6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezké poledne:)
Tak se hlásíme taky od doktora,raději jsem s malou zala.SO a NE před námi,a neskončíme na pohotovosti.V noci dost horečkovala,teď je zatím relativně klid jen mírně zvýená 37,1 počítám,ale e do večera stoupna.na poslech je čistá,krček nemaá zarudlý,jen tro¨ku potaený bílý,take se to rozjídí.Doufám,e to zastavíme.
Ali malá taky chytla od děcek,sice byli nachlazení,ale do koly chodili,přitom malá cpe ovoce a zeleninu jak nezavřená,dost jsme lítali venku kdy bylo hezky,jen jsem to asi přetáhla v tu středu,e se to rozjelo.
Luci taky baych se pokusila zesvětlit fotku:)
Silwi s knihou je mi to líto,asi si ji měla jako dárek viď? A co dort daří se?
Andrej dr se my taky probděli noc ,krtečka mám plný zuby a umím ho i pozpátku:dumbom:
Není tady
Ahoj děvčata,
Andulku u máme doma. Na kotnrolu jdeme a 5.5. To bude zase dohánění
Evajsku, krásný mimískový lo!
Paci, krásný ráček. Ty tvoje lo já můu
Tady je nová Azur
Kindle, zkus barvy - jas a kontrast
Není tady
Hoj babuny
my se vrátili z nákupu,já mazala pro Káču do kolky, měla jsem jít odpoledne do práce,ale kamarád co měl hlídat má podělaný auto a nedostal by se pro ni do kolky ani za dvě hodiny,tak jsem volala do práce,e nepřijdu a tak by mi propadly i hodiny ve kolce,take tam byla aspoň na chvíli a my stačili v klidu nakoupit
Ale teda soplí od zubů děsně, kale fur,hlavně před usnutím,ale je to od tý steklý rýmy,je vzadu,neodsaju ani uk,jetě e mi Káča drí,bobinka...sice volá ee,ale sedí a nemusím ji ani dret,nic...ani kdy jí dtříkám do nosa,zatne se a nastaví ho...je to mudlísek můj statečnej trvá to taky bezmála 14dní,je to na palici,fakt
Silwi,to je nářez s tou kolkou teda
A kníka taky nic moc,no...já jsem ten typ co tyhle věci moc neřeí,ale měla jsem ji jako dárek,byla v pořádku, já kupovala kvůli čelence a tomu,e je to jakoe s tím dítětem v hl. roli, jinak kdyby to vypadalo fakt hrozně,asi budu taky reklamovat,ale líbila se moc,take neřeím
Luci,pozvánka super jen bych hodila do obličeje trochu světla
Leni ten návod na doostření tu psala Silwan,je to jednoduchý jk facka vypadá to suprově
Jo,jinak myslím,e fakt,e spí dítě celou noc rozhodně nezávisí na tom co sní večer Pokud se ti budí a prudí tě to, nastol Estivilovu metodu,je to během dvou a tří dnů a spí celou noc...nám to zafungovalo vdycky,ale jen co se rozjely zuby,byli jsme zpátky,take u to prdím Budí se jednou za noc na mlíko...jindy ho nevypije,take to beru jakoe sice musím v noci vstát,ale aspoň mi jetě vypije čtvrt litru Sunaru
Není tady
Evi já vím, e to nezávisí na jídle, ale je pravda, e dříve kdy snědl talíř kae tak ho to více zasytilo a spinkal celou noc. Teď kai moc nechce a sunar nebo mlíko mi nikdy nechtěl, take to on ani nezná. Koupila jsem mu Hami od roka, protoe do 10 měsíců jsem kojila a ani to mi nechtěl a plival to ven, tak mi právě doktorka řekla, e mu to nemám vůbec dávat, e by to vyblinkal, take u nás je to vdycky děs s těma večeřema, co mám pořád vymýlet. A v noci kdy se vzbudí tak pije čaj
Není tady
Hezký den holky!!!
Paci to je nádherný rak!!!! Evi
Lucko, pozvánka se mi líbí
Anni
Sillwi, to je mi líto, e se ti kníka nelíbí, teda to zpracování, popravdě, já bych si toho asi ani nevimla, resp., mně by to nevadilo , s tou svojí kníkou jsem nadmíru spokojená! Jen jednu vadu to má, co mi troku mrzí, e ilustrátor nemá víc verzí ilustrace... Já mám v kníce Kiku s Any - dvě holčičky, ale na obrázcích jsou dva kluci
Evi, to ti blahopřeju, e Kačka spolupracuje při odsávání i stříkání, Kika ani náhodou, řve jak tur, natěstí to ale nemusím tolik řeit, protoe vysmrká vechno, tak jdou nudle ven nebo je vykale, ruce má v puse, tak si říkám, e to má taky vechno od zubů, stále jí chybí vechny trojky a zadní stoličky Proč nám to musí tak trvat?
Jo a závidím odbourání dudlíku...Kika je čím dál závislejí, sice ho přes den sama dává pryč, ví, e je jen na spaní, ale kdykoli cokoli, jen zakopne a chce brečet, tak hned volá dudlík , přemýlím pořád, jak ho dát pryč, určitě mám v plánu odevzdat ho čertovy, ale říkám si, jestli to neudělat u dřív... Zatím ale nemám odvahu, třeba bych se ale divila, jak v klidu by to lo...
No nic, soutě nevím, jestli dám, zatím nemám nic, v hlavě mám nápad na zpracování, ale nevím nevím, jak to zvládnu.
Není tady
Jo a s tím jídlem a buzením, já si myslím, e na tom něco pravdy bude, vidím to i na odpoledním spaní, kdy jí Kika přes oběd málo, spí patně, budí se nebo málo, kdy je pěkně najedená, vydrí spát dlouho a v klidu, stejně tak večer, jak vypije celé mlíko, spí krásně, kdy ne a bojkotuje ho, vlastně pak večer nic u nechce, ráno se budí brzo... Kika mi teď asi týden večer nechce mlíko vůbec, tak u ho dávat nebudu a řeím co k večeři, aby se najedla lehce a neměla přitom hlad a vstávala tak kolem 8.
Není tady
Teda tady se opet hromadne marodi Tohle pocasi je hrozne zradne, tak je to hned... Drzim palce marudkum, maminkam, at to s nima vydrzi a pro vsechny - at uz je fakt teplo
Nas ceka pristi tyden ockovani u obou kluku, tak snad take neomarodime... A v utery podrobne ocni vysetreni, takze kapu obema klukum od oci cykloplegicke kapky. To jsem zvedava, jestli se nam ten rozdil v dioptriich u Danecka potvrdi... Ale vypada to tak, ze jo...
Evajsku, drive bych to take neresila. Ale naucila jsem se nenechat se sidit, takze pokud to jen trosku jde, tak si uz sve zajmy hajim... Jak uz jsem psala, me by take nikdo netoleroval polovicni praci (prominte, ja vam dala omylem jiny prasek )... Takze uz jsem pani psala a jsem zvedava na odpoved.
Anni, super, ze je Andulka uz doma a v poradku a Azur paradni!!!
Kindle, tak mu dej k veceri to co k obedu, nebo proste pecivo, nemusi mit kasi ani nemusi byt zakonite tepla vecere...
Není tady
Tuli,my to máme stejný...má dudlíka na spaní,ale třeba kdy přijdem zvenku dopoledne před oběděm,pustím jí pohádku a k ní chce dudu...anebo po obědě ne jde spát..u se tak jako připravuje,pak vidím,jak si lehne na pohovku a u ji nesu do pelíku
My bychom ho čertovi s Mikuláem klidně odevzdali,ale připadá mi to u dost,ve dvou a půl..ráda bych odbourala co nejdřív plíny a pak hned dudlajse...
Na dvoču to nikam k moři etos nevypadá,ale kdyby přece jen, určitě ho hodíme do moře rybičkám
Lentilko,tady jsem to konečně nala http://scrappingwithmanda.blogspot.com/ … el/Freebie
Holky co mám dělat,u třičtvtě hodinu usíná protoe furt kale
Upravil(a) evajs (23. 4. 2010 13:34)
Není tady
Tak a budete Evi odbourávat dudlík napi, nechám se inspirovat, mně to právě přijde taky u dlouho...dneska se jí zase něco nelíbílo, tak se rozčilovala a já jí dudlík (ráno) to ho má dokud nejdeme z lonice furt sebrala, e jí odeel, e vzteklou holku nechce, tak furt ječela a brečela dudlik dudlik....sice mi jí bylo líto, ty slzičky a jak byla neastná, ale chvilku jsem jí nechala, pak slíbila, e bude hodná...já jí říkala, e u je velká holka, e dudlík nepotřebuje, tak mi odpověděla, e je mimino... a měla jsem to
Není tady
Pěkné odpoledne v novém domečku
Paci, krásná práce
Annave, také pěkné.
Luci, k té pozvánce mě na tom jetě vadí ten text a k okraji. Já bych to posunula. U mě je to teda deformace, tak to můe brát s rezervou, ale já vdycky posuzuji jetě zarovnání.
Je to jako u Silvan, ta kdy koukne na fotku, tak ne jen jak je hezká, ale jak je ostrá, nasvícená apod.
Jo a Silvi, kdy u tedy neumějí svázat kníku, tak já bych to reklamovala alespoň kvůli té křivé fotce. Mě by to vadilo, nevím kolik kníka stála, ale je to tedy ostuda. Měli si na tu první stránku dát bacha, čert vem nějaký ten křivý list uvnitř, ale tohle je teda hodně neprofesionální. Já dělala chvilku i ve výrobě, ne tedy přímo vazba knih, ale ořez a vazba bloků apod..
Měli by to myslím umět rozebrat, opravit ten list a zase svázat (do nové tvrdé vazby). Anebo Ti dát slevu.....
Není tady
malá usla konéééčně tak jsem si k tomu rychle sedla,páč valím vařit,dneska nějak opoděně.;)Holky myslíte,e kael,rýma a teplota můou být od zubů?My jich máme jen 5 klubou se nám vechny najednou teda je fakt,e od včera malou furt převlíkám protoe je hned na hrudníčku mokrá,jak jí valí sliny.
a tady jedno LO jsem taky neodolala
Není tady
Také se chystáme na dudlík. Předevčírem Mara usnul večer normálně bez něj, ani já netuila, e ho nemá, vůbec mi to nedolo, take toho musíme vyuít, ne začne být závislejí.
A holky, Mara teda spí celou noc někde snad od 9 měsíců. Jídlo v noci vůbec nechtěl, jen se chtěl třeba přitulit. My teda spíme spolu asi od 6 měsíců. A ráno dostává mléko kolem 8,30 h. Take úplná pohoda.
Ale stále nenávidí nočník, take plíny bude mít asi dlouho
Není tady
Evi bych tě chtěla vidět jak hodí dudlík rybičkám,apak celou cestu zpět dítě prořve..bys brzy hledala náhradní v tace my taky byli po roce a půl děsný závisláci,přesně jak píete..kdykoliv,cokoliv se něco stalo nebo jsem na ní jen houkla u chtěla dudla...my ho daly čertům ve dvou letech a proběhlo to bez problémů
Kámoka ho hodily do rybníka kačenkám a taky o.k. ..tak drím pěsti
Není tady
jeden ráček a jdu vás dočíst
Není tady
evajs napsal(a):
Tuli,my to máme stejný...má dudlíka na spaní,ale třeba kdy přijdem zvenku dopoledne před oběděm,pustím jí pohádku a k ní chce dudu...anebo po obědě ne jde spát..u se tak jako připravuje,pak vidím,jak si lehne na pohovku a u ji nesu do pelíku
My bychom ho čertovi s Mikuláem klidně odevzdali,ale připadá mi to u dost,ve dvou a půl..ráda bych odbourala co nejdřív plíny a pak hned dudlajse...
Na dvoču to nikam k moři etos nevypadá,ale kdyby přece jen, určitě ho hodíme do moře rybičkám
Lentilko,tady jsem to konečně nala http://scrappingwithmanda.blogspot.com/ … el/Freebie
Holky co mám dělat,u třičtvtě hodinu usíná protoe furt kale
Evi děkuji, e sis dala s tím dala práci to hledat musím udělat jetě to mý slavný první CT a pak se na to hned kouknu
Denda kale přes den pořád i v noci, na spaní ve dne ho dávám ven- na dvorek- a tady spí bez zakalání, asi čerstvý vzduch nebo co
Paci to je dobře, e si neodolala, dalí krása na světě
Není tady
Ahoj holky,
Luci, krásná pozvánka
Evi, krásný ráček
paci, anni
z kníky jsem nadená mám to "pomačkané" jako sillwan, ale neřeím to, příběh je úasný a já jsem nadená, e má Any kníečku se svým příběhem. scrap, tam mám dělaný od čelenky na celou A4 a je to
u nás se spí v noci jak kdy, my jsme v noci jetě takový závisláčci na mlíčku
a dudu budeme dávat a čertíkům na mikuláe dudlá občas i přes den, kdy je unavená a jak se ke mě choulí a mazlinkuje a dudlá u toho, tak je to moje malé mimuko a to jí přece dudu vzít nemůu
a nočník u nás nehrozí
a Tuli jsem v minulém domečku zapoměla poděkovat za ráčka
jetě jedno CT-rena, ráček
a tady CT-soval- kit Baywatch
ve u mě na blogu
Upravil(a) Gabka (23. 4. 2010 14:01)
Není tady
Tuli, já odbourala dudlík ze dne na den. Řekla jsem mu , e ho odnesla bába, co si chodí pro zlobivý děti a bylo to. Sice jetě asi druhý den se po něm ptal, ale teď u sám řekne " dudu neni, bába plyč! a je to.
U nás i růst zoubků probíhal nějak v klidu. Ani jsem sikolikrát nestačila vimnout, e má vylezlý nový zoubky. Teploty neměl vůbec, je pravda e slintal hrozně tedy, to jsem taky kolikrát za den převlíkala, ale teď u má i stoličky, akorát nevim jestli vechny, protoe mě nechce nechat podívat do pusy.
Silwi a nemůe být zdeformovaná vazba jak se to expedovalo? Nevím tedy jak to přilo zabaleno, ale jestli třeba na potě nebo v tý dopravní slubě na to něco nehodili těího. Ale to je asi blbost, to by to nemělo víc lidí.
A k tomu večernímu jídlu - on právě papá pečivo skoro pořád, a u mu ho nechci dávat a on si ho stejně vyebrá. Papá rohlík nebo chleba se sýrem - to miluje. Zkusila jsem mu dát i dětský párek a zbatil dva, ale myslím, e na to má jetě čas.
Není tady
Svaji
Není tady
jak to tady sleduju, samí marodi doufám e aspoň vyleze sluníčko, pořád ta hnusná zima, u toho s malým mame plné zuby, ne jdeme ven, musím mu ´odsekávat´ručičky od dveří abych ho vůbec oblekla.
vem marůdkům
něco na tom mléku bude, kdy ho Mareček nechce, tak se budí tak za 3h a je nevrlý, kdy ho vybumbá, klidně usne a v noci se nevzbudí. Jéé dřív mě chodil spinkat v 17h a budil se o půl 7 ráno...to kdy bývala brzo tma, teď někdy nemůe usnout ikdy je hodně unavený i v 8h večer, pte není tma. Je to vidět, chudáček si zakrývá očička plyovým tygrem a pak v pohodě usne.
Jinak s nočníkem nemáme problém, jen se trefit, zrovna včera jsem u něj seděla 10min, malý tlačil, ale nic, pak se zvedl, el k malému stolečku a načural mi do půjčených katalogů
S dudanem to bude horí, ve dne docela dobrý, jen kdy mu rostou zuby tak si ho vybrečí nebo se mu ztrácí pěsti v puse, ale na noc ho potřebuje pořád, zkouela jsem ho uspat i bez něj, ale nic
Lentilko děkuju a jak to jde s Mikou? Orientuje se?
Není tady
Jůů,krásní ráčci
Gabi,kdo je ta blondýna se slunečními brýlemi na druhým ločku ?
No u nás to jídlo na spaní právě vliv nemělo nikdy..Káča odjakiva spí s jedním rpobuzením, celounoc prospala loni v létě asi měsíc kdy jsme doma najeli na toho estivilla,protoe jsem k nívstávala s pitím a tobyloi 7x za noc...dudlíka nepodávám u rok,kdyho vyplivne,spí bez něj Ale na to mlíko to prostě jednou za noc odbourat nejde,vdycky si to to zas vrátí,tak nevím,třeba ho chce...
A můe se nadlábnout anebo nejíst,je to furt stejný
Není tady
evajs napsal(a):
Jůů,krásní ráčci
Gabi,kdo je ta blondýna se slunečními brýlemi na druhým ločku ?
No u nás to jídlo na spaní právě vliv nemělo nikdy..Káča odjakiva spí s jedním rpobuzením, celounoc prospala loni v létě asi měsíc kdy jsme doma najeli na toho estivilla,protoe jsem k nívstávala s pitím a tobyloi 7x za noc...dudlíka nepodávám u rok,kdyho vyplivne,spí bez něj Ale na to mlíko to prostě jednou za noc odbourat nejde,vdycky si to to zas vrátí,tak nevím,třeba ho chce...
A můe se nadlábnout anebo nejíst,je to furt stejný
Evi a prosím Tě co je to estivill? To vůbec neznám...... u nic, u jsem si to nala na netu.
Upravil(a) kindle (23. 4. 2010 14:59)
Není tady
krásný den holky,
my zas celý den bez proudu, tak jdu a teď... zdravím tu do nového a těím se na krásná dílka...
Evajs - dílko z Natali je pecka přesně to, co se mi líbí
Paci - rak pro Evajs z Kimly, to teda zírám... skvělé
Kindle - gratulace k bezdudlíkování, jste dobrý
Lucko - pozvánka pěkná, já bych jen upravila fotku, zesvětlit, kontrast, jas...
Lentilko - drte se... ATB zaberou a brzy bude fit
Annave - super LO od Azur fakt se mi moc líbí
Paci - u Tebe jako vdy nádhera veliká
Svájo - nádhera, já tu dnes fakt jen zírám...
Gabko - tvoje ločka jsou vdy perfektní...
Není tady
svarapaja napsal(a):
jak to tady sleduju, samí marodi doufám e aspoň vyleze sluníčko, pořád ta hnusná zima, u toho s malým mame plné zuby, ne jdeme ven, musím mu ´odsekávat´ručičky od dveří abych ho vůbec oblekla.
vem marůdkům
něco na tom mléku bude, kdy ho Mareček nechce, tak se budí tak za 3h a je nevrlý, kdy ho vybumbá, klidně usne a v noci se nevzbudí. Jéé dřív mě chodil spinkat v 17h a budil se o půl 7 ráno...to kdy bývala brzo tma, teď někdy nemůe usnout ikdy je hodně unavený i v 8h večer, pte není tma. Je to vidět, chudáček si zakrývá očička plyovým tygrem a pak v pohodě usne.
Jinak s nočníkem nemáme problém, jen se trefit, zrovna včera jsem u něj seděla 10min, malý tlačil, ale nic, pak se zvedl, el k malému stolečku a načural mi do půjčených katalogů
S dudanem to bude horí, ve dne docela dobrý, jen kdy mu rostou zuby tak si ho vybrečí nebo se mu ztrácí pěsti v puse, ale na noc ho potřebuje pořád, zkouela jsem ho uspat i bez něj, ale nic
Lentilko děkuju a jak to jde s Mikou? Orientuje se?
Svaji u jsem na tom novýmforu, ty taky, koukala jsem, to jsou zmatky ... a dnes jsem si tam na chatu dala jako ty(okopčila jsemti kom. ) blinky, ale nevím jak to dostat na blog ale budu tě sledovat a následovat neboj ločka ti kopčit nebudu dnes je teprve budu dělat a hned je tam hodím a pak se uvidí
Není tady
holky mé zlaté,
já se loučím, za chvilku odjídím do Plzně k mojí spřízněné dui a kamarádce Ivce... nějak jsem měla depku, tak jsem se během dne rozhodla, e musim někam vyrazit... Ría hrozně kale, tak beru jen Julinku... má být krásně, tak se těím... určitě budu mít fůru fotek, ona fotí tak si moc uijte víkend, co se počasí týče bude opravdu luxusní. v sobotu večer se snad ukáu... to bych měla dorazit zpátky... take ahooooooj
Není tady
Jen pojeď Jirusko, v Plzni je krásně
A vem marůdkum brzké uzdravení
Není tady