6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
No je to mazec...malý R je hodný, jen se nejvíc chce tulit kdy kojím, nebo mám Vladka v náručí...papat chce kdy papá Vladko atd....no asi nějakou dobu potrvá ne se to nějak ustálí...V noci se nebudí, ale přes den, kdy spinkají v lonici dohromady, jeden budí druhého... snad si zvyknou!
Taky jsem dnes studovala "frajerku" po porodu, no teda, myslím, e mi měli udělat alespoň jeden nebo dva stehy na boku...mám tak jakoby takovou díru jak vykouslé...no asi se to má zahojit bez seití...Co já tomu rozumím, e
Není tady
Sluní, ten tvůj popis vykousnutý frajerky mě fakt rozesmál-))))))))))))))))))))
kluci si na sebe zvyknou, tyhle věci trvaj trochu dýl....
Není tady
Sluni teda ty mas odvahu to studovat, ja se ani nekoukla
Není tady
KOnečník a hemeroidy ..jedna báseň...já sice nic takového neřeím, ale trvalo mi tři dny po porodu ne jsem konečník začla zpátky vnímat, e funguje...mau dubovou kůrou a vypadá to, e bde dobře, jetě musím koupit rosalgin, a je pohoda dřív.
Není tady
Přeji krásný večer
Vem kontrolám gratuluji ... Gabu, Mefi
Sluni vítám doma, moná u jsem vítala, nepamatuji, ale pro jistotu jetě jednou kdyby ne
Toi, velká gratulace k přírůstku
Mahari je mi líto, e tak moc válčíte Ale taky myslím, e to můe být po ATB, to mlíčko jinak chutná.
My teď máme taky občas bolení, ale bříko u ho netrápí, probiotika zabrala uasně, zítra u to budou tři týdny co je dáváme a končíme první láhvičku. Malého trápí boulička na ramínku po očkování po TBC, má tam pěkně zarudlou bouličku a doktor mě "potěil" , e to bude jetě horí. Holky z práce říkali, e jak to potom vypučili, e se jim ulevilo, ale e ne to uzraje na vypučení, tak e to trvá i tři týdny ... to mě do tý doby hrábne. Co on vyvádí, hlavně při kojení to je na pije pár minut, pak se s řevem pustí, a s jetě větím hledá, tak ho zas přiloím a to se zas opakuje, jak ho dám brknout, tak řve u jen při zvedání do svislé polohy a takhle to je tak dvakrát , třikrát denně - větinou po tom, co spal na levém bočku, broučínek malej. Tak se zkus kouknout, jestli to nemáte taky, třeba má i takové boleníčko.
Jinak k těm úsměvům ... no malej se u řehní o sto est první úsměv jsme zaregistrovali a vyfotili 28 března - to měl 16 dni, dneska u úsměv oplácí i nás s nima obdarovává to je nádherný pocit. A jak u si začíná "povídat" , mana říká, e ukecanej bude po mě
Jinak dneska dostal od tety, nádherný bodýnko na spinkání, to jee tak sladký a od přibrané babičky a dědy kolotoč od FP, nádhera a hraje bethovena
Mraket, myslím na tebe a drím paluchy a to je opravdu plodovka
Jetě k tomu fenyklovýmu čaji ... Mahari, mě taky hrozně pomáhá ta rada od Katky - zalít klasický feniklový semínko , jen nemůu zalít celý sáček, to se u toho , ale zalívám třičtvrtě a je to
Není tady
K očkování TBC - já ho odmítla, mladý V, není očkovaný stejně jako R. R bude mít očkování a teď po druhém roce a u Vladka bych to chtěla tak.
Není tady
Sluni já měla odvahu na frajerku kouknout a po 7mi dnech po porodu....a jak jsem to viděla úplně jsem se ve spre zkácela k zemi
doktorům jsem při propoutění rovnou řekla e jim spodek neukáu ani kdyby nevím co...nakonec mne pustili i tak
a od kdy jste měly tlak na ten konečník??? myslím v těhu
Není tady
Sluní , teda "vykousnutá frajerka" mě naprosto dostala
Andulko, já měla ty tlaky asi od 34 tt, někdy to bylo hodně nepříjemný, ale asi tak dva týdy před porodem se to zlepilo.
Ke jménu ... líbí se mi obě, Ale asi bych dala Adámka. I kdy se mi líbí i Krzysiek
Upravil(a) Sita (22. 4. 2010 21:47)
Není tady
Situ jsi mě uklidnila dík mooc
Není tady
Holky, jedine, co je u me vlastne spatne, ze mimco je stale hlavickou nahoru... Doktor na to reagoval akorat tak, ze se klidne muze pretocit az do porodu, ale ze po tricatem tydnu ta pravdepodobnost klesa... Tak teda nevim.
Není tady
Mefi a dal ti na to nejake ty cviky, nebo se proste pocka, zda se neotoci?
Není tady
Dobre rano, Andulko mne to zacalo asi tri tydny pred porodem... Dr rikal, ze je to normalni a ze pri porodu a hlavne po porodu se to jeste zhorsi... a mel pravdu ted uz je to nastesti o.k.
tak frajerka me taky pobavila ja se podivala az minuly tyden a protoze se mi zase zdalo, ze tam mam neco navic jak kdyby hrbolek, kterej uz jako jedinej strasne bolel... ale to uz je taky o.k.
Situ to je parada, ze vam Tobisek dela takovou radost my se teda nesmejeme, ale zato tu pusinu malokdy zavreme Veru je silene ukecana, to ale opravdu netusim po kom
Není tady
dobre rano
tak nakukuju jestli nejsou nejake zpravy o Mraket
Není tady
Dobré ráno,
Andulko, mě hemoue vylezly asi dva týdny před porodem a měla jsem v nich trombózu, nemohla jsem si sednout, bolelo mě i chodit, dal mi na to práky a do dvou týdnů bylo po bolesti, tak si kdytak zajdi na chíru.
Situko, Tobíka je mi líto, e ho ta boulička takhle zlobí.
Mahari, včera jsem si na tebe při Ordinaci vzpomněla - nekoukala si ? Co malá? Jaká byla noc?
Ná malej se taky řehní, stejně jak píe Situka. A taky začíná broukat, tohle je tak nádherný
Dneska jsme měli v noci jen jedno kojení - ve dvě, pak vstával a s námi
Po obědě jdu na kontrolu po estinedělí...to to uteklo
Není tady
Dobré ránko,
tak jsem zvědavá co Mraketa, nemá někdo nějaké zprávy?
Mefi - mě se malá taky otočila a na poslední chvíli. v 35tt byla jetě napříč a v 38tt u byla správně
Holky jinak kdy Vás tak čtu, tak císařmájednu výhodu, spodek mi zůstal "jako zamlada"
akorát jizva a břicho mě teda jetě pořád dost bolí :-(
HOlky máte představu jak je to po císaři se sexem? musí se taky dodret estinedělí? né e by se mi extra chtělo ale znáte to, mana u je z toho celej patnej, mě se toti nechtělo ani před porodem take u chudák drí půst dva měsíce
Není tady
Blue s tim sexem - i po cisari odchazeji ocistky, ne? zalezi podle toho jak se citis a jak jsi na tom - nekdo sexuje uz po 4 tydnech, nekdo az 2 mesice po porodu
Není tady
Blue, já se potom pídila na netu Myslím, e třeba měsíc po u úplně v pohodě A dokonce mi tady známá říkala, e oni u dva týdnu po operaci, ale to bych se bála. Já to takhle prubla po slepáku a skončila jsem v nemocnici
Není tady
jejda Kaci, na tu prohlidku se vubec netesim... uz me teda nic neboli, ale porad me ta predstava, ze se mi tam nekdo hrabe celkem desi no ale kazdopadne mam v planu poradi sex a az potom Dr. at to nejdriv vyzkousi nekdo opatrnejsi
Situ to ockovani uz nam taky zacina reagovat, Dr nas na to vcera upozornovala, tak jsem zvedava, co z toho vyleze Tobinkovi posilam na bolistku
Upravil(a) Toa (23. 4. 2010 8:13)
Není tady
Hezké ránko tak jsem myslela,e tady bude nějaké info o Mraketě a zatím nic-snad u má taky mímíska u sebe
Jak tady píete o sexu v estinedělí,tak na to bacha-já čtyři týdny po porodu otěhotněla a pak jsem si připadala jako pako,kdy se mě doktor ptal jestli vím co je to estinedělí bylo to fakt nepříjemné!!
Blue,já ji mám taky jako zamlada ani jeden steh,nikde nic
Dneska jsme spinkali krásně-papal v půl sedmé a v půl dvanácté jsem broučka zase musela budit na jídlo,pak ve tři a ráno v est-to se u vzbudil sám-je to zlatíčko
Není tady
akar -to joo, ale mě u právě několik dní očistky neodcházejí, respektive u mám jen intimku a maličko piním, take den D se asi blíí
Katko - tak já jsem teď tři týdny a právě bych to viděla tak na přítí týden, jen si říkám, kdy mě ta jizva pořád bolí tak abych taky neskončila ve pitále a musela vysvětlovat e jsme nedodreli estinedělí
Toa - my máme po očkování zatím jen červený flíček, tak jsem zvědavá co se bude dál dít. Kája neměla vůbec ádnou reakci. ani jí nezůstala ádná jizvička.
Není tady
Any - u nás se dneska taky spinkalo nádherně, v půl dvanáctý jídlo, pak v půl třetí, a v půl estý a hned po jídle vdycky usnula a spala a do dalího krmení
Jeíi taď otěhotnět - to by mě asi kleplo
Není tady
Blue,to ani mě tehdy nenapadlo,e bych mohla otěhotnět a stalo se,take následovala miniinterupce-já la na kontrolu po estinedělí a odcházela jsem z ujitěním,e jsem těhotná
Tak to jste spinkali tak jako my jsou to zlatíčka
Upravil(a) A-N-Y 1 (23. 4. 2010 8:42)
Není tady
Téma zavřeno