Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#801 19. 5. 2010 18:14

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Co řikáte tomuhle?

Možná je to offtopic,ale "Co říkáte tomuhle?"
http://www.stream.cz/video/125150-silena-pani-brouckova

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#802 19. 5. 2010 19:40

werena30
♥♥♥♥---

Grainne napsal(a):

A co je spatneho na tom schazet se s milenkou, samozrejme ne za ucelem nasili ?

Jasně můžete spolu chodit na pivo nebo do nějakého zájmového kroužku  (to myslím naprosto beze srandy).

Není tady

#803 19. 5. 2010 21:44

Karlotina
♥♥♥----

Vrátím se do domoviny, juknu k babinám, a co nevidím? Nádhernou úrodu! Hurrrááá!!! tongue Vřelý dík. Nestačila jsem to vše pozorně pročíst, tak začnu pojednávat jedno po druhém. Doufám, že se mi podaří se moc neopakovat. K. big_smilebig_smilebig_smile

P.S. Všimla jsem si, že citujete číslo příspěvku. Je to to číslo v pravém horním rohu příspěvku, nebo je to číslo příspěvku od daného pisatele, t.j. číslo pod nickem pisatele? A jak se k danému číslu nejrychleji dostat? Je třeba přelistovávat diskusí zpět? To je dost "opruz". Nebo se něco zmáčkne a vyskočí pod sebou psaníčka daného pisatele od prvního k poslednímu? Prosím, poraďte!!!! big_smile Předem děkuji. K. big_smilebig_smilebig_smile

A woman: without her, man is nothing. A woman, without her man, is nothing.
Aneb - jaká nicotnost vyvolává války.

Není tady

#804 19. 5. 2010 22:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Karlotina napsal(a):

Všimla jsem si, že citujete číslo příspěvku. Je to to číslo v pravém horním rohu příspěvku, nebo je to číslo příspěvku od daného pisatele, t.j. číslo pod nickem pisatele? A jak se k danému číslu nejrychleji dostat?

Číslo příspěvku je pořadové číslo příspěvku v dané diskusi, a je to číslo vpravo nahoře nad příspěvkem. Tak např. číslo Tvého posledního příspěvku je 803. Ale jak se k požadovanému číslu nějak rychle dostat, to fakt nevím.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#805 20. 5. 2010 9:23

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

rejka napsal(a):

Možná je to offtopic,ale "Co říkáte tomuhle?"
http://www.stream.cz/video/125150-silena-pani-brouckova

No , je to silná lomcovačka.  Mě by jen zajímalo, jestli to může být opravdový záznam. Spíš ne, ale  takovou  "broučkovou"  známe. Můj manža při poslechu chvíli myslel, jestli to není ona. Výrazy, způsob mluvy... Hrůza.  A taky -  zájmu zachování tematu vlákna :  Radost podvést a opustit. stolt

Není tady

#806 20. 5. 2010 11:00

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Selima napsal(a):

Petra1234 napsal(a):

Kdyby existovala jednoduchá řešení, tak tady zřejmě nediskutujeme. Ale upřímně závidím lidem, kteří racionálno dokáží ve vypjaté situaci předřadit před emocionálno. Já to neumím. (a to prý mám mužský analytický mozek - pěkná ptákovina.) Joooo, neměla bych se tak ňahňat ve svých bolístkách a jestli mám problém, musím ho řešit. Otázka je někdy jak. Přeji hezký den.

Ve vypjaté situaci to dokáže málokto. Ale keď vypajtá situace pominie - a predpokladám, že netrvá súvisle tých 5 rokov va - tak je načase, aby sa k slovu dostalo aj racio. Aspoň podľa mňa teda. Plus trochu emocionálneho odpútania, nadhľad, apod. Ja nie som taká radikálna ako Majka, ale myslím si, že ak ani pekné SÚČASNÉ zážitky neprehlušia MINULÉ krivdy, je zbytočné zotrvávať. Heli, tvoje riešenie je tiež riešenie(ja by osm to asi nedokázala, ale ktovie wink ), ale až na občasnú boľavú iróniu od teba necítim nejaký ten mučenícko-bolestínsky tón, ani smútok za "premrhanými" rokmi alebo pocit obete a obeti.

Možná (můj názor) to bude tím, že helena svého muže již pěkně dlouho nemiluje, kdežto karlotina svého muže ano.
Jinými slovy - helena toho svého registruje v domě jen když si přijde s miskou pro kus žvance a zase se odvalí do svého doupěte. Helena de facto žije život bez muže - má pouze spolubydlícího, který už až zas tak neotravuje a když mu předem nachystá, co by mohl potřebovat, tak ji ani neobtěžuje jakýmkoliv dotazem. Karlotina svého muže miluje a v současné době dle jejího psaní bych řekla, že je to on, kdo více chce být ve vztahu a spolupodílet se na jeho chodu - možná se pán snaží hodně a karlotině ted v hlavě se melou myšlenky - proč si to takhle nedokázal dřív...nebo možná dokonce (nechci předjímat) teď jsem ti dobrá....dřív si měl plno jiných zálib kolem...že ho to klepající stáří na dveře více přimyká ke karlotině, kdy ona si dříve musela vystačit sama se sebou....nevím, jestli jsem to vyjádřila tak nějak dobře k pochopení - ale že si karlotina postavila svůj svět, aby mohla fungovat a teď se jí do světa vloupává ten, kdo ji dříve nechával samotnou a ona si už na ten styl zvykla...proto někdy "utíká" do svého pro ten čirý klid. gloria

Prý "nechci předjímat"! Vy si to holky dáváte. To by mě v životě nenapadlo, že je na karlotinu muž milej (nebo že si ona žila v jakémsi manželském exilu), protože už mu nic jinýho nezbejvá než ta stará vošuchaná manželka (mládí a milenky v pr..na starý kolena jsi dobrá big_smile). No nazdar.

Podle mě akorát karlotina bude muset zkousnout jednoduchou a absolutně bezbolestnou věc, že svět je rozmanitej a je třeba se těšit z toho jakej je - ne se trápit pro to jakej není.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#807 20. 5. 2010 11:11

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Zklamaná napsal(a):

Teru99 napsal(a):

hirondel napsal(a):

Nepatri tohle do SZ?

Nevím proč, reaguji na to, co mi napsala veřejně va

Teď mě jen tak napadlo...Terry, nestačilo napsat jen "nevím, proč reaguji.... va"
lollollol

No nic, jdu se materiálně vyřádit cool

hele, Zklamaná, můžu se zeptat, kolik je ti let? Stačí orientačně cool

Není tady

#808 20. 5. 2010 11:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To by mě v životě nenapadlo, že je na karlotinu muž milej (nebo že si ona žila v jakémsi manželském exilu), protože už mu nic jinýho nezbejvá než ta stará vošuchaná manželka (mládí a milenky v pr..na starý kolena jsi dobrá
Co se ti nezdá na "polepšeným hříšníkovi"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png To už máš fuk, jestli návrat k rodinnýmu krbu je podmíněn náhlým zmoudřením nebo náhlou neschopností http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Víš, jak to zvenku báječně vypadá a jak ti, co se dříve zlomyslně uchechtávali, budou čumět? Musíš ovšem mluvit o zmoudření, ne o té druhé možnosti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
(PS - Karlotino, tohle NENÍ vzkaz pro tebe!)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#809 20. 5. 2010 21:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

terru: když dospělá ženská řeší manželovu nevěru / potencionální nevěru tím, že se schází s milenkou, případně ji rovnou jednu flákne / plánuje jednou fláknout, tak být tím chlapem, OKAMŽITĚ odcházím k milence...

Já též spíše než násilí vyznávám "mír a trávu pro všechny" smile, ale onen zmiňovaný "okamžitý odchod k milence" (ovi) se už mnoha lidem setsakramentsky "nevyplatil" smile hmm.

terru: A totéž bych samo udělala i jako ženská, kdyby se můj partner zachoval takovým způsobem.

Terru, mám tendence lidem věřit wink, ale tohle tvrzení..... No, je moc dobře, že jsi o tom přesvědčená smile wink.
Můžu se zeptat i já, kolik je Ti let? smile
Ne, nemusíš mi odpovídat, to byla jen řečnická wink.

Nahrte, to je moc hezké, dík:  svět je rozmanitej a je třeba se těšit z toho jakej je - ne se trápit pro to jakej není.

Není tady

#810 20. 5. 2010 22:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Co se ti nezdá na "polepšeným hříšníkovi"?

Taky nevím big_smile
Ale co vím dobře, je to, že největším odpůrcem kouření je vždycky bejvelej "napravenej kuřák"... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#811 21. 5. 2010 0:37

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

A to potvrzuji, Mikši.
Nekouřím 2,5 roku a kuřáka z bytu bych vypakovala na to tata.
Můj pocit na solaru mi dovoluje pouze nulovou toleranci big_smile   Ne ...hmm , pár cigaret za dlouhé období přežiju, ale i kuřačka kamarádka chodí na balkon, přestože jsme spolu báňaly jako fabriky.
Vím, že jsem mimo mísu, tak promiňte godlike

Není tady

#812 21. 5. 2010 5:39

vera
♥♥♥♥♥♥-

ano.....taky nekouřím skoro 2 roky....ani do hospody nemůžu jít....tak mně ti kuřáci vadí.....a dřív jsem kouřívala krabičku denně a někdy  i víc....

Není tady

#813 21. 5. 2010 6:16

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Holky to přejde, taky jsem to tak měla v prvních letech. Nekouřím už 11 let a jdu si i s kuřákem pokecat na ten balkón big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí