29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
koukám že řešíte dárečky k narozkám, já tentokrát taky netuším, co malé koupíme. Ale zaujal mě nápad Tutulky s tím kreslícím stojanem, tak to u nich v květnu okouknu a uvidím
Dagi, zadání je super jen vám problém s free kitem, aby mě to k sobě pasovalo
a template se mě otevírají automaticky v gimpu
Jirusko, parádní natali
Není tady
pacina1 napsal(a):
Holky tak CT u Cuciolla mínus,ale nedivím se,takový esa jako Topi
Ale je pěkné,že poslala mejlík,že příště a ještě dáreček kuponek na 2,5 euro do jejího shopu,tak jsem si ještě udělala radost.Tak si to představuji,určitě se jí hlásilo hodně scraperek a jestli napsala každé tak to klobouk dolů
Paci, taky jsem ji psala a taky mě poslala koponek na 2,5 euro, jsem si koupila dva kity po 1euru
Není tady
Tutulko, Tvuj napad s tabuli je take super! Nejak jsem ho prehlidla. Musim se na to podivat na strankach Ikey. Kridu doma nedovolim, to bychom ji mely vsude, ale fix a papir je bezva napad take dekuji...
Topi, uz to zase jede, ze? Moc se ti to povedlo
Holky, Cucciola je fakt trida. Moc se mi libi tenhle pristup.
Ja vyuzila chvilky, co pospali obe mladata a neco jsem stvorila Asi to nema ani hlavu ani patu, ale co bych chtela za dvacet minut, ze?
Credit jiste znate Jste me nakrkly s tema krasama z neho
Není tady
Floranka napsal(a):
K té soutěži jsem se ještě chtěla optat, jestli se musí použít všechny prvky toho template.
Už jsem to jednou zkusila, no divočina veliká. Mám na to pár dnů, tak snad vymyslím něco lepšího.
flori, určitě nemusí.. vaší fantazii se meze nekladou , jen ať je alespoň zhruba znát, že je to podle toho templatu
sillwi, no to je nádhera . taky bych to chtěla umět tak krásně poskládat.. fakt šupa
jé, a pozvánka taky
Upravil(a) dagi (4. 5. 2010 15:18)
Tuli, to je prekrasne!!! Ja pozvanku vubec nemela v planu delat, nasi beztak prijedou, neb se to kryje s kongresem, ale ted si me nazhavila, udelam pozvanku a poslu ji nasim
Kristince se oslava urcite vydari...
Není tady
No já template zkousila jednou shodou okolností tohle stejné, ale v Gimpu víc jak 2480x2480 neotevřu, resp. otevřu, ale seká se mi to a víc jak 2-3 vrstvy nezvládnu, tak to zkusím v PS, bude to sice horor ale zkusit to určitě zkusím
Paci néé, my si to s mamkou oslavíme jindy spolu , možná i s Petrem, jestli se mu podaří uspět v neděli na maratonu...tímto prosím o držení palců
A jdeme ven, zatím pa!
Není tady
Tak jsem zkusila template jako ráček
Není tady
holky pozvánky jsou skvělé
a k soutěži...... už mám tři verze, tak pak nebudu vědět jakou, je fakt, že ozdobené to vypadá úplně jinak
tak mi právě dorazila ségra s dětmi tak pa večer
Není tady
Lentil to je krásný, určitě se bude líbit
Není tady
silwi parádní.nevím co se ti nelíbí
lentil teda padám krása:supr:
Není tady
Paci, u Cuccioly je plno českých holek, ona má moc hezké kity .
Není tady
Paci, to auto chce koupit manža, moc se mu líbí, ale ještě neví jaký typ koupí a za jakou cenu.
Není tady
Jedno nesu jako ráčka pro ségru, to nepříznivý počasí mi docela vyhovuje ...aspoň trochu času,i když venku je práce jak na kostele,to jsem ještě dnes zvládla i hodinu plavání. Paráda.
kredit Jollagg
Lentilko to je krásný s tím template..
Tedy jestli to chápu, tak to template je: jakože např.použíju papír ale vystřihnu si ho podle té šablony??Jsem z toho nějak v pasti co je template a co maska
Upravil(a) malinkej (4. 5. 2010 16:17)
Není tady
Ahoj babušky
tak už jsem teda fakt vyřízená a to teoprve začínám,nevím nevím,jak to bude třeba za měsíc Ale v práci je to fajn, Kačka je teda furt střídavě usoplená nebo ukašlaná a má nějaký vzdorovitější období, ale pořád se to ještě dá
Za týden už bude hlídat taťka,tak se těším
Gratuluju Dagince i sem a těšíms e na template, jde mi to otevírat i v Gimpu,tak jsem ráda,jupííí
odkládám novou Ptitesouris a chválím dílka,třeba jen tahle stránka...Jiruško,Silwi ,Tuli, lentil, vaše dílka mě dostaly...
Já nějakou pozvánku taky pak zkusím vymyslet,máme ještě čas,ale dělali jsme malou oslavu i loni,sice jen pidi ,ale nemáme tu rodiny,takže hlavně kamarády s dětmi a sousedy,prostě lidi co se stýkají s Káčou a maj ji rádi Dárky moc neřešíme,kupujeme dvoje zdravotní botky a furt porůznu během roku,takže žádnej megaježíšek se u nás konat nebude,spíš posedíme a dáme si zase dort
Tuli,a´t se vám oslavička vydaří Hezkej den všem a večer ahooooj
Není tady
malinkej napsal(a):
Holky já jsem zřejmě úplně blbá ale nemůžete mi prosím poradit jak se to template stahuje?
Mali klikni na odkaz, roluj dolů, jsou tam dvě tak klikni na ten orázek 18 a mělo by to jít stáhnout
Není tady
DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template.
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.
A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.
Upravil(a) Floranka (4. 5. 2010 16:35)
Není tady
Evajsku to je krásný, ta červená se mi moc líbí
Mali ločko parádní, mimi můžu
Topi jarní krása
Silvi tak to je paráááádní
Tutulko povedená pozvánka, jsi šikulka
Upravil(a) lentilkayes (4. 5. 2010 16:34)
Není tady
Floranka napsal(a):
DAgi, já to pochopila tak, že elementů tam můžu přidat kolik chcu, ale musí to být z toho template.
Mali princip je jako maska, ale protože už se ti ty jednotlivé části otevřou ve vrstvách, tak v podstatě nemusíš moc přemýšlet kam s tím. Papír dáš pod, vystřihneš jako maskou tvar a zůstane ti tam místo toho z template, to ze tvého papíru. Nebo to uděláš jako já v tom prvním použití, že dám svůj papír jako pozadí, a zbytek tvarů jsem obarvila na svou barvu a jen přidala fotku .
A už mám soutěžní,ač nečekám žádné ovace.
A chválím, chválím chválím.
jen se mi zdá , že Lentilka by moha mít trochu větší fotky. Co vy holky na to. Někdy se ten malinký broučínek v tom Ločku ztrácí. (No já tak můžu radit, když udělám jednou za čas nějakou divočinu, že ?)
jo a ještě chvála Evajskovi a Haničce držím pěsti.
Floranko, jestli máš na mysli ten ráček, tak to je template a taková velikost tam byla nevím jestli u template to můžu zvětšovat, to už pak ale nebude vypadat jako to původní ne? Poradíte ?
A děkuji za jakoukoli kritiku, teprve se učím
Upravil(a) lentilkayes (4. 5. 2010 16:43)
Není tady
Evi, to je jak u nas. Jsem zvedava, jak dlouho nam to nesopleni vydrzi Ale porad si rikam, ze dokud jsou to jenom sopliky a nic jineho, dikybohu za to.
A co se vzdoru tyce, tak Tomasek ma zase dabelske obdobi
Je to opravdu jak na houpacce. A jeste se normalne diva, kdyz mu domluvas a i tak si dela svoje
Proste neposlechne...
Dnes jsem na neho uz dvakrat zarvala tak, ze budu rada, kdyz mi zitra nebude klepat na dvere socialka
Ach jo, jdu delat rybickovou pomazanku k veceri. Da si nekdo?
Jo, jeste jsem chtela, ten novy kit od PtiteSouris vypada hooodne zajimave
Mali, to je nadherny bobisek
Není tady