Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 23. 4. 2010 8:23

Laurin
♥------

Re: Jedna přiznaná nevěra

Michaela.43: Proč se "přiznával"?!?!Tos mu na něco přišla, nebo jen se s tím nemohl sám vyrovnat, a proto "problémek" hodil do placu, aby se jemu ulevilo, zato  ty teď máš bejt klidná a plně mu důvěřovat?!?!

Bohužel to bylo tak, že se svěřil partnerovi mé sestřenice. Asi to z něj muselo ven, to byla největší blbost. Ti pak za mnou chtěli přijet. Žádal je ať to nedělají, nečekal že by tohle chtěli udělat, že mě to zničí, že doufal, že si to nechají pro sebe..Jenže oni byli rozhodnutí a než to vědět od nich tak mi to řekl sám..neutral Nikdy bych tohle nechtěla vědět, nejsem ráda, že to vím..

Upravil(a) Laurin (23. 4. 2010 8:26)

Není tady

#27 23. 4. 2010 8:33

Laurin
♥------

Stále si přehrávám dokola jak by to asi bylo - jestli by opravdu přijeli a řekli by mi to? Ulevilo by se jim? O jednorázové nevěře, které člověk lituje je přece lepší nevědět..pokračovat dál ve vztahu, být spokojená a šťastná což jsem opravdu byla..ten víkend jsme vybírali oblek neutral nejspíš je tížilo to, že si ho mám za pár měsíců vzít a že to prostě musím vědět..Samozřejmě vinnen je on tím, že nedržel pusu.

Není tady

#28 23. 4. 2010 8:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Laurin napsal(a):

Bohužel to bylo tak, že se svěřil partnerovi mé sestřenice.

Hmm... jeden chlap se svěří, a druhej chlap (!) ho práskne... hodně smutný... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 23. 4. 2010 8:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to bylo tak, že se svěřil
Na něco podobného jsem myslela... že o tom někdo věděl, někdo je viděl... a on měl strach, že by se ti to mohlo donést. Ale že by ho práskli příbuzní, to by mě nenapadlo. Jo, ono se marně neříká "po přízni řízni".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#30 23. 4. 2010 9:21

tanitaa
♥♥-----

Někdy je to těžké a je na zvážení každé,jestli to překousne.Já se s nevěrou svého partnera setkala,odpustila jsem a nikdy jsem partnerovi nevěru nepředhodila,nezmínila, prostě jsem to vytlačila z mysli a udělala velkou tlustou čáru...Bohužel po několika letech to přišlo znovu...Dnes už už je z mého partnera partner "bývalý"...a postoj k odpuštění nevěry se změnil z ANO na NE.

Není tady

#31 23. 4. 2010 13:21

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Tercila napsal(a):

Rejka: Můj kamarád mi kdysi řekl,že by své ženě odpustil nevěru,kdyby to pro ni byla jen záležitost fyzická.Nesměla by mu říct,že to bylo z lásky.To by neodpustil! Vidíš a já si nedovedu představit,že bych měla poměr s někým jen tak z tělesných potřeb.

Jooo, rejko, a já bych dodala, že kamarád dost kecá (aniž si to možná uvědomuje), zdrtí je každá nevěra. wink smile
Naprosto Ti věřím, že to takhle říkají (znám to od kolegů a známých), ale vůbec nevěřím jim, že by to potom takhle bylo doopravdy.

Terci,nekecal. Před rokem a půl mu přišly na mail fotky jeho ženy s milencem( mmch vyfotila je manželka onoho milence ). Protože jsme přátelé už 20 let,nikdy jsme spolu nechodili,neflirtovali,opravdu od začátku jen hezké přátelství,dost mi důvěřuje a své problémy jsme spolu probírali(propírali:D). Samozřejmě,že nešílel radostí,ale chtěl manželství udržet. Sice nevěřím těm jejím omluvám a výmluvám typu- nevím jak se to stalo,ale najednou tam byl,dodávám já. Nicméně to prozatím ustáli. On je dost objektivní,umí přiznat své slabosti a navíc nestalo se mu toto poprvé....jsou spolu 15 let a tohle byl její druhý ( provalený ) úlet.Ten první měla asi před 10-ti lety.....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#32 23. 4. 2010 17:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Samozřejmě,že nešílel radostí,ale chtěl manželství udržet.

Reji, nemyslela jsem, že by se muži hned rozváděli.smile

Laurin, ber to tak, že každá zkušenost (jeho i Tvoje) vám k něčemu bude. K čemu, to ukáže jen čas.
Teď se z té nevěry potřeboval někomu ještě vykecat, příště už pomlčí...

Upravil(a) Tercila (23. 4. 2010 17:30)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí