1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
to je dilema. Já s Kubou mezi děti nechodila kdy jsem nevěděla jestli je chytne nebo ne, ale se kolkou nevím. No teoreticky bys ho asi odhlásit měla
Není tady
Souris já bych ho tam dala, stejně je to otázka, třeba je vůbec nechytne a zbytečně ho bude mít doma zavřenýho. Jen pozor na sluníčko protoe to se pak udělají jizvičky jinak my ven chodily sice ne do kolektivu ale na prochajdy jo, to by mě doma lehlo.
Není tady
Souris, ja bych taky normálně do kolky dala, kdy má u vás doma někdo chřipku, tak ostatní taky chodí mezi lidi a nejsou zavřený doma... To bych taky nesměla malýho (8-měs.) nikam vzít, určitě neizolovat, ostatní děti to stejně můou chytnout kdekoli a od kohokoli, nejen od vás...Jasně, a bude infekční, tak zavřít doma , ale určitě ne, kdy mu nic není.
Není tady
Holky, tak znovu já Jen hlásím, e 8-měsíční prcek to má taky, take u nás to bylo za 16 dní od prvních netovic u dcerky
Není tady
Dako tak a to má u malého lehký průběh (u nás to bylo za 15 dní )
Není tady
Holky, moc děkuju, ale má to hrozný..je mi ho hrozně líto , skoro vůbec nejí, jen hodně pije, pohubl, ale ty netovice...to jsou teda obří netovice, holka takový vůbec neměla...jen na hlavičce jich má cca 40, zbytek se nedá spočítat, ale na tom malým těličku to teda vypadá
mau Fenistil gelem, s pudrem nemám moc dobrý zkuenosti, holku to pod nim jetě víc svědilo. Má to asi i v pusince, protoe pláče a dává si tam prsty a vyplazuje jazyk..Jetě prosím poraďte, on se plazi po bříku a má tam netovice, mám ho nechat? A tam budou strupy, asi by si je mohl strhnout
Díky
Není tady
Dako my máme na netovice tohle http://www.lekarna.cz/tanno-hermal-lotio-100ml/. Prý je to lepí ne tekutý pudr.
Plazit bych ho nechala, strhnout si tím strupy nemusí.
My máme aktuálně pár prvních pupínků, jsem zvědavá, co se z toho vyvine.
Není tady
Souris, díky za tip, vyzkouim určitě, sice u jich máme větinu ve formě zasychání, ale pod plínkou to teda nevypadá jen tak na zaschnutí..
Včera jsme skončili na pohotovosti, malýmu místo aby teploty klesaly, tak měl 39, dostal průjem a hlavně za ty tři dny snědl 15 pikotů a víc ani rána, vechno se mu dávilo no moc jsme si nepomohli, nic na něm nenali, ale dneska mu vyrazila rýma a vypadá to, e se klube pičák nahoře
Vám drím palčáky, a je to v pohodě
Není tady
téda Dako to si to prcíček vyírá To je mi líto, moc přeju a je mu u dobře (starí syn to taky měl v puse a v krku a nejedl)
Není tady
Zdravím netovice a spol
I u nás je po netovicích
Jak píe Souris i já měla na dětičky http://www.lekarna.cz/tanno-hermal-lotio-100ml/ a fakt super.
První s netovicemi přila Kačenka ,měla jich hodně a tři dny stále přibývali . Ale za 8 dní u bylo skoro ve bez stroupků . Za 10 dní la do kolky .
Syn chytil netovice po 15 dnech od Kačenky prvního pupínku a ten měl netovic míň ,ale zase větí kousky .
U obouch jsme koupali v Hypermanganu a po kadý koupely jsme zase namazali Tanno Hermal ...
Je fakt , e u syna jsem s koupelí byla pečlivějí a za týden u seděl zase ve kole, nebo po netovich skoro ani památky
Není tady
Ahoj,
tak ty vysoký teploty byly fakt od zoubků , teď u je dobře, sice je jak podvýiva
, ale snad to doene.
Dneska vyzkouím vykoupat v hypermanganu, nějak mu to pod plínkou a na krčku nechce zaschnout, dokuď měl teplotu, tak jsem ho nechtěla koupat...holka to měla zaschnutý raz dva
Není tady
Já jsem dávala hypermangan jen na obarvení vody, prostě troičku, aby byla voda jen slabounce růová, ale fakt slabě.. do vany, rychle oplouchnout a potom opatrně otírat, spí takové upkování, aby se nesedřely stroupky.. Ze začátku byla holce ve vaně zima, tak jsem udělala "odvar" do misky a otírala ji ínkou.
Není tady
Doktorka říkala hypermangan světle růový.
Umyje se to - myslí vana? Jo ta růová nezůstane.
Dako my se díky netovicím snad i zbavíme plen Nechávám malou doma běhat nahatou, protoe se jí to taky hodně patně hojí.
Není tady
Stránky: 1 2