6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BLUE napsal(a):
tak domlátit jí do krve je trochu silná káva, ale svádět mi nějaká cuchta chlapa tak jí pár facek klidně střihnu
Mimochodem tam nikde nepsali že jí byl nevěrný pouze to že ho kolegyně sváděla .....pokud by byl nevěrnej tak by ty facky slíznul taky :-)
Víš , že mě ani nenapadlo, že by ji mlátila jen kvůli svádění? Beru to jako fakt, že "odhalila" blechu v kožichu....
No ale tím spíš bych na místě "ohrožené" manželky využila nějakou šikovnější mstu, než ring na pěsti....
Není tady
zuzi - já to spíš beru jako neplánovanou akci, šla za manželem do práce nejspíš mu jako "husa" nesla teplej oběd v kastrůlku a našla ho v objetí o 15 let mladší odbarvený flundry v minisukni, tak jí ruply nervy
jsem taky cholerik a rapl tak si to umím živě představit
Není tady
já to spíš beru jako neplánovanou akci
V tom článku ale píšou "Jeho kolega poslal ženu do patra, že je v některé z kanceláří. Žena šla už najisto, zřejmě něco tušila. Načapala ho právě v přítomnosti úřednice." Otázka je, zda a jak je načapala - některejm stačí, že se manžel baví s jinou. Krom toho si myslím, že v pracovní době a baráku plným lidí to zas až tak žhavý bejt nemohlo.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nějak mi to celé ještě rezonovalo v hlavě a tak jsem si zapřemýšlela:
Ty protipóly řešení vzniklých trojúhelníků-
na jedné straně : manžel(ka) dělá že nic nevidí,tiše kleje nebo slzí do polštáře s vědomím toho, že dělá to, co hodně psychologů v případě odhalené nevěry doporučuje... Ničí si nervy, sebevědomí dostává na p*de*l...
na druhé straně vyletí podvedený (třeba i "právem"podváděný ) na milence (ku) a postřílí nebo pobije aktéry.... V lepším případě se stane terčem posměšků širokého okolí , v horším bručí v base...
Tak mi řekněte, proč jsem byla mimoň pro zdejší osazenstvo s tím, že jsem si chtěla pozice mezi námi třemi(milenka ,manžel, já) vyjasnit z očí do očí? Bez střelby, bez nadávání, bez domlácení manžela nebo milenky...
Ať přemýšlím, jak přemýšlím- mě ta přímočarost a okamžité jednání ještě pořád přijde lepší než oba jmenované protipóly.. Tím se nechválím, jen sleduju, že ty(ti) kteří šli s otevřeným hledím středem jsou buď spokojeně rozešlí ( třeba XXXXka mě teď napadá ),nebo jsou dál spolu ( Zklamča, já , Vanilka- i když tu zde z nějakého pochybného důvodu strkáte do jiných sfér..)- ti ,kteří čekali jsou ještě po letech dobití a hledají zbytky sebevědomí , bojí se dalších vztahů.. A nebo střílí ,když jim rupnou nervy....
Zuzzzi, ja osobne netuším, ČO chce manželka riešiť s milenkou... Ony dve spolu vzťah nemajú a ak má nejaký problém, mala by sa - podľa mňa - obrátiť na manžela/muža/partnera/priateľa, s ktorým vzťah má... S nikým iným(možno so sebou, prípadne s psychológom) nemá šancu VZŤAH ICH DVOCH vyriešiť. To, že si ty bola zvedavá, aká je milenka, sa ťažko dá nazvať legitímnou stratégiou riešenia konflitkov. A brať si k tomu dieťa je podľa mňa už predohra k takýmto "kotočovo-pavlačovým" riešeniam. Ešte chýba, aby ti viselo na prsníku(alebo požičať ďalšie od susedov a simulovať sociálnu baladu )...
Proste - moja babička hovorievala "Čo sa doma upečie, má sa doma aj zjesť" - a ja tým nemyslím neriešiť, ale riešiť s partnerom - svojím... Ale sme ľudia rôzni, niekto to rád horúce, niekto to rád italské, niekto komornejšie, niekto dôstojne a podľa možností pokojne... niekto strieľa a niekto sa chladne rozvedie - Pánbožko nás má všelijakých, ako hovorievala o.i. moja babička.
Není tady
BLUE napsal(a):
zuzi - já to spíš beru jako neplánovanou akci, šla za manželem do práce nejspíš mu jako "husa" nesla teplej oběd v kastrůlku a našla ho v objetí o 15 let mladší odbarvený flundry v minisukni, tak jí ruply nervy
jsem taky cholerik a rapl tak si to umím živě představit
No, ak ho našla "v objetí", tak to sa asi veľmi nebránil... Ale holt je fakt ľahšie zbiť cuzdiu ženskú ako vlastného - hoci neverného - muža. Len je potom horšie s ním žiť.
Není tady
Já jsem kdysi podobnou situaci řešila taky podobně. Rozdíl byl v tom, že pár facek schytal manžel! Ona mě vůbec nezajímala. Hi hi když si na to vzpomenu musím se smát... to bylo černo před očima
Není tady
Selima napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Nějak mi to celé ještě rezonovalo v hlavě a tak jsem si zapřemýšlela:
Ty protipóly řešení vzniklých trojúhelníků-
na jedné straně : manžel(ka) dělá že nic nevidí,tiše kleje nebo slzí do polštáře s vědomím toho, že dělá to, co hodně psychologů v případě odhalené nevěry doporučuje... Ničí si nervy, sebevědomí dostává na p*de*l...
na druhé straně vyletí podvedený (třeba i "právem"podváděný ) na milence (ku) a postřílí nebo pobije aktéry.... V lepším případě se stane terčem posměšků širokého okolí , v horším bručí v base...
Tak mi řekněte, proč jsem byla mimoň pro zdejší osazenstvo s tím, že jsem si chtěla pozice mezi námi třemi(milenka ,manžel, já) vyjasnit z očí do očí? Bez střelby, bez nadávání, bez domlácení manžela nebo milenky...
Ať přemýšlím, jak přemýšlím- mě ta přímočarost a okamžité jednání ještě pořád přijde lepší než oba jmenované protipóly.. Tím se nechválím, jen sleduju, že ty(ti) kteří šli s otevřeným hledím středem jsou buď spokojeně rozešlí ( třeba XXXXka mě teď napadá ),nebo jsou dál spolu ( Zklamča, já , Vanilka- i když tu zde z nějakého pochybného důvodu strkáte do jiných sfér..)- ti ,kteří čekali jsou ještě po letech dobití a hledají zbytky sebevědomí , bojí se dalších vztahů.. A nebo střílí ,když jim rupnou nervy....Zuzzzi, ja osobne netuším, ČO chce manželka riešiť s milenkou... Ony dve spolu vzťah nemajú a ak má nejaký problém, mala by sa - podľa mňa - obrátiť na manžela/muža/partnera/priateľa, s ktorým vzťah má... S nikým iným(možno so sebou, prípadne s psychológom) nemá šancu VZŤAH ICH DVOCH vyriešiť. To, že si ty bola zvedavá, aká je milenka, sa ťažko dá nazvať legitímnou stratégiou riešenia konflitkov. A brať si k tomu dieťa je podľa mňa už predohra k takýmto "kotočovo-pavlačovým" riešeniam. Ešte chýba, aby ti viselo na prsníku(alebo požičať ďalšie od susedov a simulovať sociálnu baladu )...
Proste - moja babička hovorievala "Čo sa doma upečie, má sa doma aj zjesť" - a ja tým nemyslím neriešiť, ale riešiť s partnerom - svojím... Ale sme ľudia rôzni, niekto to rád horúce, niekto to rád italské, niekto komornejšie, niekto dôstojne a podľa možností pokojne... niekto strieľa a niekto sa chladne rozvedie - Pánbožko nás má všelijakých, ako hovorievala o.i. moja babička.
Co chce manželka řešit s milenkou?
No nevím, co chtěla ta tlukoucí manželka.... Já potřebovala vidět sokyni a manžu na jednom fleku abych si sama udělala obrázek kam chci jít já. Možná ,když o tom tak přemýšlím i proto,že kdyby mi v ty dny manžel tvrdil cokoliv,nevěřila bych mu ani jak se jmenuje.... V okamžiku "střetnutí" jsem měla jasno,kdo je "oběť",kdo je zblblý hračička bez tušení důsledků....
Prostě jsem věděla,komu mám věřit. Teprvé později jsem se náhodně dozvěděla o "morálních kvalitách"milenky.
Ale to je "můj" příběh. Opravdu ho nikomu nenutím k následování. Já prostě vím, že mě nevytočí milenka,ani kdybych ji našla na manželovi v naší posteli tak, abych je postřílela( zbraň fakt mám, legální )nebo abych ji s jekotem domlátila.. Můžu řešit cokoliv v přítomnosti kohokoliv(i dětí)- já se sesejpám vždycky až PO... Někde v koutku a tichosti se pobleju nebo vybrečím, nebo jen vychechtám z podoby....
Není tady
To ja som človke, že čím menej viem, tým som šťastnejšia. Riešim spokojnosť v spoločnom vzťahu, ale či je milenka VŠ, SŠ, mladšia alebo staršia, barbína alebo Stellinka Zázvorková, to som nejako nikdy neriešila. A už vbôec som nevyhľadávala konfrontácie - teda, s ňou. S bývalým(i) som konfrontovala výdatne.
Není tady
Selima-no jasně že by si především zasloužil "po čuni" manžel o tom žádná Já jen vím z vlastní zkušenosti, že je občas potřeba dát okolíjasně najevo co si nechám líbit a co ne.
Abych byla konkrétní tak můj manžel má v práci kolegyni která mu jednoznačně nadbíhá a líbí se jí. On na to nijak nereaguje a ani se nic neděje a nestalo (zatím) ale já to cítím, je to taková ženská intuice.
zkouší na něj jakože mu v sobotu zavolá, že nemůže najít nějakou ulici v Praze a že on je tak šikovnej a vyzná se, jestli by jí nemohl poradit....
nebo že veze do práce nějaký šanony a jestli by jí nemohl odvézt když to má při cestě a táák.
Takže manžel nedělá nic za co bych měla fackovat jeho, naopak jí často (v rámci slušnosti) odbyde....ale ona je prostě jasná, takže jsem jí taky takhle na jedný firemní akci na záchodě "vysvětlila" jak se věci mají a jak dopadne když se bude sápat po "něčem co jí nepatří"
Není tady
BLUE napsal(a):
tak domlátit jí do krve je trochu silná káva, ale svádět mi nějaká cuchta chlapa tak jí pár facek klidně střihnu
Mimochodem tam nikde nepsali že jí byl nevěrný pouze to že ho kolegyně sváděla .....pokud by byl nevěrnej tak by ty facky slíznul taky :-)
ono to asi tak horké nebylo, protože druhý den "postižená" byla v práci. asi ji paní jednu hvízdla a jí se pustila malinovka z nosu . nevím jestli bych byla něčeho takového schopna, ale paní je akční .
Není tady
BLUE napsal(a):
Viz "Soukromé pasti", kdy žena upekla manželovi bábovku, s láskou ji pocukrovala, a nečekaně mu ji dovezla na chatu...
... a on si tam, parchant, užíval s mladicí, která na něj při spatření přicházející manželky zavolala: "Oldo, jde sem nějaká paní s bábovkou!"
Není tady
Mikeš - jj to holt ženskou prostě nase*e mě by víc než celá nevěra nakrklo že se mu jak vůl dělám s bábovkou a on se válí s nějakou courou co vypadá jako by právě vyšla střední školu
Není tady
BLUE napsal(a):
...takže jsem jí taky takhle na jedný firemní akci na záchodě "vysvětlila" jak se věci mají a jak dopadne když se bude sápat po "něčem co jí nepatří"
Koukám, že seš pěkně vostrá... ...ale nic proti, já mám takovou ženskou doma... miloučká, hodňoučká, usměvavá... ale jak měla pocit, že nějaká jiná sahá na "něco co jí patří" tak po té paní vystartovala jak pitbull na batole... naštěstí jenom po telefonu, teda...
Není tady
Jak pitbull na batole... to je hezký, to si musím zapamatovat (abych tě mohla plagovat, víš?).
Hele - co se tak konkrétně říká ze strany manželek milenkám? Já jsem tak atypicky nežárlivá, že si vůbec neumím představit, co bych na slečnu ječela... kdybych teda ječela
Není tady
Mikeš napsal(a):
Koukám, že seš pěkně vostrá... ...ale nic proti, já mám takovou ženskou doma... miloučká, hodňoučká, usměvavá... ale jak měla pocit, že nějaká jiná sahá na "něco co jí patří" tak po té paní vystartovala jak pitbull na batole... naštěstí jenom po telefonu, teda...
Musela jsem. To se fakt nedalo.
Upravil(a) majkafa (27. 4. 2010 18:02)
helena napsal(a):
Hele - co se tak konkrétně říká ze strany manželek milenkám?
To jsou víceméně samá zde nepublikovatelná slova...
Není tady
Ale to já kruciš vím, že nepublikovatelná... jenže co to sdělení mezi nima? Pokud se teda neječí vulgarity jen pro úlevu
Není tady
Já když jsem jednou byla "face to face" s milenkou mého tehdy ještě manžela, a již zklidněna se ji snažila varovat slovy cca "dej si bacha, máš děcko, je to hajzl", tak ona na něj křičí do bytu: "D..., volej policii, ona je tady a vyhrožuje mi..."
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Hele - co se tak konkrétně říká ze strany manželek milenkám?
Ty u toho jsi, když tvá manželka volá tvým milenkám? Jak to víš?
Nebo je to jenom z agentury JPP?
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ty u toho jsi, když tvá manželka volá tvým milenkám? Jak to víš?
Říkala mi to
Není tady
Selima: Zuzzzi, ja osobne netuším, ČO chce manželka riešiť s milenkou... Ony dve spolu vzťah nemajú a ak má nejaký problém, mala by sa - podľa mňa - obrátiť na manžela/muža/partnera/priateľa, s ktorým vzťah má...
Seli, ty úvahy jsou jistě svým způsobem správné. Ne že bych nesouhlasila.
Ale nevím, nevím, zda manželka "nemá" vztah s milenkou. Je sice věcí toho muže, aby odbyl vtěrku, ale ony některé dokážou být velmi vlezlé. A co si budeme povídat, když se budu vymalovaná usmívat v práci na chlapa od 8 do 16 hodin, nemůže mi jeho manželka konkurovat s rodinnými starostmi a složenkami a nedostavěným barákem a ubrečeným malým dítětem...
A on ten muž sice může být do jisté míry fér a rozumný, že manželku neopustí, ovšem pár románků po pracovní době - tedy časově na úkor té rodiny - to si jako milenka prosadím poměrně hravě (a Ty to určitě o sobě víš taky) .
Já bych to asi nebrala tak, že na to ta milenka nemá "právo" (jak se tu kdysi diskutovalo) ... spíš bych přemýšlela o její "slušnosti" (když ví, že ten muž má svoji rodinu, třeba malé dítě, atd). A to už je jiná káva, že.
Možná že v každém našem časovém období vnímáme i tu nevěru jinak. Já bych se dnes ve svých letech s nějakou milenkou vůbec nezahazovala. Udělala bych si jasno doma. Ale nedivím se BLUE, že si promluvila (obzvlášť když vidím ty fotky krásných dětí...), ono je to někdy možná i potřeba, aby si někdo něco uvědomil - tedy bez facek.
helena: Hele - co se tak konkrétně říká ze strany manželek milenkám?
Helo, to nechtěj slyšet .
Vlastně, zeptej se BLUE .
Upravil(a) Tercila (27. 4. 2010 20:08)
Není tady
Tercila napsal(a):
Selima: Zuzzzi, ja osobne netuším, ČO chce manželka riešiť s milenkou... Ony dve spolu vzťah nemajú a ak má nejaký problém, mala by sa - podľa mňa - obrátiť na manžela/muža/partnera/priateľa, s ktorým vzťah má...
Seli, ty úvahy jsou jistě svým způsobem správné. Ne že bych nesouhlasila.
Ale nevím, nevím, zda manželka "nemá" vztah s milenkou. Je sice věcí toho muže, aby odbyl vtěrku, ale ony některé dokážou být velmi vlezlé. A co si budeme povídat, když se budu vymalovaná usmívat v práci na chlapa od 8 do 16 hodin, nemůže mi jeho manželka konkurovat s rodinnými starostmi a složenkami a nedostavěným barákem a ubrečeným malým dítětem...
A on ten muž sice může být do jisté míry fér a rozumný, že manželku neopustí, ovšem pár románků po pracovní době - tedy časově na úkor té rodiny - to si jako milenka prosadím poměrně hravě (a Ty to určitě o sobě víš taky) .
Já bych to asi nebrala tak, že na to ta milenka nemá "právo" (jak se tu kdysi diskutovalo) ... spíš bych přemýšlela o její "slušnosti" (když ví, že ten muž má svoji rodinu, třeba malé dítě, atd). A to už je jiná káva, že.
Možná že v každém našem časovém období vnímáme i tu nevěru jinak. Já bych se dnes ve svých letech s nějakou milenkou vůbec nezahazovala. Udělala bych si jasno doma. Ale nedivím se BLUE, že si promluvila (obzvlášť když vidím ty fotky krásných dětí...), ono je to někdy možná i potřeba, aby si někdo něco uvědomil - tedy bez facek.
Vytučnila jsem v Selimy příspěvku to, co považuji za omyl- hluboce zakořeněný. Milenka a manželka má společného chlapa. Tudíž společný zájem. Bohužel jednostranně pojaté využívání se setkává s nevolí protistrany.... A´t už manželky, nebo vtěrné milenky. Pokud by se jednalo o předem domluvené soužití, nebude kolem toho tak brzy fackovačka.
Není tady
Selima: Ony dve spolu vzťah nemajú
Zuzi: Vytučnila jsem v Selimy příspěvku to, co považuji za omyl- hluboce zakořeněný.
Tak, ono je to jednoduché.
Když budu mít zájem o zadaného muže, ráda budu v duchu odmítat existenci jeho manželky (Seli, to není míněno na Tebe, to jsou jen moje úvahy ze své strany - tedy potenciální milenky) a zřejmě jako 99% jiných takových žen si ráda řeknu, že je to věcí jen toho muže, že chce MĚ a ne manželku. V té euforické chvíli zapomínám, že on chce za 1. nás obě a za 2. ta manželka prostě existuje, a moje chování, ovlivňující toho muže, ji následně nějak ovlivní taky....
Ať se nám to líbí nebo ne, je to všechno provázané.
Není tady
helena napsal(a):
Ale to já kruciš vím, že nepublikovatelná... jenže co to sdělení mezi nima? Pokud se teda neječí vulgarity jen pro úlevu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Kdysi dávno mi jedna taková manželka řekla: " za jiných okolností bychom mohly být kamarádky"....:-)
Tak moc si mě "oblíbila"
Není tady
Nikdy bych se na místě manželky takhle neshodila. Z mého pohledu chudák milenka - ona žádné závazky nemá, může si dělat co chce a takhle dopadne.
Není tady