|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky maminky,
nabízím po synovi kočárek trojkombinaci, khaki barvy - vhodné pro kluky i holky, zn. KNORR, kočárek je po jednom dítku s vložnou taškou, vložkou pro miminko, nánožníkem, polohovatelný - 3 polohy až do lehu, přehazovací a polohovací rukověť, velký košík a pevný pod kočárkem, kapsy na boudičce, ta jde i sundat úplně. Kočár je robustnější, ale tím i stabilní, pevný, zvládá i terén nebo hluboký sníh, vhodný i pro starší dítka - synovi je 3,5 a bez problémů ho v něm vozím a není stísněný....
Víc už mne nenapadá.
Jsem z okolí Svitav, takže možný osobní odběr, nebo je možné ho někam popovézt dle domluvy, napište si, ničemu se nebráníme - chci aby byl ještě dobře využit a ne ho dát někam k popelnicím, protože je opravdu velmi velmi pěkný. Fotky zašlu zájemcům na dotaz - pište mi na e-mail : mirir@seznam.cz nebo i volejte 605 763 296.
Mirka Vránová
Není tady