29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Omylem jsem si polila kysličníkem bílou sukni a vypálil mi tam žlutý flek. Nevíte, jestli by na to pomohlo třeba bělidlo, nebo je už ta sukně na vyhození? :-(
Není tady
Aknella napsal(a):
Omylem jsem si polila kysličníkem bílou sukni a vypálil mi tam žlutý flek. Nevíte, jestli by na to pomohlo třeba bělidlo, nebo je už ta sukně na vyhození? :-(
Bělidlo může zkusit, ale bojím se nepomůže .
Není tady
Kdysi jsem vyčistila skvrnu na bílém froté županu 30% kysličníkem a krásně zmizela, jenže za asi tři praní mi vypadala vlákna až na osnovu. Takže se obávám, že s tím už nic nenaděláš.
Není tady
Já právě nevím jestli mám to bělidlo kupovat, aby to nebylo zbytečný...chjo tak pěkná sukně to byla:butter:
Není tady
Co jí obarvit?
Není tady
Obávám se,že od kysličníku.fleky zůstanou.Zničila jsme si takhle triko.
Není tady
Co jí obarvit?
Vzhledem k tomu, že je stejně na vyhození, dá se to zkusit. Ale bojím se, že buď barva na to vlastně "odbarvený" místo nechytne, nebo, protože jsou vlákna jakoby spálený a zesláblý, klidně může být výsledkem krásně obarvená sukně s dírou.
Není tady
Neznám reakci kysličníku, opravuju a pracuju se savem. Klidně bych flíček nechala /nebo vystřihla/ a našila na to nějakou aplikaci /kvítek krajky, nějakou vhodnou nášivku-kdekoliv/ dnes se nosí všechno. Pokud bych sukni měla ráda, nedala bych ji.
Není tady
Ja,uz jsem to tady taky jednou resila na nove rifle me kapl domestos.Kalhoty jsem zkousela odbarvit cele neslo to flicek stejne zustal takze kalhoty jsem nenosila lezi ve skrini.
Není tady
Já bych kalhoty pocákala nepravidelně domestosem celé, jakože to tak má být....a nosila je.
Není tady