18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je gól Leničko, opět moc moc gratuluju,holt se prostě machr Těím se,co vymyslí a jirkovi moooc děkuju
Není tady
Moc moc gratuluju a těím se na SZ
Jirko, fakt netrefil, na fotce mi bylo 28 A za básničku nemůu, já ji neskládala A vůbec, mě se líbí. A basta
Není tady
gratulujííí Leni,ale pro mně jste vítězky vechny
Díky za komentíky.
Není tady
Leni, gratuluji a těím se na zadání!!!
Jirkovi děkuji za komentík!
Není tady
Leni, obr gratulace
Není tady
Leni gratuluji a Jirko díky za komentář ..... a milý.
Není tady
leniii, tak to je něco . gratuluju, jsi ikulka
Lenii GRATULUJU!!
Jirko dík za komentáře, teda kde ty na to chodí... hmmm dala bych si vychlazené točené
Není tady
Leni, mooc blahpřeji
Jirko, díky za komentík..... pivo je super ne? Alespoň z těch obrázků mají něco i chlapi
Není tady
Leni, moc gratuluju
Jirko, díky za komentář
A jdu se podívat na to pivo
Není tady
Leni, gratuluji moc a přeji astnou ruku při výběru. Jirkovi dík za komentář. Ta červená je k tomu chilli. Ale já jsem vůbec ráda, e jsem to znovu dala dohromady.
Není tady
Lenko - gratulace veliká ty jsi prostě hvězda
Jirko - děkuji za komentář, já věděla, e ta fialová mi neprojde....
Není tady
Leni - moc moc gratuluju
Není tady
Leni mocinky gratulujiiiiii
Není tady
Tak já nevím jestli se mám smát nebo brečet.......
Moc vem děkuji za gratulace
Vechna dílka jsou moc pěkná, jste ikulky a pro mě je tu vítězka Duička a Annave,
jejich dílka se mi moc moc líbí. Oproti nim to mám děsně tmavé
Debí to má také moc pěkné, jen mi tam nesedí ta tmavá fotka.
Není tady
Lenicko,ja take gratuluji.:-)Proc brecet?Leda pro to,ze vybrat nove zadani,je cim dal tezsi;-(Jiny duvod me nenapada...:-)TESIM SE,co vyberes:-)
Není tady
Holky, to je nádherné! Moc gratuluju vítězce a vem ostatním vzdávám tichý hold - máte můj obdiv, já s template vůbec neumím
Není tady