Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 4. 2010 14:26

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Co řikáte tomuhle?

dneska jsem našla na netu  tohle:
http://www.novinky.cz/krimi/198606-zena … traze.html

Pročetla jsem reakce pod článečkem a přemýšlím, jestli je to k smíchu nebo k pláči...
Ne že bych nepřála  pár facek  nějaké bujaré svůdnici, ale chybí mi tam pár facek tomu justičnímu strážci-manželovi....

Není tady

#2 26. 4. 2010 14:36

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co řikáte tomuhle?

zuzi777a napsal(a):

dneska jsem našla na netu  tohle:
http://www.novinky.cz/krimi/198606-zena … traze.html

Pročetla jsem reakce pod článečkem a přemýšlím, jestli je to k smíchu nebo k pláči...
Ne že bych nepřála  pár facek  nějaké bujaré svůdnici, ale chybí mi tam pár facek tomu justičnímu strážci-manželovi....

no, já myslím, že slušní lidé to fackami neřeší.
a je otázkou , jestli to dotyčné pomohlo k tomu, aby s ní manžel zůstal. Možná se jí jen ulevilo

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 26. 4. 2010 14:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak nejako. Pochopiteľné, ale smutné. A samozrejme, že zbiť si mala v prvom rade "dárečka".... wink (ktorý jej bol neverný, nie tá druhá baba). Ale zrejme tušila, že by sa jej možno aj jedna ušla... alebo by bolo ťažšie udržať si ho. No ak prišiel kvôli tomu incidentu dumbom o prácu, tak ju asi fakt nepomiluje. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 26. 4. 2010 14:46

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Tak nejako. Pochopiteľné, ale smutné. A samozrejme, že zbiť si mala v prvom rade "dárečka".... wink (ktorý jej bol neverný, nie tá druhá baba). Ale zrejme tušila, že by sa jej možno aj jedna ušla... alebo by bolo ťažšie udržať si ho. No ak prišiel kvôli tomu incidentu dumbom o prácu, tak ju asi fakt nepomiluje. hmm

Já jsem z toho článku vyrozumněla,že o funkci přišel velitel stráže, ne ten manžel,který přihlížel jak se baby škrtí....

Každopádně , je to soda..
I pro mě, i když jedovatě  kývu na ledacos, tak otevřený útok mi přijde  slovy mé dcery  Hhhhustý ... tongue

Není tady

#5 26. 4. 2010 14:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zástupca veliteľa stráže - to mi práve už zaváňa samotným manželom... big_smile ale istá si nie som. A prizeral sa práve manžel - "nevedel, ktorú brániť" lol ... Už len za tú nerozhodnosť a "prizeranie" by ho mali do zadele kopnúť obidve ženy, podľa mňa.

Upravil(a) Selima (26. 4. 2010 14:50)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 26. 4. 2010 15:23

Rozárka*
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Manžela si možná podala až doma, protože kdyby mu vystřihla taky pár na místě, tak by to mohlo být napadení veřejného činitele pokud by byl ve službě big_smile

Není tady

#7 26. 4. 2010 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

va To mi nenapadlo.... lol

Brita

Není tady

#8 26. 4. 2010 17:37

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Někde jsem četl pěkné pojednání - když dám do huby policajtovi ve službě za to, že chodí za mojí ženou, není to napadení veřejného činitele. A když mu dám do huby i mimo službu za to, že mi dal pokutu za přestupek, tak to napadení veřejného činitele je. wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#9 26. 4. 2010 19:20

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Nejvíc mě zaujalo právě to, že chlap jenom koukal. Jak klasické big_smile big_smile.
Taky jsem si říkala, že "poté" už by o něj neměla stát ani manželka, ani milenka. big_smile Protože vlastně "neobstál" big_smile.
Asi se do toho článku nevešlo všechno, samozřejmě, ale zarazilo mě, že se psalo pouze o "potrestání" manželky, kdežto že by padla zmínka o tom, že milenci jaksi taky nejednali úplně fér.... To se asi v takovém článku rozebírat nedá - je to jen zpráva. Ale taky to svědčí o vnímání tohoto "jevu" ve společnosti.

Je evidentní, že ten případ je nepříjemný a trapný pro všechny 3 zúčastněné. Hrozné mi připadá, že takovou "rodinnou" situaci wink rozmazávají média. neutral
Ale už jsem tady psala kdysi o tom, jak v rádiu proběhla naprosto spontánní reakce podváděné manželky i se jménem a adresou milenky (nedaleko od nás)...  Říkala jsem si, jak se ta milenka asi cítí, když jde ráno do práce a půl vesnice ví...

Proletěla jsem tu diskuzi pod článkem a zasmála jsem se, když tam jeden pán zdůraznil, že má doma taktéž ráznou ženu a že si takové ráznosti u své manželky vlastně považuje - jen jsem si říkala, proč vlastně va smile, na to jsem fakt nedošla.

Upravil(a) Tercila (26. 4. 2010 19:21)

Není tady

#10 26. 4. 2010 19:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tercila napsal(a):

Nejvíc mě zaujalo právě to, že chlap jenom koukal. Jak klasické big_smile big_smile.
Taky jsem si říkala, že "poté" už by o něj neměla stát ani manželka, ani milenka. big_smile Protože vlastně "neobstál" big_smile.
Asi se do toho článku nevešlo všechno, samozřejmě, ale zarazilo mě, že se psalo pouze o "potrestání" manželky, kdežto že by padla zmínka o tom, že milenci jaksi taky nejednali úplně fér.... To se asi v takovém článku rozebírat nedá - je to jen zpráva. Ale taky to svědčí o vnímání tohoto "jevu" ve společnosti.

Je evidentní, že ten případ je nepříjemný a trapný pro všechny 3 zúčastněné. Hrozné mi připadá, že takovou "rodinnou" situaci wink rozmazávají média. neutral
Ale už jsem tady psala kdysi o tom, jak v rádiu proběhla naprosto spontánní reakce podváděné manželky i se jménem a adresou milenky (nedaleko od nás)...  Říkala jsem si, jak se ta milenka asi cítí, když jde ráno do práce a půl vesnice ví...

Proletěla jsem tu diskuzi pod článkem a zasmála jsem se, když tam jeden pán zdůraznil, že má doma taktéž ráznou ženu a že si takové ráznosti u své manželky vlastně považuje - jen jsem si říkala, proč vlastně va smile, na to jsem fakt nedošla.

AD vytučněné- to mě taky rozesmálo.stolt  Docela jsem koukala va ,kolik lidí to drsné řešení  kvitovalo se souhlasem. Já jsem sice taky  "proti"- ale tohle  mlácení na záchodkách mi přijde  nejapné řešení setkání milenky s manželkou i manželem pod jedním stropem....

Není tady

#11 26. 4. 2010 19:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně tahle zpráva rozesmála, už když o ní psali noviny téměř před měsícem. No, nevím, přijde mi to, jako když se mezi sebou postrkají dvě trhovkyně. Je to takový, no prostě já bych tohle neudělala, neshodila bych se tím, abych se šla prát se sokyní. Nikdy mě nenapadlo inzultovat manželovu milenku. Ale tak každý to řeší jinak. Ale asi to musela být psina a ten chlap u toho musel být za úplnýho blbce. může být rád, že se pak na něj nevrhly obě jako saně a nenabančili ještě jemu, že se jich nezastane.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#12 26. 4. 2010 21:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka:  může být rád, že se pak na něj nevrhly obě jako saně a nenabančili ještě jemu, že se jich nezastane.

big_smile Tady je evidentní, že v mnoha případech to nemá jednoduché ani manželka, ani ta milenka. Třeba to, že se jí milenec nezastal, pomůže oné milence k vystřízlivění a příště si vybere někoho "zodpovědnějšího (vůči ní) wink.

Předpokládám, že pán snad za dobu trvání svých záletů milence stačil sdělit, že jeho paní není zrovna kliďas, takže milenka od ní něco podobného mohla očekávat (a připravit se) big_smile, na druhou stranu, kdoví, jak dlouho "trpěla" ona manželka s jeho zálety. Když šla takhle najisto, musela o nich zřejmě vědět, chudák, už delší dobu - nervy pak udělají své.
A on si chlápek najde nějakou třetí, o to se nebojím big_smile.

Zajímavé je, že tihle týpci, kteří doma mají prudké "saně" (nemám na mysli ty zimní) big_smile, si ty nevěry neodpustí.
Já jsem kdysi měla kolegu, který měl manželku rozeného detektiva, odhodlaného zničit jeho milence auto, odposlouchávat telefony, vyhrožovat atd., ale stejně jí zahýbal. A ještě mi tvrdil, že nejvíc by se mu líbilo, kdyby se kvůli němu dvě ženy popraly. Na moji námitku, že pak dostane od manželky po hubě nejspíš i on, se zadíval do neurčita a mlčel..... big_smile

Upravil(a) Tercila (26. 4. 2010 21:04)

Není tady

#13 26. 4. 2010 21:22

Marusja
♥♥-----

Taky jsem to zažila, naštvanej byl chlap, doletěl za manželkou do zaměstnani, a střílel. Ona mrtvá, jeho zachránili..., taky dobrý, ne?

Není tady

#14 26. 4. 2010 21:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Marusja: Taky jsem to zažila, naštvanej byl chlap, doletěl za manželkou do zaměstnani, a střílel. Ona mrtvá, jeho zachránili..., taky dobrý, ne?

Zase na tom byl mužskej líp hmm
Ty jsi to zažila? A tady, na území ČR?

Není tady

#15 26. 4. 2010 21:34

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marusja napsal(a):

Taky jsem to zažila, naštvanej byl chlap, doletěl za manželkou do zaměstnani, a střílel. Ona mrtvá, jeho zachránili..., taky dobrý, ne?

no to si fakt pomohl....madroll
Tomu říkám pitomost. Jako by se rvačkou , střelbou, výhrůžkami nechal někdo vrátit.
A msta?  K čemu? 
Já bych-teda kdybych se chtěla mstít- vymyslela nějakou potupnou dlouhotrvající mstu, ne prásk mezi oči...
Jsem štont pochopit , že chce poznazt někdo "soka(-yni)", taky jsem to potřebovala. Ale  někoho dořvat , nebo domlátit? Proč?   To mi hlava nebere.

Není tady

#16 26. 4. 2010 21:47

Marusja
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Marusja: Taky jsem to zažila, naštvanej byl chlap, doletěl za manželkou do zaměstnani, a střílel. Ona mrtvá, jeho zachránili..., taky dobrý, ne?

Zase na tom byl mužskej líp hmm
Ty jsi to zažila? A tady, na území ČR?

Jo, přišla jsem těsně poté... ještě tam bylo Áro, baba mrtvá (v prodejně oděvů, uprostřed dne) a JEHO "oživovali" v sanitce..., bylo to docela "brutus". Lidi stáli ještě kolem, a povídali si, jak on vlítl dovnitř, a rovnou se střílelo..., taky šel zřejmě najisto...

Není tady

#17 26. 4. 2010 21:56

Marusja
♥♥-----

zuzi777a napsal(a):

...no to si fakt pomohl....A msta?  K čemu?...To mi hlava nebere.

Neviděla bych to jako touhu o "pomoci si (s něčím, či k něčemu), ani jako mstu. Je to: Keď nie si moja, potom nie si ničia... (!)

Není tady

#18 26. 4. 2010 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne to celé (vlastne oboje) pripadá také kolotočovo-Bleskové tongue riešenie. Ale každému, čo jeho jest. Akurát - keby sa KAŽDÁ nevera a KAŽDÝ rozchod rieišli strieľaním, asi by nás nebolo toľko miliárd hmm

Brita

Není tady

#19 26. 4. 2010 22:37

Marusja
♥♥-----

Selima napsal(a):

... Ale každému, čo jeho jest. Akurát - keby sa KAŽDÁ nevera a KAŽDÝ rozchod rieišli strieľaním, asi by nás nebolo toľko miliárd hmm

Strieľaním by se možná nemuselo..., ale možno by sa mohlo riešiť tým, že by sa nestala..., že by se jí (nevěře), evevnuálně předešlo "nepácháním jí"...

Není tady

#20 27. 4. 2010 7:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

možno by sa mohlo riešiť tým, že by sa nestala..., že by se jí (nevěře), evevnuálně předešlo "nepácháním jí"
Hezké, leč poněkud nerealistické... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png obzvlášť v porovnání s tím, jak byla a někde dosud je trestána.
Ale k otázce - vždycky mě překvapí, jak dotyčný/á postižený/á vystartuje na milence/milenku, ať už "jenom" udělá kravál nebo mu/jí dá rovnou přes hubu - ale to, co má doma, bývá často "chudinka svedená"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#21 27. 4. 2010 8:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marusja napsal(a):

Selima napsal(a):

... Ale každému, čo jeho jest. Akurát - keby sa KAŽDÁ nevera a KAŽDÝ rozchod rieišli strieľaním, asi by nás nebolo toľko miliárd hmm

Strieľaním by se možná nemuselo..., ale možno by sa mohlo riešiť tým, že by sa nestala..., že by se jí (nevěře), evevnuálně předešlo "nepácháním jí"...

No, znie to dobre, ale nevera sa ťahá dejinami ľudstva odjakživa... takže to vidím skôr na Červenú knižnicu ako na realitu... (Cudzoloží sa aj v krajinách, kde je za to trest smrti dumbom , to je holý fakt stolt ). Inak samorejme, že ideál je "vera" a nie nevera, ale realita je bohužiaľ inde. Takže skôr ide o to ako sa s ňou vyrovnať "bez ztráty desítky".

Brita

Není tady

#22 27. 4. 2010 13:24

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nějak mi to celé ještě rezonovalo v hlavě a tak jsem si zapřemýšlela:
Ty protipóly řešení vzniklých trojúhelníků-
na jedné straně : manžel(ka) dělá že nic nevidí,tiše kleje nebo slzí do polštáře s vědomím toho, že dělá to, co hodně  psychologů v případě odhalené nevěry doporučuje... Ničí si nervy,  sebevědomí dostává na p*de*l...
na druhé straně   vyletí podvedený (třeba i "právem"podváděný ) na milence (ku) a postřílí nebo pobije aktéry.... V lepším případě se stane terčem posměšků širokého okolí , v horším bručí v base...

Tak mi řekněte, proč jsem byla mimoň pro zdejší osazenstvo  s tím, že jsem si chtěla pozice mezi námi třemi(milenka ,manžel, já) vyjasnit z očí do očí? Bez střelby, bez nadávání, bez domlácení manžela nebo milenky...

Ať přemýšlím, jak přemýšlím- mě ta přímočarost a okamžité jednání  ještě pořád přijde lepší než oba  jmenované protipóly.. Tím se nechválím, jen sleduju, že ty(ti) kteří šli s otevřeným hledím středem  jsou buď spokojeně rozešlí ( třeba XXXXka mě teď napadá ),nebo jsou dál spolu ( Zklamča, já , Vanilka- i když tu zde z nějakého pochybného důvodu strkáte do jiných  sfér..)- ti ,kteří čekali jsou ještě po letech dobití a hledají zbytky sebevědomí , bojí se dalších vztahů.. A nebo střílí ,když jim rupnou nervy....

Není tady

#23 27. 4. 2010 13:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

s tím, že jsem si chtěla pozice mezi námi třemi(milenka ,manžel, já) vyjasnit z očí do očí? Bez střelby, bez nadávání, bez domlácení manžela nebo milenky...
zuzi, ty možná víš (nebo aspoň doufáš), že k něčemu podobnému by z tvé strany při vyjasňování nedošlo. Ale u dalších zúčastněných už tu záruku nemáš... a když je takhle někdo hezky při ruce... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Čímž nechci říct, že je to "moje" řešení - jen to, že jak známo, příležitost dělá zlodějě.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#24 27. 4. 2010 13:40

BLUE
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

tak  domlátit jí do krve je trochu  silná káva, ale  svádět mi nějaká cuchta chlapa tak jí pár facek klidně střihnu big_smile
Mimochodem tam nikde nepsali že jí byl nevěrný  pouze to že ho kolegyně sváděla .....pokud by byl nevěrnej tak by ty facky slíznul taky :-)

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/Mtaw.jpghttp://lb4f.lilypie.com/Mtawp2.png
3010g a 52cm               3. roky   14,6kg/100cm
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/94Mh.jpghttp://lb1f.lilypie.com/94Mhp2.png    http://blue79.rajce.idnes.cz/     
3510g a 51cm               4.měsíc  6820g/66cm

Není tady

#25 27. 4. 2010 13:44

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

helena napsal(a):

s tím, že jsem si chtěla pozice mezi námi třemi(milenka ,manžel, já) vyjasnit z očí do očí? Bez střelby, bez nadávání, bez domlácení manžela nebo milenky...
zuzi, ty možná víš (nebo aspoň doufáš), že k něčemu podobnému by z tvé strany při vyjasňování nedošlo. Ale u dalších zúčastněných už tu záruku nemáš... a když je takhle někdo hezky při ruce... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Čímž nechci říct, že je to "moje" řešení - jen to, že jak známo, příležitost dělá zlodějě.

To je fakt, že většinou očekávám, že když se já budu chovat slušně , ostatní taky.... stolt
Ani mě nenapadlo, že by mě třeba milenka mého manži mohla inzultovat.... big_smile
Ale domlátit ji?  Ne že bych nechtěla dát oběma pár facek- to mi připomíná situaci v  "Ženy v pokušení!, kdy Vlasáková buší  časometrem do pohovky představujíc si svého muže-nevěrníka.... lol Představám se nebráním..loltongue
V  tom se úúplně vidím-představa, jak bych je s chutí oba prolípla, i v tom mém  pojetí jednání byla..rodna, nebo když Holubová v "Líbáš jako Bůh " zahradníma nůžkama stříhá keříku prsa..... lol Tam se poznám taky.  stolt jen mi halt stačí k k vypuštění páry ta představa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí