29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Clari, já mu říkám harlej..to je takový velký skútr... Jsme si říkala, jsem velká baba tak chci velkého skútra No a on je tak těžký, že ted se s ním bojím vyjet, že ssebou šlahnu hned u vrat..pač to máme z kopečka k cestě
No on se dívá na tel.. A taky ho nebaví nic moc dlouho.. Akorát u té telky chvilku vydrží
Není tady
Takhle si spinkáme ted v kočíku
a harlej Už jsem ho myslím sem kdysi dávala...je stejně nejetý..akorát na něm přibyl ted zadní kufr..takže je o půl metrů delší
Není tady
Ahojky
Dorazil "blbec na pružině" a má úspěch pak hodím foto,první hračka co ho zaujala
Není tady
http://www.novinky.cz/domaci/200139-do- … vodne.html
Holky kde to kupujete???
Není tady
sissi-parádní skůtřík a tobík krásně spinká-to závidím-štěpán teda celkově přes den nespí
,v kočárku jen jak jede....
běda jak se stojí
-adam byl naučenej spát pod balkonem-ale št tam nemůži nechávat
-od vánoc pod barákem předělávaj koupálko a denně tu projede tolik nákladáků...že by neměl stejně klid-a ten prach
leni-tak to je fajn že pérák má úspěch...no u nás zatím moc ne....ale vede tygr od lamaze
a koukala jsem že na e-shopu už maj vyšší ceny...-ona mi to včera ta kámoška říkala že jdu akorát...-včera byl péráček za95 a dnes 120,-
Není tady
pěknej harlej
tady je náš.......... jestlipak se letos aspoň jednou svezu............
Není tady
Dobre poledne
no tak zas bych to tak neprehanela holky..se budu stydet
Mag no vidis,prej jak segry
U nas je 13 stupnu dneska..brrr. A zatazeno samozrejme
Rotaviry sme taky nedavali.Jeste furt se muzu rozhodnout s tim pneumokokem,ale asi ho dame si myslim.
Marluk.to teda je Tomasek fakt sikula
S televizi:ja sem zastance toho,ze deti by se na telvizi nemeli divat bud vubec a nebo fakt jen rizene a malo.Takze i kdyz tomu ted vubec jeste nerozumi,tak ho proste nenechavam divat,jelikoz si na to zvykne a pak uz ho to tezko budu odnaucovat.Kdyz vidim,ze treba z hraci deky na to kouka,tak to klidne vypnu,pustim hudbu a jdu ho zabavit ja na chvilku a on uz si pak zase hraje sam.
U myho brachy treba bezi televiize furt,prijdem na navstevu a bezi televize-ja bych to nejradsi vypnula..rusi me to,kdyz to proste bezi jen tak.Maj rocni holcinu a ta furt sedi pred zapnutou televizi a oni ji poustej treba S tebou me bavi svet a rikaj jak to ma starsne rada a kdyz sem se zeptala jestli ji ctou pohadky,tak mi svagrova rekla "Ne.Stejne by tomu jeste nerozumela"
Sissi,moc peknej Harlej ses dobra,ja bych se na tom bala asi jeste vic nez v aute
Není tady
Clari no jooo, to je motorkáááá
Tany, já jsem posr...ze všeho ted Autem se učím vlastně odznova....se zajíždím. Můj na mě vypleštil oči, když jsem mu po 3 letech řekla, že budu řídit
říkám, už to není nové, tak to můžu odřít
Na skútrovi jsem letos jela jednou, ale na máminém a ta ho má malého..tak je to jak babeta.. Tu máme 2 babety a 2 skútry..pro celou rodinu
Jo k té televizi..taky se mi to nelíbí..ale když mi třeští hlava, tak jsem ráda že je v klidu
Tady bylo 18st..tak čekám kdy začne kotit...
Holky co ty péráky??? kde co jak???
Není tady
Sissi,jo my ho treba budem davat s druhou hexou..jestli si to jeste nerozmyslime.
Peraky sme nakupovaly na batavia.cz
Není tady
Ahoj holky,
nějak nestíhám chodit na net. Lítáme s Kamčou pořád někde venku.
Marluk máš pěknýho šikulu, to Kamča je pěkný lenoušek. Moc se jí otáčet nechce a pořád jí tam překáží ta ručička
Jinak máme první zoubek, ale prý jsme raritka, ponevadž se nám klube vpravo dole.
Taky by mě zajímalo, kde kupujete blbce na perku. Kamča má za chvíli svátek a to by se jí určitě moc líbilo. Sice už jsem jí nadělila předem kousátka a čepičky, ale tohle by jí určitě moc nadchlo
Jinak začínáme zkoušet kašičky, moc jí to nejede, nějak nechápe, že by to měla polknout, takže spíš je to zatím pro nás jen taková hra
No a stále bojujeme s ekzémem, Kamča je jak chameleon jednou to má krásný a pak se mi za půl dne osype k nepoznání. Stále držím dietu a postupně si přidávám jídla, ale stejnak je ta strava dost jednostraná. Už jsem zhubla další 2 kg a to se cpu celkem dost. Tak bych jedla něco sladkýho, ale nemůžu
No nic už se probudila a huláká jak na lesy, tak zas mizím.
Není tady
Tanka napsal(a):
Sissi,jo my ho treba budem davat s druhou hexou..jestli si to jeste nerozmyslime.
Peraky sme nakupovaly na batavia.cz
Jinde to není?? třeba na mimibazaru??
Není tady
Tak to nevim,Sissi,ja to jinde nehledala..musis mrknout
Není tady
sissi, my jsme jak vidíš vzali nohatého plyšáka, gumičku, provázek, hřebík a už to visí nad přebalovákem asi bylo mojemu líto dvou stovek
Není tady
Ha,tak fakt je zdrazili ty pruzinaky sem ted koukla ne ten shop a ted je velkej za 266,- my sme ho koupili jeste za 205,- a malej byl myslim 87,- a ted je 131,- tak to sme teda objednali ve spravny cas
Není tady
Tdy ještě není řádně dokecáno a už se kecá v novém? No to je teda pořádek
Není tady
Tak já sem taky ještě písnu
Ahoj Peti
Abyste věděly, já dneska zase kojila v lese, téměř na tom samém místě A jak bylo dusno, tak při tom žrali komáři
Není tady
A ještě vám pochválím hárleje Já na nic takového nelezu, stačí že máma šediví z bráchy, ten vlastní takový pekelný stroj
Ale on má takový ten super rychlý, jak kouknete do zpětného zrcátka, nikde nic a za vteřinu vás předjede magor na motorce.
Není tady
Mag tak si tam postav lavičku an kojení a nebudeš muset kojit ve stoje
Není tady
Jooo to jsem taky chtěla ..... pochválit hááárleje
Já sjem si taky chtěla koupit skútr, že jako ušetřím za benzín. Jenže pak jsem zjistila, že moje auto má stejnou spotřebu jako ten skútr, a že přece jen jede rychlejc a je v něm teplo a uveze velkej nákup, takže jsem ušetřila za nákup skútru
Není tady
tož holky kde jste všechny? já vás nemůžu najít (respektive nový chlívek)
Není tady