29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Partner (ne otec syna-7let) se nechová k mému synovi dobře,alespon podle mě. Nebo jsem přecitlivělá? Nesmím synovi říkat proč pláče,ale proč brečí,říka mu že je přecitlivělý blbec (to před ním) ,ze srandy ho kope do zadku..ale je fakt že si s ním umí i hrát ale to jen když má dobrou náladu,jinak si malého skoro nevšimne.
Neříkám že je nějaký tyran,umí být i fajn ale tohle mi dost vadí. Jak to vidíte vy??
Není tady
Cleo, napíši ti to jak to cítím. Já bych takového chlapa vedle svého syna nesnesla. Hned bych se s ním rozešla. Nedovolila bych nikdy, aby takový to chlap vychovával mého syna a ještě mu ubližoval.
Není tady
TOPAZIO ano,máš pravdu,taky to tak začínám cítit..tedy to cítím delší dobu (jsou tam i jiné problémy) ,problém je když jsem to synovi naznačila tak plakal..on je v dušičce citlivej ,hodnej kluk a prostě zvykl si na něj a obrečí to..a já mám z toho strach..ikdyž vidím že to udělat budu muset..Asi tu hledám odvahu abych to udělala .
Není tady
Milá Cleo a to si představ, že sedmileté dítě je ještě relativně bezproblémové, reaguje dětsky a dělá dětské rošťárny ..umíš si představit konstelaci tenhle pán a syn v pubertě ?? 13 a víc ??
No upřímně posmívat se dítěti, že je přecitlivělý blbec a říkat mi jak mám SVÉ dítě oslovovat ..hm Já Ti to řeknu asi takhle .. chlapů je mraky ... ale syna máš jen jednoho.
A to, že si syn na partnera zvykl atd ? A máš strach z toho že bude brečet ?? Bla bla nepromítej svůj vlastní strach se rozhodnout do syna. Zvaž co je nejlepší v zájmu Tvého dítěte.. jestli chvilkový pláč, nebo zkažený kus dětsví s blbcem, protože nezlob se, tak jak jsi partnera popsala se chová blbec a ne chlap. Já bych ho doma nesnesla ani minutu ani kdyby nasliboval hory doly černý les .. Víš, muž nemusí milovat mé dítě, když není jeho otec, ale měl by s ním jednat s respektem a s úctou ..
Upravil(a) Amriana (22. 4. 2010 9:34)
Není tady
Amriana
Ano,souhlasím..víš ale je fakt že není jen pořád takhle hnusnej,umí být milej a kluk je z něj pak u vytržení a štastnej..Já to pořád přičítala že je prostě nervozní protože nemůže najít práci a tím pádem jsou finační problémy..když práci měl,bylo to fajn. Jen si kladu otázku jeslti ikdyž je podrážděnej skrz práci tak jeslti mu to dává právo být takovej.
On ani náš vztah není tím pádem moc růžovej,sex není,hnusná atmosféra doma..je náladovej jak dítě ,za každým slovem vole..říkám si kam jsem to až klesla když tohle musím poslouchat.
Ale jak říkám ,omlovala jsem to proto že vím že umí být milej a fajn a když peníze jsou tak koupí...problém je že většinu času co s ním jsem díky němu že nemá práci nejsou.
Ach jo...cítím že i chci aby šl ale mám strach jak to ponesu..jsem srab...ale je fakt že mě k tmou žene to jak na malého kolikrát mluví. Malej nedávno přišel s tím že se určitě hádáme k vůli němu..Srdce mi to mohlo utrhnout.
Neodsuzujte mě -jsem tu proto abych dostala sílu a oporu.
Není tady
clea napsal(a):
Amriana
Ano,souhlasím..víš ale je fakt že není jen pořád takhle hnusnej,umí být milej a kluk je z něj pak u vytržení a štastnej..Já to pořád přičítala že je prostě nervozní protože nemůže najít práci a tím pádem jsou finační problémy..když práci měl,bylo to fajn. Jen si kladu otázku jeslti ikdyž je podrážděnej skrz práci tak jeslti mu to dává právo být takovej.
On ani náš vztah není tím pádem moc růžovej,sex není,hnusná atmosféra doma..je náladovej jak dítě ,za každým slovem vole..říkám si kam jsem to až klesla když tohle musím poslouchat.
Ale jak říkám ,omlovala jsem to proto že vím že umí být milej a fajn a když peníze jsou tak koupí...problém je že většinu času co s ním jsem díky němu že nemá práci nejsou.
Ach jo...cítím že i chci aby šl ale mám strach jak to ponesu..jsem srab...ale je fakt že mě k tmou žene to jak na malého kolikrát mluví. Malej nedávno přišel s tím že se určitě hádáme k vůli němu..Srdce mi to mohlo utrhnout.
Oporu? Jakože to je normální? Není to normální a všechno máš v rukou jen TY . Jen na tobě záleží co bude dál. Jestli dál budeš tolerovat chování přítele k synovi nebo si s ním rázně promluvíš a řekneš mu, že si nepřeješ, aby s klukem takto jednal nebo rovnou přítele pošleš k šípku (to bych udělala já).
Není tady
Cleo, ne tvůj syn, tvůj přítel je blbec.
Možná je to tím, že ho jako malého otec shazoval tím, že se mu posmíval, že brečí, říkal mu, že je přecitlivělej blbeček... že není chlap, ale baba. Tak z něj vyrostl nevyrovnanej jedinec, no...
Jestli chceš pro svého syna takovou výchovu, neřeš to. Já bych to řešila, syn si třeba pobrečí, když si na něj zvykl, ale nikde není psáno, že si nenajdete kámoše lepšího, co měl normální výchovu...
Není tady
clea napsal(a):
Partner (ne otec syna-7let) se nechová k mému synovi dobře,alespon podle mě. Nebo jsem přecitlivělá? Nesmím synovi říkat proč pláče,ale proč brečí,říka mu že je přecitlivělý blbec (to před ním) ,ze srandy ho kope do zadku..ale je fakt že si s ním umí i hrát ale to jen když má dobrou náladu,jinak si malého skoro nevšimne.
Neříkám že je nějaký tyran,umí být i fajn ale tohle mi dost vadí. Jak to vidíte vy??
Tveho syna ponizuje a nici jeho detskou dusicku.
Sla bych od nej pryc.
Není tady
aprill Spatně jsem se vyjádřila,vím že je to špatné,ne oporu abych ho omlouvala spíš nějak dodat sílu abych ho vyhodila.
Třeba včera byl fajn,není na malého hnusnej každej den a tím pádem malej zapomene co slyšel (možná to ani nebere tak tragicky jako ká,nevím) aje rád že on na něj nějak promluví (ale že by měl náladu si s ním hrát to ne).
Jinak to je jasnyý že jsem mu řekla že tohle říkat malému nebude,vždycky se ozvu když něco takovýho řekne,bráním malého to je jasný.
Není tady
Prostě asi potřebuji vědět že ikdyž je nervozní s finančních problému a že nemá práci tak jestli prostě chlapi to tak mají .Já nevím,otec malého takový nebyl asi proto že měl peníze takže nemůžu porovnat.
Ale jinak mě taky přijde že je nějak zakomplexovanej nebo co,že v dětství asi musel být "ten kluk co nebrečí"...i já když brečím tak neumí politovat,prý to hraju,jsem komedie nebo jsem mu hnusná.
Vypadám jak blbka že?
Není tady
CLeo, to určitě nevypadáš, už jen to že o tom přemýšlíš je dobře. A co cítíš je důležité. Pozor holka, na to špatné se nezapomíná, i to se ukládá hluboko v dušičce. Pravda je taková, že až se syn dostane do podobných těžkostí, začne si takovým způsobem kompenzovat svoje nedostatky také. Bude se ti taková představa líbit? V podstatě bys neměla zakročit v jednotlivých případech, ale dát muži jasně najevo, že končí sranda, a at si de zaběhat, když už se nějak potřebuje vybít. Jeho pohled není správný. Pokud domluva není a nebo nebude možná - u mě by zvítězil rozchod. At je v hezkých chvílích třeba milionový, my lidé máme tendence pamatovat si víc ty blbé zkušenosti. D9ky nim jsme od pravěku přežili...
Není tady
pavlaH
No právě že to nechci aby syn byl takovej,chci z něj vychovat co nejvíc slušnýho a citlivýho člověka. Daří se mi to nebo aleson si to myslím,přijde za mnou ,obejme mě ,přitulí se a to není rozmazlovanej ani náhododu.
Vyčítám si že jsem to nechala zajít až tak daleko,když to se tak pomalu vtíralo to jeho chování,není takovej že by byl cholerik nebo tak a řval tady..je to težký pospat..Spíš je to sobeckej,necitlivej chlap kterej ale umí být i milej ale nemá v sobe (asi výchovou) dost soucitu a lásky. nebo to neumí dát najevo.
Není tady
clea napsal(a):
Viz vytučněné - tak tohle by Tě mělo řádně varovat Cleo.
Není tady
AnreaP.
taky ano,od té doby mě to posunulo víc k přesvědčení že musí jít pryč abych nás se synem zachránila.
když ten můj vždycky reaguje že co mě dělá tak hroznýho (nebo synovi) že přeháním,copak nás mlátí??? No -nemlátí. To by taky mohl zkusit.
Není tady
Cleo - a kde je biologický otec syna? Vídá se s ním, co říká na to, že cizí chlap jeho syna takhle ničí?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Cleo - a kde je biologický otec syna? Vídá se s ním, co říká na to, že cizí chlap jeho syna takhle ničí?
Ano ,vídá ,ikdž ted odjel pracovně pryč a i tak žije na Slovensku ale jinak vidá každých 14 dní na vikend nebo prázniny ,jak se to hodí,je to v pohodě.
On to neví,on by mě asi zabil ,nebo jeho.
Není tady
cleo, já bych takového "přítele", který terorizuje moje dítě vyrazila z baráku a to hned.
To, co dělá ten chlap Tvému dítěti už je totiž psychické a fyzické týrání a neomlouvej ho laskavě, že tohle nedělá dítěti každej den, už se to na klučíkovi totiž podepisuje.
Přitáhla jsi dítěti domů pokřiveninu, která ho terorizuje, ponižuje ho, nadává mu do blbců a "jen tak ze srandy" ho kope do zadku. Ty snad nejsi normální, že tohle můžeš považovat za srandu!!! To budeš čekat, až kluka bude "jen tak ze srandy" fackovat, típat o něj cigarety nebo ho topit ve vaně?!?
Já bych se nedivila tomu - až se tohle dozví bio otec dítěte - kdyby na vás dva s přítelem zavolal sociálku a žádal kluka do své péče. A podle toho, cos dítěti připravila za život a jakého jsi mu dotáhla domů magora by ho taky dostal, o tom buď ujištěna.
Nevím, na co čekáš nebo co chceš řešit. Než takového "přítele" mít doma, tak to radši žádného a být chvíli sama, než si najdeš takového chlapa, který se k Tvému dítěti bude chovat alespoň slušně.
Upravil(a) Kiara (24. 4. 2010 13:08)
Není tady
Kiara ano máš pravdu,já jen prostě to asi nebrala pvně tak jak to vidím ted..protože on na malého není vyloženě zlej,to kopáni je pro něj legrace ,malej se tomu vždy zasmál,ale ano,vím že jsem to spackala.
Není tady
clea napsal(a):
...to kopáni je pro něj legrace ,malej se tomu vždy zasmál,ale ano,vím že jsem to spackala.
Bože bože cleo, když se malí kluci ve školce kopou jeden druhýho navzájem, tak se tomu taky smějou ... ale tady nejsme ve školce, tady jsme v rodině a dospělý člověk si tohle k malému dítěti prostě dovolit nesmí!!!
To to chceš dopracovat tak, že kluka bude chlap mlátit pěstí a kluk se tomu bude smát, protože to bude považovat za srandu a nedovolí si rozbrečet se, aby se mu chlap nedejbože nezačal vysmívat, jaká je padavka, že nic nevydrží ???
Není tady
Kiaro právě že ne tak proto to řeším protože začíná na malého používat slova která se mi nelíbí. Ale že by byl na něj násilnickej kromě toho kopnutí nohou do zadku to ne (ano,i mě bohatě stačí do velice legrační kopnutí).
Není tady
neřešíš, jenom hodně mluvíš... jak dlouho ještě budeš přešlapovat na místě?
Není tady
PavlaH
Není tu musím počkat až přijede.
Není tady
Tak to jsme na tebe zvědaví ...
Není tady
cleo, přesně, jako bych četla o sobě....v době, kdy k nám přišel (teď už můj druhý manžel) bylo synovi 12 let a přehlížela jsem určité ne zrovna dobré signály, že něco není v pořádku. Ano, byl i hodně milý, dokázal si se synem i popovídat, jako kámoš, ale z toho najednou obrat a doma dusno a choval se k němu tak, jak se mi nelíbilo. Dnes lituju, že jsem to dopustila, syn má už 25let, ale hodně se to na něm podepsalo. Byl rád, že vypadl z domu, když měl 19let a dnes k nám nechodí, jen za mnou přijde do práce, nebo se sejdem mimo domov.
Tvůj syn je ještě malinkej a potřebuje tvou podporu, nenech to dojít tak daleko, jako já. Ty máš šanci ještě rozhodnout-není to partner pro Tebe, když se takhle chová k Tvému mláděti.
Není tady