29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nemáte někdo po ruce kapesník? Všechny jste tady šikovné a super parta
Lentilko náhodou, koukala jsem u Miky, ločka nádherné
moc se ti povedly
Silwi parádní
Štěpánko na začátky super LO
Flo krásné, taky to template musím zkusit
Kindle modré krásné
jé jak vidím LO od Kindle, jsem si zavzpomínala jak ten náš rošťák byl ještě malé mimi, už si to skoro ani nepamatuju. Nedávno jsme ho vezli z porodnice a teď už je to velký kluk se svým rozumem.. Kamarádce se za 3týdny narodí mimi a mě se nějak začínají bít hormony
Není tady
Tutule napsal(a):
Kindle a řekni mi, co je na tý ložnici jako láká???? Já si přivezla Kiku z porodnice, moje malé miminečko, co nemělo ani 2,5kg a ráno když jsem se vzbudila, měla celou postýlku černou, krve by se ve mě nedořezal, bylo to strašný, 2 dny jsme spaly v obýváku, 2 dny jsme je stříkaly několikrát denně
![]()
Vyzkouším určitě všechny vaše rady!!!
Evi, to je mi lítoKačce posílám pusu, doufám, že už to krásné počasí vydrží a ještě si tepla užijete...
Tuli já nevím co je na tom láká, že třeba nevlezou na záchod co?
Není tady
kindle napsal(a):
Tutule napsal(a):
Kindle a řekni mi, co je na tý ložnici jako láká???? Já si přivezla Kiku z porodnice, moje malé miminečko, co nemělo ani 2,5kg a ráno když jsem se vzbudila, měla celou postýlku černou, krve by se ve mě nedořezal, bylo to strašný, 2 dny jsme spaly v obýváku, 2 dny jsme je stříkaly několikrát denně
![]()
Vyzkouším určitě všechny vaše rady!!!
Evi, to je mi lítoKačce posílám pusu, doufám, že už to krásné počasí vydrží a ještě si tepla užijete...
Tuli já nevím co je na tom láká, že třeba nevlezou na záchod co?
:lol:na záchod
Není tady
Jé Floranko to se ti povedlo mooc, já ty template taky zkoušela, princip chápu jen nějak nemůžu najít pěkný free
A můžou se dávat template i do OKC nebo CT kitů, myslím ty, které se posílají designerce . Silvi takyparáda
Svaji díky taky máš nádherný dílko
, tak se tam snad neztratíme
A ted mám udělat to Sea jak je do 30.4 ?
Není tady
Tak jsme dodělala jednokitovku, je to ráček a snad k tématu... hurá...
Není tady
Já taky te´d uložila,ale že ybch byla nějak extra spokojená,to teda fakt ne
Tak se budu těšit na zítra,dobrou noc
Není tady
Babulky dobrou malá zas hicuje,tak si jí vezmu k sobě do postele.Hezké sny:hjarta:
Není tady
Přeju klidnou noc a marodům uzdravení. Zítra má být hezky, tak ať sluníčko léčí aspoň ty utrápený maminkovský dušičky a ať můžete aspoň na chvilinku vystrčit nosy ven.
Já jsem se radovala z vymalování jen chvilku. Večer jsem si vzala žvykajdu a vypadla mi korunka i s čepem. Já se z toho pominu. Zuby jedny blbý.
Tak jsem ze vzteku aspoň udělala soutěžní a znovu z template.Aspoň mám jednoho ráčka. Jdu so peří. snad mě do zítřka přejde vztek. tak klidnou dobrou noc a pěkné sny.
Upravil(a) Floranka (24. 4. 2010 23:16)
Není tady
Paci - posílám malé
a všem ostatním marůdkům taky, Evajsku - myslím na vás holky
Já jsem udělala dva šuplíčkový a na zítřek opět nemám.
Všem přeju krásnou dobrou noc
Jo Tuli - my ted máme taky mravence, objeví se vždycky na jaře, jen jednou za rok. Já si už sakra nepamatuju, čím jsem je stříkala. Mám to u našich na zahradě - taková modrý sypání - sypala jsem za sektorkou. Zítra si to musím donést.
Prý pomáhá polejvat i odvarem od brambor, ten hřebíček a sůl. Jednou jsem je měla mezi oknama a stříkala jsem modrým raidem. Nebo reidem?
Není tady
Floranko
Holky jsem hrozná, ted jsem odepsala na jedno CT. Tedy mě určo nevezme, ale zkusit jsem to musela.
Není tady
Paci, přeju klidnou noc a dalším marodům též... Floranko, to je smůla...
Duši... ani nevíš jak ti rozumím ale já už fakt nesmím
Dobrou
Není tady
Jdu jen popřát dobrou a klidnou noc šikulky moje
Není tady
Paci, tak ať je brzo líp
Duši, si hrozná , ale úplně tě chápu
A všem děkuju za krásné ráčky. Prosím vrankova.anna(zav).seznam.cz:pussa:
Jednokitovku nemám , ale na vaše zamilované se moc těším.
Není tady
Hezký sluníčkový den babušky Denda dnes spal skoro do sedmi jupííí
Taky dnes budem griloovat,ale už v poledne večer jdeme s manžou na večeři po hodně dlouhé době. Včera měl svátek, tak jsem ho pozvala
Není tady
Krásnou neděli babulky moje
Není tady
ahoj holky přejem krásnou sluníčkovou neděli
a všem marůdkům posíláme aspoň snad už bude líp
včera jsem splácala soutěžní, ta fotka se mi moc líbí, ale nevím jestli půjde vůbec k tématu
Není tady
No já teda taky nemám zamilovanou fotku, ale láska má mnoho podob neee? No snad to projde
Není tady
hezký ránko
Tak já mám soutěžní takový narychlo a odkládám taky jednu ranní rychlovečku pro Evíka,moc se mi ta fotka líbila,působí na mě tak free...
Není tady
Ahojki,hezkou nedeli!Jdeme na plavni,tak mastim z mobilu.Evi,jsem rada,ze se racekk libi:)Dusi,ty jedes jak drak,at to vyjde:)Soutezni nemam,zatim:(Tak pa,pa,vice z domu.
Není tady
Evajsku , to je nádherný. Ty Tvoje rámečkové jsou jedna báseň.
Přeji všem krásnou neděli. Snad už jsou marodi na tom líp.
My chcem vyjet do lázní Teplic nad Bečvou jen tak na odpoledne.
Máme to kousek. Třeba zapomenu na ten blbý zub.Soutěžní mám , tak snad ho stihnu vložit, že se nezaseknem v těch lázních.
Není tady
Floranka napsal(a):
Máme to kousek. Třeba zapomenu na ten blbý zub.Soutěžní mám , tak snad ho stihnu vložit, že se nezaseknem v těch lázních.
Oooo nee Florankonemluv o zubech mám odvrtanej na korunku a začíná bolet potfora
Není tady
Ahoj babule,
hezký den.
Jsme sami doma. Tatínek si nám odjel na výlet na ryby a vrátí se někdy zítra
Evajsku, krásný
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Floranka napsal(a):
Máme to kousek. Třeba zapomenu na ten blbý zub.Soutěžní mám , tak snad ho stihnu vložit, že se nezaseknem v těch lázních.Oooo nee Florankonemluv o zubech
mám odvrtanej na korunku a začíná bolet potfora
Zkus kyselý rybky, mě někdy na zuby pomůžou. vypadá to divně, ale občas to zabere.
Annave nádhera. To je super barevné!!!
Upravil(a) Floranka (25. 4. 2010 10:24)
Není tady
O zubech mi nemluvte Za týden jdu k nové zubařce. Asi si budu muset vzít půjčku
Není tady
jůůů to jsou krásný dílka
A hlásím, že mám soutěžní, juhůůů dokonce dřív, než půl hodinky před koncem
Není tady