Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 2. 2006 14:01

Helena1
Host

operace nosu

Ahoj, uvazuji o operaci nosu. A potrebovala bych nejake doporuceni na nejakou kliniku v Praze nebo doktora.
diky moc

#2 17. 2. 2006 15:00

Ditulin
Host

Re: operace nosu

Ahoj, zrovna taky hledám. Prostudovala jsem celý internet a nakonec vybrala tyto kliniky (obě v Praze): .......  ....... Všichni tito lékaři byli na stáži v zahraničí (Velká Británie, ....i v USA). Podívej se na jejich webové stránky a počti si, navíc Klinika Praha má i hezké fotky. Kontaktovala jsem mejlem obě kliniky, ale zatím a okamžitě se ozvali z ......(na přístup taky dost přihlížím a jsem už více méně rozhodnutá pro ně - navíc u nich lze základní konzultaci provést přes email, zasílala jsem jim už před chvílí své fotky zepředu a z boku). Ještě vyvolám na jiných internetových stránkách diskusi ohledně jejich pověsti či doporučení z vlastní zkušenosti na jiné. A pročti si ještě tady na těchto stránkách (teď to bylo o 2 řádky od tvé diskuse) diskusi Plastika nosu - píšou tam převážně Slovenky, ale teď se zapojila Češka Pavlina. Nechala jsem jí tam dotazy, tak snad odpoví. Byla na plastice v Bánské Bystrici....její psaní je zajímavé, mrkni. A ještě ty internetové stránky:

Ahoj a napiš, co tomu říkáš nebo jestli jsi nezískala nové poznatky o jiných klinikách.

Odkazy smazány - nepovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:01)

#3 17. 2. 2006 15:05

Ditulin
Host

Jo, Heli, a můžu se zeptat, odkud jsi? Já z Ostravska. Nevíš, náhodou, na které klinice byly Průšová s Kobzanovou v tom Brně? Docela mě překvapilo, že si plastiku prsou nenechaly udělat v Praze, ale Brně...je snad v Brně lepší klinika? Možná jim šlo spíš o utajení, kdoví.

#4 17. 2. 2006 16:56

Helena1
Host

Ahoj Ditulin,
díky moc. Už jsem se na tyto weby také koukala. A také se mi zamlouvá ta ....... Dokonce mi psala jedna doktorka, která mi řekla, že MuDr.Kufa je velmi dobrý doktor. Chtěla jsem se také objednat do ..... pracuje tam doktro Měšťák,ale pokud se chceš u něj objednat, tak to jde nejdříve až v srpnu. Což je pro mě už dlouho.
Co se týče  o tom Brně, tak jsem slyšela že je tam dobrá klinika .......... Je možné, že jsou tam lepší doktoři, fakt nevím.
Kdyby  jsi zjistila ještě něco určitě mi dej vědět:)Chtěla bych jít na operaci do konce března, abych se mi to do léta jakžtakž zahojilo, kvůli sluníčku.
Názvy klinik smazány -nepovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:44)

#5 17. 2. 2006 16:57

Helena1
Host

Helena1 napsal(a):

Ditulin napsal(a):

Jo, Heli, a můžu se zeptat, odkud jsi? Já z Ostravska. Nevíš, náhodou, na které klinice byly Průšová s Kobzanovou v tom Brně? Docela mě překvapilo, že si plastiku prsou nenechaly udělat v Praze, ale Brně...je snad v Brně lepší klinika? Možná jim šlo spíš o utajení, kdoví.

Ahoj Ditulin,
díky moc. Už jsem se na tyto weby také koukala. A také se mi zamlouvá ta........... Dokonce mi psala jedna doktorka, která mi řekla, že MuDr.Kufa je velmi dobrý doktor. Chtěla jsem se také objednat do ...... pracuje tam doktro Měšťák,ale pokud se chceš u něj objednat, tak to jde nejdříve až v srpnu. Což je pro mě už dlouho.
Co se týče  o tom Brně, tak jsem slyšela že je tam dobrá klinika ....... Je možné, že jsou tam lepší doktoři, fakt nevím.
Kdyby  jsi zjistila ještě něco určitě mi dej vědět:)Chtěla bych jít na operaci do konce března, abych se mi to do léta jakžtakž zahojilo, kvůli sluníčku.

Já zapomněla, jsem ze středních Čech, kousek od Prahy.

#6 17. 2. 2006 17:50

Ditulin
Host

Heli, já jsem se na tu ....taky dívala, ale nezaujala mě - bylo to asi tou fotkou, protože se mi zdálo, že PŘED a PO není skoro žádný rozdíl. O té ....jsem nevěděla, ale kde vezmem záruku, že nás bude operovat zrovna Měšťák (už jsem vznesla, jak jsem psala, dotaz na jiné webové stránce, tam mi jedna napsala, že ty, co uvádím, nezná, ale doporučila mi zrovna ...... a taky možná budou zbytečně předražení. Počkám si, co mi odpoví na fotky z té ..... taky bych chtěla jít v březnu :-). Později bych měla strach, že vycouvám z hrůzy té bolesti. A mám nejvyšší čas. Je mi 28 a tobě?

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:50)

#7 17. 2. 2006 19:27

Helena1
Host

Mě je 20let.taky se moc netěším na ty pooperační stavy. Ale musím to udělat tento rok, nebo se k tomu už neodvážu a nebudu mít už tolik času.
Ohledně te ....tak ta je dražší, operace nosu stojí kolem 30000kč. Už mají asi dobré jméno,tak si účtují. Do .......už jsem také napsala pro objednání na konzultaci, tak jsem zvědavá.

Odkazy smazány -nepovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:51)

#8 18. 2. 2006 15:11

danca
♥------

Ahoj holky!
Já nemám osobní zkušenost a ani se na tento zákrok nechystám.
Jen jsem vás chtěla upozornit  na velice solidní kliniku v Brně.
Známá zde podstoupila operaci  zvětšení prsou. Je to -  Odkazy smazány - nepovolená reklama Operaci prováděl velmi uznávaný doktor .....Byla naprosto spokojená. Je to v tomto oboru velice uznávaný plastický chirurg a Kobzanová podstoupila operaci na této klinice. V tisku jsem také o něm četla jako jednom z nejlepších chirurgů.
Nemusíte podstupovat operaci pouze u mediálně více prezentovaných doktorů. Jsou tu i jiní šikovní.
Tak se zkuste informovat. Vždycky je lepší získat více více informací, protože operace je nevratný zásah do lidského těla a nemá cenu hazardovat. A chcete přece vypadat líp!
Tak ať vám to vyjde. Mějte se                                                                      Danča

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:36)

Není tady

#9 18. 2. 2006 20:21

Ditulin
Host

Ahoj Heli, tak mám skvělé zprávy. Už mi z ...... odepsali, já ti to sem zkopíruju, jo? :

tamponadu si muzete odstranit sama, vcetne sadry, cena 20000kc,
hospitalizace 2000kc, podle fotografii je opereace mozna,kufa

Super, ne? Když můžu srovnat, tak to není vůbec předražené. Už jsem se rozhodla, jdu k nim. Odepsali mi i konečně z ....., ale nevyhovuje mi osobní konzultace, přes email je to pro mě jednodušší - jsem ze severní Moravy a jen cesta do Prahy a zpět by mě přišla na 500Kč plus 300Kč za konzultaci. Už jim píšu, ať mi stanoví termín. Ani nevíš, jak ráda bych byla s tebou na pokoji, vzájemně by jsme se podržely, už toto psaní mi moc pomáhá. S tím otálením máš pravdu, já se už na tu operaci chystám 10 let!!!! Prvně jsem si řekla, hned v 18-nácti jdu do toho. Ještě jsem studovala, tak jsem si řekla, až začnu pracovat, z prvních ušetřených peněz jdu do toho. No a tak šel čas, já pořád nic, až mě vyhecovala diskuse holek zde. A jsem ráda!!!! Já ještě zvažuju, že si při jednom nechám chirurgicky zvětšit horní ret, žádný nemám!!! Dej vědět, co ti napsali a já je jdu již požádat o termín. A ještě ti zkopíruju, co mi poslaly z Kliniky Praha:

Vážená paní ,

předem děkuji za Vámi projevený zájem. Cena Vámi žádaného zákroku se dle
rozsahu může pohybovat okolo 20-24.000,-Kč. Nezbytná doba hospitalizace je
do druhého dne po operaci. Doba nutné rekonvalescence je asi 1 týden. Před
každým uvažovaným zákrokem je nezbytná osobní konzultace, v rámci které Vám
bude lékař schopen, na základě objektivního nálezu, sdělit konkrétní přesné
informace. Budete-li mít zájem se na tuto osobní návštěvu objednat, můžete
mne kontaktovat ......................nebo lépe přímo
Termín konzultace lze domluvit do 1 týdne a termín vlastního zákroku asi do
1 měsíce od konzultace.

Těším se na odpověď a přeji Vám hezký den.

Docela dobře napsané, ale jdu do toho ..... A ty???

Názvy klinik a kontakty smazány - nepovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:53)

#10 18. 2. 2006 20:28

Ditulin
Host

Ahoj Dani,
jsi moc hodná. Studovala jsem i tuto kliniku, pro mě čím blíž, tím líp. Ale nějak mě co se nosu týče, moc nepřesvědčila. U prsou či tváře (rty, lifting, oční víčka) ano, určitě bych si taky vybrala tuto kliniku, ale volím pražskou, zvlášť, když nebudu muset do Prahy jezdit a tamponádu se sádrou si odstraním sama.

#11 19. 2. 2006 16:17

Mili
Host

Ahoj Ditulin,ty jsi jako já.Taky se na operaci chystám několik let,teď zase přemýšlím,jestli s tím nosem už nebudu žít,když mi je 27.Ale ne,chtěla bych také na operaci,jen nevím kam,jsem z Ostravy.Myslíš, že tady nejsou dobří chirurgové?Nepochopila jsem to s tou fotografií,jako že ukážeš fotku nosu a takový ti udělají?No, nevím, to by mě spíše takový přístup odradil.Jestli můžeš napsat více informací, napiš, prosím. Děkuji. Mili

#12 19. 2. 2006 18:05

Miki
Host

Ditulin napsal(a):

Ahoj Dani,
jsi moc hodná. Studovala jsem i tuto kliniku, pro mě čím blíž, tím líp. Ale nějak mě co se nosu týče, moc nepřesvědčila. U prsou či tváře (rty, lifting, oční víčka) ano, určitě bych si taky vybrala tuto kliniku, ale volím pražskou, zvlášť, když nebudu muset do Prahy jezdit a tamponádu se sádrou si odstraním sama.

Jevidět,že máš více rozumu než ten doktor.Při odstranování tampondy mnohdy nos krvácí,můža se tam něčím pohnout.To už by ti ani nevyměnily sádru?A co stehy.To je hrozny přístup.

#13 19. 2. 2006 19:23

Ditulin
Host

Ahoj Mili, já jsem z Havířova a je mi 28!!!! Víš, nos je hodně ošemetná záležitost, je patrný pouhým okem a vytváří celkový vzhled. Proto jsem vybírala zvlášť pečlivě a raději si zajedu přes celou republiku k někomu, kdo má dobrou praxi. Taky jsem chtěla co nejblíž, ale bohužel.... nikdo z bližších mě nepřesvědčil. ....... má navíc pobočku v Českém Těšíně, kde je možná konzultace. Ptala jsem se doktora, jestli budu muset těch 14 dnů pendlovat mezi Prahou a Havířovem (což je finančné náročné), ale odepsal, že to není třeba. Navíc v jiné diskuzi jedna Brňačka píše, že byla na operaci v Bánské Bystrici a na převazy chodila do nemocnice v Brně na ORL. Takže si myslím, že by se to dalo domluvit tak, aby jsme tam už po propuštění nemusely. S touto klinikou je si emailovala, napsala dotaz a poté zaslala své fotografie zepředu a z boku. Cena je 20.000, což je ještě na pražské poměry velice příznivá. Toto slouží místo konzultace, která normálně stojí 200-300 Korun a navíc jsem ani nemusela nikam cestovat, vše z pohodlí domova. V den přijetí mě samozřejmě ještě prohlédne naživo a udělá si patřičné vyšetření. Operace se doporučuje do 30,nejdéle 40 let, ale čím mladší, tím lépe - kvůli elasticity kůže, aby se "scvrkla" na nový menší nos. Proto ti radím, přidej se k nám a nečekej. Dočetla jsem se, že ta bolest překvapivě není tak strašná (po probuzení z narkózy), jako když tě bolí hlava. Největší strach mám z té tamponády - 3 dny dýchat pusou bude pro mě trest, protože toto dýchání nesnáším. Můj taťka byl před rokem po autonehodě se zlomeninou nosu (otevřená zlomena nosu, zlomeniny nosních kůstek + tržná rána), a na to, že měl větší poranění než budeme my, si na bolest vůbec nestěžoval, jen mu byla nepříjemná ta tamponáda. Mamka mě drží tím, že se to dá vydržet a já se taky uklidňuju - první den budu ještě blbá z narkózy, druhý den pofrčíme domů a další den už to půjde pryč. Hurá. Odstranit si to nechám u své obvodní doktorky.
Jak budu mít další informace, napíšu, nebo jestli ještě tebe napadla nějaká otázka....

Názvy klinik odstaněny - nepovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:55)

#14 19. 2. 2006 20:57

Ditulin
Host

Ahoj Miki,
to víš, že si nechám tamponádu odstranit buď u obvodní nebo ORL v naší nemocnici, kde budu chodit i na převazy, ať nemusím jezdit takovou dálku - jsem na mateřské a asi bych ji celou projezdila. Možná zkusím, jestli to nezvládnu sama, se sádrou na nose, abych s nosem něco neudělala, ale po sejmutí sádry(14 dní), se provádí tlakové masáže, takže bych si ublížit neměla. Při propouštění snad dostanu detailní instrukce o rekonvalescenci....

#15 20. 2. 2006 8:53

Helena1
Host

Ahoj Dituly,
tak už jsem objednaná do .......na konzultaci.Tak uvidím:)Bylo mi ještě doporučeno at si když tak ještě objednám jinam na konzultaci pro porovnání.
To by bylo fajn, kdy by nám vyšla operace na stejný den a kdybychom dokonce byly na stejném pokoji. Aspon bychom se mohli v dobe probráni podržet, aby to s nám ten pohled nesekl. Já budu určite zustávat v Praze ještě den , pro jistotu, kdyby se neco prihodilo(třeba kdyby ten nos upad:).....žertju.
Já jen doufám, ze mi povolí narkozu. Pry musis pred operaci projit nekolik vysetreni(EKG, rozbor krve..)jestli te vubec muzou operovat.
Jinak už ted jsem dost napnuta

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:56)

#16 20. 2. 2006 11:51

Ditulin
Host

Ahoj Heli!
Tak já už mám termín na 25.4.2006 v 16 hodin ....... a už jsem ho potvrdila. Doufala jsem, že to bude v březnu...no ale aspoň tak. Neměla by sis už raději taky zamluvit termín, ať tě nedají na květen? Zkus se zeptat na stejný den, že bys šla hned po mně. A představ si, vůbec nechtějí zálohu jako jiné kliniky, zaplatím to v den operace dopoledne, kdy proběhne i konzultace.
A co se týče toho předoperačního vyšetření - toto by měla být brnkačka. Už jsem totiž byla na operaci s okem v srpnu, tak jsem to taky musela mít. Docela se narkózy bojím, jestli se vzbudím reta, je to zvláštní pocit, ale co vím, jak to zvládaly holky, co se mnou ležely na pokoji, když jsem byla těhotná (ony šly na potrat), tak se probouzely a o ničem nevěděly - dokonce si myslely, že to ještě nemají za sebou lol
Na kdy máš tu konzultaci?

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:22)

#17 20. 2. 2006 12:12

Helena1
Host

Konzultaci mám 1.března. Ten konec dubna je docela dlouho,co?no co se dá dělat. Zkusím se zeptat na toho 25.4. jestli teda konzultace proběhne v pohodě. Já mám snad nejvíc strach z toho,že se během toho hojení něco pokazí. ze se to zacne spatne hojit, nebo neco podobneho. no snad ne.
A kdo te bude operovat?

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:22)

#18 20. 2. 2006 12:41

Ditulin
Host

Je, doufala jsem, že to zvládnem během března, ale co se dá dělat. Co se týče hojení, tak vlastně vše bude uvnitř nosu, protože se to dělá přes dírky a jediné, co může ovlivnit super vzhled, je přizpůsobení kůže a její scvrknutí na menší nos - proto se operace doporučuje do 30, kdy pružnost kůže je výborná. Taky tam píšou, že nám předvedou tlakové masáže na tu kůži, aby se nám to u kořene nosu nezvrásnilo.
Já teda doufám, že mě bude operovat.....celou dobu mejluju s ním, ale i kdyby to byl.... tak by mi to nevadilo. Má taky pěkné reference a zkušenosti.
Už jsem napnutá, jak tam dopadneš, všechno sleduj, jak jsou pečliví a jaký mají přístup.... Ale moje intuice říká, že jsem si vybrala dobře. A já na tady toto hodně dám, ještě mě můj vnitřní hlas nezklamal.

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 14:56)

#19 21. 2. 2006 9:40

Mili
Host

Ditulin, děkuji za odpověď. Ono nejhorší je se dokopat k tomu, aby člověk něco se sebou už konečně udělal.Do které nemocnice budeš chodit na převazy a vyndání tampónů? Jsem rodačka z Těšína, takže bych si raději zašla na osobní konzultaci, ale přiznám se, že mě odradilo, že jsou schopni zkonzultovat nos dle fotografií a neměli by o mě pečovat po operaci.Nevím.Kde jsi sháněla doporučení při výběru doktora? A jestli se můžu zeptat na to, co ti vlastně budou dělat a jaký máš problém s nosem. Já mám hrbol na nose.(kdybys byla ochotna poslat pak foto před a po operaci, byla bych ti moc vděčná).

#20 21. 2. 2006 13:50

Ditulin
Host

Mili napsal(a):

Ditulin, děkuji za odpověď. Ono nejhorší je se dokopat k tomu, aby člověk něco se sebou už konečně udělal.Do které nemocnice budeš chodit na převazy a vyndání tampónů? Jsem rodačka z Těšína, takže bych si raději zašla na osobní konzultaci, ale přiznám se, že mě odradilo, že jsou schopni zkonzultovat nos dle fotografií a neměli by o mě pečovat po operaci.Nevím.Kde jsi sháněla doporučení při výběru doktora? A jestli se můžu zeptat na to, co ti vlastně budou dělat a jaký máš problém s nosem. Já mám hrbol na nose.(kdybys byla ochotna poslat pak foto před a po operaci, byla bych ti moc vděčná).

Mili,
já k osobní konzultaci samozřejmě taky půjdu, ale až v den operace. Sama jsem si zvolila cestu emailu, protože je to pro mě pohodlnější. Doktor mi na základě zaslaných fotek řekl, že v mém případě operaci lze provést. Pooperační péči samozřejmě taky nabízí, ale protože jsem jak ty z Ostravska a mám navíc 1,5 leté dítě (jsem na mateřské), tak jsem sama žádala, abych nemusela dojíždět (hlídání, finančně náročná cesta atd.). A doktor mi vyhověl. Navíc. Jedna holčina v diskusi plastika nosu psala (má operaci za sebou, byla v Bánské Bystrici), že výkon už je konečný, tudíž operatér tě už vidět nemusí, pokud se ti nestane úraz, budeš mít nos takový, jaký ti před propuštěním ukážou. Pokud máš možnost bydlení 14 dní v Praze, tak tam určitě choď, já bych toho taky využila, ale vzhledem k dítětisi to prostě nemůžu dovolit. Na převazy atd. budu docházet do naší havířovské nemocnice na ORL.
Kliniky jsem vyhledávala přes internet (je jich strašně moc a byla to několikadenní práce - řeknu ti, že na Moravě bych považovala za solidní 2 ................................, ale nosy bych ani jedné nesvěřila) a zaujala mě právě tato, protože mají lékaři několikaleté stáže v zahraničí (VB atd.). Podívej se na jejich stránky:  ...............Jak bych popsala můj nos...mám ho vystouplý, jakoby skobu po celé délce.
Operaci mám stanovenou na 25.4. v 16.00 hod a dopoledne budu mít osobní konzultaci. Veškeré informace o průběhu operace jsem již vyčetla z jejich stránek. Fotky bych ti klidně poslala.
Ono jde asi o to, se prostě rozhodnout jít do toho. Říkám si, proč bysme měly mít takový handicap, dřívější generace takové možnosti jak my neměla, vše jde kupředu, naši neměli PC, digitální foťáky, mobily...a plastika už se stává taky velice běžnou věcí, je to jen o penězích. Ale investujem přece do svého zdraví, krásy a psychické pohody! Proč si to nedopřát!

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:24)

#21 21. 2. 2006 14:54

kn.Petra
Host

Ahoj holky, také uvažuji o plastice nosu, jen nevím jaké klinice dát přednost. Nemáte někdo prosím zkušenosti v Plzni................ Za odpověď předem děkuji Petra

upraveno - neopovolená reklama

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:32)

#22 22. 2. 2006 19:05

Mili
Host

Ditulinko,až budeš mít po operaci a budeš mít foto před a po,budu ráda, když mi je zašleš.Možná mě to dokope k akci, i když myslím si, že jsem už na půl cesty k operaci.

#23 23. 2. 2006 13:01

Ditulin
Host

A můžu se zeptat, co tě brzdí, že pořád váháš? Bojíš se konkrétně něčeho? že se to nepovede, bolesti....?

#24 23. 2. 2006 14:41

Mili
Host

Bojím se,že nebudu s výsledkem spokojena a z narkózy.Z bolesti ani nepříjemných věcí po operaci se nebojím.A pořád si říkám, jestli bych ty finance neměla využít jinak. Ale představa, že se zbavím svého mindráku a třeba mi to zvedne sebevědomí, mě nutí pořád o operaci přemýšlet.A také mám strach z okolí, co tomu řeknou.Neumím si představit, že půjdu třeba k přítelově rodině na návštěvu a budou na mě koukat:) Jak jsi na tom byla ty? Měla jsi stejné obavy?

#25 23. 2. 2006 14:47

Mili
Host

Ditulinko,teď jsem koukala na stránky ...... nepovolená reklama......Nosy dělají hezké.

Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:28)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí