3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
Karal napsal(a):
Kerst, jak si nadavkovala ten utros? :-)
1-0-1 , jak mi bylo řečeno je to teda správně?? snad to pomůeeee
Není tady
Karal napsal(a):
Kerst, jojo, to je asi normal, kdyz jsem krvacela kvuliva tomu hematomu, brala jsem 1-1-2, ale jinak jako ty..Hele, ja jsem do ctvrtice vseho dobreho, tak me koukej nasledovat!!
budu se snait jít ve tvých lépějích
A kde se ty zimničky schovávaj??? Se jim sem nechce nebo co na co čekat na KO, to stejnak není člověk o moc chytřejí e
Není tady
dobre rano
jj s tym testom sa mi to stalo tiez, ale mne vysiel ten lacnejsi test, co su dva za 30 pozitivne a ten drahsi co stoji nejak do stovky negativne, a to som to robila z toho isteho mocu chcela som vidiet rozdiel citlivosti
neboj vsetko bude urcite ok
Není tady
stvorlistok napsal(a):
dobre rano
jj s tym testom sa mi to stalo tiez, ale mne vysiel ten lacnejsi test, co su dva za 30 pozitivne a ten drahsi co stoji nejak do stovky negativne, a to som to robila z toho isteho mocuchcela som vidiet rozdiel citlivosti
neboj vsetko bude urcite ok
Děkuju
Není tady
Jo tak u se tak nebojím, e bych nebyla těhu, jeliko teď mám aludek jak kdyby v něm byl mega kámen, a kadou chvíli asi vrhnu Tak jen snad to není ta viroza s kterou furt straej
Není tady
Karal napsal(a):
Kerstinko, Blavusko mame v nemocnici na pozorovani, ale uz jsem ji novinku vykecala, gratuluje, drzi palce a pozdravuje!! :-)
Jůůůůůůůů, e děkuju!! e je v nemocnici jsem vyčíhala u vás, bo občas nakouknu... tak e MOC pozdravuju jí i kluky
Není tady
Karal napsal(a):
Hele, ze ty chces zkusebku problit? :-))
né, né... A já nemám zkuebku ani, je to jakoby placená stá na půl roku, take na prd
Není tady
Ahojky holky,
ráda bych se k Vám přidala. Dnes ráno jsem si na testu přečetla //.
Jsem z teho celá na měko. Mám stranou radost a současně velký strach.
Není tady
Magda33 napsal(a):
Ahojky holky,
ráda bych se k Vám přidala. Dnes ráno jsem si na testu přečetla //.
Jsem z teho celá na měko. Mám stranou radost a současně velký strach.
Ahoj!!
Jů, ty jsi tu úplně nová? Tak jestli můu - jak dlouho jste se snaili??? a u má doma robátko? Jsem drbna co
Tak vítej a a se nepřihodí nic patného!!
Není tady
Ahoj děvčata,
můu sem občas nakouknout? Mám termín 19.11., ale v podzimňátkách jsem sluebně nejmladí Ostatní mamky jsou u dál.
Gratuluju k //
Není tady
Maryt napsal(a):
Ahoj děvčata,
můu sem občas nakouknout? Mám termín 19.11., ale v podzimňátkách jsem sluebně nejmladíOstatní mamky jsou u dál.
Gratuluju k //![]()
ahoj!! Můe, ale pod podmínkou, e to mimčo pak bude tři dny přenáet a porodí 22., aby bylo jako já
Není tady
Kerstin napsal(a):
Maryt napsal(a):
Ahoj děvčata,
můu sem občas nakouknout? Mám termín 19.11., ale v podzimňátkách jsem sluebně nejmladíOstatní mamky jsou u dál.
Gratuluju k //![]()
ahoj!! Můe, ale pod podmínkou, e to mimčo pak bude tři dny přenáet a porodí 22., aby bylo jako já
Tak jo, kdytak se zapřu mezi futra
Akorát nechápu tvůj metřík, jeliko jsem na technické věci natvrdlá
Není tady
Maryt napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Maryt napsal(a):
Ahoj děvčata,
Gratuluju k //![]()
Tak jo, kdytak se zapřu mezi futra
Akorát nechápu tvůj metřík, jeliko jsem na technické věci natvrdlá
Né, já mám normo, take mi běí novej cyklus, ale u dělám na novém
Není tady
Isabel napsal(a):
Ahoj holky, taky se moc rada pridam
Ja jsem ted 6+2, prvni kontrolu uz mam za sebou a bublinka je tam kde ma byt. TP mi vychazi na 14.12.2010 ... uz aby to bylo!
tak a se dočká krásného zdravého miminka!!
a těhu bez komplikací
Není tady
Kerstin napsal(a):
Isabel napsal(a):
Ja jsem ted 6+2, prvni kontrolu uz mam za sebou a bublinka je tam kde ma byt. TP mi vychazi na 14.12.2010 ... uz aby to bylo!
a těhu bez komplikací
Kerstin, dekuji! Ja Ti preji to same!
Uz si to obe zaslouzime, drzim pesti aby tam to miminko bylo!
Není tady
Isabel napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Isabel napsal(a):
a těhu bez komplikací
Kerstin, dekuji!
Ja Ti preji to same!
Uz si to obe zaslouzime, drzim pesti aby tam to miminko bylo!
jojo, taky myslím.. A díky moc!!
Není tady
Téma zavřeno