29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, ja si myslim, ze ten template je jen jako pomucka, insiprace... Neni potreba to delat doslova, nebo se pletu? Myslim, ze to bude fakt zajimave, jak to ktera z nas pojme a pochopi... Musim to soutezni udelat co nejdriv, at pak v nedeli neplacu, ze nestiham...
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Floranka napsal(a):
DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template.
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.
A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.Floranko, jestli máš na mysli ten ráček, tak to je template a taková velikost tam byla
nevím jestli u template to můžu zvětšovat, to už pak ale nebude vypadat jako to původní ne? Poradíte ?
Já myslím , že můžeš,ale nevím.Já jsem to u soutěžního i u těch předešlých klidně udělala, ale všimla jsem si toho u nějakých dřívm ale zapoměla napsat hned. A teď v tom krásném bych to cítila trochu větší. Proto jsem to napsala, ať se holky k tomu vyjádří taky. Však víš, že obdivuje tebe i Kindle, jak jdete přímo mílovými kroky vpřed a Malísek taky nevím, proč se podceňuje.
Upravil(a) Floranka (4. 5. 2010 16:53)
Není tady
Floranka napsal(a):
lentilkayes napsal(a):
Floranka napsal(a):
DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template.
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.
A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.Floranko, jestli máš na mysli ten ráček, tak to je template a taková velikost tam byla
nevím jestli u template to můžu zvětšovat, to už pak ale nebude vypadat jako to původní ne? Poradíte ?
Já myslím , že můžeš,ale nevím.Já jsem to u soutěžního i u těch předešlých klidně udělala, ale všimla jsem si toho u nějakých dřívm ale zapoměla napsat hned. A teď v tom krásném bych to cítila trochu větší. Proto jsem to napsala, ať se holky k tomu vyjádří taky. Však víš, že obdivuje tebe i Kindle, jak jdete přímo mílovými kroky vpřed a Malísek taky nevím, proč se podceňuje.
Víš já myslela, že se musím držet tý šablony a jen dodat nějaké elementy. Teda chtěla bych v tom mít jasno,holky.
Není tady
Ahoj holky,
Dagi, super zadání , už jsem na tom chvilku včera dělala, ale štve mě, že nemám takové papíry, které bych na to chtěla. Musím někde něco pěkného stáhnout.
jdu vám pochválit dílka. Tady se toho zase vyrojilo. Já dělala do šuplíčku.
Spirulko, krásný ráček , tenhle kit se mi moc líbí, ikdyž jsem nikdy fialovou moc nemusela.
Mali, hezky Ti to jde a ten ráček je naprosto úžasný
Leni, krásné ločko s maminkou
Lentilko, parádní bouřkové a pěkné zahradní
Paci, krásná dílka
Jiruško, krásné ločko z Natali
Topi, krásné extrakce
Silvi, také moc chválím ločko
Štěpánko, to foto s texturou se mi moc líbí
Tutulko, pozvánka je krásná
Lentilko, template se Ti povedlo
Evajsku, pěkné dílko, je to zase něco jiného
Všechny máte prostě palec nahoru, jde vám to skvěle!
No a také by mě zajímalo jak je to s tím template? Musí se držet šablony, nebo se může přesouvat, zvětšovat a doplňovat dalšími elementy?
Není tady
holky,
moc díky za takovou chválu...
Silwi - tak od té Violet to máš skvělé, už jsem to zahlédla na mimáči... jsi dobrá, já to řikám pořád
Tutulko - tak ta pozvánka, ta se Ti hodně povedla
Lentilko - no to je super ten ráček pro mě.... děkuji převelice, potěšila jsi mě.
Hani - ať se ti počítač uzdraví a hlavně ať jsi bez ztrát dat...
Evajsku - u Tebe jako vždy laďka vysoko... máš to parádní
Mali - ty jedeš, další super kousek od Tebe jinak teplate je vlastně jako maska... úplně stejnej postup.. template máš o vrstvu výš než papír, který chceš použít... a pak stejný postup - alfa do výběru... atd.
a moje otázka k soutěži nebyla zodpovězena... jiné elementy se přidávat smí?? když budou z toho free kitu? já bych to totiž nerada zvrtala
Upravil(a) Jiruska (4. 5. 2010 17:06)
Není tady
Ahoj kočky,
dílka máte opět o kus hezčí.
Jak to děláte že Vám to tak jde?
Přidávám se k těm co cucciola poslala kupon na její kit
Musím říct, že mi opravdu potěšilo jakým způsobem odepsala a že dala ty kupony..... Jinde ani nevím jestli můj mail vůbec dostaly
Tedy krom G+T
Není tady
no holky já si myslím, že elementy se můžou přidat jaký chcete, ale musíé to být z free kitu. Já to tak alespoň udělala a zachovala jsem i to template, akorát u jedný verze jsem otočila fotku na šířku, jinak jsem to nechala, aby to vypadalo jakoby originálně, akorát ozdobeně a s fotkou. Dagi nepletu se?
Není tady
Není tady
Topi opět valím kukadla, to je parádní
A už teda řekněte někdo jak s tím template, dodávat elementy určitě jo, ale zvětšovat a posouvat to temlate ?
Není tady
jůů vy jste ale kecky, člověk tady chvilku není a hned dvě stránky
venku zase leje, malý je už v limbu, manža ještě v práci a já mám chvilku klidu
Silwiiiii musím ti poděkovat, už se mi konečně podařily nahrát ty presety juchůů juchůůů já sem šťastná jako blecha. Ale musela jsem si asi 50x přečíst tu větu co jsi napsala, pak teda stáhnout LR v angl. a pak jsem tepr pochopila, že si tam psala pravým myšem, já deb.. pořád levým ale už to mám uf
holky taky jsem psala Cucciole a poslala mi taky kupon, tak jsem si udělala 2x radost po euru, to je fajn, že to tak bere a poslala to všem
Tutulko super pozvánka, od Síti teda píše
Lentilko
Kindle ty si teda frčíš, už 3 soutěžní
Hani snad to nebude nic vážného a budeš opět ločkovat
Mali neříkej že sem nepatříš, ráček pro ségru mi vytřel zrak (slušně řečeno)
Evajsku ločko krásné barvičky
Topi moc krásné
no jak to tady zpětně čtu, soutěžní budou pecky, skvělý nápad Dagi, aspoň se to naučíme a poperem se s tím
Upravil(a) svarapaja (4. 5. 2010 18:57)
Není tady
Nesu jedno ločko z CT u Lenky (Zrzečky), dnes šel do prodeje její nový krásný mořský kit, můžete ho zakoupit na MMB .
Není tady
Tak děvčata, já jsem taky neuspěla. A chtěla jsem si teda za kupon udělat radost a ono mi to píše neplatný kupon. S mým štěstím. Že jsem se na to nevykašlala. Tak jsem se vrátila do košíku, vymazala obsah. Stačí to tak. Nikde jsem nenašla historii objednávek. Tak snad tam ta moje nikde nevysí. Nerada bych měla problémy kvůli dvěma eurům.
Ale jinak je to od ní milé a slušné, že dá vědět.
Není tady
ahoj holky
nestačím zírat, vy jste za dnešek prokecali pět stran a jak krásně jste tapetovaliy
fakt se neskutečně lepšíte
Dagi - sem si říkala, jestli nevylezeš s jednokitovkou popřípadě s templatem, supr
Dneska jsem si Markétku nechala doma, měla horečku, ale přitom jí nic není (krom rýmy) a to měli jít do divadla. Celý den na pořád chtěla jen chovat.
Evajsku - Marky se taky ted vzteká víc, co chodí do školky. Asi než si potvůrky zvyknou.
Ani - tak to je pešek.
Není tady
Holky pomooooc, stalo se co jsem nečekala.....
Mám krom tedy hostování u GT designs svůj první CT call
Já se ale s mojí angličtinou asi ztratím..... a strýček google mi tedy dneska moc nepomohl, překlad nemá vůbec smysl.....
Držte mi palce ať hned zpočátku něco nepotento......
Není tady
šmoulinky, chválím vám nová dílka .
a ještě k tomu template.. berte to doopravdy jen jako takový mustr, pomůcku.. dozdobit můžete elementy jakými chcete a dát je můžete kam chcete. fakt se těším, jak to holky pojmete
Paci - ještě jsem k tobě chtěla - na forum u Rakusii máš tedy nádhery, jsem uplně čučela, co dokážeš vytvořit, to bude Daginka čučet na ráčka
jdu se pokosit o Azur do šuplíku, no nevím nevím, žádný nápad
Není tady
Topi ty jedeš, zas další bombaaaaaa
Holky nemáte některá CT u Mamrotky?
Není tady
Spunti -neboj do toho se dostaneš,
já když gouglím, tam my taky někdy vyjedou nesmysly a to pak si domýšlím.
Jo a musím se pochlubit - schválili mi rekvalifikaci na účetnictví. Tak paráda, doufám, že se mi to hodí do budoucna a práci nějakou seženu
Není tady
duši, ty mě máš normálně přečtenou, přesně ty dvě možnosti jsem zvažovala
špunti, a u koho? pochlub se
dusička napsal(a):
jdu se pokosit o Azur do šuplíku, no nevím nevím, žádný nápad
no to známe . zas vysekneš nádheru
a gratuluju k rekvalifikaci! s účetnictvím se myslím chytíš dobře
dusička napsal(a):
Spunti -neboj do toho se dostaneš,
já když gouglím, tam my taky někdy vyjedou nesmysly a to pak si domýšlím.
Jo a musím se pochlubit - schválili mi rekvalifikaci na účetnictví. Tak paráda, doufám, že se mi to hodí do budoucna a práci nějakou seženu
Duši nevím,jestli jsi byla účetní. Já dělala taky rekvalifikaci účetnictví, mám certifikát a bylo mi to k ničemu, protože všude chtěli praxi v oboru ale moc mě tobavilo, čísílka já můžu
Není tady
Duší, moc blahopřeji k tomu schválení rekvalifikace a držím palce abys pak sehnala nějakou super práci.
Dagi, vzala mi Mamrotka.
Takže Lentil, už pár minut jsem u ní , že bychom byly kolegyně
Není tady
Jo Spunti - pochlub se
Dagi naštěstí mi počítali pětiletou praxi ve mzdovce hned po škole, jinak by mě nevzali. A co jsem koukala, tak docela účetní scháněj.
Malá kašle, to se za chvilku probudí a já u ní budu muset ležet, chjo, se mi nechce
Není tady
no tak to moc gratuluju! a je fajn, že tam nebudeš sama
malíšku, snad tě bude template bavit.. já si na tom v poslední době ujíždím teda dost . a nepodceňuj se, nemáš vůbec důvod