Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 22. 4. 2010 15:37

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4246
Web

Re: Vztah po 9 letech

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

Není tady

 

#52 22. 4. 2010 15:45

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 8. 2007
Příspěvky: 2636

Re: Vztah po 9 letech

Kukačka napsal(a):

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

to by taky mohl být začátek konce.


Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

 

#53 22. 4. 2010 15:59

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Vztah po 9 letech

On jí tam strčí svoji dceru z prvního manželství ke dvěma společným dětem...! To je příliš! Nenechává ji tam náhodou každý sudý víkend, žene...? Mohla by mu dcreka říct...tatínku, ale já sem jedu za Tebou...kdy budeš celej víkend doma, domluvíme se na jindy.../odpověď...NIKDY, JÁ NEBÝVÁM NIKDY CELÝ VÍKEND DOMA...by ji asi uzemnila. Pozor na to...tohle není samozřejmost! Proč se má ona starat o další dítě? Tohle je teda vrchol. Kdesi si tu kdosi kdysi stěžoval, jak se manžel věnuje dětem bývalé ženy a současná rodina je na pokraji zájmu. To musí být nové ženě sakra smutno...co je asi horší...předvádět otcovskou lásku těm svým novým...NO CO, VY MĚ TU MÁTE KAŽDEJ DEN...nebo strčit současné ženě dítě navíc...NO CO, MÁM AKCI JAKO VŽDYCKY, NE...?

Není tady

 

#54 22. 4. 2010 17:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 3988

Re: Vztah po 9 letech

Kukačka napsal(a):

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

Naprostý souhlas.

Když vím, že ten chlap sportuje, aktivně (i třeba můj ), a ty víkendy v sezoně bývá pryč , vždy na zápasy, tak proč bych děti u nás neměla mít , tedy "jeho" děti. Pár hodin s nimi nebude, ale to přece vůbec nikomu nevadí. Rada - a se stará sám - mi přijde podivná. Až nevkusná.

Když vím, že ten chlap sportoval, sportuje, a pravděpodobně sportovat bude, tak v rozeběhnuté soutěži, težko může zavolat a říct, (á 14dní) nepojedu - hlídám děti. Jsem ráda, že si je vůbec může vzít - má je rád, a jsem dokonce ráda, že mu v tomto můžu takto pomoct. Víkend si udělám(e) pěknej stejně. s ním, nebo bez něj...
A dát mu volbu - koníček nebo děti mi zní jako z dramatického vystoupení amatérů.

Myslím, že je propastný rozdíl mezi nechat se zneužívat-využívat a tolerancí a nesobeckostí ve vztahu.

Není tady

 

#55 22. 4. 2010 17:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Vztah po 9 letech

Scarlett, jak to u vás fungovalo když jste neměli děti?

Není tady

 

#56 22. 4. 2010 17:55

Blossom
Host

Re: Vztah po 9 letech

Hranice tolerance versus  nechat se zneužívat je velmi tenká a určit, co je před ní a co je za, to asi musí každý v dané situaci sám.

Pro mě by však byla situace, kdy za mým partnerem přijede dcera z prvního manželství, a on vesele odkráčí na oslavu narozenin kamaráda, taková situace je podle mě dost daleko za hranicí.
Scarlett doslova píše, že je to oslava narozenin pojatá jako turnaj, tedy zcela jistě ne něco, co by bylo zařazeno třeba do celoročního bodování celého týmu a kde by on nemohl chybět, aby tým nepoškodil. navíc, Scarlett píše, že je to na druhém konci města - tak proč by tam on nemohl přijít s rodinou, s dcerou z prvního manželství, pogratulovat, chvíli by tam všichni pobyli a šli- toto by mi přišlo jako rozumný kompromis.

Zkuste si to představit obráceně - že Scarlett nechá jemu malé děti doma, za Scarlett přijede dítě z prvního manželství a ona odkráčí někam slavit....ještě vám to přijde normální?? Mě ne.
Za mnou kdyby přijela návštěva (a předpokládám, že dcera je zvaná návštěva!!) a já odešla pryč a nechala ji tam s ostatními rodinnými příslušníky, tak to by mě hanba fackovala.
Tady dávno to není o tom, že by Scarlett chtěla muže přivázat doma za nohu. Ale jestli on je doma jediný večer v týdnu, přes zimu víkend vůbec žádný a teď ty "volné" víkendy stejně jezdí trávit jinam, tak je to podle mě špatně.
Příliš velká nerovnováha - Scarlet se doma stará o děti, a on se věnuje naplno svým koníčkům jako za svobodna.
Ano - jestli on byl takový po celou dobu co se znají, je jasné, že s příchodem dětí se svými koníčky šmahem neskončí. Ale to po něm ani  přeci nikdo nechce!!
A i on si přeci bral hotovou ženu, a i on musí počítat s tím, že se musí aspoň trochu přizpůsobit. Musel logicky předpokládat, že když si bere bezdětnou ženu, tak ta zákonitě bude vlastní děti chtít, a tak i on by měl nějaký rozumný kompromis udělat a nebýt takový sobec.

Navíc - Scarlett píše, že on poté, když už (konečně) přijde domů, tak ještě večer vysedává u PC.
prosím, KDY se on tedy podle vás věnuje rodině a dětěm??? Prý průměrný otec se dětem věnuje 12 minut denně!! Tady to vidím na hluboký podprůměr.... dumbom

Upravil(a) Blossom (22. 4. 2010 18:04)

 

#57 22. 4. 2010 18:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Vztah po 9 letech

Tercila napsal(a):

Tak hezky společné kafčo a rozvinout debatu "na rovinu" o tom, jak to vidíš a co potřebuješ Ty; šup, šup. smile

No, nevím, jestli zrovna tohle bude na pána platit - soudím podle sebe, on je přibližně stejně starý jako já, a podobně jako on, mám i já oproti své ženě téměř "neslučitelné" záliby s těmi jejími... ale mé ženě je 41 a ne 30, takže to je zase o něčem jiným...

kalupinka napsal(a):

On jí tam strčí svoji dceru z prvního manželství ke dvěma společným dětem...! To je příliš!

...ale tohle je fakt příliš už i na mě, tedy na rozmazlenýho sobeckýho jedináčka... tohle by mě teda fakt nikdy nenapadlo... vypadnout na víkend pryč, a svoje děcko z prvního manželství v klidu hodit na krk své současné ženě...


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#58 22. 4. 2010 18:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Vztah po 9 letech

Kuty napsal(a):

Selima napsal(a):

offtopic Zemová hadra sa mi ako pojem páči! big_smile stolt Môžem to použi vo svojej nedežnej kázni? Koniec offtopic

Jasně.Ale prepáč - čo to je nedelná kázeň?big_smile

offtopic Mše! A "použi v mojej nedežnej kázni" je obrat dvojice Lasica-Satinský (tuším Satinského) z jedného skeču. stolt offtopic


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#59 22. 4. 2010 20:16

pencila
♥♥♥----
Registrovaný: 22. 9. 2008
Příspěvky: 210

Re: Vztah po 9 letech

scarlettt napsal(a):

+
Babičku mám v pohotovosti, může a ráda pohlídá, ale já jsem holt taková kvočna.

Jsi kvočna a tvůj manžel se k tobě chová jako ke kvočně.
Jestli že chceš, aby s k tobě choval opět jako k ženě, je potřeba nebýt jen kvočna, ale i ta žena, do které se zamiloval par

Není tady

 

#60 22. 4. 2010 20:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Vztah po 9 letech

javena: zpětně obdivuju tchána, vášnivého rybáře, který bral děti s sebou, přestože neposeděly a občas ve vodě přistál klacík nebo vět

big_smile javeno, a klik ryb tchán z takového rybolovu přinesl? big_smile tummenupp


Scarlet: K té potencionální milence......
                                        ... Ale myslím,že by mi pravdu stejně nikdy neřekl.


No bodej. Nevidím důvod, proč by měl. To se obvykle nedělá, dokud se to neprovalí wink big_smile. Kdybych měla milence, taky bych o tom manželovi u večeře zrovna nevyprávěla.


Stačí mu spánek pět hodin za noc.

Tak tady bych to viděla mírně jinak (samozřejmě jen odhadem). Jestliže po příchodu z práce odbyde děti pár minutami a potřebuje relax (jakýkoliv, i třeba ten u PC), tak mu těch 5 hodin spánku prostě nestačí - na děcka je potřeba víc energie a tu zřejmě Tvůj muž přece jen nemá, by v jedné poloze u PC vydrží do půlnoci.
Koníčky respektuji, ale v tomto případě by mě asi dooost mrzelo, že můj cho věnuje víc času cizí mládeži, než našim společným dětem.

Není tady

 

#61 22. 4. 2010 20:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Vztah po 9 letech

Tercila: Tak hezky společné kafčo a rozvinout debatu "na rovinu" o tom, jak to vidíš a co potřebuješ Ty; šup, šup.
Mikeš: No, nevím, jestli zrovna tohle bude na pána platit - soudím podle sebe, on je přibližně stejně starý jako já, a
podobně jako on, mám i já oproti své ženě téměř "neslučitelné" záliby s těmi jejími...


Miky, to je úplně jedno, jestli jsou Tvoje záliby slučitelné s těmi manželčinými...
1. debata nikomu z nich neuškodí
2. vy dva s manželkou jste už svobodnější - máte velkého syna a ne 2 malé děti, o něž je potřeba se starat intenzivně
3. záliby Scarlettina manžela nemusí být sice slučitelné s jejími, ale pokud na jejího muže nebude platit domluva u kafe, mohlo by dojít časem k situaci, kdy její názor na soužití s ním už nebude tak moc slučitelný s tím jeho...... big_smile wink,
takže přece jenom:
za 4. "Tak hezky společné kafčo a rozvinout debatu "na rovinu" o tom, jak to vidíš a co potřebuješ Ty" big_smile
Nenapadá mě pro začátek nic jiného, než pořádně si s ním o tom popovídat, já to považuji mezi partnery za normální - protože jak se má on dozvědět o tom, co ji žere?

Není tady

 

#62 22. 4. 2010 20:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Vztah po 9 letech

Scarlet,
pokud chceš, aby o tebe tvůj manžel musel neustále bojovat a neměl tě doma jistou, chtělo by to najít si nějaké záliby, kamarádky, .. a nebýt pořád tam, kde tě manžel zanechal. Psala jsi, že tě to baví, ale pokud si je muž příliš jistý, prostě ze vztahu mizí jiskra. Zkus někdy sbalit třeba i děti, vyrazit a vrátit se třeba až po příjezdu manžela z práci (to by koukal wink ). Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi big_smile

Upravil(a) Tulipánka (22. 4. 2010 20:52)


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#63 22. 4. 2010 20:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Vztah po 9 letech

Kukačka: nevím, mě to přijde jako běžný stereotyp. Taky jsem měla doma zaujatého sportovce.

No tak jsem dočetla příspěvek o těch jeho aktivitách (Scarlettina manžela) a úplně koukám. To by tedy u nás nepřicházelo v úvahu, kdyby partner až takhle nadřazoval sport a různé svoje aktivity nad naše děti; přiznám se, že to bych dlouho nesnesla... Tak Ti držím palce, abys to nějak dobře vyřešila.

Kukaččin dodatek sem dobře pasuje. Hlavně ten použitý minulý čas. hmm

Není tady

 

#64 22. 4. 2010 20:59

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Vztah po 9 letech

Tercilo, pomálu ryb chytil... big_smile Ale jemu to asi moc nevadilo, on ryby nejí, jen je strašně rád chytá. tongue No, měl vždycky klid od ženy... Taky je vášnivej houbař, ale houby alespoň jí (radši), protože by to už fakt bylo nápadný... winktongue
Je to takovej zvláštní týpek. Nemá moc vřelýho citu, neumí to, ale je schopnej dvě hodiny dětem ukazovat jak se štípe dříví, držet jim polínko, dokud se netrefí (dokud byly malý), nebo v dílně s klukem vyřezávat ornamenty do praku... a tak. Má je rád a dává to najevo takhle. Děti se k němu vždycky těší... Podle mě je to strašně důležitý. A má to svoje kouzlo. Já měla takovýho nevlastního dědu. Dělal nám terče a luky, pomáhaly jsme s bráchou v dílně, sekat kosou nás nechal - bábina šla do mdlob. A my ho milovaly. Jenže on měl i ten vřelej cit, a to jsme byly vlastně cizí. Vlastně nás adoptoval, svoje vnoučata moc nevídal, tak to předával nám. smile Moc hezky se na to vzpomíná.
Sorry Scarlett za offtopic

Není tady

 

#65 22. 4. 2010 21:09

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Vztah po 9 letech

Kukačka napsal(a):

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

Samozřejmě,nikoho dospělého nejde předělávat,je to strašně hloupé si něco takového jenom myslet.Takoví chlapi jsou perfektní v posteli jako má Scarlet,ale pro rodinný život jsou nepoužitelní a vůbec neznamená,že Scarlett je nějaká slepice apodobné řeči,co tady mnozí máte.Zásadní chyba je ve volbě partnera pro život.Teď za tuto volbu Scarlet sklízí poněkud trpké ovoce.
Zároveň jsou hodně hloupé rady typu :Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi - tím se vůbec nic nevyřeší a navíc se dá předpokládat,že začnou velké hádky,což je pro děti fakt požehnáním.

Upravil(a) Kuty (22. 4. 2010 21:09)

Není tady

 

#66 22. 4. 2010 21:12

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB
Registrovaný: 9. 4. 2006
Příspěvky: 5296

Re: Vztah po 9 letech

Kuty, myslím, že nečteš pečlivě...


Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

 

#67 22. 4. 2010 21:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Vztah po 9 letech

Možná by bylo dobré začít si psát seznam:
dne toho a toho byl tam a tam za svojím zájmem
            "                            "                               + dovezl další dítě na hlídání

tehdy a tehdy jsem chtěla jít tam a tam - odmítnuto

tehdy a tehdy jel sám někam


a posléze mu ho přeložit s otázkou, kdy už bude konečně  nějaká aktivita podle mě?

ono takto konkrétně napsané to hned vypadá jinak a už se to nedá tak snadno okecat...


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#68 22. 4. 2010 21:33

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 17. 8. 2008
Příspěvky: 2535

Re: Vztah po 9 letech

aprill napsal(a):

Kuty napsal(a):

aprill napsal(a):


Helena pravdu, já bych tady nešla nikam kam bych nebyla pozvaná wink .

Aprill,tady se ale neřeší jestli někam jít či nejít,když tam nejsi pozvaná.gloria

Já vím co řeší wink . Na místě Scarlett bych se asi pídila po tom, jestli to skutečně byla jen pánská jízda nebo ostatní tam měli své partnerky a děti.

to mi nedá nereagovat...taky jednou měl M "pánskou sportovní jízdu" mno a pak mi ukázal fotky, jak tam byli ostatní i s partnerkami a náramně se všichni bavili a tehdá mě tam vyloženě nechtěl (jako i na jiných akcích) ... jojo

...takže pídit se podle toho, co chceš nebo nechceš zjistit...(já se nepídila a bylo mi to info dáno a stejnak jsem ho blbě vyhodnotila)

Není tady

 

#69 23. 4. 2010 6:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Vztah po 9 letech

Takoví chlapi jsou perfektní v posteli jako má Scarlet,ale pro rodinný život jsou nepoužitelní a vůbec neznamená,že Scarlett je nějaká slepice apodobné řeči...
Scarlett sama sebe označila jako "kvočnu" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png - což neznamená, že je "slepice" (ty ten rozdíl nepoznáš?). Mimo to se seznámila jako hodně mladá s hotovým chlapem, který se jí věnoval, hejčkal ji, uháněl atd. V nějakých dvaceti letech se jí nemůžeš divit, že zvolila jak zvolila. Nemohla vědět, že on dá časem přednost svému hobby - jen vzdáleně tušit, pokud se stejně intenzivně angažoval i v době namlouvací.
Zároveň jsou hodně hloupé rady typu :Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi - tím se vůbec nic nevyřeší a navíc se dá předpokládat,že začnou velké hádky
Někdy je čin lepší, než sáhodlouhé rozebírání, které pány většinou nebaví. Když mu potomky "hodí na krk", možná mu dojde, že až taková idylka to zase nejni.
Docela by mě zajímalo, jak to měl v předchozím manželství.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#70 23. 4. 2010 7:46

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Vztah po 9 letech

Kuty napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

Samozřejmě,nikoho dospělého nejde předělávat,je to strašně hloupé si něco takového jenom myslet.Takoví chlapi jsou perfektní v posteli jako má Scarlet,ale pro rodinný život jsou nepoužitelní a vůbec neznamená,že Scarlett je nějaká slepice apodobné řeči,co tady mnozí máte.Zásadní chyba je ve volbě partnera pro život.Teď za tuto volbu Scarlet sklízí poněkud trpké ovoce.
Zároveň jsou hodně hloupé rady typu :Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi - tím se vůbec nic nevyřeší a navíc se dá předpokládat,že začnou velké hádky,což je pro děti fakt požehnáním.

Kuty,
jak můžeš vědět, že je to hloupá rada? Vyzkoušela jsi? Proč by se žena měla ptát, když přijde manžel domů k dětem, jestli může odejít? roll
Kdyby odešla aniž by něco řekla, budiž...
Ano, může to manžela vyprovokovat k hádce, ale o to tu přece jde, aby se ti dva domluvili. A pokud se Scarlet hádat nebude, hádka nebude, k tomu jsou přeci potřeba 2 wink Podle mě jedině takhle se dá s manželem Scarlet něco udělat, když prosby nefungujií...


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#71 23. 4. 2010 8:46

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Vztah po 9 letech

helena napsal(a):

Takoví chlapi jsou perfektní v posteli jako má Scarlet,ale pro rodinný život jsou nepoužitelní a vůbec neznamená,že Scarlett je nějaká slepice apodobné řeči...
Scarlett sama sebe označila jako "kvočnu" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png - což neznamená, že je "slepice" (ty ten rozdíl nepoznáš?). Mimo to se seznámila jako hodně mladá s hotovým chlapem, který se jí věnoval, hejčkal ji, uháněl atd. V nějakých dvaceti letech se jí nemůžeš divit, že zvolila jak zvolila. Nemohla vědět, že on dá časem přednost svému hobby - jen vzdáleně tušit, pokud se stejně intenzivně angažoval i v době namlouvací.
Zároveň jsou hodně hloupé rady typu :Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi - tím se vůbec nic nevyřeší a navíc se dá předpokládat,že začnou velké hádky
Někdy je čin lepší, než sáhodlouhé rozebírání, které pány většinou nebaví. Když mu potomky "hodí na krk", možná mu dojde, že až taková idylka to zase nejni.
Docela by mě zajímalo, jak to měl v předchozím manželství.


- no ruku bych dala do ohně,že se choval úplně stejně jako nyní a byl nakonec odejit.Dle chování k jeho dceři tak taky soudím a podle toho,že člověk se nemůže změnit o 360 st.Takže tady je to taky otázka času,kdy dojde scarlet trpělivost.

Není tady

 

#72 23. 4. 2010 8:49

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Vztah po 9 letech

Tulipánka napsal(a):

Kuty napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Kuty, jestliže si vezmu aktivního sportovce, hotovýho chlapa, tak se pak nemůžu moc divit, že nejde ve 45 letech předělat. Navíc je obecně známo, že se toho chlapi neradi vzdávají a sobečci dvakrát neradi. Moc dobře to znám.
Rady - chovej se stejně sobecky...mě to nějak nejde zkousnout.

Samozřejmě,nikoho dospělého nejde předělávat,je to strašně hloupé si něco takového jenom myslet.Takoví chlapi jsou perfektní v posteli jako má Scarlet,ale pro rodinný život jsou nepoužitelní a vůbec neznamená,že Scarlett je nějaká slepice apodobné řeči,co tady mnozí máte.Zásadní chyba je ve volbě partnera pro život.Teď za tuto volbu Scarlet sklízí poněkud trpké ovoce.
Zároveň jsou hodně hloupé rady typu :Prostě se neptej a řekni, že večer někam jdeš, a dá děti po večerníčku spát. Vlep mu pusu a odejdi - tím se vůbec nic nevyřeší a navíc se dá předpokládat,že začnou velké hádky,což je pro děti fakt požehnáním.

Kuty,
jak můžeš vědět, že je to hloupá rada? Vyzkoušela jsi? Proč by se žena měla ptát, když přijde manžel domů k dětem, jestli může odejít? roll
Kdyby odešla aniž by něco řekla, budiž...
Ano, může to manžela vyprovokovat k hádce, ale o to tu přece jde, aby se ti dva domluvili. A pokud se Scarlet hádat nebude, hádka nebude, k tomu jsou přeci potřeba 2 wink Podle mě jedině takhle se dá s manželem Scarlet něco udělat, když prosby nefungujií...

Ty jsi tak naivní a věříš,že tohle a Scarlet jako taková změní člověka s 50tkou na krku?big_smilebig_smile

Není tady

 

#73 23. 4. 2010 9:00

Blossom
Host

Re: Vztah po 9 letech

No, rozhodně by se Scarlett mělo a o zkorigování manželova chování aspoň pokusit. (I když samozřejmě radikálně změnit člověka ve středním věku nelze).
Protože jinak jí zbývá
1) buď to takto trpět dál a být nespokojená
2) nebo se s ním rozejít

Ještě bych ráda napsala jeden postřeh:
Scarlett píše, že je kvočna, čemuž já rozumím jako vyjádření toho, že ona je teď s dětmi a rodinou ráda, že ji to naplňuje, nijak neomezuje, že ona si své malé děti užívá (a přála by si, aby se do toho užívání si rodiny zapojil i manžel).
Scarlett je 30 let - a to je přesně biologický věk naprogramovaný na rodinu.

Jejímu muži je 45, což už je věk naprogramovaný spíš na dědečkovství - chvíli si dětičky pomazlit, no ale jakmile to začíná brečet - rychle to vrátit mamince... prostě psychicky je on už mimo éru intenzivního budování rodiny.

I když - toto je velmi individuální. Možná, že on nebyl rodinný typ nikdy. To může posoudit jen Scarlett, když se kriticky podívá na to, jak on se choval ke své původní rodině. Já předpokládám, že to asi nebylo moc jiné, než se chová teď...

 

#74 23. 4. 2010 9:34

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Vztah po 9 letech

Kuty,
třeba jsem naivní, ale třeba to manžela přiměje se nad situací, do které ho Scarlet přivede, zamyslet (tedy pokud mu na ní pořád záleží).


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#75 23. 4. 2010 9:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Vztah po 9 letech

Presne, Blossom - priviez dcéru z prvého manželstva domov a odís si za svojimi záujmami nepovažujem za prejav vrelého vzahu ani k väčiemu dieau... zrejme proste nie je rodinný typ. Načo si ale takéto NErodinné typy zakladajú ( a opakovane! dumbom butter ) rodiny, to nepochopím. Asi preto, že "sa to tak robí/má"...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů