29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tanka, kuře já miluju, uplně nejradši ho dělám jenom na másle
A lasagne zbožňuju, ale je to toální kalorická bomba Už se zapékají.
Agátka spala půl hodiny
Mamce přijela ségra z Brna, tak odpoledne přijedou, musím jít uklízet
Tanko, co taťka??
Není tady
já dnes toto-ale bez oliv http://www.apetitonline.cz/recepty/4567 … ustou.html
Není tady
A chtela sem se vas zeptat ..nechavate spat nekdy mimca na brisku,ja prisla na to,ze Alik proste rad spi na brisku,nebo ho asi bavi ta zmena polohy..takze,kdyz se v noci vzbudi na zadech a nemuze znova zabrat,tak ho soupnu na briso a je hned tuhej
a jeste sem se chtela na neco zeptat a zapomela sem to..
Není tady
Tanka, Agátka dřív spala na bříšku na nás, v postýlce ne, ale ona stejně na břiše pořád pase, teď pase v postýlce Ale spí hodně na boku, když usneme u kojení
Sudi, už to mám v záložkách
Není tady
Mag,no s tatou asi snad nic..musim mu napsat..ta komunikace je fakt tezka na takovou dalku a jeste v takovy zemi...pristup k internetu nic moc.Teta mi psala neco kvuli malymu,ze se to teprve ted dozvedela a tak-my sme se v zivote nevidely ani..je to slozity proste,ona emigrovala z Kuby do Ameriky.ale anglicky se sni nedomluvim a kdyz mi napise spanelsky,tak pise bez diakritiky a nedela carky a tecky mezi vetama,takze je to sranda to prelozit
Sudi..tyo.toje uplne svatecni obed
Není tady
tak ještě že tak takže tys napůl Kubánka?
Není tady
tý brďo ana Kubu jezdíš? Kuba je sen mýho táty, zatím jr věrný Srý lance, na Kubu je moc lakomej
Není tady
Jee,to ja bych jezdila klidne dvakrat rocne a jak rada..jen kdyby na to bylo byla sem tam naposledy v patnacti.Ale doufam,ze to s Alikem nekdy dame..mam tam jeste 2 brachy maly,ty chodej jeste do skoly.
Není tady
Holky, Agátka couvá Položila jsem jí ke hračkám, a když jsem jí přišla zkontrolovat byla skoro o metr dál
Není tady
mag napsal(a):
Holky, Agátka couvá
Položila jsem jí ke hračkám, a když jsem jí přišla zkontrolovat byla skoro o metr dál
Není tady
Ježiš holky vy si tu vyvařujete
Já měla dneska knedlíky s vajíčkem
Ale oba ty recepty už jsou v oblíbených
Já mám s tím vitaňáckým pytlíkem špatnou zkušenost. prostě se při pečení úplně rozpadl, takže po vyndání z trouby jsem se bála, aby jsme nejedli kousky igeliťáku
Takže Tanka je Kubánka? Huuuustýýýý
Mag couváním to začíná. Za chvilku jí budeš honit po bytě. Jak jste na tom s domečkem? Sekačka už maká na zahradě, ne?
Není tady
ahojky kočičky
Byli jsme na vážení u Dr.,máme 4340 g a 56 cm,2.6. jdeme na Hexu i když nebudeme mít 5 kg.
Já dnes vařila knedlo,zelo,vepřo
Není tady
Tak dneska přišly nové flašky, jedna byla asi za 60,- kč i s dudlíkem a tu Agátka vzala na milost, zatím to nebudu moc pokoušet, teď spala líp, tak budu jenom kojit, ale kdyby nastaly zase horší časy, tak jsem připravená.
Peti, na baráčku se demoluje a už se bude jenom budovat, no a sekačka nezahálí Kdyby někdo chtěl pěkný kus zahrady u potoka, tak daruji
Není tady
Mag kdyby to nebylo tak daleko,brala bych to
Není tady
Leni škoda, myslím, že bychom klidně tak 600m oželeli, to sekání je fakt děsné, asi si pořídíme kozu
Matýsek pěkně roste, to nás určitě taky brzo předežene
Není tady
No stává se z něj otesánek,dokáže se o jídlo patřičně přihlásit
Není tady
Leni tak pěkně přibíráte
Tobík začal nějak hoooodně papat
Ráno kolem 4 jen odemně..tak 20 a spí , pak v 6 cca 130, v 9, v 12, v 15, pak odemně trochu a večer 130...někdy dá 150.. To je cca 650-700 za den
Včera a dnes se dožadoval jídla po 2-2.5 hodinách
Tak jsem si požehlila...a jdu to asi zapíchnout, chci se dívat na vizitu, budou tam ty roštěpy
Není tady
Matěj dnes vypil 5 x 130 ml a teď večer 160 ,to je 810 ml za den
Není tady
Mag,tak uz za chvili nebudes Agi stihat to je super,ja si tak uzivam kazdej pidipokrok..musis mit radost
A zahradku bych si taky klidne vzala a jak rada,ale obavam se,ze je to trochu z ruky
Peti,jen napul..mamka je total Ceska
Sudi,a je to na me hodne videt,vid? Vetsina kubancu je puvodem ze Spanelska,a i rodina myho taty je kdysi davno ze Spanel...takze tak..tata je proste snedej a kudrnatej
mozna nekde najdu nejakou fotku.
Leninko vsechno dozene..
Upravil(a) Tanka (12. 5. 2010 21:07)
Není tady
http://img441.imageshack.us/i/tatao.jpg/ v bile kosili je muj tatka Alexei
Upravil(a) Tanka (12. 5. 2010 21:29)
Není tady