Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 4. 5. 2010 16:42

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.45

No, ja si myslim, ze ten template je jen jako pomucka, insiprace... Neni potreba to delat doslova, nebo se pletu? Myslim, ze to bude fakt zajimave, jak to ktera z nas pojme a pochopi... smile Musim to soutezni udelat co nejdriv, at pak v nedeli neplacu, ze nestiham... dumbom

Není tady

#977 4. 5. 2010 16:43

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov

lentilkayes napsal(a):

Floranka napsal(a):

DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template. smile
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už  mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.

A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se  ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)dumbomdumbom
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.

Floranko, jestli máš na mysli ten ráček, tak to je template a taková velikost tam byla wink nevím jestli u template to můžu zvětšovat, to už pak ale nebude vypadat jako to původní ne? Poradíte ? dumbom

Já myslím , že můžeš,ale nevím.Já jsem to u soutěžního i u těch předešlých klidně udělala, ale všimla jsem si toho  u nějakých dřívm ale zapoměla napsat hned. A teď v tom krásném bych to cítila trochu větší. Proto jsem to napsala, ať se holky k tomu vyjádří taky. Však víš, že obdivuje tebe i Kindle, jak jdete přímo mílovými kroky vpřed a Malísek taky nevím, proč se podceňuje.

Upravil(a) Floranka (4. 5. 2010 16:53)

Není tady

#978 4. 5. 2010 16:47

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Floranka napsal(a):

lentilkayes napsal(a):

Floranka napsal(a):

DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template. smile
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už  mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.

A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se  ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)dumbomdumbom
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.

Floranko, jestli máš na mysli ten ráček, tak to je template a taková velikost tam byla wink nevím jestli u template to můžu zvětšovat, to už pak ale nebude vypadat jako to původní ne? Poradíte ? dumbom

Já myslím , že můžeš,ale nevím.Já jsem to u soutěžního i u těch předešlých klidně udělala, ale všimla jsem si toho  u nějakých dřívm ale zapoměla napsat hned. A teď v tom krásném bych to cítila trochu větší. Proto jsem to napsala, ať se holky k tomu vyjádří taky. Však víš, že obdivuje tebe i Kindle, jak jdete přímo mílovými kroky vpřed a Malísek taky nevím, proč se podceňuje.

Víš já myslela, že se musím držet tý šablony a jen dodat nějaké elementy. Teda chtěla bych v tom mít jasno,holky. godlike dumbom

Není tady

#979 4. 5. 2010 17:03

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Ahoj holky,
Dagi, super zadání tummenupp, už jsem na tom chvilku včera dělala, ale štve mě, že nemám takové papíry, které bych na to chtěla. Musím někde něco pěkného stáhnout.

jdu vám pochválit dílka. Tady se toho zase vyrojilo. Já dělala do šuplíčku.

Spirulko, krásný ráček tummenupp, tenhle kit se mi moc líbí, ikdyž jsem nikdy fialovou moc nemusela.
Mali, hezky Ti to jde a ten ráček je naprosto úžasný tummenupp
Leni, krásné ločko s maminkou tummenupp
Lentilko, parádní bouřkové a pěkné zahradní tummenupp
Paci, krásná dílka tummenupp
Jiruško, krásné ločko z Natali tummenupp
Topi, krásné extrakce tummenupp
Silvi, také moc chválím ločko tummenupp

Štěpánko, to foto s texturou se mi moc líbí tummenupp
Tutulko, pozvánka je krásná tummenupp
Lentilko, template se Ti povedlo tummenupp
Evajsku, pěkné dílko, je to zase něco jiného tummenupp

Všechny máte prostě palec nahoru, jde vám to skvěle!

No a také by mě zajímalo jak je to s tím template? Musí se držet šablony, nebo se může přesouvat, zvětšovat a doplňovat dalšími elementy?

Není tady

#980 4. 5. 2010 17:05

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Místo: Nejdek
Web

holky,
moc díky za takovou chválu... hjarta
Silwi - tak od té Violet to máš skvělé, už jsem to zahlédla na mimáči... tummenupp jsi dobrá, já to řikám pořád tummenupp
Tutulko - tak ta pozvánka, ta se Ti hodně povedla tummenupp
Lentilko - no to je super ten ráček pro mě.... děkuji převelice, potěšila jsi mě. pussa
Hani - ať se ti počítač uzdraví a hlavně ať jsi bez ztrát dat... pussa
Evajsku - u Tebe jako vždy laďka vysoko... máš to parádní tummenupp
Mali - ty jedeš, další super kousek od Tebe tummenupp jinak teplate je vlastně jako maska... úplně stejnej postup.. template máš o vrstvu výš než papír, který chceš použít... a pak stejný postup - alfa do výběru... atd.

a moje otázka k soutěži nebyla zodpovězena... jiné elementy se přidávat smí?? když budou z toho free kitu? já bych to totiž nerada zvrtala

Upravil(a) Jiruska (4. 5. 2010 17:06)

Není tady

#981 4. 5. 2010 17:18

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Ahoj kočky,
dílka máte opět o kus hezčí.
Jak to děláte že Vám to tak jde?

Přidávám se k těm co cucciola poslala kupon na její kit big_smile
Musím říct, že mi opravdu potěšilo jakým způsobem odepsala  a že dala ty kupony..... Jinde ani nevím jestli můj mail vůbec dostaly lol
Tedy krom G+T big_smile

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#982 4. 5. 2010 18:12

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

no holky já si myslím, že elementy se můžou přidat jaký chcete, ale musíé to být z free kitu. Já to tak alespoň udělala a zachovala jsem i to template, akorát u jedný verze jsem otočila fotku na šířku, jinak jsem to nechala, aby to vypadalo jakoby originálně, akorát ozdobeně a s fotkou. Dagi nepletu se?

http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

#983 4. 5. 2010 18:25

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Není tady

#984 4. 5. 2010 18:43

lentilkayes
♥♥♥♥♥--

Topi opět valím kukadla, to je parádní tummenupptummenupptummenupptummenupp
A už teda řekněte někdo jak s tím template, dodávat elementy určitě jo, ale zvětšovat a posouvat to temlate ? dumbomdumbom

Není tady

#985 4. 5. 2010 18:56

svarapaja
♥♥♥♥---
Místo: Jižní Morava
Web

jůů vy jste ale kecky, člověk tady chvilku není a hned dvě stránky tongue
venku zase leje, malý je už v limbu, manža ještě v práci a já mám chvilku klidu vissla

Silwiiiii musím ti poděkovat, už se mi konečně podařily nahrát ty presety juchůů juchůůů já sem šťastná jako blecha. Ale musela jsem si asi 50x přečíst tu větu co jsi napsala, pak teda stáhnout LR v angl. a pak jsem tepr pochopila, že si tam psala pravým myšem, já deb.. pořád levým dumbomdumbomdumbomreta ale už to mám uf

holky taky jsem psala Cucciole a poslala mi taky kupon, tak jsem si udělala 2x radost po euru, to je fajn, že to tak bere a poslala to všem tummenupp

Tutulko super pozvánka, od Síti teda píše tummenuppgodlike
Lentilko tummenupp
Kindle ty si teda frčíš, už 3 soutěžní vatummenupp
Hani snad to nebude nic vážného a budeš opět ločkovat sjuk pussa
Mali neříkej že sem nepatříš, ráček pro ségru mi vytřel zrak (slušně řečeno) va tummenupptummenupp
Evajsku ločko tummenupp krásné barvičky
Topi moc krásné tummenupp

no jak to tady zpětně čtu, soutěžní budou pecky, skvělý nápad Dagi, aspoň se to naučíme a poperem se s tím tummenupplol

Upravil(a) svarapaja (4. 5. 2010 18:57)

Není tady

#986 4. 5. 2010 19:09

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nesu jedno ločko z CT u Lenky (Zrzečky), dnes šel do prodeje její nový krásný mořský kit, můžete ho zakoupit na MMB smile.

http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100504/19/f2866695.jpg

Není tady

#987 4. 5. 2010 19:10

annave
♥♥♥♥♥♥-

Tak děvčata, já jsem taky neuspěla. A chtěla jsem si teda za kupon udělat radost a ono mi to píše neplatný kupon. dumbom S mým štěstím. Že jsem se na to nevykašlala. Tak jsem se vrátila do košíku, vymazala obsah. Stačí to tak. Nikde jsem nenašla historii objednávek. Tak snad tam ta moje nikde nevysí. Nerada bych měla problémy kvůli dvěma eurům.dumbom Ale jinak je to od ní milé a slušné, že dá vědět. tummenuppstolt

Není tady

#988 4. 5. 2010 19:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ahoj holky
nestačím zírat, vy jste za dnešek prokecali pět stran lol a jak krásně jste tapetovaliy godlikegodlikegodlikegodlikegodlike
fakt se neskutečně lepšíte pussa
Dagi - sem si říkala, jestli nevylezeš s jednokitovkou popřípadě s templatem, supr pussa stolt
Dneska jsem si Markétku nechala doma, měla horečku, ale přitom jí nic není (krom rýmy) a to měli jít do divadla. Celý den na dumbom pořád chtěla jen chovat.
Evajsku - Marky se taky ted vzteká víc, co chodí do školky. Asi než si potvůrky zvyknou. stolt
Ani - tak to je pešek. dumbom gloria

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#989 4. 5. 2010 19:25

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky pomooooc, stalo se co jsem nečekala.....
Mám krom tedy hostování u GT designs  svůj první CT call va
Já se ale s mojí angličtinou asi ztratím..... a strýček google mi tedy dneska moc nepomohl, překlad nemá vůbec smysl.....
Držte mi palce ať hned zpočátku něco nepotento......

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#990 4. 5. 2010 19:25

dagi
Host

šmoulinky, chválím vám nová dílka pussa.

a ještě k tomu template.. berte to doopravdy jen jako takový mustr, pomůcku.. dozdobit můžete elementy jakými chcete a dát je můžete kam chcete. fakt se těším, jak to holky pojmete stolt

#991 4. 5. 2010 19:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Paci - ještě jsem k tobě chtěla - na forum u Rakusii máš tedy nádhery, jsem uplně čučela, co dokážeš vytvořit, to bude Daginka čučet na ráčka tummenupptummenupptummenupp
jdu se pokosit o Azur do šuplíku, no nevím nevím, žádný nápad dumbom

Není tady

#992 4. 5. 2010 19:30

lentilkayes
♥♥♥♥♥--

Topi ty jedeš, zas další bombaaaaaa tummenupptummenupp
Holky nemáte některá CT u Mamrotky?

Není tady

#993 4. 5. 2010 19:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Spunti -neboj do toho se dostaneš,
já když gouglím, tam my taky někdy vyjedou nesmysly a to pak si domýšlím.
Jo a musím se pochlubit - schválili mi rekvalifikaci na účetnictví. Tak paráda, doufám, že se mi to hodí do budoucna a práci nějakou seženu stolt

Není tady

#994 4. 5. 2010 19:37

dagi
Host

duši, ty mě máš normálně přečtenou, přesně ty dvě možnosti jsem zvažovala pussa

špunti, a u koho? pochlub se tummenupp

#995 4. 5. 2010 19:39

dagi
Host

dusička napsal(a):

jdu se pokosit o Azur do šuplíku, no nevím nevím, žádný nápad dumbom

no to známe tongue. zas vysekneš nádheru par

a gratuluju k rekvalifikaci! s účetnictvím se myslím chytíš dobře stolt

#996 4. 5. 2010 19:41

lentilkayes
♥♥♥♥♥--

dusička napsal(a):

Spunti -neboj do toho se dostaneš,
já když gouglím, tam my taky někdy vyjedou nesmysly a to pak si domýšlím.
Jo a musím se pochlubit - schválili mi rekvalifikaci na účetnictví. Tak paráda, doufám, že se mi to hodí do budoucna a práci nějakou seženu stolt

Duši nevím,jestli jsi byla účetní. Já dělala taky rekvalifikaci účetnictví, mám certifikát a bylo mi to k ničemu, protože všude chtěli praxi v oboru sad ale moc mě tobavilo, čísílka já můžu big_smile

Není tady

#997 4. 5. 2010 19:41

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Duší, moc blahopřeji k tomu schválení rekvalifikace a držím palce abys pak sehnala nějakou super práci.

Dagi, vzala mi Mamrotka.

Takže Lentil, už pár minut jsem u ní big_smile  , že bychom byly kolegyně big_smile

Není tady

#998 4. 5. 2010 19:41

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

Holčiny moc díky za vysvětlení, tak to zkusím na neděli co nejdřív, at se pak nestresuju...
Jinak moc díky za vaši velikou podporu!!!!!  hjarta

Není tady

#999 4. 5. 2010 19:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Spunti - pochlub se stolt
Dagi pussa naštěstí mi počítali pětiletou praxi ve mzdovce hned po škole, jinak by mě nevzali. A co jsem koukala, tak docela účetní scháněj.
Malá kašle, to se za chvilku probudí a já u ní budu muset ležet, chjo, se mi nechce dumbom

Není tady

#1000 4. 5. 2010 19:45

dagi
Host

no tak to moc gratuluju! a je fajn, že tam nebudeš sama stolt

malíšku, snad tě bude template bavit.. já si na tom v poslední době ujíždím teda dost big_smile. a nepodceňuj se, nemáš vůbec důvod pussa

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí