6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji krásný dobrý večer či skoro noc a vítám v novém domečku, který bude určitě zase plný krásných loček
Není tady
Ahoj holky, téééda nakouknu a co nevidím, tolik nakecaných stránek... omlouvám se, ale nedočítám, nestíhám opět vůbec nic, vyklízíme u mamky garáž, tak jsme celé dny u mamči. A včera jsme tak trochu slavili Sašenčin svátek... Všechny vás moc zdravím. Zase nakouknu, papapa a dobrou noc všem šikulky šikovné
Není tady
Krásnou půlnoční pohodu a co nejvíc nádher v novým domku!!!
Odkládám noční rychlovečku a pádííím
Není tady
na dobrou noc evi tak to je první koupený od Kimly:)
Upravil(a) pacina1 (23. 4. 2010 0:09)
Není tady
Hezké ráno všem do nového domečku, tak zas deny vstával v pět, už jsem grogy, chodím spát kolem jedný at už je zdravý
Evajsku díky !!!!! krásný ločko a Paci taktéž, jste šikulky
Upravil(a) lentilkayes (23. 4. 2010 6:40)
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Dílka máte pěkná .
Není tady
dobré ráno v novém domku .
evi, paci, nádhera, jak jinak .
filípek měl dnes asi špatné sny, nebo si něco přilehl, protože se po 5 vzbudil s děsným řevem.. no tak koukáme na krtka, aby se nám taťka jetšě trochu dospal .
dnes po obědě odjíždíme do těch karlovic, tak se mějte krásně a já na vás příjdu mrknout zase v neděli .
pa
Na blogu mám nové fotečky, tak se podívejte .
Není tady
ahojky v novém domečku
no tak jak vás tady čtu holky, že vstáváte tak brzo, já jsem přespaná a malý ještě spinká, to se mi ještě nestalo
Paci super dílko
Evajsku
Není tady
dobré ránko,
my vstávali před 6, spát jsem šla kolem půl 1 a docela mi to i stačilo. Čím déle spím tím jsem více unavená, je to možný?
Tak manžel psal, že už jsou v Německu, přespali v nějakém hotelu u hranic a kolem 5 ráno vyjížděli do Německa.
Dílka kouzelná jako vždy
Dagi soutěž ale dáš, ne? Už se moc těším na Vaše dílka, soutěžní mám tentokrát i já, vůbec jsem nevěděla jak ten máj pojmout, ale nakonec jsem tam prdla jednu fotku tak snad to projde. Není to vysloveně k 1.máji, ale máji jako takovému.
Topi Matýsek je kouzelnej
A hlásím, že už po dudlíku není ani sháňka , hurááááá, už bez něj spinká asi 14 dní
Svájo comalýmu dáváš k večeři že tak hezky spinká do rána, to mě se nestane
Upravil(a) kindle (23. 4. 2010 7:21)
Není tady
kindle napsal(a):
dobré ránko,
my vstávali před 6, spát jsem šla kolem půl 1 a docela mi to i stačilo. Čím déle spím tím jsem více unavená, je to možný?
Tak manžel psal, že už jsou v Německu, přespali v nějakém hotelu u hranic a kolem 5 ráno vyjížděli do Německa.
Dílka kouzelná jako vždy
Dagi soutěž ale dáš, ne? Už se moc těším na Vaše dílka, soutěžní mám tentokrát i já, vůbec jsem nevěděla jak ten máj pojmout, ale nakonec jsem tam prdla jednu fotku tak snad to projde. Není to vysloveně k 1.máji, ale máji jako takovému.
A hlásím, že už po dudlíku není ani sháňka , hurááááá, už bez něj spinká asi 14 dní
Svájo comalýmu dáváš k večeři že tak hezky spinká do rána, to mě se nestane
Leni tak tohle se mi stalo poprvé. Šel spinkat o půl8 a chrní ještě teď se dívám jestli dýchá
No nic, jen mléko s kaší před spaním
Není tady
svarapaja napsal(a):
kindle napsal(a):
dobré ránko,
Dílka kouzelná jako vždy
Svájo comalýmu dáváš k večeři že tak hezky spinká do rána, to mě se nestaneLeni tak tohle se mi stalo poprvé. Šel spinkat o půl8 a chrní ještě teď se dívám jestli dýchá
No nic, jen mléko s kaší před spaním
Takže papá buď polévku nebo chleba se sýrem atd.
No to právě Matýsek nikdy nechtěl. Kojila jsem do 10 měsíců a sunar nebo prostě sušený mlíko mi plival a nechtěl to, tak doktorka řekla, že mu mám dávat krupicovou kaši z plnotučného mlíka, tak tu jedl každý den skoro do roka a půl a pak jí najednou nechtěl a teď si jí občas taky dá, ale málokdy - hrozně po ní prdí.
Není tady
kindle napsal(a):
svarapaja napsal(a):
kindle napsal(a):
dobré ránko,
Dílka kouzelná jako vždy
Svájo comalýmu dáváš k večeři že tak hezky spinká do rána, to mě se nestaneLeni tak tohle se mi stalo poprvé. Šel spinkat o půl8 a chrní ještě teď se dívám jestli dýchá
No nic, jen mléko s kaší před spanímTakže papá buď polévku nebo chleba se sýrem atd.
No to právě Matýsek nikdy nechtěl. Kojila jsem do 10 měsíců a sunar nebo prostě sušený mlíko mi plival a nechtěl to, tak doktorka řekla, že mu mám dávat krupicovou kaši z plnotučného mlíka, tak tu jedl každý den skoro do roka a půl a pak jí najednou nechtěl a teď si jí občas taky dá, ale málokdy - hrozně po ní prdí.
tak hlásím že se teď vzbudil s dobrou náladou a už tu piští, skáče a rozhazuje hračky tak už jsem v klidu
jo Leni, Mareček tedy kaše z normálního mléka taky prdí doteď pije mléko Hami ráno a večer, někdy si dá i v poledne před spaním
Upravil(a) svarapaja (23. 4. 2010 7:48)
Není tady
Dobre rano!
Konecne patek, ze?
U nas je krasne, ale chladno. Chystam se dnes za reditelkou do MS, zjistila jsem, ze kazde mamince napovida neco jineho, tak uz jen z principu si tohle nehodlam nechat libit. Uvidim, jak se s ni bude mluvit, evidentne se rada posloucha, ale co slovo to lez. Vubec nezverejnila vysledky prijimaciho rizeni, tak jsem zvedava, podle ceho bude vybirat deti, kdyz se ji v zari nahodou uvolni nejake misto... Nemela jsem v planu podavat odvolani (vlastne nevim naco bych se odvolala), ale vzhledem k tomu, ze ho davaji vsechny maminky i v situaci jako jsem ja, tak ho asi dam take. Aby na Krajskem urade vedeli, ze zajem mame...
Holky, me ta neprofesionalita tak hrozne moc vytaci... Vcera to uzemnila ta knizka, schvalne hodim fotky, ale vazba vypada, jakoby to lepil Tomasek, obrazek nejen, ze je nakrivo, ale je jakoby normalne doma v tiskarne vytisten - coz tedy dobra, ale ne na nejlepsi kvalite, ale na te "fast draft"...
Ja nevim, kdybych si takhle dovolila pristupovat k pacientovi, tak me zenou... Kde to jsme proboha? Ja myslela, ze v civilizovane zemi...
Omlouvam se za proslov, ktery je OT, ale tohle je uz fakt moc... Paci, Evajs - parada!!!
Jdu predvarit obed a padime do te skolky. pak poreferuji, kdo komu zvedl mandle
Ali, vy se drzte, kdybychom mohly nejak pomoct, ozvete se!!!
V kazdem pripade preji do noveho domecka hodne krasnych locek...
Není tady
Silwi, držím palečky ať dobře pochopíš a pak sem hoď tu fotku té knížky, třeba si to ještě rozmyslím s tím objednáváním, aqle myslím, že holky si nestěžovaly, tak třeba je to vyjímka a zrovna u Tebe, to je mi líto
Není tady
Holky jde nějak doostřit hotové LO? Já ho dal ana fórum a mám ho takové nějaké .... no prostě ty barvy elementů nejsou tak syté jako v tom kitu.
Není tady
DObré ráno holky,
Sillwan přesně jak píše Kindle, holt jsi měla asi smůlu, holky byly všechny spokojené, ba nadšené, tak je možné, že zrovna ta Tvoje se nepovedla, ale od toho jsou přece reklamace Prostě vem telefon, zavolej a žádej výměnu, a je to Je fakt, že chybu může udělat každej, co naděláme, nooo Je mi jasné, že to naštve
Jinak dnešní noc kalamita, Káťa od jedné v noci řvala, vzbudila se s děsným brekem (jakoby zlý sen či co) a pak už jen pobrekávala, že se bojí, bojí...no děs. Jsem jak pytlem praštěná.
Kindle rozostřené LO, tak s tím jsem bojovala hrozně, byla jsem z toho na nervy. Teď už vím, jak na to, i když ne vždy to úplně jde, ale jen v PS, a ty máš myslím Gimp?? Tak tam netuším
Není tady
Andrejko, ale o to predse nejde, ze od toho jsou reklamace, ze? Abych si to takhle omlouvala... Cekala jsem na knizku vice nez mesic a abych cekala dalsi... Dekuji, nee... Mozna, ze holky to maji stejne a nevadi jim to, ja mam holt jiste predstavy o tzbozi, ktery si koupim. Knizka ma par stranek, rozhodne nepatri mezi nejlevnejsi, tudiz tohle je podle me docela trapas.
Z tohodle fakt nejsem odvarena
Ve skolce jsme si s pani reditelkou popovidaly... Ma rozhodne zvlastni styl vyberu deti - pokud se v zari nejake misto uvolni, tak bude vybirat pouze z tech maminek, co se tam sli zeptat, jak to cele dopadlo, jako ja ted... Tak jsme na 10. miste jako cekatele... Tolik mist se jiste neuvolni, ale tak ma nas v merku...
Upravil(a) sillwan (23. 4. 2010 9:59)
Není tady
Ahojky, tak hlásím návrat o dr., poslech OK, ale zánět spojivek a asi opět nějaká viroza, k tomu máme ATB kapky do nosu na rýmu, a do očí na ty spojivky. Další týden má mít klidový režim..no, do práce jsme už volala, šéfové je mi už líto, vím, že se mnou nic nenadělá
Nechápu, kde mohl chytit virozu, asi od děcek ze školy..sedíme furt doma, ale Ondra pokašlává a ty oči má rudé taky... no, dost bolo o zdraví..
chválím nádherná Lo v novém domečku, Pacinin RAK pro Evajs je naprosto dokonalý!
Silwi, já bych s tou knihou paní zavolala a zkusila se domluvit na tom, aby Ti poslali novou, když si chce dělat byznys, tak nejlepší reklamou je přeci spokojený zákazník..a to každý..takhle jí ten obchod nepůjde..jeden nespokojený zákazník se se svou negativní zkušeností rozdělí 7x víc než spokojený s pozitivní...takže paní s knížkama by byla sama proti sobě
Není tady
Ahoj holky
občas vás prolítnu,pokochám se a zase pádím..nějak tu na mě mluvíte cizí řečí
No Silwy tak já tu vazbu teda měla taky tak a u obou knížek,fotka a obrázek byl v pořádku..takže jsem to neřešila,protože jsem z knížky byla já i naty nadšená..takže nevím jak holky,ale já měla opravdu takhle obě dvě...takže nevím jeslti by to navázali jinak
Holky dělala jsem jednu pozvánku na narozky pro kamarádku...prosím o kritiku,jeslti mám něco změnit než ji to odešlu
Není tady
Luci, to je moc pěkný, já osobně bych na tom nic neměnila.
Není tady
Lucko, ja bych tu pozvanku nechala tak, jak je, jen bych se trosku pohrala s fotkou.Oblicej je docela tmavy.
Není tady
Luci pozvánka je supr jen ta fotka trochu tmavá.
Já se vrátila od dr. s Denýskem, má zánět průdůšek, takže ATB, do nosu taky ATB, protože má rýmu už 14 dní. Už mě ty nemoci hooodně štvou
Moc krásně tvoříte !!!!!!!!
Není tady
Tak jsem ještě změnila jednokitovku. Snad bude lepší než ta první a jdu žehlit. Matýsek usnul
Není tady