19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
U jsem na babinet tenhle dotaz házela, ale nikdo mi nedokázal poradit.. Máme novou digestoř, v paneláku. Je normálně do zásuvky, to je v pohodě, ale ze zdi vede roura, která nedosahuje do té díry, která je v digestoři. Kdo mi to napojí, abych tu digestoř mohla pouívat? Nevím, jakého řemeslníka mám shánět.
Není tady
no nevím, řekla bych, e elektrikáře
Není tady
To si právě myslim, e ne. Napojení roury nemá s elektrikou přece nic společnýho, ne?
Není tady
Má ta digestoř nějakou značku, jméno výrobce atd. (hledej títek)? Jestli ano, zkus volat jejich servis - buď udělají nebo poradí.
Není tady
elektrické spotřebiče má zapojovat elektrikář, nebo servisní technik
Není tady
Jo, s tou značkou to není patný. Ví, lam., nám to montovali s kuchyní a ti nám řekli, e na to nemají potřebné oprávnění.
Není tady
Jedná se vlastně o propojení vzduchotechniky, take tohle zvládnou lidi, kteří dělají klimatizace, ledničky a podobné věci, mají i oprávnění na elektriku. Jinak si myslím, e dvě trubky zvládne i instalatér a na zapojení zástrčky do zásuvky ádné oprávnění není potřeba.
Není tady
Jojo, myslela jsem instalatéra. No děkuji za rady něco z toho určitě klapne
Není tady