Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 4. 2010 10:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vám vzala a co dala nevěra II. ?

majkafa napsal(a):

Neumím to vyjádřit svými slovy, ale Pan to kdysi napsala za mě nádherně a já si dovolím ji citovat a opět jí za pochopení toho, co hledám, děkuji. (Ovšem to neznamená, že když to nenajdu, budu nešastná. Budu mít jen prostě jiné věci, co mě naplní smile )

Cituji Pan z 12.11.2008 - to jsem si opsala do svého sešítku mouder:
U Majky to cítím trochu jinak. Tam je spíš touha po výjimečném, trvalém a pevném svazku, posvátném a posvěceném...
Majka prostě chce svou pohádku, která je sice totožná  s výše uvedeným, jen na jakési dobrovolné až posvétné bázi...
Kdo ví?
Zázraky se dějí.

Konec citace.

A to je přesně to ono, o čem sním. stolt

Nevím proč, ale mám pocit, že jsi na to hrdá. či pyšná, na ten sen ..bez jakýchkoliv invektiv myšleno a psáno..
Zázraky se dějí, to jo, ale nemá smysl na ně čekat doma a být mezitím zahořklý. Což bych řekla, že je společným jmenovatelem všech tvých příspěvků..
Pokud zrovna zázrak není po ruce, jdu ven, třeba ho potkám. Když ne, zařídím se jinak.. možná to souvisí s pýchou - to jsem si vzpomněla na sebe - protože ta mě držela v pozici být něco jiného, chtít být něco jiného, než ostatní. Pokud se tím, co dělám a tím, jaká jsem dostanu do situace a stavu, že jsem skutečně vyjímečná - je to v pořádku. Ale jít prvotně za tím,být odlišná, vyjímečná - to dobře, podle mě, není.
Třeba uvědomit si - to - proč bych zrovna já měla být vyjímečná? mi trvalo snad 30let

Což takhle nepohrdat ostatním, ostatními a vesele se připojit, bez předsudků a očekávání...smile

Není tady

#27 29. 4. 2010 11:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Marusja napsal(a):

Pro Pan (citováno z předešlého vlákna): "Ještě celkem důležitou poznámku: když tě odněkud vyprovodí dveřmi, vlézt tam zpět oknem, komínem.... tomu ty říkᚠCESTA?"
No, drahá Pan, já mám v živé paměti, jak jsi zrovna Ty i se "svým vocáskem" teatrálně odkráčela z Babi do jiné kecárny..., (a vidíš, jste tady zpět...) takže bych to "lezení po okapech" moc nerozebírala.
A má odpověď? Ne. Má CESTA opravdu není cpát se někomu do zadku. Má cesta je pouze o tom, jak docílit svého, svých zájmů, potřeb, přání... a tak. Každý si jde za tím svým, i ty, ne? Takže své moudré rady, jak se spojit či nespojit s Karlot, si nech laskavě pro sebe, ptz. to je, myslím, jenom její a moje věc...

Viktorko, to  mᚠz hladu viď?
Chybí ti soudnost, protože kdybys jí měla by jen špetičku, jistě bys si všimla, že já jsem babinet dosud neopustila a to ani v době, kdy se ostatní přesunuly na jiný web. A zatím se k tomu ani nechystám.
Přestěhovala jsem pouze svoji školu, protože tenhle web se k ní zachoval macešky. Taky díky tobě, viď. Věřím, že jsi na to patřičně hrdá.
Nicméně pomohla jsi jen tomu, že škola je už na několika jiných webech a připravuje se pro ni i zcela nový prostor na nově vznikajícím webu pro ženy. Takže ti děkuji pussa Sama bych se k ničemu takovému, jako rozšířit své aktivity i jinam, než kde vznikly, nejspíš nerozhoupala, protože já jsem tvor poměrně velmi věrný a především své obchodní partnery nepodrážím. Nu a odchod i jinam jsem za podraz vždycky považovala stolt)
Takže dali jste mně i škole volnost, ještě jednou díky pussatummenupp

Upravil(a) Pandorraa (29. 4. 2010 13:38)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 29. 4. 2010 12:09

majkafa
Host

Wiki, k výjimečnosti se nebudu vyjadřovat. Na nic si nehraju, jsem jaká jsem. big_smile
Pyšná? Nač  probůh? Jen jsem to přijala jako fakt, že já to tak mám. big_smilebig_smilebig_smile

Šmarjá, já a čekat doma? lol Chodím domů, hlavně od jara do podzimu, jen přespávat, když se zadaří. lol

To je jen tvá domněnka, že někým pohrdám a že se "vesele nepřipojuji" . Mám skvělý život, dá se říct, že už dlouho nabitý k prasknutí, dokonce i s muži jako společníky u všeho možného. winkbig_smile Akorát to sem od jisté doby už nepíšu. smile

Jak praví Toltékové: nedělejte si domněnky. wink

#29 29. 4. 2010 12:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Wiki, k výjimečnosti se nebudu vyjadřovat. Na nic si nehraju, jsem jaká jsem. big_smile
Pyšná? Nač  probůh? Jen jsem to přijala jako fakt, že já to tak mám. big_smilebig_smilebig_smile

Šmarjá, já a čekat doma? lol Chodím domů, hlavně od jara do podzimu, jen přespávat, když se zadaří. lol

To je jen tvá domněnka, že někým pohrdám a že se "vesele nepřipojuji" . Mám skvělý život, dá se říct, že už dlouho nabitý k prasknutí, dokonce i s muži jako společníky u všeho možného. winkbig_smile Akorát to sem od jisté doby už nepíšu. smile

ok

Není tady

#30 29. 4. 2010 13:15

Karlotina
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

.............Jak praví Toltékové: nedělejte si domněnky. wink

Majko smím .................?

4 dohody Toltéků:
nehřešte slovem; neberte si nic osobně; nevytvářejte si žádné domněnky; dělejte vše, jak nejlépe dovedete

První dohoda.: Nehřešte slovem - neboli: Hovořte jako osobnost. Říkejte jen to, co si myslíte. Vyhýbejte se užívání slova proti sobě nebo k pomlouvání druhých. Užívejte sílu slova ve jménu pravdy a lásky.

Druhá dohoda. Neberte si nic osobně - neboli: Nikdo nedělá nic kvůli vám. Co druzí říkají a dělají je projevem jejich vlastní situace a snů. Když budete imunní proti názorům a činům druhých, nestanete se obětí zbytečného utrpení.

Třetí dohoda. Nevytvářejte si žádné domněnky - neboli: Nalezněte odvahu klást otázky a vyjádřit, co skutečně chcete. Komunikujte s ostatními tak jasně, jak jenom dovedete, abyste se vyhnuli nedorozuměním, smutku a dramatům. Pouze touto jedinou dohodou dokážete zcela změnit svůj život.

Čtvrtá dohoda. Dělejte vše tak, jak nejlépe dovedete - neboli: Vaše činnost se mění od okamžiku k okamžiku; bude vypadat jinak, když jste nemocní, než když jste zdraví. Dělejte však za všech okolností vše, jak nejlépe dovedete, a vyhnete se zbytečným soudům a lítosti.

Čtyři dohody jsou esencí moudrosti Toltéků, známých po celém jižním Mexiku jako ženy a muži poznání.
(Kniha moudrosti starých Toltéků; Ruiz, Don Miquel]  K. smile

Upravil(a) Karlotina (29. 4. 2010 13:23)

A woman: without her, man is nothing. A woman, without her man, is nothing.
Aneb - jaká nicotnost vyvolává války.

Není tady

#31 29. 4. 2010 13:37

Karlotina
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

Jiný zdroj:

TŘETÍ DOHODA - Nevytvářejte si žádné domněnky - nás učí že:

Máme sklon vytvářet si o všem domněnky. Dělat ukvapené závěry. Dělat závěry, aniž by byly podložené objektivními fakty. Problém s vytvářením domněnek je v tom, že věříme, že jsou pravdivé. Přísahali bychom na to, že jsou skutečné. Vytváříme si domněnky o tom, co jiní lidé říkají nebo dělají, bereme to osobně, a pak je obviňujeme a reagujeme tak, že svými slovy vysíláme jed. Proto kdykoliv, když si vytváříme domněnky, koledujeme si o nějaký problém. Vytvoříme si nějakou domněnku, špatně jí pochopíme, vezmeme ji osobně a skončí to tím, že z ničeho se stane drama.

Způsob, jímž funguje lidská mysl, je nesmírně zajímavý Máme potřebu vše ospravedlňovat, vysvětlovat a všemu rozumět, abychom se cítili bezpeční. Máme miliony otázek, které si vyžadují odpovědi, protože existuje tolik věcí, které si uvažující mysl nedokáže vysvětlit. Když nám jiní něco řeknou, vytvoříme si domněnky, a když nám něco neřeknou, vytvoříme si je také, protože musíme naplnit svou potřebu vědět a nahradit komunikaci. I když něco slyšíme a nerozumíme tomu, vytváříme si domněnky o tom, co to znamená, a pak těmto domněnkám věříme. Vytváříme si všechny druhy domněnek, protože nemáme odvahu klást otázky.

Vytváříme si domněnku, že každý vidí život stejně jako my. Předpokládáme, že ostatní myslí stejně, jako myslíme my, posuzují vše stejně jako my a zneužívají vše jako my. Toto je nejčastější domněnka, jakou si lidé vytvářejí. A z tohoto důvodu máme strach být uprostřed jiných sami sebou. Protože si myslíme, že nás bude každý soudit, dělat z nás obě, zneužívat nás a obviňovat, jako to děláme my sami. Proto se sami zavrhneme ještě dříve, než mají příležitost zavrhnout nás jiní. Tak funguje lidská mysl.

A jen na okraj: Toto je esence filosofie toltéckých Indiánů:
•    Pokud budete vysílat zlo, bude se vám vracet zlo
•    Pokud budete přijímat zlo, budete ho i vysílat
•    Když budete vysílat lásku, bude se vám vracet
•    Když budete přijímat lásku, budete ji i vysílat

K. smile

Upravil(a) Karlotina (29. 4. 2010 13:50)

Není tady

#32 29. 4. 2010 13:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pořád říkám, že rozhovory a setkání face to face jsou mnohdy překvapivé smile
Písmenka matou, zvl᚝ toho, kdo klamat chce, stejně jako toho, kdo chce být klmán.
Někdy to bývá jeden a týž....

Není tady

#33 29. 4. 2010 13:47

werena30
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Tohle ti závidím( v dobrém) . . . no,za takových dvacet let se snad taky dočkám.

Není tady

#34 29. 4. 2010 13:54

majkafa
Host

Karlotino, teď čtu Ruizovu a Millsovu knížku Pátá dohoda.

wereno30, prožívám jedno z nejkrásnějších období mého života. Skvělý věk, je mi dopřáno zdraví, dobrá práce, báječní lidé kolem (i muži big_smile ), děti, vnouček, ...
A že má pohádka o "Věrném princi na bílém koni" je zatím sen? Nu, to neva. I snění je nádherné.
Leckdy je těšení a snění o něčem mnohem úžasnější, než když se sen vyplní. stolt

#35 29. 4. 2010 13:58

Karlotina
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Pořád říkám, že rozhovory a setkání face to face jsou mnohdy překvapivé smile
Písmenka matou, zvl᚝ toho, kdo klamat chce, stejně jako toho, kdo chce být klmán.
Někdy to bývá jeden a týž....

Pan,
tak jak dobře čtu mezi řádky Majku, o tvých slovech musím dumat, a ne vždy se popídím. Se zkratkami mám odjakživa těžkosti. Asi delší vedení.... Snad jsem tě tentokrát pochopila správně. A pokud ano. Podepisuji. Ne-li, vznáším žádost o bližší rozvedení. Nebo, že bych tě zaskočila, že vím něco i o Toltécích? K. big_smile lol

Upravil(a) Karlotina (29. 4. 2010 14:05)

Není tady

#36 29. 4. 2010 14:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu Caro, já nevím, jak jsi mne pochopila. To je právě ten nedostatek písmenkování, že chybí další komunikační prostředky jako je třeba řeč těla, očí...ap.

Číst mezi řádky je hodně ošidné a málokdo to dobře umí, já osobně musím říci, že i když vycházím z empirie a zároveň se snažím "napojit", leckdy se stejně "seknu", takže dokud se s dotyčným nesetkám osobně, nedělám žádné konečné závěry a pak taky ne, protože i ti největší zabedněnci a zadubenci se jednoho dne pohnou dál, překročí spoustu svých NIKDY a promění se v jiné lidi stolt

Jak znám majku, věřím tomu, že její život je nyní určitě mnohem pestřejší a spokojenější.
Věřím tomu, že ona věří tomu, co píše. Ostatně jako my všichni zde, že?
Co nám přinese budoucnost, to někteří něvědí vůbec, jiní alespoň tuší, protože se už poučili smile

Není tady

#37 29. 4. 2010 14:18

werena30
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Karlotino, teď čtu Ruizovu a Millsovu knížku Pátá dohoda.

wereno30, prožívám jedno z nejkrásnějších období mého života. Skvělý věk, je mi dopřáno zdraví, dobrá práce, báječní lidé kolem (i muži big_smile ), děti, vnouček, ...
A že má pohádka o "Věrném princi na bílém koni" je zatím sen? Nu, to neva. I snění je nádherné.
Leckdy je těšení a snění o něčem mnohem úžasnější, než když se sen vyplní. stolt

To ti moc přeji. Ano i pouhé toužení je tak krásné.

Není tady

#38 29. 4. 2010 23:03

Karlotina
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Nu Caro, já nevím, jak jsi mne pochopila. To je právě ten nedostatek písmenkování, že chybí další komunikační prostředky jako je třeba řeč těla, očí...ap.... Číst mezi řádky je ošidné a málokdo to dobře umí, ....takže dokud se s dotyčným nesetkám osobně, nedělám žádné konečné závěry a pak taky ne, protože ...Jak znám majku, věřím tomu, že její život je nyní určitě mnohem pestřejší a spokojenější. Věřím tomu, že ona věří tomu, co píše. Ostatně jako my všichni zde, že?...

Pan,
   s těmi písmenky to má každý jinak. Já se písemně na téma nevěra v naší rodině vyjadřuji přesněji než, kdybych měla totéž vypustit z úst. Neznamená to, že obecné téma, případně nevěra někoho jiného, ústně neumím zpracovat, srozumitelně předložit, udržet nadhled a souvislou nit. Zde hovořím (píšu) na téma, které bych určitě ústně vůbec neřešila. A pokud bych už musela (z jakéhokoli důvodu a s kýmkoli jiným než vlastním manželem) hledala bych co nejširší vyjádření, aby se téma nepozorovaně z hovoru vytratilo, případně převedlo do obecné roviny.

Je jasné, že face to face si člověk udělá obrázek rychleji. Volba slov, kadence řeči, spontánnost, promlky, gestikulace, mimika, pohled očí, postavení zad a ramen, překládání nohou, atd..... A také je jasné, že v hovoru si snáze toho druhého odhadneme. Mnohdy stačí jeden pohled a stisk ruky. Neznamená to, že lidi soudím. Pouze odhaduji. A už vůbec nečiním žádné závěry. Ani z rozhovoru, ani např. z psaní tady na Babi. (Závěry činím pouze tehdy, když už je má zkušenost uzavřena a já musím k něčemu zaujmout postoj. A i tak si ponechávám velikou rezervu.)

Jen jsou tu pro mne někteří čitelnější, jiní méně. A z Majky cítím, že musela dostat pořádnou ránu. A že ta rána se ještě zcela nezhojila. Možná už je zacelená, ale řekla bych, že jí vadí, svědí a před deštěm pobolívá. Byla by raději, kdyby ji neměla (inu, kdo by nebyl), a tak ji trochu rozčiluje. Vůbec to neznamená, že její život není nyní klidnější, spokojenější, pestřejší! A vůbec to neznamená, že ona sama není nyní klidnější a spokojenější. A také to neznamená, že to, co tu píše je klišé, které nám předkládá. Já ale cítím, že někde hluboko uvnitř má nevyschlý zbytek loužičky vzdoru, zlosti a spravedlivého vzteku. Jak vůči svému BM a jeho nynější paní, tak vůči sobě samé. A že jí ta loužička ubírá na pohodlí, i když to ona sama nemusí vnímat jako já. Určitě je to milá, srdečná a chytrá ženská a mně je líto, že to není z jejích příspěvků moc vidět a jen sem tam z nich vykoukne "nemajkafové" snivé stvoření. Já Majku neznám, narozdíl od tebe. Rovněž mám nejspíš maličko jiné vidění světa než ty. A to, co jsem napsala je jen můj pocit, jakým na mne působí její příspěvky. Takže se přirozeně mohu mýlit. K. smile

P.S.  Majko, prosím, omluv mne, že o tobě hovořím s Pan, místo toho, abych takové věci řekla tobě přímo. O nás bez nás nemám ve zvyku, ale už to tak z diskuse vyplynulo. Ráda to proberu ještě s tebou, budeš-li to považovat za žádoucí. K. smile

Upravil(a) Karlotina (30. 4. 2010 0:48)

Není tady

#39 30. 4. 2010 19:40

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Karlo,
on ten majčin pohled podle mě hezky zapadá do toho tvého příběhu. Ona má už odžito to s čím teď zapásíš. A řeší zase o kousek dál něco jiného. Jasně, že to co dělᚠty (ne až tak tvůj muž) je přetvářka. Ty cítíš, že ti něco neštimuje, že takhle by to nemělo být, že mᚠzlomenou důvěru, že tvoje pohádka přestala žít už moc let zpátky.

Já nevím, kdo jsi a co tu hledáš. Ale po přečtení tvých velmi krásně psaných textů mě napadá ke "Karlotině" ta klasická ohraná Nesnesitelná lehkost bytí. "Free Willy, man!"- sedíš ve vězení, které sis na sebe sama uštrikovala a je to fakt škoda. Ty bys uměla lítat a líbilo by se ti to. Pocítila bys tu "správnost", která není daná tím co si myslíš, že se má (stejně ti to pocitově nefachčí), ale "správnost" přirozenou a souladnou s tvou duší (sorry za patos). A věř mi, že taková bys nosila mnohem víc štěstí i pro ty, na kterých ti záleží a pro které neseš tu "strašnou tíhu zodpovědnosti."

Velice bujarý ohníček ti. A jedno koště z Perinbaby.big_smile

Upravil(a) Nharte (30. 4. 2010 20:14)

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#40 30. 4. 2010 19:55

majkafa
Host

Karlotino, v pohodě. Dík za tvé psaní. Je pro mě zajímavé, jak mě vidí jiní lidé.

Nharte ti to napsala hezky a pravdivě. Nejtvrdší vězení si děláme sami svým uvězněním v tom, co si myslíme, že se má, že nějak musí být. Pokud v tom svém nastavení nejsme spokojeni, ale cítíme se v něm vězněni, myslím, že v tu chvíli je čas změnit své myšlení. stolt

Můžeme se trápit (ale jen malinko) maximálně tím, čím jsme (si) ublížili sami. Vzít si z toho ponaučení, jestli to vnímáme jako ublížující. Ale ty, Karlotino, jsi k sobě zlá, nelaskavá až zničující a probůh, za co? Za to, že (ti) byl nevěrný někdo jiný - tvůj muž. Copak jsi byla nevěrná ty? (Jestli se tohle neslučuje s tvým nitrem a trápilo by tě to)
Tak proč se trápit něčím, co jsi nezpůsobila ty ale jiný člověk? Můžeš snad jiného člověka řidit? pussapar

Upravil(a) majkafa (30. 4. 2010 20:13)

#41 30. 4. 2010 22:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: v tu chvíli je čas změnit své myšlení

A to je to nejt잚í.
Pořád si myslím, že karlotina sem POUZE vypisuje svoje nejhlubší myšlenky, a považuji ji za velmi chytrou ženu, takže pro to, jak se chová a jak žije, má určitě dostatečný důvod. Jen si to všecko potřebuje utřídit.

Není tady

#42 2. 5. 2010 17:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nharte tummenupp

Chytrost, vzdělání, přirozená inteligence, bla bla bla... to nehraje vůbec roli v tom, že někdo má (máme ji v určitých životních situacích  naprosto všichni) potřebu hrát hry, tančit tanečky a tvářit se jako někdo jiný, ničit sami sebe i své okolí, dokonce i ty, které milujeme ze všeho nejvíc na světě.

Jediný rozdíl já osobně vidím v celé škále možností, jak to dělat.
Od naprosto primitivního způsobu výhrůžování přes to jít a někomu rozbít hubu či mu dát nůž na krk, až po způsob vysoce sofistikovaný, téměř nevinný až obdiv vzbuzující - tedy na první pohled velice ušlechtilý...
Jenže zdání klame stolt

Pořád je to stejné pokrytectví, přetvářka a hra na "policajty" a "lupiče", či "indiány" a "bandity", či nazvěte si to jak chcete.
Prostě na nevinného a vinného.

Takže jak říká majka: je čas změnit své myšlení stolt
Protože pokud jde o Karo, Nharte má nejspíš pravdu, cítím to jako ona - Nejen že by Karo uměla lítat a líbilo by se jí to, ale ona by při tom nejspíš uměla i stát oběma nohama pevně na zemi. A to jen tak někdo neumí.

Upravil(a) Pandorraa (2. 5. 2010 17:46)

Není tady

#43 2. 5. 2010 18:09

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

majkafa: v tu chvíli je čas změnit své myšlení

A to je to nejt잚í.
Pořád si myslím, že karlotina sem POUZE vypisuje svoje nejhlubší myšlenky, a považuji ji za velmi chytrou ženu, takže pro to, jak se chová a jak žije, má určitě dostatečný důvod. Jen si to všecko potřebuje utřídit.

jistě že má. každý má důvod žít, tak jak žije.
jen mi přijde, že ten důvod je pro ní dnes málo. ve smyslu , že ten důvod jí nakonec (TED) nepřinesl kýženou a doufanou odměnu.

Není tady

#44 2. 5. 2010 19:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

agewa: jen mi přijde, že ten důvod je pro ní dnes málo. ve smyslu , že ten důvod jí nakonec (TED) nepřinesl kýženou a doufanou odměnu.

No jo, agewo, ale to právě může posoudit zase jenom ona sama. Navíc, a se rozhodneme jakkoliv, nikdy nevíme, co nám toto rozhodnutí přinese třeba za 10 let...
Prostě si to Karlotina utřídí a pak se uvidí.
Jak se říká: i cesta může být cíl.

Není tady

#45 3. 5. 2010 19:07

Petra1234
♥♥-----

Ano, i ta cesta může být cíl. Nemůžu si přeci myslet, že když spadnu v životě do "takovéhoto" nebo i jiného průšvihu, všechny následné kroky mířené jaksi tím správným směrem pro nás, jsou tím správným směrem pro našeho partnera, děti. No a to je další věc, kterou mi nevěra dala, mít oči otevřené, uši nastražené a více vnímat druhé lidičky. No a bolest je najednou ruku v ruce doprovázena i obrovskou radostí, štěstím, neskutečně zintenzivňující prožitky. Kdyby mi někdo na začátku řekl, že můj život bude procházka zůžovou zahradou, možná bych dodala: " To ale bude docela nuda". Takže trochu žít jak na houpačce, od srdce se radovat, ale i cítit obrovskou bolest při pohledu na svého muže a myšlence, že bych o tohoto člověka mohla přijít, je možná právě do určité míry osvobozující a svazující zároveň. V manželství je nejdůležitější komunikace, která u nás podle mne fungovala, ale ouva, dostala jsem pěkně přes prsty. NEFUNGOVALA. Kolik témat jsme s mužem schopni otevřít až nyní, kolika věcem jsme se záměrně vyhýbali, možná určité kopírování zažitého chování našich rodičů, takže ta cesta je asi opravdu cíl, na jehož konci může být pochopení čehosi. Ale na to si ještě chvilku počkám.

Není tady

#46 13. 6. 2010 16:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Díky všem za příspěvky a inspiraci smile

Není tady

#47 29. 6. 2010 10:35

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#48 9. 8. 2010 13:46

Fool-pick
♥♥♥♥♥♥-

,

Upravil(a) Fool-pick (19. 8. 2010 18:08)

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/shm1ZF8.jpghttp://lb2f.lilypie.com/shm1p2.png

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/sqrfkpi.jpghttp://lbyf.lilypie.com/sqrfp2.png

Není tady

#49 27. 3. 2011 9:17

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tema me naramne pobavilo smile Diky vsem prispevatelum ! big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#50 29. 3. 2011 13:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Když už jste to oživili.... tak jsrm si přečetla odkazy Axiho.  Dobré článečky. Moc se mi líbily. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí