29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím co napsat,já jsem taková cíťa,když to tady čtu ty chvály od vás profíků,mám slzy v očích a to fakt nekecám.Kde bych byla nebýt vás.Už jsem potřebovala objevit něco nového,nějakou novou inspiraci a ještě k tomu spřízněné,milé a chytré duše,které jsou vždy ochotny pomoci.Nevím jestli někdy dosáhnu takové kvality jako Silwi,Evi,Duši,Spirul,Soni,Štěpánku. .........a tak bych mohla jmenovat do nekonečna ale slibuji,že se pokusím a ráda.
Holky opravdu móóóć děkujíí a jdu z radosti spíchnout nějaé LO:pussa:
v noci když jsem nemohla spát,prostě nemůžu když tomu bobínkovi mojemu je zle tak jsem si zase uvědomila jak toho svýho chlapa mám ráda,tak jsem si ho scrapla.Uděla pro mně včera zase takovou věc,že ho prostě musím milovat:)
Není tady
Holky ašup ven je tam krásně ať nasajete to teplo aspoň vy když my s Evajskem nemůžem:grater:
Není tady
Paci a ty nekecej, že nejsi dost dobrá a že na nás nemáš. S chlapem ločko je bombastický, to bych já nikdy takhle nedala. Krásný a nepodcenuj se
Já se loučím a pa večer
Není tady
Paci..... já myslím, že ta tvá láska z toho ločka příma čouhá....!! Už jsem komentila na MMB - moc se mi to líbí..
A že jsi hvězda, o tom ani tralala.... Jsi skvělá.....!!
Děvčata.... já se picnu - nevím, zda to z toho odkazu půjde přehrát...... ale tohle, že je moje krásná, milá copatá děvenka....???
Takhle řádí se svým o rok mladším bratránkem na pařbě...!! Za pár dní jí bude 21... Já ji v těch letech už kojila...!!
http://www.facebook.com/profile.php?id= … amp;ref=mf
To ločko neřešte - je z mých začátků... to jen pro porovnání, když jí bylo asi 6 let...
Upravil(a) Štěpánka.Š (24. 4. 2010 13:05)
Není tady
Paci, nezlob!!! Vzdyt Tobe to jde stejne uzasne... Kdybych hodila svoje prvni locka (ostatne, staci se podivat na MMB), tak se stydim ve srovnani s nadherama, co jste davaly v zacatcich vy...
Vsechny jste udelaly obrovsky skok dopredu nejen diky nedelnim jednokitovkam, ale obzvlast ted, co mate tolik CT a zene vas to nesmirne vpred. Cloveka to nejak nakopne, vi, ze musi a tvori, idkyz treba kit neni podle jeho gusta. Ale premysli a hleda cestu...
Ja vam svym zpusobem momentalne zavidim, ze mate tu moznost - reagovat na cally, je to vzrusujici, kdyz vyjdou, je to pocit zadostucineni, ktery na MD nutne potrebujeme. Ja si zakazala na jakykoliv call reagovat, to uz by se snad musela ozvat nejaka hvezda hvez, ze by me chtela, abych to vzala Coz nehrozi...
Stepanko, video
Paci, to locko s manzou je nadherne!!!
Není tady
Na její obranu je ovšem nutné dodat.... že je v tom dávka recese....
Moje děvče je jinak celkem normální - no.... i když........ studuje normální člověk psychologii na vysoké...?
Já osobně se ještě nesetkala s "normálním" psychologem.....
A taky mi to nepřijde tak dávno, kdy jsem "pařila" na zábavách hooodně podobně.....
Není tady
Ahoj holky,
chválím všechna díla
Debí
Pacino, to s tím mužem to je úžasný
a to druhé také
Dušičko, parádní práce, moc se mi Tvoje ločka a ráčci také líbí
Silvi, škoda, že nemáš víc času, moc se mi Tvoje práce také líbí Obdivovala jsem kalendář co máš na rajčeti
Spirulka má pravdu, holky jsou moc šikovné. Já tu tedy nejsem tak dlouho abych mohla hodnotit nějaký jejich posun, ale líbí se mi každá práce, jen některá o trochu víc, no
A snad se také někdy zlepším, vidím, že to není úplně ono.
Není tady
Tady se krásně chválí Je to radost tu mezi váma být.
Tady je jeden ráček
Upravil(a) annave (24. 4. 2010 13:44)
Není tady
tak holčiny, všechny jste SKVĚLÉÉÉÉ, opravdu a to píši od srdce.
A taky nebýt vás, tak jsem skončila někde jako Dušičky kolegyně. A třeba nad velkýma rámečkama a elošema přes celé LO , ale díky Vám mám motivaci , díky díky díky díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky
a jeden ráček z vyhraného kitu pro mali
sýrovej jsem nevyhrála, jen slevu 20%
Není tady
Leni, krásnej ráček
Není tady
annave napsal(a):
Tady se krásně chválí
Je to radost tu mezi váma být.
Tady je jeden ráček
http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100424/13/f2843126.jpg
Jéééé Ani, děkuji Ti moc, to je můj milček malinkej, prosíííím na mailíka: kroble(zav)seznam.cz
Není tady
Ahoj holky, to je dneska krásnej den co?
My jsme ráno vyrazili do vedlejšího městečka na závody, Kika běžela v 10 svých 50 m, pak po vyhlášení nás taťka zavezl domů, teď už Kika spí a taťka si jel zpátky odběhnout svojí trať, venku je teda fakt parádně, úplně to láká být jen a jen venku
Včera jsem ještě v půlnoci dodělávala soutěžní, tak nevím, buďto to nechám nebo ještě budu upravovat...ale manželovy se to líbí, tak to nakonec asi nechám být...
No a musím tady pochválit vaše ločka a raky, o Dušičce už byla zmínka, taky se mi zdá, že jede čím dál líp, teď to s klukem a jeho slečnou, je prostě úžasné!!!!!!!!!!!!!
Paci tvůj černobílej chlapák je super!!!
Debí ločka mi tu moc chybí a to se šnekem mě dostalo
Štěpánko, to video mi nejde otevřít, celá ta stránka...tak teda nevím, co ta tvoje holčička vyváděla
No nic jdu něco dělat, nebývá to často, že mám sobotu sama pro sebe volnou!
Tak pa, večer nakouknu
Není tady
Holky holky , co psala Spirulka je pravda pravdoucí, tím, že jste mě vzali mezi sebe mě ohromně nakoplo. Tady je pohoda, klídek, někdy tady listuju jen tak, abych se pokochala a zklidnila od těch starostí doma. Díky , že jste !!!!!!!!!!! A díky všem za pomoc nám nováčkům se všema těma galeriema atd. bez vás bych do toho asi nešla, stejně bych nevěděla, že se dá děat něco víc
Porovnávat nikohonebudu, jsem tu jen krátce a nedovolila bych si to
Ale Duši, Paci, Evi , Kindle,Štěpánko, Svajo, Jiruško........a další, chci se učit a zkoušet, abych měla někdy takové krásy jako vy, jste moje inspirace i motivace, ale hlavně je mi tu s váma krásně pohodově ...
Jdu na kafe, jsem se nějak dojala
Není tady
Floranko nebo kdo ví...
Jdu k tobě pro radu, máš recept vždycky na všechno, nemáš i na mravence doma????
Já jsem už zoufalá a vedu s nima třetí rok (co tu bydlíme) boj...mám je ve všech místnostech, čekám, kdy se zase objeví u Kiky v postýlce , zkoušela jsem od postřiků, přes domečky všeho druhy, po babské rady jako hřebíček, listy rajčat, prášek do pečiva...jediné, co mi pomohlo v ložnici a aby nelezly Kice do postýlky bylo postavit nohy postele do víček od zavařenin a v nich mít nalitý ocet, ale to nemůžu udělat v kuchyni, v obýváku, prostě jsou všude, vystříkám a za 2 dny jsou zpátky
, teď se mi takový velký černí usadili v květináči venku do petunií
Letos je to o to horší, že jsem první vyhazovala z koupelny už v půlce února...vloni a předloni přišli až v červnu...
Díky všem, kdo by měl nějaký osvědčený recept
Není tady
A jedna heeeeeeeeerecku pro jednu heeeeeerecku
Není tady
Tuli, my vzdycky mravence solili. Ale to tak, ze hodne
Není tady
Tuli,
já bych v bytě taky solila, protože nemůžeš vědět, co tui dítě zbaští.
my jsme měli jen faraony, kteří chodili cestičkou přes WC a koupelnu a nejraděj do šuplíky s mýma galatkama, jak říkají ostravaci. Tak muž dones vzpomíná, jak jsem ráno v 5 hod stávala v balkonových dveřích nahá ,a z gatěk nich třepala faraony . Ti pak zmizeli po těch feromonových násadách. Nevím, jestli něco podobného není i na tyto potvůrky.
Holky já mám vymalované a natřené . Hurá.
A přidávám se k názoru, že je tu tak skvělá parta, že to nutí posouvat se dál. Vůbec mi tu nevadí, že jste mnohem lepší, protože jste všechny moje. Prostě je to rodinný úspěch. A já jen děkuju, že mám možnost být u toho.
Tak a jdu dodělat teď ke kafi moje template, co jsem včera začala.
Není tady
Tutule napsal(a):
Floranko nebo kdo ví...
Jdu k tobě pro radu, máš recept vždycky na všechno, nemáš i na mravence doma????
Já jsem už zoufalá a vedu s nima třetí rok (co tu bydlíme) boj...mám je ve všech místnostech, čekám, kdy se zase objeví u Kiky v postýlce, zkoušela jsem od postřiků, přes domečky všeho druhy, po babské rady jako hřebíček, listy rajčat, prášek do pečiva...jediné, co mi pomohlo v ložnici a aby nelezly Kice do postýlky bylo postavit nohy postele do víček od zavařenin a v nich mít nalitý ocet, ale to nemůžu udělat v kuchyni, v obýváku, prostě jsou všude, vystříkám a za 2 dny jsou zpátky
, teď se mi takový velký černí usadili v květináči venku do petunií
Letos je to o to horší, že jsem první vyhazovala z koupelny už v půlce února...vloni a předloni přišli až v červnu...
Díky všem, kdo by měl nějaký osvědčený recept
Tutulko, my máme Ferdy taky každý rok v baráku. U nás pomohly takový trjuhelníčky co se dají na zem oni tam vlezou a nosí si to z toho do mraveniště a postupně chcípou, takže to není hned ale za měsíc není žádnej mravenec. Nechám to v místnosti celý rok a pak vyměním.
Není tady
Teda Paci, to Ločko z lásky teda píše!!!
Debi to je fajnm, že nám zase přihazuješ svoje krásné přeplácaniny a víc už zase nevím, protože natahujem v koupelně šňůry a já jene rychle vkládám Ločko pro Aničku a současně můj pokus s template.
Díky Evajsku za radu
Upravil(a) Floranka (24. 4. 2010 17:06)
Není tady
Holky dík, tak sůl jsem ještě nezkoušela, ale to se jich nezbavím vč. domečku ne? To poumírají jen jednotlivci... nebo jak?
Jsem z nich fakt strašně neštťastná...
Sillwin ráček je fakt nádherný!!!
Není tady
Tutulko, já je měla jednou ještě u našich taky až v posteli a pod noční košilí, myslela jsem, že omdlim, já se jich strašně štítím, nic nepomáhalo až prášek napraní nasypat do děr. Já dávala ariel, je hodně aromatickej. Bylo to na ty malý sviňuchy, můžeš zkusit, třeba to pomůže i Tobě.
A ještě jsem našla tohle:
Hnízdo zjistíme podle směru pohybu mravenců, odkud vylézají a kam se vracejí. Do těchto prostor umístíme směs droždí nebo kyselého kvásku s medem, nebo s cukrem, kdy se tato směs umístí na papír. Mravenec, který ochutná pro něho lákavou směs, následkem kvašení v jeho útrobách pojde. Velmi dobře se taktéž osvědčuje cukrovou vodou navlhčená mycí houba. Několik kusů takto navlhčených hub rozmístíme v místech výskytu mravenců a máme záruku, že jejich množství máme pospolu, kdy nám pak stačí je i s houbou přenést na místo, kde je likvidujeme. Houby poté dáme vyschnout, podle potřeby dezinfikujeme a odstraňovací proces se může opakovat. Při troše vytrvalosti je účinek znamenitý a režijní náklady jsou nepatrné.
Slušný výsledek též přináší použití směsi sírového květu, citrónu, mátového květu a majoránky. Místům opatřeným tímto roztokem se mravenci vyhýbají, a provádí-li se tento úkon trvale po delší dobu, vypudíme mravence úplně.
Floranko krásný a template jsi zvládla dobře
Lentilko nebuď dojatá..... já jsem taky
Není tady
Jé Kindle, díky, to je zase nápadů, něco snad už zabere, blbý je, že jsem ještě nenašla, odkud jsou, nemají žádné cestičky, prostě se houfujou , před 2 dny jsem je našla jak lezou skrz kuchyňské okno a vystříkala, ještě posypala pr. do pečiva a byl klid...a za 2 dny tam jsou znova.
Floranko template se ti povedlo
Jdu se kouknout na masíčko, máme ho na grilu
Není tady
Tuli, já po tom prášku už je tam neměla, no uvidíš, vyzkoušej všechno a něco určo pomůže Já tenkrát přijela z práce a měla jsem v pokoji černo. Lezli po záclonách, křesle, stole, posteli, no prostě všude. Ani jsem tam nespala. Šla jsem do obýváku, brrrrr.
Jééé masičko, my grilujeme zítra u našich, máme naloženou krkovičku, už se těšííím. Ráno jedeme do Prahy, podívat se s Matýskem na letadla na letištní vyhlídku. Má být krásně, tak jsem zvědavá. Každý den koukáme jak přistávají a letí na Prahu, tak ho potěšíme, že je uvidí zblízka.
Není tady
Ahoj babušky
Předně jdu poděkovat Silwance
Nádhernej RAk,krásnej nesmírně
Moc děkuju a s dovolením poprosím na mail nadazdyova(zav.)seznam.cz
A prosím moc,co je to za kit,Kouknu na blog, musím ho mít
Tuli, proto mě tak rpudí,že Kač furt nemocuje...krásně celej den,všichni venku v krátkym a Kač dvakrát za den spala a půl dne prokašlala...
Přivezli jsme si pak z lékárny Robitusin,i magistra říkala,že je to na dráždivej kašel nejlepší a je pro děti od roka, dali jsme 5ml a usnula okamžitě a bez kašle,jupííí,a´t to nezakřiknu
Flori,Leni,Štěpánko,Aničko,krásný ločka! PAci,RAK pro muže úchvatnej!!!TOhle zas nikdy nedokážu já
Já jdu zkusit soutěžní
Upravil(a) evajs (24. 4. 2010 20:49)
Není tady
Kindle a řekni mi, co je na tý ložnici jako láká???? Já si přivezla Kiku z porodnice, moje malé miminečko, co nemělo ani 2,5kg a ráno když jsem se vzbudila, měla celou postýlku černou, krve by se ve mě nedořezal, bylo to strašný, 2 dny jsme spaly v obýváku, 2 dny jsme je stříkaly několikrát denně
Vyzkouším určitě všechny vaše rady!!!
Evi, to je mi líto Kačce posílám pusu, doufám, že už to krásné počasí vydrží a ještě si tepla užijete...
Není tady