6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
holky tak to já jsem zatím jen břídil.....tlak na konečník sice mám ale hemeroidy vůbec-mám prcinu jak v bavlnce----no ono to asi příjde
Není tady
Katko ty uz mas po sestinedeli - to to leti
Blue jj bacha - sousedi maji holcicku narozenou v unoru a chlapecka ten stejny rok v prosinci
Andul treba hemeroidy mit nebudes, to neni pravidlo (ja si je poridila az pri prvnim porodu, pak se to spravilo a ted se to objevilo uz nekolik tydnu pred TP )
Není tady
Katko ty chces treti? (u nas treti planuje tak max. manzel, akorat nevim s kym )
Není tady
holky ale to musíte mít obrovský tlak na konečník že se vám to vyhřezne a udělá se ještě v těhu hemeroid
to já mám jen slabší tlak ale nic bolestivého a jen sem tam při delší chůzi
no je to šílené cvo všechno existuje
3děti? no ani omylem....
Není tady
holky tak tu dnesni noc vam zavidim... my meli bolenicko a i kdyz obcas usnula, tak stejne hrozne nahlas tlacila a knourala, chudinka moje malinka... ted mi spi konecne v naruci a mne se pekne zaviraji oci za chvili letim pro ten fenykl... caje piju porad, ale jen ty porcovane, tak zkusim jeste dat na Katku a budu doufat... a nejspis i blinkat kdyby to aspon dobre chutnalo...
Není tady
Andul ja ten tlak zas az tak moc intenzivne necitila a hemeroid se stejne udelal... bolet zacal az po porodu... jeste ted do sebe rvu vlakninu, abych nahodou nemela zacpu... to bych na zachode asi znovu rodila
Není tady
Toša napsal(a):
Andul ja ten tlak zas az tak moc intenzivne necitila a hemeroid se stejne udelal... bolet zacal az po porodu... jeste ted do sebe rvu vlakninu, abych nahodou nemela zacpu... to bych na zachode asi znovu rodila
Toši,mě se to dalo do pořádku během pár dní-ale po tom porodu,to jsem zkoušela jak blázen-bylo štěstí,že jsem nebyla zašitá,to bych asi nerozchodila ještě dnes
Není tady
holky budte rády že máte jedno dítě....přes den se můžete dospat
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Toši,mě se to dalo do pořádku během pár dní-ale po tom porodu,to jsem zkoušela jak blázen-bylo štěstí,že jsem nebyla zašitá,to bych asi nerozchodila ještě dnes
ja to stesti prave nemela, ale jedna hodna sestricka tam do me rvala nejakej sirup, kterej pomohl jen ty ostatni sestry mi ho nechtely davat
Upravil(a) Toša (23. 4. 2010 9:22)
Není tady
Ahoj holky, tak my noc relativně v klidu na tu bídu, malou jsem kojila v 20.30, 0.15, 4.00 a pak až v 8.00, ale u každýho kojení si trochu pobrečela a pak ještě asi půl hodiny po každým se kroutila a mrančela.
A ještě to pokračuje, furt po tom kojení bulí a dnes mi bulí i ta druhá, protože ji zase vylezly atopicky ekzémy...no jo jaro
Ad.hemeroidy - tak ty se mi udělaly po porodu a trápi mě ještě furt
Blue, tak to netuším jak je to se sexem po císaři
No my taky mažem pro ten fenykl, včera už jsem to nestíhala.
Není tady
Ahojte, tak noc s jedním mimi vám závidím...neb já dokojím, usnu a za hodinku volá malý R mlia mlia, udělám mlíčko, usnu, a za chvilku zase kojím....hihi.. to je ale mazec.
Není tady
jejda Sluni, to je vazne mazec... to se casem nejak zabehne, uvidis... a az R. povyroste, bude spinkat celou noc ber to tak, ze uz to bude s postupem casu jenom lepsi
Není tady
Zdravím po ránu
U nás noc taky v klidu, kojení večer ve 23.15, pak ve 4 a pak až v 7.45, teď se tu už pomalu hlásí o slovo že by jako zas
Katko, tak dneska držím palce na kontrolu, já jdu ve středu. No je to hrozný jak ten čas letí Jinak s třetím císařem - dle mého doktora bez problémů, že pan primář u nás na porodce rodil i čtyřikrát císaře, ale že to jsou pak časté kontroly No, my bysme taky chtěli tři jen škoda, že se musí po císaři minimálně rok čekat
Blue ... dva měsíce půst manža ho má už 10 a půl ale já čekám až po kontrole, jelikoš mám furt očistky den třeba klid, a pak zas, no na
Jinak Tobík začíná chytat věci do ručiček (nejradši prso při kojení ) , hlavně dudla
Ad konečník ... no někdy i přes to, že piju 4 litry denně tak na záchodě rodím , už mám hrůzu tam jít
Toši, malá je slaďounká a děkujeme za pusinku
Není tady
i přes to že jsi po císaři?
Není tady
No holky teda třetí dítě fakt neplánuju, možná když za deset let ještě nebudu v přechodu tak pak třeba ...ale asi ani to né
Upřímně řečeno, i když miminka jsou kouzelná a roztomilá tak mě dalko víc vyhovuje ten věk tak od roku a půl...to už s Kájou byla docela řeč a teď je to s ní úplně super.
Toši - malá je kouzelná
Sluní - jj, když byl Kája mimi tak jsem byla pitomá a když konečně usnula tak místoabych se taky vyspala jsme uklízela a sledovala jí jak spí a teď kdy bych spala už zas nemůžu protože se musím věnovat Káje
Není tady
BLUE mám to zrovna tak....rodila bych nejraději tak 18ti měsíční děti
David už v té době dobře mluvil, chodil a začínal být samostatnější
Není tady
andul - že jo? a i je to takový že už se s tím prcekm lecos může....Kája je v tomhle skvělá že hrozně hltá všechny nový informace a zážitky, takže s ní od mala objíždíme všelijaký akce, jarmarky, hrady, poutě, zoo a výstavy a ona je ze všeho hrozně nadšená :-)
Teď jí můj táta vzal do Národního Muzea a ona o tom pořád básní jak viděla mamuta a hrocha a vycpaný zvířátka - no je to paráda sledovat jak hlatá a vstřebává všechny ty informace :-)
Není tady
přesně tak...
mě akorát tedka omezuje to těhotenství že nejezdím nikam s nima ale D jezdí s babičkama-máš vidět jaký má pak 10min monolog kde byl a co viděl
Není tady
andul - to je přesně ono....je úžasný když vidíš jak jsou ze všeho nadšený :-)
Není tady
Ahoj holky, tak my slavíme dneska úspěch - Viki vydržela neřvat a být vzhůru s dudinem 40 min!!! Tak snad už se začíná lepšit...no nechci to zakřiknout. Ale s tím kojením je to stejně pořád divoký, ona si ublinkne vždycky, a vždy ji potom musím dát aspoň trošičku na zapití a to už po tom tolik neřve.
Toši, malá je krásňoučká pusinka.
Holky, taky bych raději rodila starší miminko - stačilo by roční
A když už má člověk fakt dvě, tak je to mazec. Člověk si přes den vůbec neodpočine, malá mi už vůbec nespí.
Jo a dnes mě přišlo, že nás teda oficiálně přijali do školky a malá začne chodit od 3.5.
Manža ji tam bude každý ráno vozit a já pak vyzvedávat.
Situš, já mám taky pořád očistky! A s manžou jsme naposledy spali, když jsme počali Viki
Není tady
Téma zavřeno