29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Leni ..... vy jedete
Já na Vizitu taky koukám. Je to zajímavé. Ale dnešek asi taky vynechám .... ty ukázky fakt stačily
My jdeme na Hexu zítra. Ale nechám , aby ho napřed doktorka pořádně prohlédla, než mu to píchnou. Průjem u nemá, takže snad je v pořádku. Ale steně se bojim. Zase budou horečky
Mag takže úspěšná lahvička? To přejde hned , jak jí budeš potřebovat
Tanko .... bude to znít asi blbě .... ale je to fešák
Není tady
Dobrej večír
už jsem se tu nedostala, a hádejte co jsem chtěla napsat? Že je Tanka senzačně pihatá Předběhly jste mě
Holký, mrkněte na naše videjko - tatínek nelenil a vyrobil "pružiňáka" a já jsem to dost neuměle natočila na foťák, chce to teda vypilovat, a navíc jsem netušila že to přenáší zvuk, jinak bysme do toho asi i něco říkali
http://www.youtube.com/watch?v=-duoGiDiuhQ
Není tady
Peti, držíme palečky, ani se nedivím že máš nervy tak snad jste si to vybrali!! Dej pak vědět
Není tady
Peti...on by byl rad,je to milovnik zen a kdybys ho videla kdyz byl jeste mladik..to byl frajer,ted uz mu tahne na pade
a mel nekolikrat zlomenej nos,tak ho ma takovej uhnutej
Clari,super videjko no vidis a bez vydaju,tatka je sikovnej a Kika si to bezvadne uziva,jak mrska tema nozkama
Není tady
Clari "pružiňák" super
A Kika mi přišla docela v klidu Dany vždycky těma nohama tak kmital, že kdyby na nich stál, tak uběhne za půl hoďky snad sto kiláků
Není tady
Právě, že byla zrovna v klidu - byla z té hračky tak vodvařená, že se maximálně soustředila
Není tady
A dobré ránko, děvčátka
Tady je teda tak strašně hnusně, že jsem ráda že nemusím vystrčit nos
Není tady
Clari, super video Taky musím něco natočit
Peti, nestraš, je pravda, že si s tím hrála jak s dudlíkem, vypila 60 a to jí trvalo asi 15 min., vždycky byla vyvalená, že z toho něco teče
Peti, tak ať je hexa tentokrát bez reakce
Tanka, tak jsme te všechny důkladně prozkoumaly A mmch, jsi kočka
Není tady
Ahoj!
U nás je taky hnusně, ale musíme ven, jdeme na kontrolu po očk. tbc.
Hexu i Prevenar jsme zvládli výborně, Maty se jen polekal a hned byl v klidu a křenil se. Reakce žádná - naštěstí. Tak ti to Peti taky přeju.
Clari, moc hezké video, asi nad pérákem taky zauvažuju... Maty má moc rád kolotoč, ale tohle je lepší
Tanko, fakt jsi kočka - přijdete mi s Mag jako ségry
My máme zas trochu problém s kojením - Maty zase dělá scény a já jsem z toho na nervy... ale zatím to tak nějak jde, tak uvidíme. Nejvíc mě deptá, že cca po 7min. bradavku vyplivuje a zase po ní hladově skáče a pořádně nepije... nevím, co s tím. Ale hlad má, do toho brečí a saje si packu... už to takhle trvá od včera... a já mu nemám co jiného dát, protože UV tady nemám a o lahvičkách ani nemluvím
Není tady
Jo a ještě anketka: asi to tu už bylo, tak se omlouvám:
Co ty rotaviry? Prý to není očk., ale sirup na lžičku - dvě dávky u nás po 2100,- Kč. O peníze nám nejde, spíš o to, zda to má smysl... Koukala jsem na různé diskuze a je to tak 50:50. Co vy? Dali jste to?
Není tady
Upravil(a) Markeeet (13. 5. 2010 9:58)
Není tady
No ahoj Market, to je dost, že se ukážeš
My na kontrole očkování TBC nebyli, protože přeočkování je stejně zrušené, tak co bychom tam dělali, takhle nám to vysvětlila naše Dr.
Flašek ti můžu poslat asi deset Snaíd se to spraví
Já teda měla UM doma v zásobě, kdyby něco.
Ad rotaviry, nedali jsme, přijde mi to jako očkování proti planým neštovicím, ale kamarádka ležela s ani ne dvouměsíční holčičkou na infekčním, když mi to popisovala, tak jsem trochu litovala
My ven půjdeme, tady je celkem dobře, ne tak krásně jako včera, ale celkem dobře
Není tady
ahojky Markeet, fajn že ses ukázala.. k tomu bojkotu, my jsme bohužel skončili, bylo to čím dál horší a nakonec se nenapila vůbec, ale třeba ti pomůže něco z těchto rad:
http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=130
Proti rotavirům neočkuju, zatím jen základní + pneumokok, tak ti neporadím.
Není tady
mag, nevíš co můžu mít s metříkem?? Svůj nevidím, ani mi tam nejde vložit nový, a teď nevidím ani metřík od Markeet..
Není tady
Ahojte
Market tak u nás to někdy probíhá taky tak, hlavně večer a tak yjsem na nervy, včera jsem byla koupit už i lahvičku pro jistotu, ale nějak jsem vypozorovala, že přes den moc nepije a tím pádem mám večer méně mléka a mladý pán by se chtěl před spaním nadlábnout no a není co že , tak musí tahat více a na to je teda lenivý
Tanko kočka po tátovi
Já nějak nestíhala, samé návštěvy , ale byla jsem za ně ráda, protože jsem doma pořád sama, a co jsem se přestěhovala do Olomouce tak kamarádky jsou 130km daleko a rodičed už nemám
Dneska jdeme na první očkování na pneumokoka já to nechala rozdělit, diskuze jsem teda o nějakých drastických komplikacích nečetla, ale vy jste mně tady pěkně vylekaly no ateď si to očkujete klidně najednou . Ale nevadí sice se uběhám k doktorovi, ale aspoň zhubnu ten svůj špek
Tomášek je pořád otáčecí a už mu to jde jedna báseň, dokonce i v postýlce se překulí a spinká na bříšku.
No a nevím teď na co jsem chtěla reagovat, já si určitě během toho hnusného propršeného dne vzpomenu, snad nám nevypadne internet, když už jsem se tady dostala.
Není tady
Jo a ty rotaviry jsem nedávali, ale doktorka nám řekla, že se můžou očkovat jen do 9. týdne věku dítěte tuším. Takže už je stejně pozdě.
Není tady
Clari, ona nefunguje ta stránka s metříkama, tak jsem si ho udělala jinde.
Marluk, Tomík je šikulka
Není tady
díky moudrá květeno kupodivu mě to zrovna napadlo taky tak udělat, ale asi ho ještě změním
Zvláštní, čím se dokážu na hodně dlouho zabavit
Není tady
Hoj holky..
Clari perfektní sloník
Malý spí v kočíku venku tak ani nedutám...poslední dobou se mu moc nechce přes den spát Hlavně odpoledne teda
No my budeme za chvíli taky jenom na UV Prostě se mi to už nechce rozjet víc a mám čím dál mín mlíka.. Aspon že v noci mu stačí..on si jen sosne a spí. Kdbych mu dala loka čaje tak je mu to fuk, v noci nemá pořebu papat, až ráno kolem 6.
Leni to Sbaští hodně teda kam to dává??
To počasí mi leze na nervy
Dneska půjdu projet mojeho harleje..jsem na něm rok neseděla skoro Tak jsem i posr...
Není tady
Jo dotaz
Nevadí, že se malý rád dívá na televizi???? I třičtvrtě hodiny v kuse... Když je u toho tak klidný...
Nekazí se oči? Tel je LCD.
No a jak na ni nevidí už piští
Není tady
my se taky koukáme na televizi, ale je pravda že moc dlouho ji to nebaví - jí totiž nic nebaví déle, než chvilku, ani oběšený sloník
sissi, jakýho harleje??????? to myslíš jako doopravdickýho?
Není tady
sissi napsal(a):
Clari perfektní sloník
představte si co se mi povedlo.... jak tak rozesílám občas aktuální fotky Kristýny kamarádkám, známým, rodině, do práce..znáte to - tak jsem poslala i to video, a do předmětu jsem napsala jak si Kristýnka hraje s KRÁLÍČKEM!!! místo sloníkem co si teď asi všichni řeknou, že už jsem se na mateřský dočista pomátla
Není tady