
Snaím si naplánovat,kdy půjdu na operaci koncem dubna a začátkem března, e budu muset letos asi na sto procent vypustit dovču u moře. Opalovat se s tím nesmím a koupat v slané vodě bych neriskovala. No u aby to bylo za náma. Musíme si pak určitě poslat fotečku před a po, jestli náhodou nám neudělají stejné nosy:)
Heli,
opalovat se nesmíme tak 2-3 měsíce. U konzultace se zeptej, ale myslím, e pozdní dovolená by nemusela vadit. Já tak plánuji před vánocemi Egypt.
Já určitě necouvnu, peníze budou, jen my nebudem...jak se říká a u se moc těím!
Heli,
jetě prosím tě, nemohla by ses své doktorky zeptat, jestli si předoperační vyetření budeme muset platit? K té operaci nebudeme mít doporučení lékaře, tak si nějak myslím, e asi jo.
Ahoj holky, s Ditulinem jsem uz v kontaktu, tebe Hanko neznam, ale drzim palce, chci to totiz jit na operaci na jare, tam kam jde Ditulin. Tak hlavne at to dobre dopadne a libi se ti novy nos, mohla by jsi mi pak taky poslat pred a po?? diky pa pa
omlouvam se Heleno a ne Hanko
Heli, drím na zítra palečky a hned napi své dojmy. A nech si ukázat i fotky prací. A ozvi se nám co nejdříve, jsme s Ivou napnuté Ahoj
Ahojky Ditulin, tak u dnes...no moc se netěím... ohledně toho placení toho vyetření, tak si myslím, e si to budem hradit ze svého. Chtěla bych se poptat toho doktora, jestli je moné to vyetření provést u nich, abych nemusela stále cestovat z místa na místo.
Dnes se na ve poptám a dám ti hned vědět, ju? zatim pa:)
Heli,
myslím na tebe a jsem napnutá jak pegát. Zajímalo by mě, kolik to předoperační bude stát - minimálně dalí tisícovka, ale jestli to bude mnohem víc , tak to bude mazec. To předoperační u nich jde taky, četla jsem to na jejich stránkách.
Brzy se ozvi
Ahoj Ditulin, tak jsem byla včera na tom pohovoru. Pan doktor je docela sympatický a docela na mě udělal i dojem. Stále jetě váhám.Nevím jestli se mám k němu objednat. Těky je na tom to, e ti nikdo neřekne jestli je tenhle doktor dobrý nebo ne, e ti nikdo nedá záruku. A ikdy má napsáno spoustu stáí v zahraničí, tak to neznamená, e by něco mohl umět. je to hrůza...a musím se rozhodnout co nejdříve...ach jo:(
Ahoj H
Ahoj Heli,
no já mám jasno. Čím víc bude člověk vybírat, tak nakonec přebere. Uvauje spí o....nepovolená reklama....A co ti řekl na nos? Ukázal ti, jak by ti to spravil?
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:37)
AHOj Ditulin, já nemohu moc přebrat, jeliko není z čeho vybírat. Kdy mohl ...nepoovolená reklama....hned tak neváhám,ale pro mě je operace a v září dlouho. A od srpna do začátku října budu nejspí mimo republiku.
No jinak ,...nepovolená reklama... se mi podíval na nos a řekl, e by s tím lo něco udělat, víc neřek. Říkal mi, e po té operaci to vypadá hodně oklivě,ale po těch 14 dnech se prý u člověk můe vyskytovat mezi lidma;) Na počítači mi neukázal nějakou rekonstrukci, jak bych mohla vypadat. Mamča se sice na to ptala,ale on jí řekl, e se to podle počítače nedá brát, jeliko operace má svá pravidla a postupy, které se musí dodrovat a e to moc přesně předem nejde určit, jak bude člověk vypadat. Pokud se provádí operace měkkého a tvrdého nosu.Také mi říkal, e předoperační vyetření nesmí být starí ne 14dní pře operací. U jsem mu psala aby mě objednal na operaci. Tak jen čekám a se mi ozve... Pokusím se s ním domluvit na toho 26.4.
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:38)
Heli, 25.4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohl by napsat někdo, kdo u tuto operaci má za sebou? Jak dlouho se to hojí? Kdy můu normálně mezi lidi?
dík.
Ditulin napsal(a):
Heli, 25.4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky Ditulin, jéééééééééé promin, to jsem to popleta:D bohuzel mi to napsal az na 16.5. a jeste k tomu na me nejak pozapomnel nebo co,jelikoz mi napsal jestli nechci prijit pred operaci na konzultaci, tak ti nevim, zapomnel nebo se mnou chce jeste mluvit. Jeste chtel abych mu presne popsala, co chci za operaci. Chápes to:offtopic:???? no , ted jen pockam az se vrati z Afriky a bude mit cas na tu dalsi konzultaci. Ma muj telefon, takze by mi mel napsat, uvidime....co si o tom myslis???
a jak pak se jinak mas?
Heli,
já si myslím, e má dennodenně několik konzultací, tak v tom má trochu zmatek a u tebe si myslím, e neví, e jsi u u něj byla. Proto mu to napi, e jsi byla 1.3. u něj na osobní konzultaci ohledně plastiky nosu, podle mě by ti na dalí konzultaci neřekl nic nového, ale úplně toté a byla by to podle mě zbytečná cesta. Napi mu tedy znovu a připomeň se tou konzultací.
Co dělá v Africe??????????????????
Jinak já u jsem trochu nervózní, mám strach z embolie, ale dnes jsem se ptala tchýně a ona říkala, e si nemyslí, e by to bylo narkózou, ale řezem, a nám přece nic řezat nebude (četla jsem, e po plastice prsou zemřela na operačním sále nějaká holka - embolie a někdo psal, e to bylo narkózou, ale to je fakt blbost, jak by jinak vznikla ta sraenina, e jo?). A taky se bojím té dlouhé cesty domů po operaci - 5hodin autem a dýchat pusou - VRADA!!!
Ale jinak se u těím, a to bude za mnou a je koda, e se nesetkáme osobně. Určitě ti pak napíu, jak to probíhalo a polu fotku PO a PŘED. Splním si svůj sen, hurááá, a tomu nemůu věřit
Ahoj Maiki,
pročti si diskusi plastika nosu. Pavlínka to má za sebou a hodně o tom píe. Zapojila se myslím na 3.stránce
Ahoj Ditulin,
prečítala som si vae príspevky a nakožko ide na operáciu na moje narodeniny tak aj keď a nepoznám, budem na teba myslie a dra ti vetky palce, lebo ja sa stále neviem rozhodnú a najviac sa bojím tej tamponády a dýchania ústami...neviem si ani predstavi nedýcha nosom!!! Take a prosím, keď sa odtial vráti tak napí ako to celé prebehlo...a ako dýcha...:-) Pa.
Ahoj Sue,
tak snad mi přinese těstí a dopadne mi operace dobře. Toho dýchání s tamponádou se taky bojím, ale mamka říká, e se to dá vydret - leela v nemocnici na ORL a na pokoji měla paní taky po plastice nosu. Je zas fakt, e to rychle uteče - první den budeme jetě zblblé z narkózy, druhý den domů a dalí u to půjde ven. Říkám si, e jsou horí věci, které člověk musí vydret. Určitě se ozvu, jak to zvládám :-)
Slyela jsem, e je dobrá i plast. chir. v Třinci, nemáte někdo podrobnějí informace?