|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Potřebovala bych poradit, jak obdarovat novomanžele fin.částkou, neobvyklým způsobem.Dík
Není tady
Romča napsal(a):
Potřebovala bych poradit, jak obdarovat novomanžele fin.částkou, neobvyklým způsobem.Dík
udělat jim z toho puzle!
Není tady
Kuty napsal(a):
Romča napsal(a):
udělat jim z toho puzle!
A nebo bych jím ty bankovky mohla i namalovat 
Ale teď vážně
, napadl mě fotoalbum a do toho vložit, místo fotek, peníze a nebo ještě nějakou kasičku a v ní kovy.
Není tady
Romča napsal(a):
Kuty napsal(a):
Romča napsal(a):
udělat jim z toho puzle!
A nebo bych jím ty bankovky mohla i namalovat
Ale teď vážně, napadl mě fotoalbum a do toho vložit, místo fotek, peníze a nebo ještě nějakou kasičku a v ní kovy.
Do fotoalba jsem dávala peníze kamarádce k narozeninám, moc se mi to líbilo
.Bráchovi jsem nechala naaranžovat peníze (samé 20Kč) do velké skleněné vázy, mince byly prosypané barevným pískem a jinýma "blbinama" a celý výtvor byl ještě ozdobně zabalený. Nedávno jsem viděla asi papírové 50 stočené do ruličky a pozasunované do stvolu ananasu.
Není tady
nebo kup maly stromecek- jako symbol noveho zivota a na vetvicky sruluj bankovky, mincemi obloz kmen a okoli

Není tady
, taky pěkné 
Není tady

Aprill, to jsou dobré nápady :-)
Není tady

My jsme davali finanční dárek ke svatbě 2x. Jednou jsme koupili sovu ze dřeva, křídla měla z březové kůry a šišek a mezi to jsme napíchali složené 200ky. Nevypadalo to spatne
a na druhou svatbu jsme koupili par boticek, poskladali penize do vejirku a vlozili je do boticek, ty jsme dali do krabicky vykladane satenem, taky to melo uspech 
Není tady
Není tady
Romi, tak to hezky vymysli a pak mi ten nápad vyrobíš pro Vendulku.
Tomovi dáme obálku, tam nebudu nic vymýšlet, sice klasika, ale potěší. 
Není tady
Dcerka a zeť dostali např. dva obrazy, ve kterých jsou z papírových peněz sestavené různé obrazce, moc zajímavé. Taky dostali velkou truhlici, v ní několik desítek tisíc v kovových mincích - od přátel ze serveru fantazy her, kde se seoznámili, v těch mincích zamíchané "zlaté" čokoládové penízky, ještě teď jich mají plnou ošatku. Dole v truhlici byly cihly s podpisy obdarovatelů a na cihlách bylo napsáno - Tato cihla není zlatá, není stříbrná, není platinová. Už jen to třídění mincí bylo zábavné, třídili to s kamarády a byla u toho spousta vtipných historek. Kamarád, který dělá v bance, jim to nechal zdarma vyměnit za papírové peníze.
A ještě třeba papírovky v takové skleněné baňce s dlouhým úzkým hrdlem, v hrdle je jakýsi vejmyšluňk ze dřeva a kovu, je to hlavolam. Vůbec netušíme, jak je vyndat bez toho, aby baňku rozbili.
Upravil(a) majkafa (22. 4. 2010 8:32)