|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maminy, poradte neco dobreho na obed a veceri kdyz kojim. Mam desnou chut na fazolovou polevku, halusky se zelim apo. , ale to jsou jidla "zakazana" a mne uz dochazi inspirace. Zaroven by to melo byt neco rychleho :-))) Dekujuuuuuuuuuu.
Není tady
aha - tak to mě mrzí... já měla to nejhorší období v létě - takže jsem se odbývala loupaným ovocem a zeleninou, jogurty, brambory s mlékem, jalové polévky a omáčky... no, ty první dva měsíce síla, pak už se to dá, semtam něco přidat a mimčo si toho ani nevšimne - a od tří měsíců už jsem baštila s výjimkou syrové cibule a syrového česneku všecko a bylo to fajn...
a co rajská - bez cibule, s těstovinou... taky přidat kuřecí maso...
nebo žemlovku...
Není tady
žemlovku bych si dala
pošlete mi ji někdo emailem, když ji ukuchtíte 
Není tady
JO taky bych si dala fazolačku,uplně mi tečou sliny,jinak si dělám často krůtí maso na zelenině,jinak jsem taky bez fantazie.
Není tady
A nechceš to risknout a vyjímečně si tu fazolovou polévku dát. Jak moc mimčo trpí na větříky?
Víš co, já jsem u svého prvního dítěte držela takovou protiprdíkovou dietu a malá stejně měla pořád bolení. Skoro každý den plakala od bolesti bříška.
U druhé holčičky jsem občas zhřešila a skoro jsme nevěděly, že nějaký větříky jsou. Byla větší a nějak líp ty větry odcházely.
Není tady
no někdy to risknu,až ji bude mit mamka uvařenou,od ni je vždycky nej.Po čočce to malá taky v poho přežila.
Není tady
Taková dušená mrkvička na sladko s brambůrkem a masíčkem (nemusí být). Nebo rizoto, taky není k zahození, bramboračka,... Dostala jsem hlad, jdu jíst.

Není tady
Holky, když už je tady zmiňovaná ta čočka, tak výborná je červená čočka, ta totiž nenadýmá a nejsou s ní problémy. Já ji později dávala v pohodě i malému. Já vím, fazole to ale nejsou 
Není tady
no ale musím potvrdit, že když občas ulítnu, tak se nic nezmění. Prdíky jsou stále stejné. V knížce jsem četla, že to nemá na prdíky vliv. Prý za to můžou kvasinky ve střevech a když miminku vysloveně neládujete každý den zelí a fazole, tak se má prý jíst normálně! No ale riskněte to že ???
Není tady
sab simplex jsme tu snad pouzivaly vsechny:-))
romi ja mela dneska kureci stehna a zampionovou omacku s testovinama, kureci vyvar, pak davam spenat s vajickem, veprove bifteky, pak jsem delala tu omacku od Magi co je v reklamach, ale co bude zitra to nevim. jo a jeste jsem delala buchticky s kremem:-)
Není tady
Tak ja mam na zitra nalozeny v marinade Tofu syr, k tomu zampiky a asi testoviny :-))
Dneska jsem byla opet u kineziolozky a ta mi rikala, ze moje mlicko uspokojuje Barunku jen z 10 %, takze na tom budu muset zapracovat, dostanu nejaky homeopatika a snad se to zlepsi. Nemam v sobe zadne vitaminy, zelezo ani jod, no to je asi pravda, protoze ja posledni dobou nejak nestiham varit kvuli Bare a je z toho zacarovany kruh. Zatim bastim slunecnicove seminka, nesirene merunky a lzicku olivoveho oleje na noc. Taky je pry lepsi jist spis zeleninu nez ovoce....
Není tady
Romi a zkoušela jsi nějaké vitamíny pro kojící matky? Mi se to po vitamínech zlepšilo a Terka se už ani nekroutí a je zdáse v pohodě a mlíčko ji snad stačí,vypada spokojeně.
Není tady
beru Mamavit,mrkev s jablkem jsem měla včera,tak se do ni taky pust je moc dobrá. :-)))
Není tady
tak to mi predepsali jeste v porodnici zelezo, tak to bastim.
jo a dneska jsem byla na gynde po sestinedeli, bolelo to jak hrom, pripadala jsem si jak panna:-)) ale jsem v poradku a pry do roka muzu otehotnet, jo a na menses to pry jeste nejakou dobu nevypada, to me potesilo:-)
zmenila jsem doktorku a hned je mi lip:-)))
romi, my dneska meli zeleninu s nivovou omackou a testovinama. tofu jaksi neumim pripravit,tak to nedelam.
Není tady