Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 20. 4. 2010 12:53

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Finanční svatební dar

Potřebovala bych poradit, jak obdarovat novomanžele fin.částkou, neobvyklým způsobem.Dík

Není tady

#2 20. 4. 2010 13:44

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Finanční svatební dar

Romča napsal(a):

Potřebovala bych poradit, jak obdarovat novomanžele fin.částkou, neobvyklým způsobem.Dík

udělat jim z toho puzle!big_smile

Není tady

#3 20. 4. 2010 14:07

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Kuty napsal(a):

Romča napsal(a):

A nebo bych jím ty bankovky mohla i namalovat lol

Ale teď vážně wink, napadl mě fotoalbum a do toho vložit, místo fotek, peníze a nebo ještě nějakou kasičku a v ní kovy.

Není tady

#4 20. 4. 2010 15:00

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Romča napsal(a):

Kuty napsal(a):

Romča napsal(a):

A nebo bych jím ty bankovky mohla i namalovat lol

Ale teď vážně wink, napadl mě fotoalbum a do toho vložit, místo fotek, peníze a nebo ještě nějakou kasičku a v ní kovy.

Do fotoalba jsem dávala peníze kamarádce k narozeninám, moc se mi to líbilo wink.Bráchovi jsem nechala naaranžovat peníze (samé 20Kč) do velké skleněné vázy, mince byly prosypané barevným pískem a jinýma "blbinama" a celý výtvor byl ještě ozdobně zabalený. Nedávno jsem viděla asi papírové 50 stočené do ruličky a pozasunované do stvolu ananasu.

Není tady

#5 20. 4. 2010 17:46

Simonas
♥♥♥♥♥--

nebo kup maly stromecek- jako symbol noveho zivota a na vetvicky sruluj bankovky, mincemi obloz kmen a okoli

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#6 20. 4. 2010 19:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

http://foto.dama.cz/img/332/332298.jpg, taky pěkné wink

Není tady

#7 20. 4. 2010 21:24

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Aprill, to jsou dobré nápady :-)

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#8 21. 4. 2010 6:20

sunshine...
♥♥♥♥♥--

My jsme davali finanční dárek ke svatbě 2x. Jednou jsme koupili sovu ze dřeva, křídla měla z březové kůry a šišek a mezi to jsme napíchali složené 200ky. Nevypadalo to spatne wink a na druhou svatbu jsme koupili par boticek, poskladali penize do vejirku a vlozili je do boticek, ty jsme dali do krabicky vykladane satenem, taky to melo uspech tummenupp

Není tady

#9 21. 4. 2010 8:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#10 21. 4. 2010 10:36

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Romi, tak to hezky vymysli a pak mi   ten nápad vyrobíš pro Vendulku. lol  Tomovi dáme obálku,  tam nebudu nic vymýšlet, sice klasika, ale  potěší. smile

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#11 22. 4. 2010 8:24

majkafa
Host

Dcerka a zeť dostali např. dva obrazy, ve kterých jsou z papírových peněz sestavené různé obrazce, moc zajímavé. Taky dostali velkou truhlici, v ní několik desítek tisíc v kovových mincích - od přátel ze serveru fantazy her, kde se seoznámili, v těch mincích zamíchané "zlaté" čokoládové penízky, ještě teď jich mají plnou ošatku. Dole v truhlici byly cihly s podpisy obdarovatelů a na cihlách bylo napsáno - Tato cihla není zlatá, není stříbrná, není platinová. Už jen to třídění mincí bylo zábavné, třídili to s kamarády a byla u toho spousta vtipných historek. Kamarád, který dělá v bance, jim to nechal zdarma vyměnit za papírové peníze.
A ještě třeba papírovky v takové skleněné baňce s dlouhým úzkým hrdlem, v hrdle je jakýsi vejmyšluňk ze dřeva a kovu, je to hlavolam. Vůbec netušíme, jak je vyndat bez toho, aby baňku rozbili.

Upravil(a) majkafa (22. 4. 2010 8:32)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí