|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky těhulky, chtěla jsem se zeptat, jak se počítají týdny těhotenství. První den poslední MS jsem měla 15.1. a ovu 30.1. Je to od ovu, nebo od toho prvního dne MS? Všude píšou něco jiného. Díky za radu!!!
Není tady
tak to je super, to už bych byla v 5tt?
V úterý jdu k doktorovi, tak možná už by mohlo být něco vidět na ultrazvuku, nebo je ještě brzo?
Není tady
Tuším že někdo psal že od 6 týdne je vidět srdíčko jak bije.
Není tady
ale kulička tam možná bude, já byla to zjistila až v 8.tt a to už tam srdíčko bylo. Blahopřejeme k Těhu Dezy!
Není tady
Díky moc, ale ještě to nemám potvrzený, tak nechci nic zakřiknout. Právě, že tam půjdu až v to úterý. Testů jsem zkoušela několik, všechny byly pozitivní, tak doufám, že to všechno bude v pořádku. Chtěla bych, aby mě hned poslal na ten ultrazvuk. No uvidím
Není tady
Pokud nemá ultrazvuk v ordinaci posílá se v rozmezí 8-12 týdne (tedy podle tabulek)
Není tady
Nemá - chodím do Prahy do Podolí a na ultrazvuk se tam objednává, tak to asi budu muset pěkně čekat. A ty jsi na tom spunte jak?
Není tady
BT se drží, testík zkusím zítra, ovu byla 20 den
Jsem nervní až to bolí

Není tady
Ahoj dezy,
tak gratuluji... Přidám se se svou zkušeností - k dr. jsem šla asi 18. den vynechání MS, vyšetřil mě klasicky, určil těhotenství, vypsal průkazku a jelikož utz u sebe nemá, musela jsem se sama objednat do nemocnice na 12tt...
Toto je klasický postup tady u nás, takže si budu muset ještě "chvíli" počkat než mrňouska uvidím 
Přeji ti aby vše proběhlo v pořádku a mohla ses radovat z pozitivních zpráv.
Hezký den. Sun
Není tady
Děkuju moc, tobě teda taky velká gratulace!
Tak kdyby bylo vše v pořádku, tak počkáme - nic jiného nám stejně nezbyde:-) Docela se bojím, aby bylo vše v pořádku, ale snad to vyjde:-)
Není tady
Dezy, díky za bacily, chytám......
Hlavně se neboj, určitě je vše v pořádku.
Není tady

Ahojky Dezy taky držím palečky ať je to všechno v pořádku a chytám bacily ať se můžu co nejdřív připojit
Měj se krásně pa pa 
Není tady