|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím všechny dívky a ženy.
Nevím jestli je správné sem psát, asi se chci vypovídat, nebo jen poslechnout vaše názory. Jsem s přítelem něco přes rok a máme se rádi. Ale potkala jsem jiného, který mě úplně očaroval. Cítila jsem pobláznění a pořád ho měla v hlavě, ať jsem dělala cokoli. Volal mi, psal a několikrát se se mnou chtěl líbat a následně vyspat. Nedovolila jsem více než krátký polibek. Nikdy jsem nikomu nebyla nevěrná, ale s tímhle se tak těžko dalo odolávat.. Líbil se mi. Pořád mě někam zval. Po druhém neúspěšném pokusu, kdy mě chtěl dostat do postele a následném mém odmítnutí jsme měli jet na výlet. Jenže ten den se už neozval a já pak jen zahlédla fotky na internetu, jak je na výletě s jinou! Když jsem se ptala proč jel s ní, řekl, že ona je lepší! A že je to život! Já se den předtím přitom už vážně rozmýšlela, že to s přítelem skončím-nechtěla jsem ho podvést! A on mi udělal tohle? Dokonce mi o těch fotkách na netu řekl, že to tam bylo hezký, ať se podívám! A když jsem mu říkala, že tedy nechápu, proč se po mě sápal, když už má novou známost, řekl mi, že jsem neodolatelná a že on je nenapravitelný! Doteď nechápu jestli myslel tím, že ona je lepší že je "nezadaná" a jemu tudíž "oddaná". Prý je lepší ve spoustě věcech! Ale přitom všude dával mrkací smajlíky a vysmátý! Nevím, zda chce abych žárlila. Každopádně se mu to povedlo a mě to spolehlivě vykolejilo. Teď vím, že s ním už nikam nepůjdu. Ale bolest zůstává-asi jsem se do něho trochu zamilovala a teď nevím, zda pokračovat ve vztahu se s távajícím partnerem, nebo to nějak ukončit, když jsem takhle zklamaná z jiného.. Nechci trápit přítele, který za nic nemůže. Sama totiž nevím, jestli v tomto vztahu mám dále setrvávat, když už teď mám pochybnosti a nechala se strhnout vtipálkem, co mě šíleně přitahoval a manévroval do postele..
Děkuji za přečtení a následné, jakékoli reakce. Je mi smutno.. 
Není tady
Nemesis napsal(a):
Zdravím všechny dívky a ženy.
Nevím jestli je správné sem psát, asi se chci vypovídat, nebo jen poslechnout vaše názory. Jsem s přítelem něco přes rok a máme se rádi. Ale potkala jsem jiného, který mě úplně očaroval. Cítila jsem pobláznění a pořád ho měla v hlavě, ať jsem dělala cokoli. Volal mi, psal a několikrát se se mnou chtěl líbat a následně vyspat. Nedovolila jsem více než krátký polibek. Nikdy jsem nikomu nebyla nevěrná, ale s tímhle se tak těžko dalo odolávat.. Líbil se mi. Pořád mě někam zval. Po druhém neúspěšném pokusu, kdy mě chtěl dostat do postele a následném mém odmítnutí jsme měli jet na výlet. Jenže ten den se už neozval a já pak jen zahlédla fotky na internetu, jak je na výletě s jinou! Když jsem se ptala proč jel s ní, řekl, že ona je lepší! A že je to život! Já se den předtím přitom už vážně rozmýšlela, že to s přítelem skončím-nechtěla jsem ho podvést! A on mi udělal tohle? Dokonce mi o těch fotkách na netu řekl, že to tam bylo hezký, ať se podívám! A když jsem mu říkala, že tedy nechápu, proč se po mě sápal, když už má novou známost, řekl mi, že jsem neodolatelná a že on je nenapravitelný! Doteď nechápu jestli myslel tím, že ona je lepší že je "nezadaná" a jemu tudíž "oddaná". Prý je lepší ve spoustě věcech! Ale přitom všude dával mrkací smajlíky a vysmátý! Nevím, zda chce abych žárlila. Každopádně se mu to povedlo a mě to spolehlivě vykolejilo. Teď vím, že s ním už nikam nepůjdu. Ale bolest zůstává-asi jsem se do něho trochu zamilovala a teď nevím, zda pokračovat ve vztahu se s távajícím partnerem, nebo to nějak ukončit, když jsem takhle zklamaná z jiného.. Nechci trápit přítele, který za nic nemůže. Sama totiž nevím, jestli v tomto vztahu mám dále setrvávat, když už teď mám pochybnosti a nechala se strhnout vtipálkem, co mě šíleně přitahoval a manévroval do postele..
Děkuji za přečtení a následné, jakékoli reakce. Je mi smutno..
Nemesis, ohledně toho kluka, co tě tak zaujal, mě napadá jen refrém z písničky Karla Gotta:
Abys byla nejlepší - stačí to jedno jediné, jinak budu muset ohlídnout se po jiné...
Mám pocit, že ho to zcela vystihuje. A buď ráda, že se projevil takhle brzo, teď víš, co je to zač a i když to teď chvíli bolí (a ještě chvilku bolet bude), tak stejně si jednoho dne řekneš: Pro takového člověka jsem se trápila?Pproč?
na tvém místě bych se s původním přítelem nerozcházela. Vždyť píšeš, že se máte rádi. Zdá se mi, že ses prostě jen náhle bláznivě zamilovala, podle mě to byla spíš taková hormonální bouře, či jak to nazvat, a bylo by přeci škoda přijít o jinak hezký vztah.
Na tvém místě bych se příteli vymluvila a omluvila na to, že ti v poslední době není dobře, že se musíš dát trochu do kupy (což je ostatně svým způsobem pravda a on si určitě změny ve tvém chování musel všimnout) a možná už za pár dní se ti ten přelétavý týpek vyčoudí z hlavy a ty budeš schopná pokračovat v hezkém vztahu, bohatší o jednu zkušenost...

On je sukničkář a ty jsi trdlo, když ti takovej stojí za to, aby se trápila. Nechápu, že se v tom vůbec nimráš. To není kluk do nepohody.
pokud se chceš rozejít s tvým současným přítelem, tak jako důvod bych viděla to, dát mu možnost najít si nějakou vyzrálejší partnerku.
Kolik ti vlastně je?
Není tady
Blossom:Nemesis, ohledně toho kluka, co tě tak zaujal, mě napadá jen refrém z písničky Karla Gotta:
Abys byla nejlepší - stačí to jedno jediné, jinak budu muset ohlídnout se po jiné...
Mám pocit, že ho to zcela vystihuje. A buď ráda, že se projevil takhle brzo, teď víš, co je to zač a i když to teď chvíli bolí (a ještě chvilku bolet bude), tak stejně si jednoho dne řekneš: Pro takového člověka jsem se trápila?Pproč?
na tvém místě bych se s původním přítelem nerozcházela. Vždyť píšeš, že se máte rádi. Zdá se mi, že ses prostě jen náhle bláznivě zamilovala, podle mě to byla spíš taková hormonální bouře, či jak to nazvat, a bylo by přeci škoda přijít o jinak hezký vztah.
Na tvém místě bych se příteli vymluvila a omluvila na to, že ti v poslední době není dobře, že se musíš dát trochu do kupy (což je ostatně svým způsobem pravda a on si určitě změny ve tvém chování musel všimnout) a možná už za pár dní se ti ten přelétavý týpek vyčoudí z hlavy a ty budeš schopná pokračovat v hezkém vztahu, bohatší o jednu zkušenost...
Ahoj! Moc ti děkuji za příspěvek. Panebože, máš pravdu.. Myslím, že tohle tím přesně myslela! Že ona ho nenutila moc dlouho čekat! Já jsem ho pořád odstrkávala, i když se mi líbil a takhle to dopadlo. Asi to není úplně ten nejlepší nápad se jím vůbec zabývat. Kdybys jen věděla, jaké má charisma.. Tohle se mi opravdu ještě nestalo. S přítelem to ještě zkusím, ale bojím se, že to že mi "teď nějak dobře" brzy prohlédne. Nesmí se to nikdy dozvědět, jinak se s ním můžu rovnou rozloučit.. :-(
Není tady

Nemesis napsal(a):
.. Kdybys jen věděla, jaké má charisma.. Tohle se mi opravdu ještě nestalo...
Víš co je na světě pěkných holek?
Dovedeš si představit, že by se kvůli každé z nich měli všichni kluci hned zbláznit?
To by kolem nás byli jen samí blázni...

Jenže nejsou. - Ale proč? - Nenechají se pobláznit.
Stejně tak holku by neměl pobláznit každý muž, o kterém si POMYSLÍ, že má charisma.
Ostatně - myslím, že charisma není to, jak kdo vypadá, ale to, jak hovoří a koná...
Není tady

Napadá mě, že pravý význam slova charisma poznáš, až potkáš někoho, kdo tě ZAUJME, ačkoli krása není to, co tě na něm zaujalo. Je to prostě něco jiného. Je to něco uvnitř, něco, co vyzařuje i tak ven...
(pohříchu z některých mužů, ale i žen, vyzařuje jen zloba - a to na sto honů... ) 
Upravil(a) Vachu (21. 4. 2010 14:26)
Není tady
Vachu napsal(a):
Napadá mě, že pravý význam slova charisma poznáš, až potkáš někoho, kdo tě ZAUJME, ačkoli krása není to, co tě na něm zaujalo. Je to prostě něco jiného. Je to něco uvnitř, něco, co vyzařuje i tak ven...
(pohříchu z některých mužů, ale i žen, vyzařuje jen zloba - a to na sto honů... )
Ahojky, ale vždyť ten druhý není žádný krasavec. On je jen strašně milý, vtipný a přitažlivý. Ale že by byl vizuálně hezký? To tedy říci rozhodně nemůžu :-) Ale když na mě šáhl, projelo mi to celým tělem. No nic, jdu se zase uklidit do šuplíku ke svému příteli :-D
Není tady
Nemesis, to je právě ta chemická kompatibilita - neboj to přejde...
Není tady
Nemesis,přečti si příběh pisatelky na Psychoogickém:Vztah po 9 letech. taky toužíš po takovém Romeovi?
Na druhou stranu tě chápu,většina z nás touží po romantickém princi a ještě romantičtějším sexu,takových sex.ďáblů běhá po světě mnoho.Tak když příště n atakového narazíš,bude se ti strašně líbit,atd,atd.,a bude-li tak strašně neodolatelnej,zkus to s ním,jen jako bokovku,ale přece není nutno hned kvůli každému chlapovi,co mi přijde do cesty pálit mosty,ne?
Není tady
Ten kluk bude typu takového, že tě zve do kina, na obědy, večeře apod. kvůli toho, aby se s tebou mohl vyspat, podle toho co píšeš, chceš asi jen romantiku, dělá si z tebe očividně jen srandu (podle těch smajlů), a nebojí se, že bys mu něco udělala. Pokud-li bys dále pokračovala ve vztahu, pořád by tě takhle podrážel a ponižoval před sama sebou, jen by si s tebou hrál. Dělej jak myslíš, ale tohle není podle mě kluk pro Tebe, pokud-li tam je nevěra, vyškrtni si ho, ikdyž je to těžké.
Není tady
Dean napsal(a):
Ten kluk bude typu takového, že tě zve do kina, na obědy, večeře apod. kvůli toho, aby se s tebou mohl vyspat, podle toho co píšeš, chceš asi jen romantiku, dělá si z tebe očividně jen srandu (podle těch smajlů), a nebojí se, že bys mu něco udělala. Pokud-li bys dále pokračovala ve vztahu, pořád by tě takhle podrážel a ponižoval před sama sebou, jen by si s tebou hrál. Dělej jak myslíš, ale tohle není podle mě kluk pro Tebe, pokud-li tam je nevěra, vyškrtni si ho, ikdyž je to těžké.
ale oni přece žádný vztah nemají. on to zkusil, no a když odmítala, tak šel "o dům dál".
mmch ...nebyla by to nevěra z její strany? to ona má přítele?
Není tady
agewa napsal(a):
Dean napsal(a):
ale oni přece žádný vztah nemají. on to zkusil, no a když odmítala, tak šel "o dům dál".
mmch ...nebyla by to nevěra z její strany? to ona má přítele?
Ano mám přítele.. Máte pravdu, opravdu mě pořád někam zval, abych mu časem podlehla. Taková hloupost!! Vůbec mě nepochopil. Mě s ním bylo fajn, cítila jsem k němu "něco víc".. A on přitom myslel jen na to si se mnou užít! :-( Vždyť to je něco tak ubohého, když věděl, že někoho mám.. Dokonce se s ním i znal. Teď když jsem mu řekla, že jsem si "utřídila myšlenky", tak zmlknul a už mi nepíše. Asi pochopil, že pro něj tu není místo, i když stačilo jen pár gest.. Řekl by mi, že mu chybím, nebo mi dal najevo moji výjimečnost a já byla schopna odejít za ním.. Tak málo chybělo.. A tak mě zklamal.. :-( Myslím, že nad určitýma situacema přestávám mít kontrolu 
Není tady