6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myšák napsal(a):
Nikdy bych se na místě manželky takhle neshodila. Z mého pohledu chudák milenka - ona žádné závazky nemá, může si dělat co chce a takhle dopadne.
Ad vytučněné - Další omyl- NIKDO si nemůže dělat ,co chce. Maximálně chvíli anarchista!
Proč by tohle privilegium "vše povoleno"měla mít zrovna milenka?
Ne že bych ji trochu nelitovala, ale ona věděla, že někomu leze do revíru. Pokud by o ni ten chlap stál, tak ji brání. Takhle mi to jen vypovídá o jejím blbém výběru- vybrala si jako cíl svých snah chlapa , který zcela zjevně nemá jasno , CO vlastně chce.....
Není tady
Myšák: Nikdy bych se na místě manželky takhle neshodila. Z mého pohledu chudák milenka - ona žádné závazky nemá, může si dělat co chce a takhle dopadne.
Zuzi: ... ale ona věděla, že někomu leze do revíru. Pokud by o ni ten chlap stál, tak ji brání. Takhle mi to jen vypovídá o jejím blbém výběru-
Přesně tak, Zuzi. Ten výběr byl koneckonců špatný z obou stran - tedy kdoví, jestli ne ze všech tří stran .
Jak píše Myšák - já bych se taky (ve svém věku) takhle neshodila. Ale milenka není chudák (pokud nechceme ironizovat), ona závazky sice nemá, ale moc dobře ví, že její vyhlédnutý objekt závazky MÁ .
Mně je jí taky líto. Za to, že ten chlap ji pasoval "jenom" na milenku.
Není tady
Tercila napsal(a):
Mně je jí taky líto. Za to, že ten chlap ji pasoval "jenom" na milenku.
Některé to právě tak vyhledávají a prezentují jako hrdinství - o studu z potupné role nemají ani ponětí, protože si to nepřipouštějí.
Není tady
Tak nevím - od pár facek po "mohly bychom být kamarádky" - koukám, že přístup manželek k milenkám je vskutku pestrobarevný... a každá si může vybrat.
Když budu mít zájem o zadaného muže, ráda budu v duchu odmítat existenci jeho manželky... Za to, že ten chlap ji pasoval "jenom" na milenku.
Proč "jenom"? Pokud je milenčin zájem o zadaného muže omezen na to, že je jí s ním dobře (v širokém rejstříku od pokecání u kafe a pár pus až po ty duchny) a netouží ho dokopat do nového hnízdečka, je existence manželky velice účinnou brzdou případných pánových snah se k milence poutat víc, než je jí milé.
Není tady
helena napsal(a):
Pokud je milenčin zájem o zadaného muže omezen na to, že je jí s ním dobře (v širokém rejstříku od pokecání u kafe a pár pus až po ty duchny) a netouží ho dokopat do nového hnízdečka, je existence manželky velice účinnou brzdou případných pánových snah se k milence poutat víc, než je jí milé.
Bohužel s tebou opět nesouhlasím. Existence manželky na pánovo "poutání k milence" nemusí mít vliv - přestože milenka zůstane v popsané úrovni (je jí s ním prostě dobře), pánovy city se mohou prohloubit a přerůst, manželka nemanželka (i kdyby si pán s tou druhou paní zpočátku stanovili určité vnější meze, které nepřekročí).
Jen varianta toho, jak pestrý je život a vztahy.
Upravil(a) Daphné (28. 4. 2010 8:07)
Není tady
pánovy city se mohou prohloubit a přerůst, manželka nemanželka
Ale já nepsala o pánovi, nýbrž o milence. Jestliže to pán nezvládne, sorry, ale jeho problém. Pak se mu totiž může stát, že nebude mít ani jednu z nich. Malér pro milenku je v tom, že ji poté může citově vydírat, uhánět, vyčítat atd., že si "kvůli ní" zničil život.
Tohle samozřejmě platí i naopak - dokonce bych řekla, že žen, které opustí manžela kvůli ženáči, kterému pak blábolí cosi o "povinnosti zachovat se slušně", je víc.
Není tady
helena napsal(a):
...koukám, že přístup manželek k milenkám je vskutku pestrobarevný...
To jo... my byli v sobotu pařit u jedněch známých, a jedna z návštěvnic tam vyprávěla, jak se s milenkou svého muže chytla na zábavě... povalila jí na zem, a když se její sokyni při pádu vyhrnula sukně, tak neodolala pokušení a vší silou se jí zahryzla do stehna... ...sokyni museli udělat 5 stehů, a ona dotyčná musela někam na ouřad před komisi, či co...
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
...koukám, že přístup manželek k milenkám je vskutku pestrobarevný...
To jo... my byli v sobotu pařit u jedněch známých, a jedna z návštěvnic tam vyprávěla, jak se s milenkou svého muže chytla na zábavě... povalila jí na zem, a když se její sokyni při pádu vyhrnula sukně, tak neodolala pokušení a vší silou se jí zahryzla do stehna... ...sokyni museli udělat 5 stehů, a ona dotyčná musela někam na ouřad před komisi, či co...
Jezuskote! Mikeši- tak mi teď řekni, jestli Zklamča, já a nám podobné ,nejsme vpodstatě měkoty....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jezuskote! Mikeši- tak mi teď řekni, jestli Zklamča, já a nám podobné ,nejsme vpodstatě měkoty....
To jo - vy tu "kudlu pod krk" dáváte pouze obrazně...
Není tady
Myšák - tak teda napsat,že když jsem bez závazků můžu si dělat co chci - to se mi nějak nezdá :-(
Takhle nějak si tenhle národ vykládá demokracii a kam jsme se s tím dostali
Jinak co říká manželka milence nevím, naštěstí jsem tuto situaci řešit nemusela ale co říká manželka courám co se jí snaží svádět manžela klidně publikovat můžu
Dotyčné slečně jsem důrazně sdělila, že o takovou "noční sociální pracovnici" by si manžel stejně neopřel ani kolo, ale jestli jí ještě uvidím nebo se dozvím, že po něm "jde" tak jí zmaluju hubu, že jí doma nepoznají.
Takže vlastně nic hroznýho, ani jsem jí nefackovala, jen přišla o trochu vlasů, když jsem jí v rámci pochopení vážnosti situace za ně chytla aby mi nezdrhla
Není tady
Vo tom žádná, Heleno, já jen reagovala na tuhle tvoji větu:
helena napsal(a):
.... je existence manželky velice účinnou brzdou případných pánových snah se k milence poutat víc, než je jí milé.
Není tady
BLUE napsal(a):
Takže vlastně nic hroznýho, ani jsem jí nefackovala, jen přišla o trochu vlasů, když jsem jí v rámci pochopení vážnosti situace za ně chytla aby mi nezdrhla
Ty jsi učiněná holubička, Blue
Není tady
BLUE napsal(a):
Myšák - tak teda napsat,že když jsem bez závazků můžu si dělat co chci - to se mi nějak nezdá :-(
Takhle nějak si tenhle národ vykládá demokracii a kam jsme se s tím dostali
Jinak co říká manželka milence nevím, naštěstí jsem tuto situaci řešit nemusela ale co říká manželka courám co se jí snaží svádět manžela klidně publikovat můžu
Dotyčné slečně jsem důrazně sdělila, že o takovou "noční sociální pracovnici" by si manžel stejně neopřel ani kolo, ale jestli jí ještě uvidím nebo se dozvím, že po něm "jde" tak jí zmaluju hubu, že jí doma nepoznají.
Blue, ty se mi líbíš
Není tady
BLUE napsal(a):
A ten pán, kvůli kterému ses takhle shodila a předvedla....ten si tě začal víc vážit? .....?
Upravil(a) Daphné (28. 4. 2010 9:45)
Není tady
Mikeš napsal(a):
BLUE napsal(a):
Ty jsi učiněná holubička, Blue
jo jo ty vlasy mě taky dostaly jemnost sama
Není tady
Daphné napsal(a):
BLUE napsal(a):
Takže vlastně nic hroznýho, ani jsem jí nefackovala, jen přišla o trochu vlasů, když jsem jí v rámci pochopení vážnosti situace za ně chytla aby mi nezdrhlaA ten pán, kvůli kterému ses takhle shodila a předvedla....ten si tě začal víc vážit? .....?
Ten pán je její muž a aptrně vůbec o incidentu neví, partnerům se zas nemus vyblejt úplně všechno, ne?
A o shazování a předvádění bych mluvila, kdyby se Blue rozhodla udělit přátelksé rady a doporučení na veřejnosti, notabene před manželem, nikoli mezi očima, jak se na dámu sluší
Upravil(a) Fidorka (28. 4. 2010 9:47)
Není tady
BLUE napsal(a):
Blue- ty jsi dobrý "divočák" !
Asi to bude tím, že jsi mladší. Já bych se už spokojila s představou ,jak s ní tu chodbu vytírám.....
V případě ,kdyby to bylo opětováno manželem , tak by se představa obohatila ještě o natažený drátek nad schody pro manžu.....
Není tady
Daphné, informační šum - už so rozumíme.
Jen bych doplnila, že i milenka může reagovat slovy "vždyť přece manželku už máš..."
Teda já nestačím - jedna kouše jak služební pes, druhá vyškubnuté vlasy omlouvá obavou ze zdrhnutí postižené... kde se to v těch babách bere???
Není tady
Fidorka napsal(a):
Daphné napsal(a):
BLUE napsal(a):
Takže vlastně nic hroznýho, ani jsem jí nefackovala, jen přišla o trochu vlasů, když jsem jí v rámci pochopení vážnosti situace za ně chytla aby mi nezdrhlaA ten pán, kvůli kterému ses takhle shodila a předvedla....ten si tě začal víc vážit? .....?
Ten pán je její muž a aptrně vůbec o incidentu neví, partnerům se zas nemus vyblejt úplně všechno, ne?
Tak,tak konspirace muší bejt.... Jen ať si hoch myslí,že se potenciální milka ( nebo Milka? ) odtáhla sama od sebe....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak,tak konspirace muší bejt.... Jen ať si hoch myslí,že se potenciální milka ( nebo Milka? ) odtáhla sama od sebe....
no pokud to ale není ještě taková čůza, která by si šla jejímu manželovi ještě drze postěžovat a pofňukat na rameno
Není tady
Fidorka napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
no pokud to ale není ještě taková čůza, která by si šla jejímu manželovi ještě drze postěžovat a pofňukat na rameno
V tom pádě už nelze nic ,než spolehnout na chlapa a jeho rozum..
I když spoléhat na něco tak těkavého v okamžiku spatření vnadné kořisti?!
Není tady
Fidorka napsal(a):
A o shazování a předvádění bych mluvila, kdyby se Blue rozhodla udělit přátelksé rady a doporučení na veřejnosti, notabene před manželem, nikoli mezi očima, jak se na dámu sluší
Fakt chování dámy..... na veřejnosti se chovat "jako dáma" a v soukromí....jaksi.....jinak? To mně posol bulvu, jak praví jistá reklama....
Není tady
na veřejnosti se chovat "jako dáma" a v soukromí....jaksi.....jinak?
Jak říká už ono staré rčení cosi o huj a fuj...
Kde se schází manželka a milenka v soukromí? To jako ji jde srovnat k ní domů nebo si na ni počíhá na dámských záchodcích v supermarketu???
Není tady
Neblázněte, to fakt nebylo tak divoký jak se zdá....jen bych si opravdu připadala jako pokrytec a totální husa kdybych se tvářila jako že se nic neděje, když všichni v práci jasně vidí že mi ta čůza zkouší oblbovat manžela.
Daphné - nevím kde jsi vzala že jsem dáma. Nechovám se tak ani si na to nehraju!! A pokud tě to zajímá tak manželovi jsem to s odstupem času řekla. Máme skvělej vztah a říkáme si v podstatě všechno - spousta věcí se tím zjednoduší.
Radši se budu chovat jako "ne-dáma" než být podváděná dáma bez manžela
Není tady
Nevím, já se tomu tak nedivím . Ono se vám nikdy nestalo, že jste si vzali (třeba v práci) někoho stranou a řekli mu od plic, co vám vadí? Třeba i bez tahání za drdol?
Já to musela udělat víckrát s podřízeným. Bez jekotu, bez inzultace. Ale pochybuji, že mě za to ten dotyčný chválil. Prostě jsem upozornila na jednání,které nebudu tolerovat. Podřízeného lze vyhodit,když se chování opakuje.
Takže když to Blue sfoukla s nechápavou ( a nechává být musí,když jí nesepne, že pán je zjevně zadán)vtěrkou v soukromí, nevidím to až tak zle ( až na prostředky domluvy- )
Možná by jen na domluvu nedala... A pokud žije v domnění- vše dovoleno, tak halt zjistí, že vše NE...
Není tady